Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
α ρε θιριο!!!!!τιν τιμορισες τιν ατακτι αμαζονα με το σκλιροτραχιλο κονταρι σου!ευγε γκομενιε!!!!!ευγε πουτσαρα μου!!!Υποκλινόμαστε φίλε μου! Υποκλινόμαστε και...ενημερώνουμε(μετ'εμποδίων όμως,γιατί το site τα'χει παίξει):
Σήμερα απόγευμα στο Φυλής71-ισόγειο,πήρα την Αννα,από ρωσσία.Ξανθός άγγελος!
Αν και είχε αρκετή αναμονή,περίμενα και άξιζε τον κόπο.Σώμα θανατηφόρο-το μόνο μειονέκτημα είναι το βυζί,πολύ όμορφη όμως.Μικρούλα,και πολύ μωρό.ΠΟΛΥ άτακτη στο σαλόνι επίσης(ακούς πίτσι;).Στο δωμάτιο καταπληκτική.Πολλά κόλπα με τρίψιμο στο σώμα,ανεβοκατέβαινε,πίπα μετά μανίας,με χτυπήματα στη γλώσσα,μετά ανέβηκε από πάνω και χτυπιότανε.Και μετά πισοκωλλητό για φινάλε με απίστευτο στήσιμο,ξάπλωσε μπρούμητα με το μαξιλάρι από κάτω,και τούρλωσε τον κώλο της.Τα είδα όλα,η τύπισσα κάνει πολύ παιχνίδι κι αξίζει ολα τα λεφτά.Μάλιστα μου κορδωνώταν πως σήμερα δεν έκανε πολλά, και τα πολύ extreme θα τα κάνει απ΄την δεύτερη φορά,για να μην πάθω κανένα σοκ με την πρώτη!
Τελικά είχε δίκιο η Εύα η τσατσά αυτή τη φορά,αν και δεν της έχω και πολύ εμπιστοσύνη.. ήταν η καλύτερη που είχε.Να πάτε!
Ξέχασα ν' αναφέρω ότι αύριο η Αννούλα (Φ71β μπλέ πόρτα) εργάζεται πρωί (10:00-17:00) για τους φίλους που πιθανόν να ενδιαφέρονται. Παρακαλώ όποιον εντοπίσει την Ολγα που είχε αρχικά εντοπισθεί από τους σοφούς της φυλής (tribe) στη Φυλής 40 να ενημερώσει.
καλα που το πες, θα ετρεχα το βραδυ..Ξέχασα ν' αναφέρω ότι αύριο η Αννούλα (Φ71β μπλέ πόρτα) εργάζεται πρωί (10:00-17:00) για τους φίλους που πιθανόν να ενδιαφέρονται. Παρακαλώ όποιον εντοπίσει την Ολγα που είχε αρχικά εντοπισθεί από τους σοφούς της φυλής (tribe) στη Φυλής 40 να ενημερώσει.
ναι το κοριτσακι ειναι απο την ρουμανια και μιλαγα με την ηλικιωμενη τσατσα για αυτην χθες και μου ειπε μερικα πραγματα και μου ραγησε την καρδια...την εχω παρει δυο φορες αλλα δεν θελω να την ξαναπαρω με αυτα που μου ειπε...σορυ κιολας αλλα νιωθω ενοχες,αμα θελεις να σου πω περισσοτερα και σε νοιαζει στειλε μου πμ.Για την μικρή μελαχρινή στο 71 κάτω την πρωινή με ωραίο στήθος έχει κανείς να παρατηρήσει κάτι? Είναι ο επόμενος στόχος μου (μετά από 2 εν σειρά φόλες)
θα βαλεις ξυπνητηρι??