xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Επισκεψη σημερα στη φυλης για λογους scouting σε στουντιο και αφου ειδα αυτό που ηθελα περασα από φυλης οπου ειχαμε σταθερες καταστασεις
Φωκαιας
17α τανια ξανθια σγουραμαλλα κοντουλα προ milf
17β λεπτο μελαμψο κοριτσακι-γυφτακι στα ορια της εφηβειας
19 γιασμινα(γιαμι),η ξανθια κοπελα με το πλαδαρο σωμα που ειδα τις προαλες,μ ένα κοκκινο φορεματακι σημερα ηταν πιο γλυκια και πιο συμμαζεμενη
25α δυο κοπελες,η μαργαριτα με το πρωκτικο και η ξενια με το ακα,ωραια σωματα,θηλυκα, και τα δυο
25β λαουρα
Φυλης
80 η γλυκια μπιανκα
84β η σπανιδα αλισια
65α μαλλαν αννα όπως ολες εκει,λεπτο πιπινι με χαριτωμενο σωματακι
67 αντριαννα η γνωστη με το πρωκτικο
71β η αννα με τις αφελειες,πολύ καλη ακουγοταν στο σαλονι από το δωματιο,την εχω παρει με θετικες εντυπωσεις αλλα κατι με χαλαει στο ντυσιμο,το μαλλι ,δεν ξερω και δεν μου βγαινει να την ξαναπαρω
Μονης προδρομου δυο κοπελες,μαλλον η ρωξανη η μια,την άλλη που ειδα με τα ματια μου,κοντουλα και ελαφρως γεματουλα σιγουρα δεν σε προετρεπε για μεσα
Περγαμου
27 κατω φωτεινη από διδυμου,η mlf από διδυμου
27 πανω ,μια κοκκινομαλλα κοντουλα mlf τελειως αδιαφορη,δεν ηταν η αλικη
Φωκαιας
17α τανια ξανθια σγουραμαλλα κοντουλα προ milf
17β λεπτο μελαμψο κοριτσακι-γυφτακι στα ορια της εφηβειας
19 γιασμινα(γιαμι),η ξανθια κοπελα με το πλαδαρο σωμα που ειδα τις προαλες,μ ένα κοκκινο φορεματακι σημερα ηταν πιο γλυκια και πιο συμμαζεμενη
25α δυο κοπελες,η μαργαριτα με το πρωκτικο και η ξενια με το ακα,ωραια σωματα,θηλυκα, και τα δυο
25β λαουρα
Φυλης
80 η γλυκια μπιανκα
84β η σπανιδα αλισια
65α μαλλαν αννα όπως ολες εκει,λεπτο πιπινι με χαριτωμενο σωματακι
67 αντριαννα η γνωστη με το πρωκτικο
71β η αννα με τις αφελειες,πολύ καλη ακουγοταν στο σαλονι από το δωματιο,την εχω παρει με θετικες εντυπωσεις αλλα κατι με χαλαει στο ντυσιμο,το μαλλι ,δεν ξερω και δεν μου βγαινει να την ξαναπαρω
Μονης προδρομου δυο κοπελες,μαλλον η ρωξανη η μια,την άλλη που ειδα με τα ματια μου,κοντουλα και ελαφρως γεματουλα σιγουρα δεν σε προετρεπε για μεσα
Περγαμου
27 κατω φωτεινη από διδυμου,η mlf από διδυμου
27 πανω ,μια κοκκινομαλλα κοντουλα mlf τελειως αδιαφορη,δεν ηταν η αλικη