farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
H Φιλιππιδου ποια ειναι;;;;;;Νεο μαγαζι ανοιξε;;;;
Ναι! δεν είναι στο κατάλογο.
Γιατί ρε μάγκες δεν βγάζετε μια φοτο με το πορνο-κινητό σας ;
H Φιλιππιδου ποια ειναι;;;;;;Νεο μαγαζι ανοιξε;;;;
Συμφωνώ ...Ειδικα αυτη στο φωκ. 17 θελει πολλες κλωτσιες
Ειδικα αυτη στο φωκ. 17 θελει πολλες κλωτσιες
Ναι! δεν είναι στο κατάλογο.
Γιατί ρε μάγκες δεν βγάζετε μια φοτο με το πορνο-κινητό σας ;
μεχρι τις 2 που περασα εγω εκει τους ειδα. λιγο πριν απο τον κωλοκοτρονη.
Και εγώ ... ρε πούστη μου (τρόπος του λέγειν ) είχα βγάλει το πορνό-σπιτο με το κινητό και έχασα το σκατο-καλώδιο της σύνδεσης ...Το σκέφτηκα, αλλά έχω χάσει ρε πούστη μου το καλώδιο και δεν μπορώ να τις περάσω στο pc...
Και εγώ ... ρε πούστη μου (τρόπος του λέγειν ) είχα βγάλει το πορνό-σπιτο με το κινητό και έχασα το σκατο-καλώδιο της σύνδεσης ...
Υπαρχει και ενα μπουρδελακι Αχαρνων 80 νομιζω,αλλα το κινητο μου δεν βγαζει καν φωτο
Τελευταια φορα που ειχα καταθεση πριν κανα 2μηνο ηταν 20 ευρω απλο προγραμμα.Μπουρδέλο ή Στούντιο ;;;
Το γυρισανε σε μπουρδελοΤο 85 θα λες. υπάρχει σαν studio...
Τελευταια φορα που ειχα καταθεση πριν κανα 2μηνο ηταν 20 ευρω απλο προγραμμα.Το γυρισανε σε μπουρδελο
Σωστος.Δεν ηξερα οτι προυπηρχε σαν στουντιο,ειχα δει μια ταμπελιτσα στο φυλης 104 ανω,που το διαφημιζε και νομιζα οτι ειναι καινουργιο μπουρδελο.Ναι, αλλά στην λίστα δεν έχει αλλάξει και έχει μείνει ως studio. Όπως και αυτό στου Αγίου Πέτρου 7 έχει γίνει "studio" αλλά στη λίστα είναι σαν μπουρδέλο.
Σωστος.Δεν ηξερα οτι προυπηρχε σαν στουντιο,ειχα δει μια ταμπελιτσα στο φυλης 104 ανω,που το διαφημιζε και νομιζα οτι ειναι καινουργιο μπουρδελο.
Το 109 θα λες μάλλον... Έχεις ένα μικρό προβληματάκι με τα νούμερα πάντως...
Για ποιο πραγμα;σε εχασα;pistolero πες μου που να ζητήσω συγγνώμη ...
Καταλαβα ποια λες και συμφωνω μαζι σου. Αχωνευτη ακομα ειναι του 84ισ. Η χειροτερη απο ολες για μενα ειναι η σκατοκαριολα ουκρανη του φ 200 με την ειρωνικη και προσβλητικη συμπεριφορα. [size=16pt] Το εμπαρκο συνεχιζεται, μωρη μουμια.[/size] ΕυχαριστωΗ οποία εργάζεται και στο 66 αριστερά...
Άρα διπλό μαύρο!!!!!!
Για ποιο πραγμα;σε εχασα;
Καταλαβα ποια λες και συμφωνω μαζι σου. Αχωνευτη ακομα ειναι του 84ισ. Η χειροτερη απο ολες για μενα ειναι η σκατοκαριολα ουκρανη του φ 200 με την ειρωνικη και προσβλητικη συμπεριφορα. [size=16pt] Το εμπαρκο συνεχιζεται, μωρη μουμια.[/size] Ευχαριστω
Αν και δεν ξερω τι θες να πεις αλλα η τελευταια μου καταθεση ηταν στο Μαρακι τρελοκοτσιδου που μου ριχνει καμια 25αρια χρονια αλλα αξιζειΚαι εγώ (πλέον)
Θα περνάω γριές ... απέναντι