Χθες το πρωί ένας κύριος με συμβούλεψε να συνουσιασθώ μετά της αλλοδαπής Άννας, στον επί της οδού Φυλής αρ. 109 Οίκο.
Η Άννα είναι μικροσκοπική σα σαμιαμίδι, είναι δεν είναι 40 κιλά.
Η σκηνή φάνταζε όπως ο Κινγκ Κονγκ με τη γκόμενα του.
Ενώ η πράξη ήταν σε πλήρη εξέλιξη με το πέος σε κατάσταση τυμπανισμού, ακούμπησα με το χέρι ένα σκουπιδάκι στο σεντόνι.
Το σκουπιδάκι κόλλησε στο χέρι και δεν έφευγε με τίναγμα.
Ήταν μυτοκούραδο.
Το απομάκρυνα κολλώντας το σε μια γωνιά του σεντονιού και ξαναχούφτωσα τη μικρή, αλλά στη μέση της είχε κολλημένο άλλο μυτοκούραδο, που ούτε αυτό ξεκόλλαγε.
Επιστράτευσα όλα τα διαθέσιμα ψυχικά αποθέματά μου ώστε να μη χάσω την κορύφωση της πράξης, αλλά εις μάτην…
Μπροστά μου άρχισαν να παρελαύνουν καρικατούρες σιχαμένων μυξοβοσκών που μου έβγαζαν τη γλώσσα και απέθεταν παντού τα μυτοκούραδά τους…
Η πράξις διεκόπη.
Άρχισα να περιφέρομαι στους παρακείμενους Οίκους, αλλά ο συγκλονισμός δεν επέτρεπε διαύγεια πνεύματος, οπότε η μνήμη μου ελέγχεται για την ακρίβειά της…
Στο Φυ109 άνω, λεπτή νεαρά αλλοδαπή.
Στο Φυ200, βραχύσωμη αλλοδαπή ξανθομαλλούσα.
Μαγνησίας1, αλλοδαπή milf ξανθοβαμμένη με αρκετή κίνηση πελατών.
Ιουλιανού 71, ημεδαπή milf δηλούσα «Λίζα». Στον ίδιο Οίκο εκδίδεται και άλλη με το ψευδώνυμο «Λίζα».
Μαγνησίας 11, Κάρλα, αλλοδαπό αγριόμουνο.
Φυ134 άνω, Μικαέλα, αλλοδαπή εύσωμη.
Οι άλλες δυο πόρτες στο Φυ134 δεν θυμάμαι τι είχαν μέσα.
Καλύμνου υπόγειο, Λαρίσα.
Καλύμνου ισόγειο, αλλοδαπή gilf.
Καλύμνου ανώγειο, αλλοδαπή gilf Όλγα.
Τελικά ξεβράστηκα στο επί της οδού Αλκιβιάδου 16Α πορνείο, όπου καταγάμησα την αλλοδαπή Νταϊάνα, η οποία διαθέτει μεγάλους μαστούς, γοφούς, γλουτούς, μηρούς…
Μετά ήπια 1,5 κιλό μπύρα και ξεράθηκα στον ύπνο.