Tους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε όλους τους αγωνιστές,μπουρδελάρχες και νεοεκκολαπτόμενους νεοσσούς!!!
Σημερινή βόλτα στην πρωινή βάρδια Φυλής και πέριξ και λίγο απο
Μεταξουργείο.Ευπειθώς αναφέρω τα παρακάτω:
Διδυμου 27 ισόγειο ήταν η Ιονέλλα καινούρια κοπέλα,όχι η γνωστή γυρολόγος.Κοντή,πολύ παχουλή,πλαδαρή νεαρή με καστανά μαλλιά πιασμένα κοτσίδα.Γυμνό μπούκι και πρωκτικό.Αδιάφορη.Στον όροφο ήταν καινούρια κοπέλα η Γκαλίνα κοντούλα,με πιασίματα,όχι χονδρή με καστανόξανθα μαλλιά μακρυά πιασμένα κοτσίδα.Όμορφη,αλλά η βαθύχροη επιδερμίδα της δεν δικαιολογεί το όνομα Γκαλίνα.Κωλαράκι μεγάλο τροφαντό.Γυμνό τσιμπούκι όχι τελειωτικό στο στόμα.Στα υπόψιν.
Διδύμου 20 η Ιβάνα.Διδύμου 18 υπόγειο η Τζούλια όχι η Αλεξανδράτου.Στο Διδύμου 16 μια μικρή μετακομισούλα απο το 20,η Λόλα.Παλιός πελάτης της αλλά σχετικά κουρασμένος! Φιλότιμη με τους τακτικούς πελάτες!! Γυμνο τσιμπούκι τελειωτικό.
Διδύμου 8 ισόγειο η Αλβανίδα Ειρήνη γνωστη στον οίκο αυτό αλλά και απο Ξανθίππης.Όμορφη αλλα τυπικό πρόγραμμα.Στον όροφο δεν μπήκα αλλά υποθέτω είναι η Άννα σταθερά με την προσποιητή ευγένεια.Μην κάνετε την μαλακία και μπείτε,την πατήσατε!!
Φυλής 40 ήταν η Νικολέτα,συνιστώ μακριά και αγαπημένοι!!Μην παρασυρθείτε απο κωλαράκι και γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό!!
Στο Φυλής 54 η Ντιάνα με αλλαγμένη κουπ μαλλιού.Ψυγείο η συγκεκριμένη.
Φυλής 66Α κοπέλα γνωστή μου φυσιογνωμικά, κατάξανθα αχυρένια μαλλιά λίγο πιο πάνω απο τους όμους και ολόσωμο μαύρο κορμάκι.Κανονικών κιλών όμορφη.
Στο
66Δ το Κατερινάκι μινιόν γκομενάκι με χύσιμο στα βυζάκια!! Όμορφη αλλά μούγκα στην στρούγκα!!
Φυλής 59 ισόγειο η Σαμπρίνα η οποία τώρα τελευταία έχει ομορφύνει πολύ.Γυμνό τσιμπούκι.Την έχω πάρει Μαραθώνος και Αχιλλέως όπου είχε ξεκινήσει την καριέρα της καθώς και εδώ.Είναι κυκλοθυμική και θέλει ειδικό χειρισμό.Συνιστώ μακρυά! Εγώ πλέον την αποφεύγω.
Φυλής 80 ήταν η Μπίανκα,το μικρό λεπτό κοντό πιπίνι με τα μαύρα μακριά μαλλιά συγκεκριμένα.
Φώκαιας 17 όροφος το λατινοπιπινάκι,Ντόρα.Γυμνό τσιμπούκι όχι τελειωτικό.Ήθελα να μπώ τελικά δεν προέκυψε,η βόλτα με παρέσυρε.
Φώκαιας 19 ήταν κοπέλα ψηλή με ξανθά μακριά μαλλιά,νταρντάνα με όχι τόσο όμορφο σώμα.
Φώκαιας 25 όροφος 2 κοπέλες μία μέτριας εμφανίσεως με λίγα κιλά πιο πάνω απο το κανονικό και μαλλιά καστανά μέχρι τους ώμους.Και μία λίγο πιο ψηλή κανονικών κιλών με μαλλιά καστανά μακριά πιασμένα κοτσίδα.Επιδερμίδα βαθύχροη,όμορφα τριάρια βυζιά και πιο όμορφη απο την πρώτη.Η πρώτη πρωκτικό η δεύτερη γυμνό τσιμπούκι.
Στο ισόγειο ήταν η Λάουρα όμορφο καβλοπίπινο με γυμνό τσιμπούκι.Προβληματίζομαι αν πρέπει να μπω η όχι.
Φώκαιας 22 ισόγειο ήταν η Αλίνα το ξινο πιπίνι απο Κωλοκυνθούς 38.Γυμνό τσιμπούκι η τσατσά εδώ δεν ανακοίνωσε τελειωτικό.Έπιπλο.Στον όροφο ήταν όμορφο Αλβανικό μωρό,λεπτό,με σκυλίσια φάτσα ,λευκό.Μαλλιά καστανά μέχρι τους ώμους.69 μόνο το extra της.Δεν το έχω ξαναδει το συγκεκριμένο κάπου.
Φώκαιας 24 2 κοπέλες η γνωστή κοντή αδιάφορη που είναι συνήθως εκεί με τα μαύρα μακριά μαλλιά.Γυμνο τσιμπούκι και κώλος.Και μία ξανθιά με παρόμοιο σώμα με την πρώτη με κώλο.Περίεργα πεταχτά δόντια η δεύτερη.Αμφότερες αδιάφορες.Τελευταία ο λαβύρινθος δεν φέρνει τίποτα αξιόλογο έχω παρατηρήσει.
Στο Αγκύρας ισόγειο αριστερό ήταν η Όλγα Ρωσίδα μεγαλοκοπέλα.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.Την έχω πάρει μία φορά δεύτερη δεν θα υπάρξει λόγω σωματοτύπου.Δεν αποτρέπω άλλους συναγωνιστές απο το να την δοκιμάσουν.Και στο υπερυψωμένο ισόγειο δίπλα ήταν η Ραμόνα.Νεαρή Ρωσίδα με γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.Η συγκεκριμένη κατά παράδοξο τρόπο με είχε τελειώσει μόνο με παιχνίδια και τσιμπούκι όταν ήταν καινούρια ακόμα και δεν ήθελε να κάνει σεξ γιατί θα την πονούσα!! Έκτοτε δεν την έχω ξαναπάρει,αν έχει στρώσει πλεον και επιτρέπει διεισδύσεις ας το αναφέρουν όσοι την έχουν δοκιμάσει.
Φυλής 71 ήταν μία καινούρια κοπέλα της διπλανής πόρτας με κανονικά κιλά και καστανά μέχρι τους ώμους μαλλιά.Δεν έκανε πολύ το κλικ και φενόταν προβληματισμένη και αυτή και ο ηλικιωμένος τσάτσος γιατί όπως φενόταν μάλλον δεν κάναν σεφτέ!!
Μονής προδρόμου υπόγειο κοπέλα ξανθιά με μακρυά λιτά μαλλιά λίγο γεματούλα,αδιάφορη.Στο βαπόρι ήταν η Μόνικα-Στέλλα η αστεράτη.
Φυλής 92 ήταν 2 κοπέλες η Ρωξάνη απο Φυλής 80,Φώκαιας 17,Μεγ Αλεξανδρ 22 κλπ.Όμορφο τσιγγανάκι αλλά μέσα έπιπλο.Ήταν πιο λευκή απο άλλες φορές και μάλλον θα φοράει κάποιο γαλάκτωμα αλλιώς δεν εξηγείται.Γυμνό τσιμπούκι.Μαζι της πιο κοντή κανονικών κιλών κοπέλα με κωλαράκι στο πρόγραμμα.Μαύρα μαλλια λίγο πιο πάνω απο τους ώμους.Στο δίπλα υπόγειο το καινούριο ήταν νοστιμούλα κοπέλα κανονικών κιλών με έντονο μακιγιαζ και καστανοκόκκινα μαλλιά.
Τέλος Φυλής 71 όροφος είδα την Μόνικα απο το Φυλής 80 και την τίμησα χωρίς βιασύνες.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Θα ανέβει και κριτική.