Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (6 μέλη και 49 επισκέπτες)

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
ενημερωση προ 30' λεπτων απο φυλης.

Φ59
στο επανω η κοπελα δεν μας ειπε το ονοματακι της παρολο που συναγωνιστης το ρωτησε. η κοπελα ηταν ολα τα λεφταμελαχρινη περιπου στο 1,65-1,70 με μαλλι μεχρι τις πλατες. σωμα λαμπαδα και εκπληκτικο στηθος

Σελένα, μελαχρινή με ωραίο πρόσωπο, μεγάλο στητό πανέμορφο στήθος. Συναγωνιστής μου είπε ότι είναι μεγάλη φολά. Εγω προσωπικά δεν την έχω δοκιμάσει...

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Σελένα, μελαχρινή με ωραίο πρόσωπο, μεγάλο στητό πανέμορφο στήθος. Συναγωνιστής μου είπε ότι είναι μεγάλη φολά. Εγω προσωπικά δεν την έχω δοκιμάσει...
Αν ειναι αυτη που υποψιαζομαι καλυτερα να κανεις βολτα απο ΙΚΕΑ.Επισης τρομερο ψωνιο κοιτουσε τον εαυτο στον καθρεπτη  συνεχεια.Την ειχα πετυχει πριν αρκετο καιρο οταν ηταν μαζι με Σακιρα

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Παίδες νομίζω ότι η Σελένα με τα βυζιά του Ναβαρόνε αξίζει για το 20άρικο ...  :dunno:

Σε σημερινή μου τσάρκα στο Μετάξι είδα καινούριο μπουρδελάκι απέναντι απο το Κολωνού 48. Υποθέτω ότι είναι ίδιας ιδιοκτησίας με το καινούριο Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 γιατί είχε τα ίδια χρώματα.
Παρακαλείται ο συναγώνιστης farkeli να το φωτογραφήσει για να μπει στους καταλόγους...   :grin:
Σκέφτηκα να μην το κάνω, μπας και θεωρηθεί ότι τα "ανοίγω" εγώ...    :sunglasses:
και είναι ιδιαίτερα κουραστικό να ζαλίζω συνέχεια τον διαχειριστή με φτωχο-μπουρδελάκια  ;)

Πραγματικα μου κανει φοβερη εντυπωση πως τις πηδατε αυτες στο μεταξουργειο ?
Δεν βλεπονται εμφανισιακως ουτε και με σακουλα και εκτος αυτου οι χωροι ειναι παναθλιοι και βρωμεροι
Σε μερικα εχει και κατι γριες που θα επρεπε να ειναι συνταξιουχες, ζητημα να ειδα μια δυο που να ηταν λιγο ομορφες σε 50+ μπουρδελα
Εντυπωση μου κανει που καθε τρυπα ετοιμοροπο κτισμα εχει γινει μπουρδελο με το αναλογο δηθεν φρεσκαρισμα
Είναι ζήτημα ... "ιδεολογίας"
Το έχουμε πει και παλαιότερα  :grin:

...
86β η ερικα μαλλον του farkeli γιατι δεν την ειδα απλα μου ανεφερε τα ονομα της η τσατσα
Καλύτερα που δεν την είδες ...   :cheesy:  Νομίζω ότι δεν θα σου άρεσε...   :booty:

ενημερωση προ 30' λεπτων απο φυλης.
...
:rockon: :rockon: :rockon:

Πριν λίγο γύρισα από Φυλής. Ίσως προλαβαίνετε!!!!!!!!!!!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Αν ειναι αυτη που υποψιαζομαι καλυτερα να κανεις βολτα απο ΙΚΕΑ.Επισης τρομερο ψωνιο κοιτουσε τον εαυτο στον καθρεπτη  συνεχεια.Την ειχα πετυχει πριν αρκετο καιρο οταν ηταν μαζι με Σακιρα

Ναι. Το συνηθίζει!

Συμβουλή : Αν την ξανα-επισκεφθείς και κοιτάξει τον καθρέπτη, τότε πήδηξε την αλύπητα και δεν θα χάσεις  ;)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Σήμερα δεν δούλευε η Κατερίνα στο Φυλής 134Α;
Δεν δούλευε την Παρασκευή, δεν δούλευε το Σάββατο, Κυριακή μόνο τσιμπούκι...

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.729
Πόντοι
4.587

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Χθες το πρωί ένας κύριος με συμβούλεψε να συνουσιασθώ μετά της αλλοδαπής Άννας, στον επί της οδού Φυλής αρ. 109 Οίκο.

Η Άννα είναι μικροσκοπική σα σαμιαμίδι, είναι δεν είναι 40 κιλά.
Η σκηνή φάνταζε όπως ο Κινγκ Κονγκ με τη γκόμενα του.

Ενώ η πράξη ήταν σε πλήρη εξέλιξη με το πέος σε κατάσταση τυμπανισμού, ακούμπησα με το χέρι ένα σκουπιδάκι στο σεντόνι.
Το σκουπιδάκι κόλλησε στο χέρι και δεν έφευγε με τίναγμα.
Ήταν μυτοκούραδο.
Το απομάκρυνα κολλώντας το σε μια γωνιά του σεντονιού και ξαναχούφτωσα τη μικρή, αλλά στη μέση της είχε κολλημένο άλλο μυτοκούραδο, που ούτε αυτό ξεκόλλαγε.
Επιστράτευσα όλα τα διαθέσιμα ψυχικά αποθέματά μου ώστε να μη χάσω την κορύφωση της πράξης, αλλά εις μάτην…
Μπροστά μου άρχισαν να παρελαύνουν καρικατούρες σιχαμένων μυξοβοσκών που μου έβγαζαν τη γλώσσα και απέθεταν παντού τα μυτοκούραδά τους…
Η πράξις διεκόπη.

Άρχισα να περιφέρομαι στους παρακείμενους Οίκους, αλλά ο συγκλονισμός δεν επέτρεπε διαύγεια πνεύματος, οπότε η μνήμη μου ελέγχεται για την ακρίβειά της…
Στο Φυ109 άνω, λεπτή νεαρά αλλοδαπή.
Στο Φυ200, βραχύσωμη αλλοδαπή ξανθομαλλούσα.
Μαγνησίας1, αλλοδαπή milf ξανθοβαμμένη με αρκετή κίνηση πελατών.
Ιουλιανού 71, ημεδαπή milf δηλούσα «Λίζα». Στον ίδιο Οίκο εκδίδεται και άλλη με το ψευδώνυμο «Λίζα».
Μαγνησίας 11, Κάρλα, αλλοδαπό αγριόμουνο.
Φυ134 άνω, Μικαέλα, αλλοδαπή εύσωμη.
Οι άλλες δυο πόρτες στο Φυ134 δεν θυμάμαι τι είχαν μέσα.
Καλύμνου υπόγειο, Λαρίσα.
Καλύμνου ισόγειο, αλλοδαπή gilf.
Καλύμνου ανώγειο, αλλοδαπή gilf Όλγα.

Τελικά ξεβράστηκα στο επί της οδού Αλκιβιάδου 16Α πορνείο, όπου καταγάμησα την αλλοδαπή Νταϊάνα, η οποία διαθέτει μεγάλους μαστούς, γοφούς, γλουτούς, μηρούς…

Μετά ήπια 1,5 κιλό μπύρα και ξεράθηκα στον ύπνο.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ΠΥΡΑΥΛΟΣ :rockon:

Σημερα στις 22,00 παρουσια αρκετων μελων ξεκινησαμε βολτα ...
Ωραίος!  ;)

Πρόκειται για γκόμενα έπιπλο-ξεπέτα    
Εγώ έλεγα για την Σελένα την Βυζαρού που είναι λίγο γεματούλα (αυστηρά όσο χρειάζεται) με τον στρουμπουλό κώ(ο)λο

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
:pipa2:
:2funny: 
Η ξιπασμένη τσατσομούμια Εύα στο Φυλής 71κάτω η η τσατσά μαντάμ Σουσού στο άνω; :think:
Απογευματινή βάρδια;...

απογευματινη βαρδια, οπως φαινεται και απο την ωρα του ποστ. Και ναι μιλαω για την συμπαθεια σου. Την Ευα στο κατω....

Sauron

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
92
Πόντοι
1
Χθες το πρωί ένας κύριος με συμβούλεψε να συνουσιασθώ μετά της αλλοδαπής Άννας, στον επί της οδού Φυλής αρ. 109 Οίκο.

Η Άννα είναι μικροσκοπική σα σαμιαμίδι, είναι δεν είναι 40 κιλά.
Η σκηνή φάνταζε όπως ο Κινγκ Κονγκ με τη γκόμενα του.

Ενώ η πράξη ήταν σε πλήρη εξέλιξη με το πέος σε κατάσταση τυμπανισμού, ακούμπησα με το χέρι ένα σκουπιδάκι στο σεντόνι.
Το σκουπιδάκι κόλλησε στο χέρι και δεν έφευγε με τίναγμα.
Ήταν μυτοκούραδο.
Το απομάκρυνα κολλώντας το σε μια γωνιά του σεντονιού και ξαναχούφτωσα τη μικρή, αλλά στη μέση της είχε κολλημένο άλλο μυτοκούραδο, που ούτε αυτό ξεκόλλαγε.
Επιστράτευσα όλα τα διαθέσιμα ψυχικά αποθέματά μου ώστε να μη χάσω την κορύφωση της πράξης, αλλά εις μάτην…
Μπροστά μου άρχισαν να παρελαύνουν καρικατούρες σιχαμένων μυξοβοσκών που μου έβγαζαν τη γλώσσα και απέθεταν παντού τα μυτοκούραδά τους…
Η πράξις διεκόπη.

Άρχισα να περιφέρομαι στους παρακείμενους Οίκους, αλλά ο συγκλονισμός δεν επέτρεπε διαύγεια πνεύματος, οπότε η μνήμη μου ελέγχεται για την ακρίβειά της…
Στο Φυ109 άνω, λεπτή νεαρά αλλοδαπή.
Στο Φυ200, βραχύσωμη αλλοδαπή ξανθομαλλούσα.
Μαγνησίας1, αλλοδαπή milf ξανθοβαμμένη με αρκετή κίνηση πελατών.
Ιουλιανού 71, ημεδαπή milf δηλούσα «Λίζα». Στον ίδιο Οίκο εκδίδεται και άλλη με το ψευδώνυμο «Λίζα».
Μαγνησίας 11, Κάρλα, αλλοδαπό αγριόμουνο.
Φυ134 άνω, Μικαέλα, αλλοδαπή εύσωμη.
Οι άλλες δυο πόρτες στο Φυ134 δεν θυμάμαι τι είχαν μέσα.
Καλύμνου υπόγειο, Λαρίσα.
Καλύμνου ισόγειο, αλλοδαπή gilf.
Καλύμνου ανώγειο, αλλοδαπή gilf Όλγα.

Τελικά ξεβράστηκα στο επί της οδού Αλκιβιάδου 16Α πορνείο, όπου καταγάμησα την αλλοδαπή Νταϊάνα, η οποία διαθέτει μεγάλους μαστούς, γοφούς, γλουτούς, μηρούς…

Μετά ήπια 1,5 κιλό μπύρα και ξεράθηκα στον ύπνο.

Ουκ υφίστασαι!!!
(μτφ. δια τους λοιπούς, Δεν υπάρχεις!!!)

leon30

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
80
Πόντοι
1
Μεσημεριανή επίσκεψη μιας και βρέθηκα στην ευρύτερη περιοχή. Μοναχικη τσαρκα σημερα!

Φυλής 71Β: Ντορίν(;) αδύνατη με πολύ μικρό στήθος, ναζιάρα στο σαλόνι, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Το μόνο καλό ήταν το ρεύμα μόλις ήρθε και το αιρκοντίσιον ηταν στο φουλ.

Μήπως είναι η Ντορίν από Ρεμούνδου τώρα  και  Φωκαίας 17 Πάνω παλιότερα???

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
ρε παίδες, ένα μωράκι μελαχρινό αδύνατο με καρέ μαλλί και λίγο περίεργα δοντάκια που είναι στο Φυλής 92 και στο Φωκαίας 19 ποια είναι;

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Σήμερα Τετάρτη κατά τις 11 το πρωί κίνησα για την καθιερωμένη εδώ και χρόνια λαϊκή της οδού Φυλής.
Από μικρό παιδί , με τη γιαγιά μου να με κρατάει από το χέρι ξεκινούσαμε από το σπίτι μας και πηγαίναμε.Εγώ μικρός , αμόλυντος και αγαθός τη ρωτούσα τι είναι τα μπουρδέλα και τι κάνουν οι κύριοι που μπαίνουν εκεί και αυτή μου έλεγε λακωνικά ότι είναι " Κύριοι που είναι χήροι ή γεροντοπαλίκαρα ".
Που να ξέρες γιαγιά ότι καταγαμάω Ρουμάνες στα 20+ μου.

Σήμερα αγόρασα 2 κιλά ραδίκια ιταλικά με 1 ευρώ το κιλό
1 κιλό γαύρο όταν έπεσε η τιμή της μετοχής στα 3 ευρώ το κιλό
και 10 ώριμες ντομάτες για γεμιστά με 1 ευρώ το κιλό.Βγήκαν περίπου 3 κιλά.

Χτες το βράδυ μεταμεσονύκτια βάρδια είδαμε στη Φ66νέο τη Ντενίσα , στο Φ25ισόγειο την Ρουμάνα την κλασσική με το τατού ,και στο Φ25 πάνω την Κάρλα Καύλα.Γενικά δεν πήγαμε σε πολλά μπουρδελάκια.Πιο πριν περάσαμε από Σωκράτους και χουφτώσαμε 2-3 κωλαράκια για ώρα δίνοντας στις μαύρες ~25 λεπτά του ευρώ (περίπου ένα μεροκάματο στο Μπαγκλαντές).

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom