Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 221 άτομα (28 μέλη και 193 επισκέπτες)

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ  :think:...ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΘΥΜΑΜΕ ΚΑΝΑΝΕ ΟΥΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ..ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΥΦΟΣ ΥΠΕΡΟΨΙΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΗΣ.

παντα για κλωτσιες  ηταν η σακιρα
απλα αρκετοι δεν την ειχαν παρει πρεφα γρηγορα κ την παταγαν.ειχε και καλη εμφανιση και γινοταν πιο ευκολα η λαθος επιλογη.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Σημερα το μεσημερι στη φυλης
54α ντιανα η ξανθια μετρια κοπελα σχετικα ψηλη που εχω δει αρκετες φορες εκει
66α ελενη μελαγχροινη μετρια αλλα αρκετα καβλωτικη
66δ νικολετα,νεα λεπτη ξανθια κοπελιτσα
80 μαρια ψηλη λεπτη μελαγχροινη,μου αρεσε σαν εμφανιση αλλα σαν υφος μου φανηκε καπως ψυχρη και αδιαφορη,νεα παρουσια,οχι αυτη μετο πρωκτικο
65β νταιανα,καστανη κοπελα με κιλακια παραπανω ,δουλευε και μονης προδρομου
67 σονια η κοπελα που πηρα την κυριακη,υπαρχει κριτικη,μαλλον ημουν πολύ καβλωμενος για να πω ότι προκειται για νταρντανομουνο,παντως είναι καλη μεσα
71α η ξανθια ψιλη γνωστη μονικα
71β μιρελα από το 65β
Μονης προδρομου αννα,μελαγχροινη συμπαθητικη κοπελιτσα
Φωκαιας
19 τζουλια,από το υπογειο του 92,ψηλη μελαγχροινη,σημερα στο φως φανηκαν καποιες ατελειες στο σωμα ενώ στο υπογειο βγαινουν καλυτερες,τι στο διαολο χρησιμοποιουν εφε στο φωτισμο του σαλονιου
25α τερεζα
25β ναταλι,νεα σχετικα ξανθια γλυκια κοπελα,το σχετικα το γραφω γιατι νομιζω παλιοτερα την εχω ξαναδει εκει
27 μαλλον η μπαρμπορα,τη τσατσα της ειδα
Διδυμου
8α η καρμεν του piatsa
16α τατιανα,καστανη κοπελιτσα καπως γεματουλα
18β αντριαννα
20 ευα,την πετυχα παλι σημερα και αυτή τη φορα δοκιμαστηκε επι μακρον όπως επρεπε χωρις να περασει τα τεστ αντοχης

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Αστραπιαίο χτεσινο-απογευματινό πέρασμα από Φυλής:

Πιπίνου 65: η Μηχαέλα του jockerx
Φυλ. 109 κάτω: η Άνκα
Φυλ. 65 άνω: η Κάρμεν
Φυλ. 65 κάτω: 2 κοπέλες. Η Μιρέλα με το φουλ και η αδελφή της (από ότι μου είπε) η Φλόρη χωρίς φουλ. Δοκίμασα την νεο-αφιχθείσα με μετριο-καλές εντυπώσεις. Κρίμα που δεν δίνει το νεανικό της πισινό. Ωραίο σώμα, μωρουδίστικο νιμού, μικρό σφριγηλό στήθος, ελαφρώς άγαρμπη μέσα. Πιστέυω θα στρώσει γρήγορα. Έχει θέληση  . . . . .  

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Δήλαδή φίλε καζανόβα?
στο κυριως θεμα zero δηλ στο σεξ δεν  απογειωνει σε καμια περιπτωση παρολο που την τεσταρα σε ολες τις στασεις,καμια πρωτοβουλια και το κυριοτερο ελλειψη ζωντανιας
Ειναι σχεδον διαπιστωμενο οτι οι γυναικες αυτης της δουλειας που δινουν μεγαλη εμφαση στο τσιμπουκωμα και το γλυψιμο της γεννητικης περιοχης ειναι λιγο τεμπελες στη διαρκεια της πραξης.Οπως καταλαβαινεις zero ενας καζανοβας που σκοπος της ζωης του ειναι η ολοκληρωση-τελειοποιηση της τεχνης του ερωτα δεν μπορει να το δεχτει αυτο

Vassiliani

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
0
Πόντοι
11
Καλημέρα από την ηλιόλουστη οδό Φυλής !

Σήμερα είχε λαϊκή και συγκεκριμένα αγόρασα:

Ραδίκια ιταλικά 2 κιλά με 80λ το κιλό

1 κιλό γαύρο από τον Αλβανό ψαρέμπορα με τα καρφάκια , 3ευρώ το κιλό

Ροδάκινα λεμόνια και πορτοκάλια , δε θυμάμαι τιμές.

Καθώς γυρνούσα με το καρότσι μου γεμάτο καλούδια ,πέρασα και είδα Κάρμεν στη Διδύμου.

Προς τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ , και τους συνδικάλες το παρακάτω μήνυμα στο ΚΑΦΑΟ/πίνακα του οίκου.

dsc00001kiu.jpg

3 ευρώ ο γαύρος?? από 2 την προηγούμενη εβδομάδα? 50% αύξηση εν μέσω κρίσης στο μάξιμουμ? και μάλιστα στην μπουρδελομάνα-φτωχομάνα φυλής? ΕΛΕΟΣ κύριοι γαβρέμποροι!
αφήστε μας να απολαύσουμε το γαβράκι μας.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697
στο κυριως θεμα zero δηλ στο σεξ δεν  απογειωνει σε καμια περιπτωση παρολο που την τεσταρα σε ολες τις στασεις,καμια πρωτοβουλια και το κυριοτερο ελλειψη ζωντανιας
Ειναι σχεδον διαπιστωμενο οτι οι γυναικες αυτης της δουλειας που δινουν μεγαλη εμφαση στο τσιμπουκωμα και το γλυψιμο της γεννητικης περιοχης ειναι λιγο τεμπελες στη διαρκεια της πραξης.
δυστυχώς αυτη είναι η αλήθεια στις περισσότερες περιπτώσεις....

Οπως καταλαβαινεις zero ενας καζανοβας που σκοπος της ζωης του ειναι η ολοκληρωση-τελειοποιηση της τεχνης του ερωτα δεν μπορει να το δεχτει αυτο

είσαι Τιτανοτεράστιος ΠορνοΚαζανόβας!
Απεριόριστο Respect! :rockon:

εντος των επόμενων ημερών θέλω αν τεστάρω και εγώ αυτην τη Ευα για να αποφανθώ.
Την εχω στο πορνοπρόγραμμα μου! :o

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Και πως θα κανουμε μεταγραφες αν δεν ακριβυνει ο γαυρος?

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
δυστυχώς αυτη είναι η αλήθεια στις περισσότερες περιπτώσεις....

είσαι Τιτανοτεράστιος ΠορνοΚαζανόβας!
Απεριόριστο Respect! :rockon:

εντος των επόμενων ημερών θέλω αν τεστάρω και εγώ αυτην τη Ευα για να αποφανθώ.
Την εχω στο πορνοπρόγραμμα μου! :o

δεν τεστάρετε την Ευα στο Κων/πόλεως 166 που μάλλον σας ταιράζει;

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Σημερα το μεσημερι στη φυλης
25α τερεζα
25β ναταλι,νεα σχετικα ξανθια γλυκια κοπελα,το σχετικα το γραφω γιατι νομιζω παλιοτερα την εχω ξαναδει εκει

φω22κα κλειστό
φω22πα γινόταν πανικός στο σαλόνι και δεν κάθισα
φω17 κλειστά και τα δύο
φυ74 δεξιά η τάνια η κωλάρα και αριστερά η μόνικα/στέλλα με τα αστεράκια όπου και κατέθεσα

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
Καλημερα γκαβλεουρες. Πρωινη καταθεση στο νανοπουτανο κατερινα στο φ22. Δεν μπορω να πω οτι μ ενθουσιαζει το πορνιδιο, αλλα βεντουζωνει καλα την πουτσα στο κωλοτρυπιδι της, τωρα που το εβαλε στο προγραμμα της. Ζοριζεται αρκετα κι αυτο φτιαχνει την κατασταση. Κατεβηκα και ρεμουνδου για το ντορακι, αλλα μου ειπε η τσατσαρα οτι πηγε διακοπες γαμω την ποθτανα μου.
ελπιζω να γαμοκωλιαζεται στα 4 για πληρες καρφωμα και οχι ιεραποστολικα :huh: γιατι συντομα θα τεσταριστει :sunglasses:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
στο κυριως θεμα zero δηλ στο σεξ δεν  απογειωνει σε καμια περιπτωση παρολο που την τεσταρα σε ολες τις στασεις,καμια πρωτοβουλια και το κυριοτερο ελλειψη ζωντανιας
Ειναι σχεδον διαπιστωμενο οτι οι γυναικες αυτης της δουλειας που δινουν μεγαλη εμφαση στο τσιμπουκωμα και το γλυψιμο της γεννητικης περιοχης ειναι λιγο τεμπελες στη διαρκεια της πραξης.Οπως καταλαβαινεις zero ενας καζανοβας που σκοπος της ζωης του ειναι η ολοκληρωση-τελειοποιηση της τεχνης του ερωτα δεν μπορει να το δεχτει αυτο
Γεια σου xilnik!!Ευχαριστώ για τις ενημερώσεις!Έχω μία ένσταση όμως.Ποιος είπες οτι πρωτόγραψε κριτική για την Εύα;; :s&m_3: :s&m_3:
Εγώ πήρα πρώτος την Εύα πρώτη μέρα στην δουλειά της για την ιστορία.Διάβασε και την κριτική μου όπου και αναλύω λεπτομέρως που είναι το ατού της.Το ατού της είναι το γλειψιμό.Δυστυχώς για σένα που ενδιαφέρεσαι ποιο πολύ για την δράση δεν σε πρόλαβα εγκαίρως να σε ειδοποιήσω αλλά απότι είδα δεν το μετάνιωσες.Διαβάζω πάντως οτι τώρα κατόπιν προτροπής του πελάτη αφαιρεί τα εσώρουχα της.Είναι και αυτό μία εξέλιξη.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
αγαπητε μου φιλε προφεσορα το εγραψα κατω απο τη κριτικη στα σχολια αυτο που ανεφερες σημερα το πρωι
Αυτη την ωρα σχεδον ολα κλειστα

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
δεν τεστάρετε την Ευα στο Κων/πόλεως 166 που μάλλον σας ταιράζει;

Παρα πολυ καλη με εντονη και εκδηλωτικη συμμετοχη...κανονικο προγραμμα,γλυφει @@ δεχεται 69...τη βρισκω πολυ πιο ομορφη και πιο συμπαθητικη απο την ΕΥΑ στο Διδυμου 20...την οποια δεν εχω δοκιμασει για να μιλησω για θπηρεσσιες αλλα εμπιστευομαι τους φιλους που γραφουν για αυτην...Ισως τωρα να ειναι πρωινη βαρδια στο κων 166 αφου η προσφατη κριτικη του πυραυλου κανει λογο για την συμπατριωτισα της ντανα στην απογευματινη βαρδια....

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
Προς τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ , και τους συνδικάλες το παρακάτω μήνυμα στο ΚΑΦΑΟ/πίνακα του οίκου.

dsc00001kiu.jpg

οπου η Κα Ποπη (δια στοματος Μαριας) δεν λεει σε πιο σπιτι εχει παει γιατι ετσι δεν θελει να χασει τοσο κοσμο που παει ακομα στη δυδημου για την Μαρια.....

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Τσάρκα στην απογευματινή βάρδια της Φυλής. Τα περισσότερα ήταν κλειστά λόγω σκούπας. Στα ανοιχτά γινόταν στην κυριολεξία της πουτάνας, επειδή περίμενε πολύ κόσμος στο σαλόνι.

Διδύμου:

ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ

Φυλής:

66 αριστερά: Ανοιχτό, αλλά δεν ενημερώνω λόγω αγενέστατης τσατσάς από Φωκαίας 17 κάτω.
74 δεξιά: Τάνια, καστανή με μαλλιά πάνω από τους ώμους με τεράστια κολάρα.
74 δεξιά: Ξανθιά με κοντά μαλλιά, ωραίο σώμα και πρόσωπο.
71 πάνω: 2 κοπέλες, μία καστανή με λίγα κιλά παραπάνω και μία ξανθιά promilf.
71 υπόγειο: Καστανή με λίγα κιλά παραπάνω και μεγάλα φυσικά βυζιά.
92 αριστερά: Μελαχρινή κοντή αδύνατη.
109 πάνω: Μαργαρίτα, ξανθιά με ωραίο σώμα, μεγάλα βυζιά και μέτριο κλαμμένο πρόσωπο.
134 όροφος: Τζέσσικα, ξανθιά με ωραίο σώμα, πανέμορφο πρόσωπο με γυαλάκια.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΛΕΙΣΤΑ

Μονής Προδρόμου:

πάνω: Αδιάφορο.
κάτω: Κλειστό.

Φωκαίας:

22 πάνω: Κατερίνα το νανοπούτανο.
22 κάτω: Άννα, καστανή αδύνατη με πρωκτικό, η τσατσά της χτύπησε κανά 5αρι φορές την πόρτα για να βγει αλλά η Άννα τίποτα, στο τέλος της είπαμε ότι βαράει λάθος πόρτα και ότι η Άννα είναι σε άλλο δωμάτιο...  :2funny: :2funny: :2funny:

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΛΕΙΣΤΑ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom