Ενημερωση τωρα από φυλης
Αλκιβιαδου 16
Α νταινα η βουλγαρα,εχει μαυρισει και εχει δικιο ο προφεσορας,οσον αφορα τα περι μουντζωματος που εγραψε μονο ευχαριστω από μερους μας επιβαλεται όπως και στον οpeth
Β δυο κοπελες,η κατερινα από μυρων,νομιζω την αναζητουσε συναγωνιστης ως ξανθια σερβα και η βερονικα ένα μελαγχροινο αφρατο νταρντανομωρο με υπεροχες βυζαρες,κιλα παραπανω από τα κανονικα αλλα ειλικρινα ανετα εμπαινα στο δωματιο,φουλ προγραμμα και οι δυο!
Γ σονια
Διδυμου
8α χριστινα καστανη πολύ μετρια σε όλα,ξεφευγε πολύ από τα κοριτσια που πηρα προσφατα εκει,καρμεν και μαρια
Βεργας
6α ριτα ,η γνωστη ξανθια mlf, στο σαλονι που την ακουγαμε με συναγωστη στο δωματιο φαινοταν να ειχαν πιασει καλο ρυθμο
6β σοφια,ξανθια 50+ με κιλακια και σωμα μιας μεσηλικης κυριας,την εχω ξαναδει περγαμου 27 πανω
Τροφωνιου
11 πανω μπετυ ξανθια mlf με ωραιο κορμι,βυζαρες,σαν να είναι βγαλμενη από γερμανικες τσοντες,στο δωματιο όμως επειδη την εχω παρει δεν προκαλει συγκινησεις ουτε σου μενει αξεχαστη
11 κατω μαρινα,ψηλη λεπτη ξανθια mlf,όχι κατι το φοβερο αλλα θα ηθελα να την εχω δοκιμασει
13 πανω αγαπη
13 κατω γιαννα ,ξανθια με κοντο μαλλι αλλα παρα πολύ μετρια σ εμφανιση,φουλ προγραμμα
Φωκαιας
19 ρωξανη
25α δυο κοριτσια,η ξανθια κοντοπουτανη με τα ωραιο κωλαρακι ντιανα και η τερεζα το μελαγχροινο πολύ λεπτο κοριτσι πια που δουλευε πριν πολύ καιρο στο
66δ
25β η καρμεν του piatsa,αψογο ,θα τη ξαναπαρω αν δουλευει εκει
27 υπογειο μπαρμπαρα
Φυλης
65β γκαμπριελλα,skinny μελαγχροινο πιπινι με κοντο μαυρο μαλλι
80 δυο κοριτσια,αυτή που μου εμεινε ηταν η τζουλια,μελαγχροινη με λεπτο σωμα,ωραιο προσωπακι και φουλ προγραμμα
84α αλινα,νεα μελαγχρροινη κοπελα με φουλ προγραμμα ,καλο σωματακι,τσιγγανορουμανικου στυλ
84β δυο κοριτσια,η ξανθια ανιτα από μονης προδρομου (υπαρχει κριτικη) και η <<ισπανιδα>> αλισια η γυναικα της μινωικης περιοδου όπως λεει και ο farkeli
86α ξενια
86β η ελλα, το μελαγχροινο συμπαθητικοτατο κοντοπουτανο
που ειχα συστησει στον hardcora και που συναγωνιστης εγραψε θετικα γι αυτη
92 υπογειο η πανυψηλη αννα που ειχα παρει στο 65β(υπαρχει κριτικη),εχει φτιαξει αρκετα,είναι πιο περιποιημενη,εμφανισιακα είναι εντυπωσιακοτατο κομματι
Μονης προδρομου φλορι,νεα μελαγχροινη κοπελα σχετικα ψηλη αρκετα ενδιαφερουσ