Επισκέπτης
Η Νατάσα μπήκε στο δωμάτιο με...το εγχειρίδιο προγραμματισμένης λειτουργίας ανά χείρας ως "Γερμανός" και επανέλαβε τα ίδια βήματα της πρώτης φοράς.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Checklist!
Η Νατάσα μπήκε στο δωμάτιο με...το εγχειρίδιο προγραμματισμένης λειτουργίας ανά χείρας ως "Γερμανός" και επανέλαβε τα ίδια βήματα της πρώτης φοράς.
Εκδράμεις πεζός η εποχούμενος;
Κατέβηκα φυλής σήμερα το πρωί για στοχευμένη αναζήτηση μιας και όλες οι κοπέλες είναι γνωστές λίγο-πολύ.
Από τον σταθμό της Βικτώριας οπού υπήρχαν αστυνομικοί, μπήκα στην Φώκαιας, προσπέρασα τα Φώκαιας 17άνω-κάτω λόγω απαράδεκτων υπηρετριών, το Φώκαιας 19 προς αποφυγή των αδιάφορων κοριτσιών (π.χ.Ρωξάνη) με την πίεση χρόνου από τις τσατσάδες και εισήλθα στο Φώκαιας 22 άνω για εθιμοτυπική επίσκεψη.
για ριξε μια ματιά στα σπιτάκια της οδου Αγκύρας!η φωτεινη η νταρντανα που δουλευε διδυμου 20 απογευματα ξερει κανεις που εργαζετε τωρα?
Jockerx. Εισαι πραγματικα αναιδης που ζητησες σαπουνι. Ενας σωστος μπουρδελιαρης που σεβετε τον εαυτο του πρεπει να εχει μαζι του στους οικους τα εξης α) σαπουνι, β)κωλοχαρτο γ)σεντονι, δ)μαξιλαροθηκη και προαιρετικα (αν εχει αυτοκινητο) ενα ραντζο. Ειμαστε πολυ τυχεροι που οι οικοι βαζουν ακομα τα προφυλακτικα και δεν τα χρεωνουν σαν extraΣεντόνι χθεσινής και παλαιότερης ημέρας και έλλειψη υγροσάπουνου.Αντί αυτού είχαν νερό με αφρό μέσα σε ένα πλαστικό μπουκάλι αναψυκτικού τρυπημένου στο καπάκι
;) ;) ;) ;)για ριξε μια ματιά στα σπιτάκια της οδου Αγκύρας!
πλακα-πλσκα εγω επειδη κυκλοφορω με μηχανη και παντα κουβαλαω τσαντα οταν παω τσαρκα εχω ενα καθαρο σεντονι μεσα.οι κοπελες μολις μπαινουν στο δωματιο και το βλεπουν στρωμενο ψιλο τα χανουν αλλα να ξαπλωσω γυμνος στα σεντονια 3 ημερων με 20 πελατες ανα ημερα δεν τον κοβω καλυτερα!!Jockerx. Εισαι πραγματικα αναιδης που ζητησες σαπουνι. Ενας σωστος μπουρδελιαρης που σεβετε τον εαυτο του πρεπει να εχει μαζι του στους οικους τα εξης α) σαπουνι, β)κωλοχαρτο γ)σεντονι, δ)μαξιλαροθηκη και προαιρετικα (αν εχει αυτοκινητο) ενα ραντζο. Ειμαστε πολυ τυχεροι που οι οικοι βαζουν ακομα τα προφυλακτικα και δεν τα χρεωνουν σαν extra![]()
![]()
![]()
![]()
[size=14pt]σωστοςπλακα-πλσκα εγω επειδη κυκλοφορω με μηχανη και παντα κουβαλαω τσαντα οταν παω τσαρκα εχω ενα καθαρο σεντονι μεσα.οι κοπελες μολις μπαινουν στο δωματιο και το βλεπουν στρωμενο ψιλο τα χανουν αλλα να ξαπλωσω γυμνος στα σεντονια 3 ημερων με 20 πελατες ανα ημερα δεν τον κοβω καλυτερα!!
1.Αμάξι στην Αθήνα και με ζέστη μάλιστα!Με αμάξι ήμουν σήμερα. Άλλες φορές παώ με ηλεκτρικό. Αναλόγως τα κέφια. Γιατί;
Ειμαστε πολυ τυχεροι που οι οικοι βαζουν ακομα τα προφυλακτικα και δεν τα χρεωνουν σαν extra![]()
Well done!πλακα-πλσκα εγω επειδη κυκλοφορω με μηχανη και παντα κουβαλαω τσαντα οταν παω τσαρκα εχω ενα καθαρο σεντονι μεσα.
1.Αμάξι στην Αθήνα και με ζέστη μάλιστα!![]()
![]()
![]()
με τετοια μποχα που να αντεξει κουνουπιΣας εχει τσιμπησει κουνουπι σε μπουρδελο??...δεν εχω συναντησει ποτε
Για το σαπουνι δεν το γνωριζα. Για τα τζας (αν θυμαμε καλα την λεξη) γνωριζα, αφου ξερεις, τα εχουμε πει.Και για τα προφυλακτικα ημουν ενημερος, καθως και για το 5ο ραντεβου υπερ της καθαριστριαςΤα οποία προφυλακτικά αγοράζουν οι κοπέλες και όχι οι οίκοι.Σε κάποια μπουρδέλα οι κοπέλες πληρώνουν τα αναλώσιμα (σαπούνια κ.τ.λ.) ως παρακράτηση ραντεβού.
Δεν φθάνει που τους παρακρατούν ραντεβού για ενοίκιο-δικαστικά έξοδα-φύλακες, τους παρακρατούν και για σαπούνια!!!
• Φωκαίας 25β: η Μόνικα ρουμάνα αδύνατη με σέξι σώμα και πολύ όμορφο πρόσωπο πραγματικά highlight της βάρδιας με ακάποτο στοματικό και παρτουζα η οποία δεν προλάβαινε να ¨εξυπηρετεί¨ τον κόσμο
για την ουαννα εχω γραψει κριτικη εγω florian,διαβασε τη,δεν συνισταται,ειναι ολο μη και μη20 IOYNIOY
Βόλτα στην Φυλής περίπου στις 2:00πμ
Φυλής 92: 2 κοπέλες η Ουαννα και μια άλλη ψηλή κοπέλα με όμορφο πρόσωπο και γεμάτο σώμα με τελείες καμπύλες δυστυχώς δεν ξέρω το όνομα της. Πραγματικά εμφανισιακά ότι καλύτερο κυκλοφορούσε τώρα από υπηρεσίες δεν ξέρω γιατί δεν τις έχω πάρει. Όποιος ξέρει το όνομα της ψηλής ας το αναφέρει. Οι κοπέλες κάνουν παρτουζα μεταξύ τους αλλα όχι η μια με 2 άντρες. Επίσης δεν παίρνουν πακιστανια κτλ
δεν ξερω πως την ελεγαν αλλα μπηκε μεσα ενας και ο τσατσος τον εδιωξε και μαλιστα ψιλοβριστικανε.....Αν ήταν η Τζούλια παίρνει πακιστάνια.
Σε προηγούμενη τσάρκα μου είχε περάσει ένας στο δωμάτιο...