Επισκέπτης
Περιοχή Λιοσίων, Βέργας 6 άνω-Μαρίνα:
[size=14pt]Η γνωστή σκατοκαργιόλα απατεώνισσα Μαρίνα από Φώκαιας 27 ισόγειο πριν χρόνια.
Μεσήλικη κανονικού πάχους με πεταχτό κώλο.Ξανθιά συνήθως η καστανόξανθη. [/size]
Στο τέλος αρνήθηκε να επιστρέψει τα 20 ευρώ με ένα ξιπασμένο απαξιωτικό υφάκι.
"Ξεφτιλισμένο άντρα" δεν με αποκάλεσε.[size=16pt]Για καλή της τύχη...[/size]
[size=14pt]Η γνωστή σκατοκαργιόλα απατεώνισσα Μαρίνα από Φώκαιας 27 ισόγειο πριν χρόνια.
Μεσήλικη κανονικού πάχους με πεταχτό κώλο.Ξανθιά συνήθως η καστανόξανθη. [/size]
Τα ίδια και χειρότερα είχε κάνει σε μένα πριν χρόνια στο Φώκαιας 27 ισόγειο.Απαξιωτική δόλια συμπεριφορά εμπαιγμού!Μεταμεσονυχτια βολτα με το μελος warhol στις αρχες καλοκαιριου...Παμε μου ελεγε τη ξερω,ειναι σουπερ το μιλφ,κανει τα παντα,γλυφει παντου,γλυφει κολους,τη χυνεις στο προσωπο κλπ.κλπ...Περασε πρωτος και η αληθεια ειναι οτι εκανε ενα 20 λεπτο να βγει...περιμενα στο αλλο δωματιο...ηρθε [size=14pt]η Μαρινα.[/size]..Και ξεκιναει το δραμα μου...ηθελα προκαταρκτικα,δεν εκανε,ηθελα να της χαιδεψω τα ποδια ,δε με αφηνε,της επιανα τα βυζια μου κατεβαζε τα χερια,με το ετσι θελω ξεκιναει πιπα χωρις προφυλακτικο και τη διακοπτω,στραβωνει,της ζηταω παλι να μου τον παιξει με τα ποδια της...αρνηται...ΤΑ ΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ...ημουν και μετα απο ποτα...ΤΗΣ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ...ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΜΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ...
ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...
[size=16pt]ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ,ΒΡΙΖΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ.[/size]
Η ΤΣΑ2 ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΟΥΡΧΟΛ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ...ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ 20αρικο....
ΕΝΑ ΞΕΝΕΡΩΜΑ....Ο ΓΟΥΡΧΟΛ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ...ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΟΓΑΡΓΑΛΙΑΡΑ....Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΝΤΕΛΟ ΕΒΕΡ....!!!
Στο τέλος αρνήθηκε να επιστρέψει τα 20 ευρώ με ένα ξιπασμένο απαξιωτικό υφάκι.
"Ξεφτιλισμένο άντρα" δεν με αποκάλεσε.[size=16pt]Για καλή της τύχη...[/size]