You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
Θα δοκίμαζα ούτως η άλλως αν είχα ρευστό πάνω μου..!gangsta στο Φωκαιας 17Α θα ηταν η Ντανιελα εχει γινει αναφορα σε αλλο ποστ..με καλα σχολια..επρεπε να δοκιμασεις!!
Σίγουρα είναι η Ντανιέλλα?Μπορεί να την πέτυχα στην αλλαγή βάρδιας...καστανόξανθη είναι?
φιλε gangsta αυτη πρεπει να ηταν.. δες πληροφοριες εδω:
χτεσινη καταθεση σε μπουρδελο επι της αχαρνων αλλα σε ενα καθετο στενακι η εισοδος του!!sorry αλλα δεν θυμαμαι οδο,απεναντι απο σταθμο αττικης!!
ηταν η ελενα μια ξανθια με μεγαλα σιλικονατα βιζια!!δουλευε και παλιοτερα διδιμου 8 κατω αν θυμαμαι καλα!!!
ειχα κουραστει απο τις βολτες καθως χτεσ τα γιρισα ολα και λεω ας περασω να την δοκιμασω!!καλη πιπα δυνατη(παιζει με μπαλες),απο πανω,πισωκολλητο και μετα κανονικο!!!χωρις πολλες εκπληξεις...
20ευρωπαικα η τιμη που δεν τα κλαις αλλα δεν τα ξανατιμας κατα την γνωμη μου!!
ηταν η ελενα μια ξανθια με μεγαλα σιλικονατα βιζια!!δουλευε και παλιοτερα διδιμου 8 κατω αν θυμαμαι καλα!!!
ειχα κουραστει απο τις βολτες καθως χτεσ τα γιρισα ολα και λεω ας περασω να την δοκιμασω!!καλη πιπα δυνατη(παιζει με μπαλες),απο πανω,πισωκολλητο και μετα κανονικο!!!χωρις πολλες εκπληξεις...
20ευρωπαικα η τιμη που δεν τα κλαις αλλα δεν τα ξανατιμας κατα την γνωμη μου!!
Επισκέπτης
συμποιητά μου gangsta
ο terrorist που την ξέρει προσωπικά , μάς λέι στο οικείο τόπικ , ότι η ντανιέλα είναι μελαχροινή με μακριά μαύρα μαλιά
και βάφει τα μάτια της λιγο μπλέ ..
ξανά μπέρδεμα ? !!
ο terrorist που την ξέρει προσωπικά , μάς λέι στο οικείο τόπικ , ότι η ντανιέλα είναι μελαχροινή με μακριά μαύρα μαλιά
ξανά μπέρδεμα ? !!
Λιοσίων 40 στο κλασικό υπόγειο, σήμερα το απόγευμα. Μελαχροινή Ρωσιδούλα ,ονόματι Ολγα , αρκετά νεαρής ηλικίας και γλυκούλα . Τα γνωστά συν κώλο !!! Δεν έμοιαζε από αυτές που συνήθως τον δίνουν, τελοσπάντων είπα να μπω. Ξάπλωσα αναπαυτικά και άρχισε μια ωραία πίπα...αργή και απολαυστική χωρίς καθόλου βιασύνη. Μετά την ανέβασα από πάνω και της έδωσα δυνατά χτυπήματα με χαστούκια στα κωλομάγουλα. Η κοπέλα ανταποκρινοταν ωραία χωρίς κανένα πρόβλημα. Μετά από λίγο την έστησα στα τέσσερα για πισωκολλητό.Ακόμα πιο δυνατά χτυπήματα ...
Μετά από λίγο ,έφτασε η στιγμή. Την έβαλα στην άκρη του κρεβατιού, στα τέσσερα και εγώ όρθιος πατώντας το βρωμοπάτωμα. Σήκωσα απαλά τον κώλο της(υπέροχος) πιέζοντας τους ώμους και την μεσούλα προς τα κάτω με το πρόσωπο της να ακουμπά το στρώμα . Της έπιασα απαλά το κεφάλι και την έκανα να με κοιτά μέσα από τον καθρέπτη. Με λίγη πίεση -εχω σχετικά χοντρό κεφάλι - της τον έβαλα μέσα στην ροζ κωλότρυπα και μετά πίεσα απαλά. Με λίγη προσπάθεια μπήκε μέσα όλος.
Σιγά στην αρχή ,με όλο και πιο δυνατά χτυπήματα στη συνέχεια , balls deep .Η γλύκα όλο και ανέβαινε σε μεγάλα ύψη ενώ με τρέλλαινε το κοίταγμά της στο καθρέπτη και τα βογγητά της καθώς πλέον της τον έδινα με μίσος. Οταν πλέον έφτασα στα μεράκια την άρπαξα από τους ώμους και καρφώθηκα μέχρι τέλους μέσα της . Πλέον άδειαζα με δυνατές χυσιές μέσα της , ενώ βλεπόμασταν στο καθρέπτη. Εχυνα ,έχυνα και έχυνα .
Οταν πλέον της γέμισα την κωλότρυπα με σπόρο , μέχρι τελευταίας σταγόνας ,τραβήχτηκα ενώ ακόμα έτρεμα από καυλα. Ενα φιλάκι και μια αγκαλίτσα και η κοπέλα βγήκε για να πάει στον επόμενο.
Ηταν από τα καλύτερα γαμήσια που έχω ρίξει τελευταία, υπέροχο. Μονο βιαστείτε γιατί το σαλόνι ήταν σχεδόν γεμάτο από βρωμιάρηδες αλλοδαπούς που περίμεναν να την περάσουν κωλοβυθόμετρο. Δεν βλέπω να αντέχει πολύ η μικρή , η πρωκτοραφή είναι κοντά.
Μετά από λίγο ,έφτασε η στιγμή. Την έβαλα στην άκρη του κρεβατιού, στα τέσσερα και εγώ όρθιος πατώντας το βρωμοπάτωμα. Σήκωσα απαλά τον κώλο της(υπέροχος) πιέζοντας τους ώμους και την μεσούλα προς τα κάτω με το πρόσωπο της να ακουμπά το στρώμα . Της έπιασα απαλά το κεφάλι και την έκανα να με κοιτά μέσα από τον καθρέπτη. Με λίγη πίεση -εχω σχετικά χοντρό κεφάλι - της τον έβαλα μέσα στην ροζ κωλότρυπα και μετά πίεσα απαλά. Με λίγη προσπάθεια μπήκε μέσα όλος.
Σιγά στην αρχή ,με όλο και πιο δυνατά χτυπήματα στη συνέχεια , balls deep .Η γλύκα όλο και ανέβαινε σε μεγάλα ύψη ενώ με τρέλλαινε το κοίταγμά της στο καθρέπτη και τα βογγητά της καθώς πλέον της τον έδινα με μίσος. Οταν πλέον έφτασα στα μεράκια την άρπαξα από τους ώμους και καρφώθηκα μέχρι τέλους μέσα της . Πλέον άδειαζα με δυνατές χυσιές μέσα της , ενώ βλεπόμασταν στο καθρέπτη. Εχυνα ,έχυνα και έχυνα .
Οταν πλέον της γέμισα την κωλότρυπα με σπόρο , μέχρι τελευταίας σταγόνας ,τραβήχτηκα ενώ ακόμα έτρεμα από καυλα. Ενα φιλάκι και μια αγκαλίτσα και η κοπέλα βγήκε για να πάει στον επόμενο.
Ηταν από τα καλύτερα γαμήσια που έχω ρίξει τελευταία, υπέροχο. Μονο βιαστείτε γιατί το σαλόνι ήταν σχεδόν γεμάτο από βρωμιάρηδες αλλοδαπούς που περίμεναν να την περάσουν κωλοβυθόμετρο. Δεν βλέπω να αντέχει πολύ η μικρή , η πρωκτοραφή είναι κοντά.
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
Θα πέτυχα την πρωινή βάρδια, προφανώς, στο τελείωμά της...πάντως και αυτή που είδα άξιζε το πιτσιλισματάκι της...Μόνο λίγο ο χώρος με χαλάει εκεί αφού είναι πολύ μικρός..συμποιητά μου gangsta
ξανά μπέρδεμα ? !!
Αυτήν την Ντανιέλλα την είχα πετύχει μου φαίνεται την προηγούμενη βδομάδα που πήγα βράδυ..απ'όσο είδα δεν μου φάνηκε και μούναρος να σας πω την αλήθεια...αλλά απ'ότι λέει ο terrorist είναι πολύ καλή μέσα..
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.931
- Πόντοι
- 6.925
Θα δοκίμαζα ούτως η άλλως αν είχα ρευστό πάνω μου..!
Σίγουρα είναι η Ντανιέλλα?Μπορεί να την πέτυχα στην αλλαγή βάρδιας...καστανόξανθη είναι?
Οχι η καστανόξανθη με το μακρύ μαλλί είναι "πτώμα" ... την πάτησα την προηγούμενη εβδομαδα
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.931
- Πόντοι
- 6.925
Μια και μιλάμε για το Φωκαίας 17 την Κατερίνα την έχει πετύχει κανείς? Μία καστανόξανθη - Ρουμάνα επίσης - με κοντό καρέ μαλί, λεπτή με στητό στήθος, λίγο άγαρμπη στις κινήσεις και άσχημα δόντια που ήταν πάνω πρωινά πριν 15-20 μέρες. Σούπερ στο δωμάτιο, πίπα - γλύψιμο, φιλιά, GFE, πήγα 3 μέρες συνεχόμενα.
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ρε παιδια σημερα στην λιοσιων 51 ηταν μια αννα,μελαχροινη 40αρα περιπου,καποιος ειπε οτι κανει καλο γαμηση,την εχει παρει κανεις σας;πρωινη βαρδια ειναι
Katagavlomenos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.682
- Πόντοι
- 6.205
7)χοματιανου 11 ισογειο ι κλαουντια(ιταν εκι και ι φιλι μου ι τσατσα απο τον κεραμικο..π ιρε μεταθεσι )χαχα...σχετικα με επιπεδο λιοσιον ιταν καλουλα ι κλαουντια.. .απο βουλγαρια!αξιζε ενα πιτσιλισμα!
Από σκάουτινγκ του πιτσιλιστή όταν είχαμε βγει μαζί και την είχαμε δει.
Κλαούντια τελικά λέγεται και είναι Χωματιανού 11
μπραβο παίδες τρομερη ανακάλυψη... η Κλαουντια ήταν ρεμουνδου και ρωτάω την παλιοτσάτσα που είναι ... δεν ξερουω ... μην πάει και γαμήσουμε αλλού... τωρα θα πάρω εκδίκηση ... μουχοχαχα!!!
Ronj μήπως θες να πείς Φυλής 40 και όχι Λιοσίων 40 ?
Συγγνώμη φίλε μου , έχεις δίκιο ...Φυλής 40 είναι το σωστό.
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
τι ωρες δουλευει;πρωι μεχρι 5 η μετα;
σημερα κατα τις 11 το βραδυ βολτουλα:
Φυλης 65(κάτω) μια και καλα Ασιατισσα ψιλοκαλο σωμα αλλα γενικα το πακετα δεν μου αρεσε..
Φυλης 65(με τα σκαλακια) τσατσα μορφη με πρασινη περουκα..κοπελα μια μελαχρινη μικρουλα στο προσωπο δεν ελεγε και τπτ.απο σώμα καλο και με ωραια ερωρουχα..στα +++ οτι στο δωματιο καθυστερουσε οποτε μαλλον περιποιείται καλα τον πελατη..
Φυλης 71 ισογειο μπλε πορτα η εκπληξη της βραδιας..!!
τσατσα πολυ καβλιαρα με τατου στο στηθος..δεν φαινοταν καλα και την ρωταω τι ειναι το τατου της και μου το δειχνει.. πρεπει να ηταν τριανταφυλλο..!! σιγα να μην κοιταω το τατου το βυζακι της κοιτουσα!! ;)
περιμενουμε καμποση ωρα...
ωστοσο να μας τα εχει πρηξει με την κοπελα που εχει ,οτι ειναι καινουργια ,στενη, ομορφη , η καλυτερη που εχει περασει κλπ.
βγαινει εξω το ξανθο καβλακι με ασπρα εσωρουχα περναει απο διπλα και μου τον πιανει , παει πιο κατω χαιδευε καποιους αλλους, εκανε ναζακια , στηνοτανε και φευγει..
ωραιο μωρο εδειχνε .. αλλα δεν περασα γιατι την ειδα πολυ αερατη και λεω μεσα θα ειναι μουφα..ειχε και πολυ κοσμο..
οταν εφυγε λεω στην τσατσοκαβλα: αυτη ηταν η κοπελα σου ? λεει ναι..
και της λεω ''ενταξει καλη ηταν αλλα οχι οσο εσένα..''
γελαει και φευγει.. δεν θα μου γλυτώσει αυτη
ααα ... την κοπελα την λένε Αννα.οταν την ρωτησα την τσατσα μου λεει ''να το θυμασαι αυτο το ονομα!!!''
Φυλης 134(μεσαιο) ενα πορνιδιο βγηκε εξω απο το δωματιο τσιτσιδι
ειχε ενα τατου στη μεση..
Φυλης 134(πανω) ηταν η Νατασσα..ετσι μου ειχε συστηθει στο στουντιο Αχαρνων 106!! δεν ξερω αν χρησιμοποιει το ιδιο ονομα και στο ρδελο.. για 20 ευρω αξιζει..
σημερα εριξα πολυ γελιο....μπαινω στο πρωτο ρδελο και μπαινει ενας με γραβατα καλοντυμενος λες και πηγαινε να γαμησει στο Hilton
μετα στο αλλο ερχεται ενας με σαγιοναρες μαγιω τσαντα στον ωμο..απο θαλλασσα πρεπει να γυρνουσε
Φυλης 65(κάτω) μια και καλα Ασιατισσα ψιλοκαλο σωμα αλλα γενικα το πακετα δεν μου αρεσε..
Φυλης 65(με τα σκαλακια) τσατσα μορφη με πρασινη περουκα..κοπελα μια μελαχρινη μικρουλα στο προσωπο δεν ελεγε και τπτ.απο σώμα καλο και με ωραια ερωρουχα..στα +++ οτι στο δωματιο καθυστερουσε οποτε μαλλον περιποιείται καλα τον πελατη..
Φυλης 71 ισογειο μπλε πορτα η εκπληξη της βραδιας..!!
τσατσα πολυ καβλιαρα με τατου στο στηθος..δεν φαινοταν καλα και την ρωταω τι ειναι το τατου της και μου το δειχνει.. πρεπει να ηταν τριανταφυλλο..!! σιγα να μην κοιταω το τατου το βυζακι της κοιτουσα!! ;)
περιμενουμε καμποση ωρα...
ωστοσο να μας τα εχει πρηξει με την κοπελα που εχει ,οτι ειναι καινουργια ,στενη, ομορφη , η καλυτερη που εχει περασει κλπ.
βγαινει εξω το ξανθο καβλακι με ασπρα εσωρουχα περναει απο διπλα και μου τον πιανει , παει πιο κατω χαιδευε καποιους αλλους, εκανε ναζακια , στηνοτανε και φευγει..
ωραιο μωρο εδειχνε .. αλλα δεν περασα γιατι την ειδα πολυ αερατη και λεω μεσα θα ειναι μουφα..ειχε και πολυ κοσμο..
οταν εφυγε λεω στην τσατσοκαβλα: αυτη ηταν η κοπελα σου ? λεει ναι..
και της λεω ''ενταξει καλη ηταν αλλα οχι οσο εσένα..''
γελαει και φευγει.. δεν θα μου γλυτώσει αυτη
ααα ... την κοπελα την λένε Αννα.οταν την ρωτησα την τσατσα μου λεει ''να το θυμασαι αυτο το ονομα!!!''
Φυλης 134(μεσαιο) ενα πορνιδιο βγηκε εξω απο το δωματιο τσιτσιδι
ειχε ενα τατου στη μεση..
Φυλης 134(πανω) ηταν η Νατασσα..ετσι μου ειχε συστηθει στο στουντιο Αχαρνων 106!! δεν ξερω αν χρησιμοποιει το ιδιο ονομα και στο ρδελο.. για 20 ευρω αξιζει..
σημερα εριξα πολυ γελιο....μπαινω στο πρωτο ρδελο και μπαινει ενας με γραβατα καλοντυμενος λες και πηγαινε να γαμησει στο Hilton
μετα στο αλλο ερχεται ενας με σαγιοναρες μαγιω τσαντα στον ωμο..απο θαλλασσα πρεπει να γυρνουσε
Για αννούλα φυλής 71Β όλα τα λεφτα αξίζει και με το παραπάνω και τον κόπο και τα 20?. Εγγυημένη ηδονή και ξαπλωτά και στα στα 4.Στα μείον η αναμονή.Έχει πάντα τρελή δουλεια... τουλάχιστον και τις 4 φορές που την έχω τιμήσει
radiohead72
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Like
- 155
- Πόντοι
- 1
Παίδες ξερετε αν παιζει τίποτα στη Συγγρού 245;;;;;
Δωστε μια βοήθεια
Δωστε μια βοήθεια
Παρόμοια θέματα