lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
Εγω ετσι εμαθα φιλε μου.Βασιμη η πληροφορια??
Δεν μπορω να σου εγγυηθω κατι!
Εγω ετσι εμαθα φιλε μου.Βασιμη η πληροφορια??
Oποιο τσακαλι μπορεσει ας ενημερωσει,ωστε να κανονησουμε το σημερινο προγραμμα μας...4,30 ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΧΩΜΑΤΙΑΝΟΥ,ΛΙΟΣΙΩΝ,ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ...ΔΙΔΥΜΟΥ 3,30 ΑΝΟΙΧΤΑ....ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΣΑΡΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ....ΔΕ ΤΣΕΚΑΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΛΑ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥΣ.
Περιοχή Λιοσίων, Βέργας 6 άνω-Μαρίνα:[size=14pt]Η γνωστή σκατοκαργιόλα απατεώνισσα Μαρίνα από Φώκαιας 27 ισόγειο πριν χρόνια.[/size]
Μεσήλικη κανονικού πάχους με πεταχτό κώλο.Ξανθιά συνήθως η καστανόξανθη.
γαμω τις σκουπες.εμενα μου ανοιξανε το αμαξι στο μεταξουργιο σημεραΕχει σκουπα σημερα παιδια.....
Εχετε τον νου σας πριν ξεκινησετε! ;)
γαμω τις σκουπες.εμενα μου ανοιξανε το αμαξι στο μεταξουργιο σημερα
ολα μεσα ειναι...πω πω και ελεγα να κατεβω με πρωτο στοχο την λιοσιων...
αραγε ειναι μεσα και το μεταξι ?
Σημερα το πρωί πάντως ήταν η Αννα που έπαιζε μεταμεσονύχτια στα 84.Αν είδες αυτη καλή είναι.Φωκ. 25 άνω: Ένα αδύνατο χαμογελαστό πορνίδιο, αυτό που είδα προχτές. Το έχει δοκιμάσει κανείς ? ? ? ?
Φωκαιας 25 ανω πρεπει να ειναι η Αννα η πολωνεζα απο φυλης 84 στη μεταμεσονυχτια βαρδια...!!
Αδυνατη κοπελα με πολυ ωραιο προσωπο,φιλικη,περιποιητικη,με ακα,οχι ομως τελειωτικο...Η τσα2 με τα γιαλια απο το 84 με ειχε ενημερωσει πριν μια βδομαδα οτι η κοπελα δουλευει καπου στη φωκαιας αλλα δεν ηξερε που ακριβως.Αξιζει τα λεφτα της....
Άν μπορείς, δώσε μια περιγραφή της για να καταλάβω αν είναι η ίδια . . .
Ευχαριστώ
Μετριου αναστηματος γυρω στο 1,65,,,,αδυνατη,μικρο στηθος,μαλλι μεχρι τους ομους καστανο ανοιχτο,μπλε ματια μπορει και πρασινα το μλακ λαιτ τα μπερδευει λιγο...εχει χαρακτηριστκο πολωνικο προσωπο,χαμογελαστη.... απο το μελος dimit 31,,,,,,ακριβεστατη!!!!!!!
Είπα κι εγώ...τι λέει ο σπάϊντερ;;;Φωκαιας 25 ανω πρεπει να ειναι η Αννα η πολωνεζα απο φυλης 84 στη μεταμεσονυχτια βαρδια...!!
[size=30pt]Προσοχή ξεπέτα αλέρτ.[/size] Φωκαίας 19 πρωί Αντριάνα το νούμερο. Ψηλή αδύνατη... με ξανθά μαλλιά και ολίγον σκυλέ φάτσα
Σκέτη απάτη. Γυμνό τσιμπούκι = αερόπιπα και τελικώς μια λαμακία...
Στην Φωκαίας 19. Το πρωί!
Τα λεφτά να πηγαίνουν στα φιλότιμα και ευγενικά κορίτσια, όχι στις απατεώνισσες που παίζουν μαλακία στους πελάτες...