Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 122 άτομα (16 μέλη και 106 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Τελευταια φορα που ειχα καταθεση πριν κανα 2μηνο ηταν 20 ευρω απλο προγραμμα.Το γυρισανε σε μπουρδελο
Και το διαφημιζουνε με ανακοινωση στο 134ανω. Φανταζομαι ειναι της ιδιας αλυσιδας. Πριν καιρο ειχα πετυχει στην Αχαρνων την Χριστινα, που ειχε δουλεψει σε ολα τα 134 (ισογειο, υπογειο, οροφος)

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Και το διαφημιζουνε με ανακοινωση στο 134ανω. Φανταζομαι ειναι της ιδιας αλυσιδας. Πριν καιρο ειχα πετυχει στην Αχαρνων την Χριστινα, που ειχε δουλεψει σε ολα τα 134 (ισογειο, υπογειο, οροφος)
Ειχε ενα ταμπελακι στο σαλονι που εγραφε ανοιξαμε και σας περιμενουμε κτλ,προφανως ειναι της ιδιας αλυσιδας.

Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Συνάδελφοι με όλο τον σεβασμό ...

Όταν έχετε πληροφορίες να τις σημειώνεται στο θρεντ "ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα"  :grin:
Συγνωμη κυριε Farkeli τωρα σας ''εχασα'' εγω. Δηλαδη;

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Δηλαδή, τι δεν καταλαβαίνεται κύριε Επιθεωρητά ...  :grin:

Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδή, τι δεν καταλαβαίνεται κύριε Επιθεωρητά ...   :grin:
Την υποψια μου οτι οι εν λογω οικοι πρεπει να εχουν δεσμους δεν την θεωρησα τοσο σημαντικη για να την αναφερω. Ισως να εννοειται την πληροφορια πως το στουντιο της Αχαρνων λειτουργει με μειωμενες τιμες;

Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Κάνε ενημερώσεις και δεν θα σε παρεξηγήσουμε για την σημαντικότητα ... των "περιστατικών"
Κυριε Farketi καποιοι σοβαροι προσωπικοι λογοι κατεστησαν αδυνατη την παρουσια μου στην φυλης την εβδομαδα που διανυουμε. Καλως εχοντων των πραγματων μεσα στην εβδομαδα που μας ερχετε, θα επανελθω παλι σε επιθεωρησεις και αξιολογησεις. Τα σεβη μου

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
λοιπον...περιστατικο για πολλα γελια...πριν καμια ωρα,περιμενω στο ιασ.30 κατω να βγει η κοπελα να τη δω,και ποιος βγαινει απ'το δωματιο λετε...η θεικη μορφη SPIDERDOM,χα χα χα...
τι μικρος που ειναι ο κοσμος τελικα...

μεταμεσονυχτια ενημερωση απο μεταξι,και οπως λεει και ενας φιλος,προλαβενετε!!!

-ιασ.46 αριστερο,η μιραντα (μεγα-καβλα,η καλυτερη αυτη τη στιγμη μαλλον) να δινει σοου στο σαλονι,μονο πιπες δε μας πηρε, μας εδεσε με τις ζωνες,μας κατεβασε παντελονια μας εγδυσε απο τη μεση και πανω,στο μικρο σαλονι ημασταν καμια 10αρια...μαζι της η κοντουλα η ξανθια που ειναι συνηθως εκει...
-ιασ.46 μεσαιο,δυο ευτραφης,κατω του μετριου
-ιασ.46 πανω,η κοντουλα μελαχροινη με φουλ (καλο πρεπει να'ναι),και μια αλλη κατω του μετριου ευτραφης με κοντο μαυρο μαλλι
-ιασ.44,αννα,καταθεση,μεγαλη απατη,βιαζοταν φουλ και η δικαιολογια οτι εχει πολυ κοσμο...προσοχη! η αννα ειναι μελαχροινη βουλγαρα με μπλε ματια ψηλη με ενα τατου στη μεση χρωματιστο...
-ιασ.43,τσιγγανακι αδυνατο και αγενεστατο
-ιασ.37 κατω,νεα κοπελα,ξανθια αδυνατη μοντελε,απλο προγραμμα
-ιασ.37 πανω,μπιανκα,ομορφη μελαχροινη (μοιαζει στη δημητρα) με ωραιο σωμα,10 ευρω,αξιζει...
-ιασ.33,μαυρη μετρια
-ιασ.31,η ξανθια μονικα,ομορφη...
-ιασ.30 πανω,νεο μωρο,μελαχροινο με piercing...πολυ καλο...
-ιασ.30 κατω,η τζουλιανα του spiderdom,μελαχροινο με γυαλακια και πολυ στητο στηθος και καλο σωμα...γενικα πολυ ωραιο πιπινι στο συνολο...
-λεωνιδου 28 κατω,η βικτωρια,ομορφη ξανθια με ανοιχτοχρωμα ματια,ψηλη,αδυνατη...δυστυχως μεσα ειναι κομοδινο...
-ιασ.19 πανω,η ευτραφης τσιγγανοβουλγαρα που ειναι στο ιασ.33 συνηθως
-ιασ.19 κατω,πιπινι γαλακτος μελαχροινο,μας αρεσε...
-μεγ.αλεξανδρου 22 κατω,ευτραφης υπερσιβηρικο
-μεγ.αλεξανδρου 22 πανω,αντζελα,καταθεση (ξαναγυρισα spiderdom),και ναι σιγουρα εχει βελτιωθει απο τοτε που ηταν φωκαιας 27,πιπα και κολο κατευθειαν,καλη συμμετοχη...αξιζε...σωστος ο speed...

λιγο πριν,κατα τις 10μιση,κατερινα (απο μυρων) στην αλκιβιαδου,καταθεση...για προθερμανση καλη,σιγουρα χαμηλης ιπποδυναμης ομως με μονη εξαιρεση το πισωκολλητο...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Μεταμεσονύκτια περιοδεία στον δρόμο της ακολασίας. Προλαβένετε που λέει και μια ψυχή.
Είχα στόχο επίσκεψη την αγαπητή Μαρίνα της αλυσίδας.

Φυ74 (και στα δύο) - Μαρίνα και Αλεξία, καστανή και ξανθιά, οι γνωστές. Τσίμπησα την πρώτη για μια ακόμη φορά. Στο καπάκι ζήτησα και δεύτερο γύρο, αλλά μιας και την είχαν κλείσει για παρτούζα, μου ανανέωσε το ραντεβού για αργότερα.

Στην συνέχεια αποφάσισα να το ρίξω στο πορνοσκάουτινγκ, μιας και δεν υπάρχουν επαρκείς πληροφορίες για την βάρδια.

Φυ84κα - Αλεξάνδρα, μικρή εύσωμη ποκαχόντας
Φυ84πα - Σαμπρίνα η γνωστή
Φυ86πα - Κάρλα η καύλα
Φυ86κα - Μελαχροινή μέτρια, μάλλον η κουλουρτζού που ερωτεύτηκε ο γειάσου
ΜΠ - Μελαχροινό μπάζο με τατουάζ στον αφαλό (ψιλομαστουρωμένη μου φάνηκε)
Φυ92πα - Λάουρα η γνωστή
Φυ92νε - Ξανθιά φάκαμπλ, βγήκε μασώντας και της ευχήθηκα καλή όρεξη
Φυ71κα - Ξανθιά μιλφ μέτρια
Φυ67 - η τηλεόραση στο δωματιάκι έδειχνε ταινία με την Σέλμα Χάγιεκ. Η κοπέλα ήταν κινεζοειδές μπάζο
Φυ&ΜΠ, Φυ71πα&κα, Φυ65πα&κα - κλειστά

Φωκαίας:

Φω17και τα δύο, Φω19 - κλειστά
Φω22πα - ξανθιά μέτρια
Φω22κα - καστανή Άννα με πρωκτικό. Πέρασα μέσα, αν και ήμουν ψιλομαστουρωμένος από την νύστα.
Φω25πα - μελαχροινή Φωτεινή από Ρουμανία, με ακά, και ξανθιά ρουμάνα (η τσα^2 είπε ρωσίδα)
Φυ25κα - Μόνικα, μελαχροινή φάκαμπλ
Φω27ισ - Αλμπίνα η Ανν Νικόλ Σμιθ της Φυλής

Ξανά στην Φυλής:

Φυ66δε - δύο ξανθιές σκυλογκόμενες, μια με καλό σώμα και μέτριο πρόσωπο και μια με καβλέ πρόσωπο και μέτριο σώμα.
Αν είχα τα κουράγια θα τις έπαιρνα ντούπλεξ
Φυ66αρ - Κάτια, μελαχροινή ρουμάνα η πιο άσχημη εκδοχή της Μιρέλας

Πιο συγκεκριμένα:

Φυ74: Για την Μαρίνα δεν γράφω, προσωπική συμπάθεια και μεγάλη ιστορία. Έβαλε πλέον σκουλαρίκι σε μύτη και πάνω χείλος.

Φω22κα: Άννα καστανή ρουμάνα με πρωκτικό. Η καύλα με παρέσυρε και οι καλές απόψει συναγωνιστών, μιας και δεν είχα περάσει μαζί της τις καλές ώρες... Στο δωμάτιο μου φάνηκε κάπως ασχημότερη από κοντά. Από υπηρεσίες, καλή πίπα με λάστιχο, μετά στήσιμο για κουλούρι (μπήκα αλλά λόγω κούρασης δεν μπόρεσα πολλά) και ιεραποστολικό. Μετά από δεκάλεπτο την άφησα να φύγει (δεν μου το ζήτησε αυτή) γιατί δεν θα έχυνα με τίποτα.
Ετυμηγορία: Μέτρια εμπειρία, με μεγαλύτερη καύλα θα ήταν καλύτερα.

Φω25πα: Φωτεινή από Ρουμανία με ακά. Καλούτσικο πρόσωπο, μέτριο σώμα, μηδενικό στήθος. Ξεκίνησε μια καλή, ήρεμη και υγρή πίπα. Μετά της είπα να φορέσει το λάστιχο για γαμήσι, και μετά από κανένα πεντάλεπτο της ζήτησα να το γυρίσει σε πίπα. Όταν της είπα να βγάλει την καπότα, αρνήθηκε ευγενικά (και είχε δίκιο, μιας και δεν είχε τελειωτικό στο πρόγραμμα). Ως εκ τούτου, δεύτερο τζίφος για σήμερα.
Ετυμηγορία: όπως παραπάνω.

Σχόλια:

1. Η ψύξη ήταν αρκετά καλή στα περισσότερα μαγαζιά.

2. Λίγος κόσμος, αλλά συνήθως μαζεμένοι σε συγκεκριμένα μαγαζιά. Φίσκα τα Φυ92πα, Φυ66δε και Φυ25κα.

3. Στο τέλος, περιμένοντας την Κάτια, είχα ψιλορετάρει... Αφού κύτταζα το άδειο δωμάτιο με το κρεββάτι και σκεφτόμουν να ζητήσω από την τσα^2 να μου στρώσει να πέσω για ύπνο...

4. Αυτά...

Επισκέπτης
Στο τέλος, περιμένοντας την Κάτια, είχα ψιλορετάρει... Αφού κύτταζα το άδειο δωμάτιο με το κρεββάτι και σκεφτόμουν να ζητήσω από την τσα^2 να μου στρώσει να πέσω για ύπνο...
Πεζικάριε, αποταμίευσε δυνάμεις και αναξιοποίητα εικοσάευρα.

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Πρωινή τσάρκα στην περιοχή της Φυλής. Λιγοστός ο κόσμος, ίσως λόγω της ζέστης. Προλαβαίνετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Είχα βάλει 4 στόχους κατά σειρά προτεραιότητας. 1) Κάρμεν από Φωκαίας 25 κάτω, 2) Κάρμεν από Φυλής 65 πάνω, 3) Πάολα από Φυλής 134 υπόγειο, 4) Μιχαέλλα από Φυλής 136. Τελικά κατέληξα στην 4η.

Φωκαίας:

17 κάτω: Κλειστό, αλλά στα @@ μου γιατί δεν πάω λόγω αγενέστατης τσατσάς.
17 πάνω: Κλειστό.
19: Ρωξάννη, μελαχρινή με μεγάλα πεσμένα βυζιά και ωραίο κόλο.
25 πάνω: Τερέζα, μελαχρινή Τσέχα, κοντούλα αδυνατούλα.
25 κάτω: 2 κοπέλες, Αλεξάνδρα από Φυλής 84-86,59 κάτω, μελαχρινή πλέον με καρεδάκι, αφήνει χύσιμο στα βυζιά. Και η Μιχαέλλα, καστανή αδύνατη. Ο πρώτος στόχος έλειπε και βαριόμουν να την ψάξω στην Διδύμου.
24: Χριστίνα, μελαχρινή αδύνατη με άσχημο πρόσωπο και φουλ πρόγραμμα.
22 πάνω: Κατερίνα το νανοπούτανο.
22 κάτω: Κλειστό.

Φυλής:

66 αριστερά: Δεν πάω λόγω αγενέστατης τσατσάς με πάρκινσον.
59: 2 κοπέλες, μία αδύνατη μελαχρινή με καρεδάκι, νομίζω Τζούλια αλλά δεν είμαι σίγουρος και μία αλλη μελαχρινή με ωραίο σώμα και πρόσωπο.
65 πάνω: Ξανθιά ομορφούλα καινούρια σύμφωνα με την τσατσά. Χάθηκε και ο δεύτερος ο στόχος.
65 κάτω: Ξανθιά, πολύ ψηλή με ωραίο σωμά.
71 πάνω: Βίκυ η Πολωνέζα.
71 υπόγειο: Καστανή με λίγα κιλά παραπάνω και μεγάλα βυζιά.
134 όροφος: Καστανόξανθη αδύνατη με μικρές ρώγες.
134 ισόγειο: Μαρία, μελαχρινή, πολύ ωραία κοπέλα. Όποιος ξέρει κάτι ας ενημερώσει. Φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση.
134 υπόγειο: Πάολα, ήταν εκεί ο τρίτος μου στόχος. Αλλά έγινε ξανθιά, πράγμα που δεν μου άρεσε και έφυγε. Μπορεί να ήταν και περούκα, δεν κατάλαβα καλά.
136: Μιχαέλλα, ξανθιά νταρντάνα με μεγάλα βυζιά. Ο τέταρτος μου στόχος. Κατάθεση. Λεπτομέριες στην κριτική που θα ακολουθήσει.

Πιπίνου 65: Κλειστό.

Μονής Προσρόμου:

Πάνω: Κλειστό.
Κάτω: Μελαχρινή ψηλή με τατουάζ στην αφαλό.

Φιλιππίδου 11Β: Ξανθιά τρομακτική μεγαλοκοπέλα. Στην πόρτα ήταν ένας ηλεκτρολόγος και έφτιαχνε το φως.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Mία σύντομη αναφορά απο τα πεδία των μαχών.Στο Μεγ Αλεξάνδρου το καινούριο δίπλα απο το 17 ήταν μεγαλοκοπέλα με ξανθά κατσαρά κανονικά μαλλιά εύσωμη με ολόσωμο να κρύβει τις ατέλειες της.Ναταλύ το ονομά της καμία απο τις γνωστές,καινούρια.Αδιάφορη.10 ευρώ η επίσκεψη.Απέναντι στο Μεγ Αλεξάνδρου 22 ισόγειο καινούρια η Άντζελα,μελαμψή,αθίγγανη,υπέρβαρη αδιάφορη με 10 ευρώ.Θεωρώ οτι και 1ο ευρώ ακόνα είναι πεταμένα λεφτά.Στον όροφο υπήρξε μία καινούρια κοπέλα με αρμονικά κατανεμημένα κιλάκια όχι χονδρή,με καμπύλες.Καστανά μακριά μαλλιά,μαύρο ολόσωμο.Με χούφτωνε στο σαλόνι και δεν με άφηνε να φύγω.Προσφέρει πρωκτικό και γυμνό τσιμπούκι.Πάραλίγο να με ψήσει να περάσω.15 ευρώ το αντίτιμο.Στο Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο τα ίδια χάλια με τις προηγούμενες φορές,η γνώστη υπέρβαρη.Άδειο σαλόνι.
Αχιλλέως και Μαραθώνος ήταν η μιλφ που είδα την προηγούμενη φορά και την ήξερα ως Έλενα απο Λεωνίδου 6 οταν είχε πρωτοεμφανιστει.Ψηλή,νταρντάνα,λευκή με μαύρα μαλλιά κανονικά,Ρουμάνα.Πρόκειται για την Κάρλα του speed.Παρόλο που έχω ανεβάσει κριτική όταν ήταν ψάρι ακόμα η συγκεκριμένη στο Λεωνίδου 6,με τίτλο σκηνές Μπουκόφσκι θα επαναλάβω και μία ακόμα για την ενημέρωση σας.Καλή ήταν και αυτή την φορά αλλά όταν ήταν ψάρι ήταν καλύτερη.
Άνοδος στην Διδύμου 25 όροφος όπου ανακάλυψα καινούριο τεμάχιο,Ρωσίδα,με όνομα Λαρίσσα,με καμπύλες χωρίς να είναι χονδρή έχει όμορφο σωματάκι με λίγο κοιλίτσα και μεγάλες βυζάρες μαλακές για άρμεγμα.Κάνει γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό αλλά παρόλο που ανακοινώθηκε στο πρόγραμμα δεν το έκανε.Πάντως πέρασα πολύ καλά!!
Θα ακολουθήσει κριτική και εδώ.Όπως καταλάβατε σήμερα κάτι η ζέστη και κάτι οι ανακαλύψεις συντέλεσαν στην ολοκλήρωση της βόλτας.Έλπιζω τουλάχιστον να βοήθησα έστω και με αυτά τα λίγα!!

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
KALISPERAAA!!!!...BOURDELOFANS!!!!

Η τυχαια συναντηση χτες περιπου 2 το βραδυ με το χαρντκορα στο ιασωνος 30 ηταν το high light της βραδιας...το σαλονακι γεμισε απο γελια,λυγμους,εναγκαλιασμους,συγκινησεις υπο το βλεμμα του γεννιοφορου με νεο μοικαν κουρεμα 60 χρονου υπηρετη.Στο βαθος η νεαρη τζουλιανα χαμογελαγε και αυτη που στο χωρο εργασιας της βρισκονταν ευτιχισμενοι μεταμεσονυχτιοι οδοιποροι.Ευτυχως που βρεθηκε εκει ο χαρντκορ οσο ημουν μεσα και συνομιλουσε με το φιλο μου που ειχαν συστηθει πριν λιγες μερες στο συνταγμα.Τα σοφιστικε γιαλακια της νεαρης ρουμανας δεινουν την εντυπωση οτι συνουσιαζομαι με τη φοιτητρια της διπλανης πορτας..(δυστηχως μενει στην απεναντι πολυκατοικια)...η της γραμματεας σε λογιστικο γραφειο που δουλευει καλος φιλος...
Κανονικο προγραμμα με υπερβαση κατα πολυ του χρονικου οριου και ενοχληση με 2 σιγανα χτυπηματα της πορτας απο το τζοβενουπηρετη.
Η δυσκολια στο ανοιγμα του προφυλακτικου και η τοποθετηση απο μερους μου αποδεικνυουν την απειρια της κατα τα αλλα φιλοτιμης κοπελας.
Ωραιο αδυνατο σφιχτο σωμα,ισια ποδια,φυσικο 2 αρι στητο στηθος...δεν εγλυψε μπαλες,σωμα κλπ..αλλα η πιπα ηταν καλη με εμενα ορθιο και κεινη γονατιστη...θα θελα να ηταν ακαποτη με τελειωτικο στα γιαλακια της αλλα η κοπελα δε κανει εχτρα που ουτε και γω παιρνω στο μεταξι...
Συμετοχη καλη στο γαμησι αλλα λιγο ανχωμενη για το περασμα της ωρας...ισως ξαναπροτιμηθει..

Ειναι η καλυτερη ωρα για μεταξι με λιγο κοσμο,ελαχιστους ασσιατες και αλλοδαπους,χωρις τα απογευματινα και πρωινα τζανκια σε μια ησυχη και ακινδυνη γειτονια...ευτυχως ο χαρντκορας ειναι απο τους λιγους υποστηρικτες των μεταμεσονυχτιων περιπατων....!!

Στο 30 πανω ωραιο,καινουριο μελαχροινο αλβανακι...οπως και στο 19 κατω.
Η Μιραντα στο 46 προσθεσε εχτενσιον και δε μου αρεσει τοσο αν και ειναι πολυ καλη στις υπηρεσσιες της.
Η Αντζελα στο 22 πανω βγαζει καβλα και οικειοτητα αλλα δε μου αρεσει στην εμφανιση.

ΕΥΑ ΑΠΟ ΚΩΝ 166,ΚΑΙ ΑΝΝΑ ΑΠΟ ΦΩΚ 27 υπογειο παραμενουν στα τοπ των προτιμησεων μου τους τελευταιους μηνες.

ΚΑΛΟ ΣΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...!!!

Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
αγαπητοί συναγωνιστες, ξέρει κάποιος αν κυκλοφορεί στην πιάτσα η ΒΙΚΗ ένα καλό μιλφακι που δούλευε παλιά στο Διδύμου 8Β με εξαιρετικές επιδόσεις στο κολογλύψιμο, κάθε ενημέρωση ευπρόσδεκτη

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Πεζικάριε, αποταμίευσε δυνάμεις και αναξιοποίητα εικοσάευρα.

Τύπε έχεις δίκιο. Η καύλα με έχει απομυζήσει, οικονομικά και σωματικά.

---

Ερώτηση προς τους υπολοίπους: έχει υπόψη του κανείς που βρίσκεται η Μιχαέλα από Φυλής 84-86;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
μάγκες η ντενίζα η τσέχα από ρευμούνδου είναι ακόμα εκεί?? :think:...αν ναι ξέρει κανείς βάρδιες...thanx

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom