Επισκέπτης
την κυριακη στο 86 ανω επαιζε μια μελαχρινη 1,80 με σωμα μοντελε,μαυρομαλλουσα.πολυ αξιολογη περιπτωση.ξερεις κανεις τιποτα?
Χθες το απογευμα την πετυχα απολυτε. Τα μικρα βυζακια της ειναι και πεσμένα και επισης εχει και λιγο τριχα στο μουστακι
Την Ρωτησα απο που ειναι για να δω αν θα μου πει το προφανες(αλβανίδα) ή καμια παπαριά οτι ειναι Ελληνιδα, αλλα αυτη το γαμησε τελειως και μου ειπε ρουμάνα .
Καλά δεν θελω να ξερω τί μπορει να κανει με 10-20 ευρω παραπάνω
Ποια Βίκυ;ΙΑΣΩΝΟΣ 37 ΟΡΟΦΟΣ
Βικτώρια or Βίκυ του Spiderdom, Ισπανίδα (κατά δήλωση της) με μακριά μελαχρινά μαλλιά μέχρι την κω(ο)λοτρυπίδα, πιασμένα αλογοουρά, γαλαζοπράσινα μάτια (ή κάτι τέτοιο) και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια προς ψηλή, μάλλον αδύνατη με καλογυμνασμένο σώμα, μικρά βυζιά και τετραπέρατο κώ(ο)λο σε προκλητικές αναλογίες που θα αποτελούσε το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου αν τον παρείχε στις παρεχόμενες υπηρεσίες
Ουσιαστική πίπα με κοιτάγματα λες και βρισκόμαστε σε υπηρεσίες στούντιο
Προκλητική συμμετοχή σε κάθε στάση χωρίς τις κωμικές ή και υστερικές καυλο-κραυγές που σε κάνουν να νοιώθεις ηλίθιος
Και μόνο αυτά δεν θα ήταν πιστευτά για 10e !!!
Και οσμή υγραερίου που διαρρέει από την σόμπα τον Χειμώνα...Στον επί της οδού Ελευσινίων αρ. 22 Οίκο, αποπειράθηκα συνουσία μετά της αλλοδαπής μεσήλικης Μαρίνας.
Η κατάληξη ήταν ατυχής, λόγω του ότι τα γεννητικά της όργανα ήταν δύσοσμα, κάκοσμα, έζεχναν, βρομοκοπούσαν ως φρεάτιο λυμάτων, ως υπόνομος, ως σιφόνι αποχέτευσης.
Η συνολική οσμή ήταν εμπλουτισμένη με οσμές απορρυπαντικού, καμένου πλαστικού, γράσου και άλλων παρεμφερών χημικών ουσιών.
Ποια Μαρίνα ήταν αυτή;Με ύφος περισπούδαστο έδωσε μια μικρή διάλεξη για την υπερπλασία του προστάτη, λέγοντας αβυσσαλέες μαλακίες, τη μία μετά την άλλη.
Την απέβαλα ευγενικά εκ του δωματίου συνουσιών, χωρίς να της αποκαλύψω τους ούτως ή άλλως δυσπερίγραπτους λόγους για τους οποίους πήρα την απόφαση αυτή
ΞινόφατσαΣτον επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως αρ. 166 υπόγειο Οίκο, αποπειράθηκα άλλη συνουσία, μετά της νεαράς αλλοδαπής Σαμπρίνας.
Ποια Βίκυ;
Από Αγ.Μελετίου 37;
[size=12pt]Η ξεπετατζού απάτη Αλεξάνδρα από Φυλής 71κάτω, 80, Φώκαιας 19,Αλκιβιάδους 16Β:[/size]Φυλ. 65 άνω: Η Αλεξάντρα με τα φούλ
Αμαντέους, ποια ήταν;Φωκ. 17 άνω: από Ρωσσία με Αγάπη
[size=14pt]Η γνωστή σκατοκαργιόλα απατεώνισσα Μαρίνα από Φώκαιας 27 ισόγειο πριν χρόνια.[/size]Μια μιλφο-Μαρινα νομιζω ουκρανεζα θυμαμε στη βεργας η εξηκιου...ΜΟΝΟ ΞΥΛΟ ΔΕ ΠΑΙΞΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...ξανθια μεσηλικη,με ακα.
Δυστυχως οχι....ειναι μια καινουρια ανακαλυψη μου που για κακη μας τυχη εργαζεται σε αυτο το σπιτι.
Στην συνέχεια της περιήγησης ανέβηκα στο Αχαρνών 106.Κάρμεν.Κοινότυπη καστανή κανονικού πάχους.30 ευρώ το απλό.Για 69 άλλα 20 ευρώ!.Σύνολο 50 ευρώ!.Το μυαλό σας και μια λίρα!
Στην περιοχή Φυλής, 50 ευρώ για τα βασικά σε ένα κατ'ευφημισμόν στούντιο!Δυστυχως τόσο ακριβώς ήταν και παλιά/ απο το 2007 (ισως και απο 2006)- Νινα, Νατασα (και από 134 πανω), μετά Γκλορια ;)( και απο Φ 71), Αγκνιετσκα κλπ -30 το απλό.Για 69 = 50 Ε
Δεν την ξέρω.Φυλής 66 νέο-Έλενα η γνωστή νταρντάνα του οίκου, ανακαινισμένη.
---
η Ελενα η παλιά εκεί -- η προ τετραετίας ? η θεοπάλαβη με τα ωραια ?!
Μακρυά, μόνο για πάκηδες.Δυστυχως οχι....ειναι μια καινουρια ανακαλυψη μου που για κακη μας τυχη εργαζεται σε αυτο το σπιτι.
Αμαντέους, ποια ήταν;
Ανάφερε λεπτομερειακά τα δρώμενα.Μια μιλφο-Μαρινα νομιζω ουκρανεζα θυμαμε στη βεργας η εξηκιου...ΜΟΝΟ ΞΥΛΟ ΔΕ ΠΑΙΞΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...ξανθια μεσηλικη,με ακα.
Βασιμη η πληροφορια??Εχει σκουπα σημερα παιδια.....
Εχετε τον νου σας πριν ξεκινησετε! ;)