Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 289 άτομα (22 μέλη και 267 επισκέπτες)

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
γιατι να το βγαλει το σουτιεν? λες και δεν εχεις ξαναδει βυζια και εσυ τωρα!!

Hannibal

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρουμε που είναι σήμερα και σε ποια βάρδια οι Μιλάνα και Ντενίσα;

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Υπάρχει καμμιά ιδέα για πρωινές σαββατιάτικες καύλες;
Thanks
:)
Παράθεση στον εαυτό μου............!!!!!
Τελικά πήγα και καάθεσα στην Αλίνα (Φυλής 134 πάνω), καλή, δεν τρελάθηκα κιόλας. Τα κλασσικά

terrorist

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
1.992
Υπάρχει καμμιά ιδέα για πρωινές σαββατιάτικες καύλες;
Thanks
:)
σου προτείνω φίλε μου την ντανιέλα στο φωκαίας 17 ( και στα 2 είναι) πρωί στο απάνω και βράδυ στο ισόγιο
είναι πολύ καλή στο κρεββάτι, συμμετοχή πολύ καλη, πίπα άριστη και στήσιμο στα 4 ωραίο.
είναι ρουμάνα 20 ετών μελαχροινή και με πολύ ωραίο σω΄μα και στήθος
αν πείτε πως πάτε απο το site και απο τον ολτεάν θα έχετε σπεσιαλ περιποίηση.
επίσης δίνει κουλούρι με + 20 στο απάνω τα πρωινά. εγω κατέθεσα χτές και έμεινα ευχαριστημένος. μίλησα μαζί της πολύ και γνωρίζει και το σάιτ

Επισκέπτης
κοιτα φιλε εχω ενα προβλημα μερικες φορες οταν βγαινω ξεχναω η ονοματα κοριτσιων η οδους. αυτο το θυμαμαι ομως ιασωνος 20α. αν εισαι ξενος δεν μπαινεις ουτε με χειροβομβιδες!!

γουσταρω και την κυριουλα της ρεσεψιον (σα χαρακτηρα εννοειται)
ι κιρια ελευθερια ειναι αποο τισ μεγαλιτερες μορφες του μεταξουργειου!!!εγκιησι!

Επισκέπτης
οσο για τιν περιπτοσι σου κοσταντλι δεν ξερο ρε καυλιαρι...οσοι τιν εχουμε παρει τιν μαρινα ....γομενιοσ,βασος και εγο μιναμε ευχαριστιμενοι!παντοσ ι κιρια ελευθερια ειναι ολα τα λεφτα!!!!μεγιστοτεραστια μορφι!!!!!χεχε!!!

Επισκέπτης
χθες μετα απο ενα ιπεροχο καφεδακι στιν μπουρδελιαρα αθινα πραγματοποιηθηκε  δινατο σκαουτ με τουσ φιλατατους 1)panosmpos,το αφεντικο τισ ιδονισ , το οποιο μασ οδιγισε στο μαγικο και παραμιθενιο κοσμο τισ disneyland!!!
2)savalas ο μοναχικοσ καβαλαρις που με το δινατο του εργαλιο εξιχνιαζει το μιστιριο τον ατακτον πορνιδιον....
3)σκιντο, τιτανας τις ιδονις!τσολιας,λεβεντις...πιστοσ  σινδροφος στα σοκακια τισ ιδονισμενις ,κολασμενις και καυτις αθινας!
4)βασος....ο ιπερφραπεδοκαυλεουμπας!πλεον ι νοοτροπια του εχει γινι μπουρδελιαρα!ο κοσμος τον στριπ εχει παρει τελοσ απο τον μεγιστανα βετερανο μαστερ τισ παλινδρομικις ιδονις!οοο χιστι μιστι βασο που εσι με το ιπαρκαυλο ιγρο σου πιρ τιμορεις τα ατιθασα και πονιρα πορνιδια του μεταξουργειου!πλεον διλονει θανατικος μεταξουργιοτις !!!
ιπερμεγιστε βασο εισαι ο ποθος καθε ατακτης κορασιδας....τα ατακτα πορνιδια σε αναζιτουν στα πιο ιγροκαυτα τους ονειρα!εισαι το οραμα μας!το ειδαλμα μας!!!!!!ευγε αγορι μου!!!!!
5)ο ενας και μοναδικος πατριαρχισ του μασαζ!!! γιοργοσπαπασ....!!!θα μπορουσα να του δοσο τον τιτλο οσ τον πιο μεγαλο γνοστι πολιτελεστατον πορνιδιον!
6)ντισαν!ενασ οριμος κομις που αναζιτα τιν απολιτι απολαυσι του εροτα....κατα σινεπεια πιστος μαθιτις πλεον του τρανου παπαγιοργι!διστιχος δεν παρεβρεθικε μαζι μας στιν τσαρκα...
7)μπουρδελιαρις1984, πολι μαχιμος καυλιαρις...αλοστε το ιποδιλονι το νικ του.....δινει ρεστα μιλαμε το παλικαρι με τις μπουρδελογνοσεις του!μεγαλι τιμι για οποιον σινοδευετε απο τον μπουρδελιαρι εν ορα τσαρκας!
8)καιαφασ, κιρια μου θελετε να γαμιθιτε ?στιλτε πμ!!!!! πανεμορφι ατακα απο
τον καυλιαρι σιντροφο που παρεβρεθικε στιν μαχι τισ ιδονις!
9)διστιχοσ ο σιν σιτυ και ο αλτεκ δεν μπορεσαν να μασ ακολουθισουν....
προτι καταθεσι εγινε απο το αφεντικο τις αχαλινοτις καυλας στο κεραμικου 13!γιουλι που δινι και το κουλουρακι τις!δινατι περιπτοσι σιμφονα με το αφεντικο!
δευτερι καταθεσι απο τον φραπεδιαρι βασο στο ιασονος 20β !ο ατιμος πιτσιλισε το πανεμορφο κορινακι!ενα τιπικο πιτσιλισμα μεταξουργειο και τιποτα παραπανο...
τριτι καταθεσι ιασονος 37 ισογειο απο τον βασο και μπουρδελιαρι1984....μονικα απο ιταλια καινουρια στο μπουρδελοσπιτο σιμφονα με τιν τσατσα....αυτο το ατακτο  πορνιδιο δεν μπορεσε να δαμασει τισ ατακτες ορεξεις του φραπεδιαρι...κακι σινεποσ κριτικι και απο τους διο σιναγονιστες!
με λιγα λογια μαυρι λιστα το εν λογο πουτανιδιο!
πολι εντιποσιακι επισισ στο μεταξουργειο ι σαντρα γερμανιδα στι γονια κολονου και λεονιδου...με τα σιλικονατα τεραστια μπαλονια τις!!!
και ι μεγαλι εκπλιξι τις βραδιας!!!!!
εσκασε μιτι στι πλατεια μεταξουργειου ο αξιοτιμος σινοδοιπορος αντισθενις!!!!!!!!!
διστιχοσ μολις ειχαμε τελιοσει το σκαοθτ και δε μπορεσαμε να τον σινοδευσουμε στο μοναχικο του σκαουτ...

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
αυτη ειναι  ομαδα..!! εύγε.. :dancing: :dancing:
τι να κλασει η εθνικη Βραζιλιας...
εμεις σκοραρουμε 10 - 10 τα γκολ..!!
:2funny: :2funny: :2funny:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
που εισαι ρε πιτσι..
εγω εχω εξοδο σημερα και ειμαι αθηνα.
λεω να παω τριγγετα[τετοια ωρα ειναι ανοιχτο?]
εχειs να μου προτεινειs κανα στουντιο που να ειναι καλο οσο αυτο η και καλυτερο?

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
οσο για τιν περιπτοσι σου κοσταντλι δεν ξερο ρε καυλιαρι...οσοι τιν εχουμε παρει τιν μαρινα ....γομενιοσ,βασος και εγο μιναμε ευχαριστιμενοι!παντοσ ι κιρια ελευθερια ειναι ολα τα λεφτα!!!!μεγιστοτεραστια μορφι!!!!!χεχε!!!
δεν πειραζει ρε πιτσι,πια ειναι η κυρα ελευθερια αυτη η κουτση αδυνατη?ναι οντως πολυ καλη γυναικα φανηκε και μολις μπηκα μου αλλαξε και σεντονια!!!!παντως το πλυντηριο στην κουζινα ειναι ολα τα λεφτα!!!!!οσον αφορα για την μαρινα,ειναι οντως ευγενεστατη αλλα τιποτα παραπανω κατα την γνωμη μου!!!

Επισκέπτης
δεν πειραζει ρε πιτσι,πια ειναι η κυρα ελευθερια αυτη η κουτση αδυνατη?ναι οντως πολυ καλη γυναικα φανηκε και μολις μπηκα μου αλλαξε και σεντονια!!!!παντως το πλυντηριο στην κουζινα ειναι ολα τα λεφτα!!!!!οσον αφορα για την μαρινα,ειναι οντως ευγενεστατη αλλα τιποτα παραπανω κατα την γνωμη μου!!!
ναι παλικαρι μου ι κιρια που κουτσενει λιγακι!ψιχουλα ειναι ι ατιμι!!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
χθες μετα απο ενα ιπεροχο καφεδακι στιν μπουρδελιαρα αθινα πραγματοποιηθηκε  δινατο σκαουτ με τουσ φιλατατους 1)panosmpos,το αφεντικο τισ ιδονισ , το οποιο μασ οδιγισε στο μαγικο και παραμιθενιο κοσμο τισ disneyland!!!
2)savalas ο μοναχικοσ καβαλαρις που με το δινατο του εργαλιο εξιχνιαζει το μιστιριο τον ατακτον πορνιδιον....
3)σκιντο, τιτανας τις ιδονις!τσολιας,λεβεντις...πιστοσ  σινδροφος στα σοκακια τισ ιδονισμενις ,κολασμενις και καυτις αθινας!
4)βασος....ο ιπερφραπεδοκαυλεουμπας!πλεον ι νοοτροπια του εχει γινι μπουρδελιαρα!ο κοσμος τον στριπ εχει παρει τελοσ απο τον μεγιστανα βετερανο μαστερ τισ παλινδρομικις ιδονις!οοο χιστι μιστι βασο που εσι με το ιπαρκαυλο ιγρο σου πιρ τιμορεις τα ατιθασα και πονιρα πορνιδια του μεταξουργειου!πλεον διλονει θανατικος μεταξουργιοτις !!!
ιπερμεγιστε βασο εισαι ο ποθος καθε ατακτης κορασιδας....τα ατακτα πορνιδια σε αναζιτουν στα πιο ιγροκαυτα τους ονειρα!εισαι το οραμα μας!το ειδαλμα μας!!!!!!ευγε αγορι μου!!!!!
5)ο ενας και μοναδικος πατριαρχισ του μασαζ!!! γιοργοσπαπασ....!!!θα μπορουσα να του δοσο τον τιτλο οσ τον πιο μεγαλο γνοστι πολιτελεστατον πορνιδιον!
6)ντισαν!ενασ οριμος κομις που αναζιτα τιν απολιτι απολαυσι του εροτα....κατα σινεπεια πιστος μαθιτις πλεον του τρανου παπαγιοργι!διστιχος δεν παρεβρεθικε μαζι μας στιν τσαρκα...
7)μπουρδελιαρις1984, πολι μαχιμος καυλιαρις...αλοστε το ιποδιλονι το νικ του.....δινει ρεστα μιλαμε το παλικαρι με τις μπουρδελογνοσεις του!μεγαλι τιμι για οποιον σινοδευετε απο τον μπουρδελιαρι εν ορα τσαρκας!
8)καιαφασ, κιρια μου θελετε να γαμιθιτε ?στιλτε πμ!!!!! πανεμορφι ατακα απο τον καυλιαρι σιντροφο που παρεβρεθικε στιν μαχι τισ ιδονις!
9)διστιχοσ ο σιν σιτυ και ο αλτεκ δεν μπορεσαν να μασ ακολουθισουν....
προτι καταθεσι εγινε απο το αφεντικο τις αχαλινοτις καυλας στο κεραμικου 13!γιουλι που δινι και το κουλουρακι τις!δινατι περιπτοσι σιμφονα με το αφεντικο!
δευτερι καταθεσι απο τον φραπεδιαρι βασο στο ιασονος 20β !ο ατιμος πιτσιλισε το πανεμορφο κορινακι!ενα τιπικο πιτσιλισμα μεταξουργειο και τιποτα παραπανο...
τριτι καταθεσι ιασονος 37 ισογειο απο τον βασο και μπουρδελιαρι1984....μονικα απο ιταλια καινουρια στο μπουρδελοσπιτο σιμφονα με τιν τσατσα....αυτο το ατακτο  πορνιδιο δεν μπορεσε να δαμασει τισ ατακτες ορεξεις του φραπεδιαρι...κακι σινεποσ κριτικι και απο τους διο σιναγονιστες!
με λιγα λογια μαυρι λιστα το εν λογο πουτανιδιο!
πολι εντιποσιακι επισισ στο μεταξουργειο ι σαντρα γερμανιδα στι γονια κολονου και λεονιδου...με τα σιλικονατα τεραστια μπαλονια τις!!!
και ι μεγαλι εκπλιξι τις βραδιας!!!!!
εσκασε μιτι στι πλατεια μεταξουργειου ο αξιοτιμος σινοδοιπορος αντισθενις!!!!!!!!!
διστιχοσ μολις ειχαμε τελιοσει το σκαοθτ και δε μπορεσαμε να τον σινοδευσουμε στο μοναχικο του σκαουτ...

πιτσι?εισαι ολα τα λεφτα του πληρωμενου και ατακτου ερωτα των απανταχου πορνιδιων της ανυποτης ηδονης και καυλας!respectosini στον μεγαλο χυστη και μυστη και τιτανα τιμωρο της ιασωνος,κολωνου,λεωνιδου,καλλεργη,κεραμεικου και ενιοτε αχαρνων,φραντζη και φυλης!ευγε τρισμεγιστε πιτσιλιστι της μεγαλης των μπουρφελων σχολη!

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
ΠΙΤΣΗ ΕΜΈΝΑ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ 50? !!!
Όχι μόνο ξενέρωσα με τη Μαρίνα (όχι αυτό, μη το άλλο) αλλά ξέχασα και
τα ρεστα στο τραπεζάκι απ'τα νεύρα μου.....

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
εγω παλι δεν ξερω αλλα θα ηθελα πολυ να παω για εναν καφε με τα παιδια η εστω μια τσαρκα για πιτσιλισμα!!!ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!
αν και χτες πρεπει να σας ειδα σε καποια φαση στο μεταξουργιο κι ελεγα να ρωτησω αλλα δεν ημουν σιγουρος γαμωτο!!!

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
σε μια φαση πρεπει να ησασταν ιασωνος,στο μεγαλο κομματι της,και εναςαπο σαςμιλουσε στο τηλεφωνο και ρωτουσε που ηταν το studio που ειχε πιτσιλισει εκεινος μια καλη!!!

μαλιστα ελεγε πως δεν ειχε και πολλες μοναδες!!!ηταν ψηλος και ειχε ξιρισμενο κεφαλι αν θυμαμαι καλα!!!

ηταν κι ενας με καπελακι νομιζω!!!

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
ακυρο τοτε!!!καλα που δεν χωθηκα λοιπον!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom