Ενημερωση τωρα από φυλης
80 μπιανκα η ισπανιδα από φωκαιας 25α οπου πρωτοξεκινησε,όχι η γλυκια πιπινα μπιανκα
84α αλεξανδρα,κοριτσακι με πλαδαρο σωματακι με τα κιλακια του,αλλα πολύ αθωο στην οψη,μελαγχροινο και σαφως μετριο
84β ραμονα,πρεπει να τη δειτε,κοντη ασχημη με μεγαλη μυτη,ανετα μπορουσε να ηταν στη ριψη σφαιρας η’ στην αρση βαρων,δε μπορω να καταλαβω με ποιο κριτηριο την επελεξαν γι αυτή τη δουλεια,να ναι καλα η κοπελα βεβαια γιατι και το να κριτικαρεις δεν είναι σωστο και ζητω εκ των προτερων συγγνωμη
86α ιρινα,εδώ μαλιστα,μπορει από προσωπο να μη λεει αλλα από κορμι και σεξαπηλ ελεγε πολλα,αν δεν εκανε φουλ προγραμμα θα εμπαινα,σ εμφανιση μιλαμε για γυφτοπουλα αλλα με δυνατο κορμι
86β η ερικα μαλλον του farkeli γιατι δεν την ειδα απλα μου ανεφερε τα ονομα της η τσατσα
65β αννα,ωραιο σφριγηλο σωματακι,μελαγχροινη κοπελιτσα που ειχα δει στη μονης προδρομου τις προαλες
67 αντινα
Αλκιβιαδου
16α κατερινα η κρητικια προφανως με τη μεγαλη περιφερεια
16β δυο κοριτσια, ανιτα,η χαμογελαστη ξανθουλα με το τροφαντο για την ηλικια της σωματακι απο φυλης 84β και μονης προδρομου και η πατριτσια,ξανθο mlf με καλο σωματακι
16γ δυο κοριτσια επισης,η αλινα,και αυτή με καμπυλες,είναι νομιζω η αλινα η μελαγχροινη από φυλης 71α και φωκαιας 19,μετριο αναστημα και η ναταλι,η ξανθια mlf από ελλης 3 που εχω παρει και εχω γραψει και κριτικη,μεχρι να συνειδητοποησω ότι ηταν αυτή με προλαβε συναδελφος και επειδη δεν ηθελα να περιμενω εφυγα,πολύ καλο μωρο
Κωνσταντινουπολεως 166 υπογειο η ευα από ρωσια