Επιθεωρητής Πουαρώ
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μολις εγραψα για το γλυφοκωλι κατακλυστηκα απο π.μ...ακομα ερχονται... Χαλαρωστε συναθλητες
εγω ειχα βάλει κατι πινέζεσ μεσ στο σώβρακο πριν παω και οταν πηγε να τον πιασει τησ μπήκαν στα δακτθλα και την ειπα ο μποθτνζον μοθ δαγκώνει !!!και εμενα δεν με αφηνε να φυγω και ηθελε να μου πιασει την πουτσα αλλα δεν την αφηνα την μπουρου,και το εκανε μετα με ταχυτητα και καλα για να προλαβει ελα ομως που εχουμε καλα αντανακλαστικακαι ουτε εμενα με αφηνε να φυγω και οταν μπηκε καποιος αλλος της απεσπασε την προσοχη και την εκανα
Ειστε η κορυφη της ενημερωσης, ακολουθει ο jockerx και μετα ο.... μαλλον υπαρχουν πολλοι συναθλητες για την 3η θεση.[size=16pt]ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ[/size]
Διδύμου 26/6/2011 στις 11.30’
ΔΙΔΥΜΟΥ 8 ΟΡΟΦΟΣ
http://[URL unfurl="true"]www.multimediaservice.biz/animazioni/donne/DONNE12.gif[/img[/URL]]
[color=green]Κάρμεν η πεταχτο-κώ(ο)λα[/color] με μπουκλωτά σκούρα μαλλιά μέχρι τις πλάτες, προκλητικό πρόσωπο με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, μάλλον μέτρια προς κοντή στο ύψος, χορταστικές σωματικές αναλογίες με υπερ-εξογκωμένο καλοσχηματισμένο κώ(ο)λο
[i]Σε επικοινωνία μέσω ασυρμάτου με τον συνάδελφο Hilnik με παρότρυνε να μπω στο δωμάτιο
Δεν έχασα![/i]
[color=red]ΔΙΔΥΜΟΥ 8 ΙΣΟΓΕΙΟ[/color]
Η χιτσκοκική τσατσά, βγήκε παραμερίζοντας θεατρικά την κουρτίνα της πορνοκουζίνας και παρουσίασε τα παρεπόμενα του οίκου με ελαφρύ χαμόγελο
[img]http://[URL unfurl="true"]www.multimediaservice.biz/animazioni/donne/Donne059.gif[/img[/URL]]
[color=green]Κατερίνα[/color] πρασινο-γαλανομάτα πορνίσια μεγαλοκοπέλα με υπερ-περι-φέρειες κώ(ο)λου, κοντά ξανθά μαλλιά αλα γκαρσόν, ψηλο-κάπουλη, μέτρια στο ύψος, αποδεκτά βυζιά και συνηθισμένο σώμα
Μάλλον υπερτερεί στο δωμάτιο ...
[img]http://imagerous.com/images/55769178106864872290.jpg
ΔΙΔΥΜΟΥ 16 (ΥΠΟΓΕΙΟ)
Εύα η πρωτόπλαστη συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου, ξανθά μαλλιά, χαμόγελα μεγαλοκοπέλας.
Επιλέξιμη για τις υπηρεσίες της και όχι για την σωματική της εμφάνιση
ΔΙΔΥΜΟΥ 18 ΥΠΟΓΕΙΟ
Τζούλια μελαχρινό πορνίδιο με μαλλιά μέχρι τις πλάτες, προκλητική έκφραση προσώπου, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με αποδεκτά βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο
ΔΙΔΥΜΟΥ 18 ΙΣΟΓΕΙΟ
Αντριάννα (η γνωστή μεγαλοκοπέλα) μέτρια προς ψηλή, συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου με έκδηλη την εμπειρία στο επάγγελμα, κανονικό σώμα
Επιλέξιμη για τις υπηρεσίες της
ΔΙΔΥΜΟΥ 20
Εύα η νεόκοπη με καστανά μπουκλωτά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, αποδεκτά χαρακτηριστικά προσώπου, φορώντας γυαλιά (μου πέρασε από το αμαρτωλό μου μυαλό να περάσω στο δωμάτιο για της τα χύσω, συμφωνώ ότι είναι αποθηκεμένες εικόνες απόρροια κάποιων πορνο-ταινιών), μάλλον ψηλή, λεπτή μέση με αποδεκτά βυζιά και αχλαδοειδή κώ(ο)λο σε χαμηλή τοποθέτηση
ΔΙΔΥΜΟΥ 25 (ΟΡΟΦΟΣ) και Διδυμου 27 (ΙΣΟΓΕΙΟ) κλειστά
Αυτά προς το παρόν
Πάω να την πέσω για λίγο να ξεκουραστώ γιατί με κούρασε η Κάρμεν και τα λέμε μετά τα υπόλοιπα ...
Θυμάστε το παλιό μπουρδέλο στην Αχαρνών 72 ;
Ακριβως,οδοιπορε..στο ιδιο,υπαρχει αλλο ενα παρομοιο καδρο-ποστερ,που εκφραζει απολυτα τη σεξοδεκαετια των΄70..Το πιο καλλιτεχνικό μαγαζάκι είναι αυτό.
Ακριβως,οδοιπορε..στο ιδιο,υπαρχει αλλο ενα παρομοιο καδρο-ποστερ,που εκφραζει απολυτα τη σεξοδεκαετια των΄70..
τεληκα παιδια που δουλεβη η βυκη? επησις (για τον ιδιο λογο) ψαχνο την φωτηνη που δουλεβε παλια καλυμνου 36 οπιος φιλος ξερει ας στηλη π.μ.
καλησπερα,κανεις φιλος καμια καλη προταση για σημερα μεταχουργειο καποια πολυ τολμηρη ? ας στηλη πριβε.ευχαριστω.
Κατι πολυ μα πολυ τολμηρο εχω να σου προτεινω, αλλα φυλης οχι μεταξουργιο. Θα σου κοστισει βεβαια. Οσο πιο πολλα πληρωσεις τοσο πιο τολμηρο μπορει να γινεικαλησπερα,κανεις φιλος καμια καλη προταση για σημερα μεταχουργειο καποια πολυ τολμηρη ? ας στηλη πριβε.ευχαριστω.
Ο ανθρωπος μιλαει για τολμηρα πραγματα SPEED οχι απλα για full προγραμμαΑκαποτα και χυσοκαταστασεις τυπε?
καμια αξιολογη προταση απο φυλης για σημερα?με την καρμεν απο φυλης 65α ξερει κανεις τι γινεται γιατι τωρα τελευταια δεν την βρισκω εκει