You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Από ενημέρωση συναγωνιστή για την Ανδριάνα, Ιάσωνος 37β, 2η βάρδια απογευματινή
«Έτσι, την επισκέφθηκα χθες. Είναι ξανθιά, λεπτή, ψηλή θα έλεγα. Στο δωμάτιο τίποτα. Κατευθείαν προφυλακτικό και πίπα χωρίς να φτάνω να πιάσω τίποτα, μετά λίγο εγώ από πάνω όπου δεν καταλάβαινα τίποτα και μετά μια μαλακία για το τελείωμα. Αμίλητη, αγέλαστη.»
Θα έλεγα να λάβουν γνώσει οι συναγωνιστές για τι παιχνίδι παίζει η εν λόγω κυρία...
«Έτσι, την επισκέφθηκα χθες. Είναι ξανθιά, λεπτή, ψηλή θα έλεγα. Στο δωμάτιο τίποτα. Κατευθείαν προφυλακτικό και πίπα χωρίς να φτάνω να πιάσω τίποτα, μετά λίγο εγώ από πάνω όπου δεν καταλάβαινα τίποτα και μετά μια μαλακία για το τελείωμα. Αμίλητη, αγέλαστη.»
Θα έλεγα να λάβουν γνώσει οι συναγωνιστές για τι παιχνίδι παίζει η εν λόγω κυρία...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 113062
Επισκέπτης
Η Ντενίζα είναι στη Ρεμούνδου αλλά στο "απέναντι" σπίτι. Εκείνο που είναι μόνο του δηλαδή , όχι στα δύο κολλητά.
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
ημερησια ενημερωση τσατσων..
Αυτά γίνανε χθες με το τσατσοπουστρόνι Άρη. Όμως εμένα εχθές βράδυ στη Μεγ. Αλεξάνδρου 22 Α μου την έπεσε πολύ άσχημα μία χοντρούλα περί τα 24-25, συμπαθητικιά και ενώ ήθελα να τη κάνω άρχισε τα γλυψήμορουφίγματα στο σαλόνι και τα @@πιασίματα. Μετά έχωσε το χέρι της μέσα από το παντελόνι μου και άρχισε το κανονικό άρμεγμα. Η πόρτα χτυπούσε (κουδούνι) άνοιγε έβλεπε και την έκλεινε πάλι και συνέχιζε να μου τον παίζει κανονικά κι΄ εγώ χούφτωνα τη κωλάρα της. Με έσπρωχνε μακριά από τη πόρτα να μην βγω έξω, ώσπου στο τέλος δεν άντεξα και τις έριξα όλα τα φλόκια στη χούφτα της μέσα στο παντελόνι . Τσάμπα μου ήρθε χθες. Γαμώ τις λυσσάρες γκόμενες. Μία τέτοια περίπτωση μου είχε τύχει πάλι το χειμώνα στη Κασσάνδρας, μόνο που εκεί έπεσε κανονική πίπα μέσα στο σαλόνι. Απίθανες ιστορίες αλλά τυχαίνουν που και που.
brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
μια μαυριδερη με πολυ μεγαλη περιφερεια και πατσιες,που φοραει ενα σαν νυχτικο και οταν το σηκωσει ειναι ξεβρακωτη?Αυτά γίνανε χθες με το τσατσοπουστρόνι Άρη. Όμως εμένα εχθές βράδυ στη Μεγ. Αλεξάνδρου 22 Α μου την έπεσε πολύ άσχημα μία χοντρούλα περί τα 24-25, συμπαθητικιά και ενώ ήθελα να τη κάνω άρχισε τα γλυψήμορουφίγματα στο σαλόνι και τα @@πιασίματα. Μετά έχωσε το χέρι της μέσα από το παντελόνι μου και άρχισε το κανονικό άρμεγμα. Η πόρτα χτυπούσε (κουδούνι) άνοιγε έβλεπε και την έκλεινε πάλι και συνέχιζε να μου τον παίζει κανονικά κι΄ εγώ χούφτωνα τη κωλάρα της. Με έσπρωχνε μακριά από τη πόρτα να μην βγω έξω, ώσπου στο τέλος δεν άντεξα και τις έριξα όλα τα φλόκια στη χούφτα της μέσα στο παντελόνι . Τσάμπα μου ήρθε χθες. Γαμώ τις λυσσάρες γκόμενες. Μία τέτοια περίπτωση μου είχε τύχει πάλι το χειμώνα στη Κασσάνδρας, μόνο που εκεί έπεσε κανονική πίπα μέσα στο σαλόνι. Απίθανες ιστορίες αλλά τυχαίνουν που και που.
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Υπάρχει αναρτημένη διαφήμιση στο μπουρδελόσπιτο 134 πάνω, όπου στην "Αχαρών 80 πλέον παίζει μπουρδέλο με πολύ ωραία κορίτσια ( ) με 20 ευραίους, Σας περιμένουμε"Μπουρδέλο ή Στούντιο ;;;
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Ναι μάλλον αυτή είναι που περιγράφεις αλλά ούτε όνομα θυμάμαι ούτε τίποτα. Μόνο ένα σκουλαρίκι στο άνω αριστερό χείλος έχει. Γαμώ τα πατσούρια είναι και λυσσασμένη. Εγώ πάντως δε ξαναπατάω εκεί ούτε και τσάμπα.μια μαυριδερη με πολυ μεγαλη περιφερεια και πατσιες,που φοραει ενα σαν νυχτικο και οταν το σηκωσει ειναι ξεβρακωτη?
brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
και εμενα δεν με αφηνε να φυγω και ηθελε να μου πιασει την πουτσα αλλα δεν την αφηνα την μπουρου,και το εκανε μετα με ταχυτητα και καλα για να προλαβει ελα ομως που εχουμε καλα αντανακλαστικαΝαι μάλλον αυτή είναι που περιγράφεις αλλά ούτε όνομα θυμάμαι ούτε τίποτα. Μόνο ένα σκουλαρίκι στο άνω αριστερό χείλος έχει. Γαμώ τα πατσούρια είναι και λυσσασμένη. Εγώ πάντως δε ξαναπατάω εκεί ούτε και τσάμπα.
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
και εμενα δεν με αφηνε να φυγω και ηθελε να μου πιασει την πουτσα αλλα δεν την αφηνα την μπουρου,και το εκανε μετα με ταχυτητα και καλα για να προλαβει ελα ομως που εχουμε καλα αντανακλαστικακαι ουτε εμενα με αφηνε να φυγω και οταν μπηκε καποιος αλλος της απεσπασε την προσοχη και την εκανα
Σωστή κίνηση
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
διακοπη ρευματος 9-11 τυπεπαιδια κανενα στανταρακι αποψε για φυλης??
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Θα εχη κερακια τυπε και θα δρασουν οι φαφουτεςδιακοπη ρευματος 9-11 τυπε
-ιασ.46 αριστερο,η μιραντα (μεγα-καβλα,η καλυτερη αυτη τη στιγμη μαλλον) να δινει σοου στο σαλονι,μονο πιπες δε μας πηρε, μας εδεσε με τις ζωνες,μας κατεβασε παντελονια μας εγδυσε απο τη μεση και πανω,στο μικρο σαλονι ημασταν καμια 10αρια...μαζι της η κοντουλα η ξανθια που ειναι συνηθως εκει...
-μεγ.αλεξανδρου 22 πανω,αντζελα,καταθεση (ξαναγυρισα spiderdom),και ναι σιγουρα εχει βελτιωθει απο τοτε που ηταν φωκαιας 27,πιπα και κολο κατευθειαν,καλη συμμετοχη...αξιζε...σωστος ο speed...
Ta στανταρακια μου γι'αποψε!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Θα εχη κερακια τυπε και θα δρασουν οι φαφουτες
Xeiroglykanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
[size=18pt]Εκτακτη Ενημέρωση από οδό Φυλής[/size]
ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
Μόλις τώρα ομάδα παντοφλοφόρων μαύρων ( Αφρικανών , Αλγερινών και λοιπών κατακαθιών ) προέβησαν σε κυνηγητά και έντονα ποδοβολητά γύρω γύρω από το τρίγωνο Αχαρνών - Φυλής - Ιουλιανού - Σμύρνης κλπ. Δε ξέρω ποιος ή τι τους κυνηγούσε πάντως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένας ιδιότυπος Μαραθώνιος.
ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
Μόλις τώρα ομάδα παντοφλοφόρων μαύρων ( Αφρικανών , Αλγερινών και λοιπών κατακαθιών ) προέβησαν σε κυνηγητά και έντονα ποδοβολητά γύρω γύρω από το τρίγωνο Αχαρνών - Φυλής - Ιουλιανού - Σμύρνης κλπ. Δε ξέρω ποιος ή τι τους κυνηγούσε πάντως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένας ιδιότυπος Μαραθώνιος.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ο λακης33 ξερει κανεις που βρισκεται αυτη την ωρα τυποι μου?[size=18pt]Εκτακτη Ενημέρωση από οδό Φυλής[/size]
ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
Xeiroglykanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
[size=18pt]Φυλής και διακοπές ρεύματος - Απλή σύμπτωση ή μία ιδιότυπη μασωνία?
[/size]
Τελευταία , στην ευρύτερη περιοχή Βικτώριας - Αγ. Παντελεήμονα κόβεται το ρεύμα σε καθημερινή βάση.
Καλά ως εδώ.
ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΦΥΛΗΣ ΟΜΩΣ , ΑΠΟ ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ ΩΣ ΔΕΡΙΓΝΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ.
Τι συμβαίνει με την οδό Φυλής?Μήπως παράγει το δικό της ρεύμα?Μήπως υπάρχουν κρυφά λιγνιτορυχεία κάτω από τα μπουρδέλα , ή μήπως κρύβεται κάποια μασωνία των μπουρδέλων?
Τροφή για σκέψη...
[/size]
Τελευταία , στην ευρύτερη περιοχή Βικτώριας - Αγ. Παντελεήμονα κόβεται το ρεύμα σε καθημερινή βάση.
Καλά ως εδώ.
ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΦΥΛΗΣ ΟΜΩΣ , ΑΠΟ ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ ΩΣ ΔΕΡΙΓΝΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ.
Τι συμβαίνει με την οδό Φυλής?Μήπως παράγει το δικό της ρεύμα?Μήπως υπάρχουν κρυφά λιγνιτορυχεία κάτω από τα μπουρδέλα , ή μήπως κρύβεται κάποια μασωνία των μπουρδέλων?
Τροφή για σκέψη...
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
φιλε χειρογλυκανε σοφη η ερωτηση σου..
οπως ξερεις η ακροπολη φωτιζεται και απο μονη της λογω της πηγης ενεργειας που υπάρχει στο βαθος..
δεν την χτισανε και τυχαία εκει οι αρχαιοι ελληνες ;)
οπως και δεν βάλανε τα περισσοτερα μπουρδέλα τυχαια στην φυλης..
κατι ξέρανε και τα βάλανε εκει...
υπάρχει μια αρχαια δύναμη..
πρεπει να λυθει το μυστηριο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58