Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 227 άτομα (19 μέλη και 208 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Επισκεψη σημερα στη φυλης για λογους scouting σε στουντιο και αφου ειδα αυτό που ηθελα περασα από φυλης οπου ειχαμε σταθερες καταστασεις
Φωκαιας
17α τανια ξανθια σγουραμαλλα κοντουλα προ milf
17β λεπτο μελαμψο κοριτσακι-γυφτακι στα ορια της εφηβειας
19  γιασμινα(γιαμι),η ξανθια κοπελα με το πλαδαρο σωμα που ειδα τις προαλες,μ ένα κοκκινο φορεματακι σημερα ηταν πιο γλυκια και πιο συμμαζεμενη
25α δυο κοπελες,η μαργαριτα με το πρωκτικο και η ξενια με το ακα,ωραια σωματα,θηλυκα, και τα δυο
25β λαουρα
Φυλης
80 η γλυκια μπιανκα
84β η σπανιδα αλισια
65α μαλλαν αννα όπως ολες εκει,λεπτο πιπινι με χαριτωμενο σωματακι
67 αντριαννα η γνωστη με το πρωκτικο
71β η αννα με τις αφελειες,πολύ καλη ακουγοταν στο σαλονι από το δωματιο,την εχω παρει με θετικες εντυπωσεις αλλα κατι με χαλαει στο ντυσιμο,το μαλλι ,δεν ξερω και δεν μου βγαινει να την ξαναπαρω
Μονης προδρομου δυο κοπελες,μαλλον η ρωξανη η μια,την άλλη που ειδα με τα ματια μου,κοντουλα και ελαφρως γεματουλα σιγουρα δεν σε προετρεπε για μεσα
Περγαμου
27 κατω φωτεινη από διδυμου,η mlf από διδυμου
27 πανω ,μια κοκκινομαλλα κοντουλα mlf  τελειως αδιαφορη,δεν ηταν η αλικη

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775

ασε φιλε ακορεστε..ποια μαχιμη? ο κοκολογκος,πριν λιγρς μερες γελασε μαζι μου,επειδη χρησιμοποιησα αυτη την εκφραση.φαινεται,η μαχιμοτητα ειναι συναρτηση του αριθμου χτυπηματος των πληκτρων..

κοιτα να δεις εγω ειμαι γνωστος μαλακας.δεν χρειαζεται να με παιρνεις σοβαρα.
εδω ειναι το φορουμ και μπορεις ανετα να με διαψευσεις με την μαχιμοτητα που θα επιδειξεις.
μαχιμος χωρις προσφορα στους αλλους δεν νοειται.

Ενταξει φιλε κι ο κοκολονγκος εχει προσφερει τα μεγιστα στην ενημερωση εδω και χρόνια. Κι αν ειπε κατι παραπανω δεν το είπε για κακό, απλώς παροτρύνει και τους υπόλοιπους συναγωνιστές να πάνε ενα βημα πιο μπροστα την ενημέρωση. Άλλωστε έτσι εγινε αυτό το θρεντ δυνατό και συνεχίζει να ειναι χάρη στον κόπο ορισμένων μελών που ανιδιοτελώς προσφέρουν ατελείωτες ωρες πορνότσαρκας αλλά και ενημέρωσης εδώ μέσα.
Αν δεν κανω λάθος ο προφέσορ από το 1ο του μήνυμα εδω μέσα άρχισε με τεράστια σεντόνια ενημερώσεων και τον ευχαριστούμε πολύ, οπότε ο πήχης ανεβαίνει κι όσοι μπορουμε εστω και για 3-4 μπουρδελακια να ενημερωνουμε ή με κριτικές, μετράει κι αυτο....

τα ειπες ολα.

λοιπον φιλε το πιπινακι στο 84 κατω το πρωι το στεγνο που ποσταρες πριν καμμια 15αρια μερες ειναι πολυ καλο.
μαριλενα μου ειπες εσυ...ρανια μου ειπε αυτη.

αδυνατο πολυ.2,5αρι φυσικο καλοσχηματισμενο βυζι.

ροφαει μπαλες κανει καλη πιπα και ακα για τους μερακληδες.

αντεχει δυνατο γαμησι δεν βιαζεται και δεν δυσανασχετει σε  αλλαγες στασεων.

ευχαριστω για την info

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
σωστος. Αυτη ειναι στα ισια,αντιμετωπιση..κι εγω,αν εχεις δει πιο πριν,οπου μπορω κι ο,τι ξερω,το λεω..ομως,στα σοβαρα σε παιρνω,μαγκα..

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
χθεσ πρωι,αγκυρας 12α.Ραμονα,γλυκια στο προσωπο,μελαχροινη,με λιγη περιφερεια και μικρο βυζακι αλλα καλο..μπηκε με υγρο μαντηλακι στο χερι και πηγε για ακα..τηνς ζητησα με σκουφακι.καλη πιπα,οχι τοσο καλο στησιμο στα 4,αλλα επιδεχεται οδηγιες κι ακολουθει με χαρα..γλυκια και φιλικη.προσπαθει.μεχρι εκει..δεχεται και πιτσιλισμα στο προσωπο,για οσους ενδιαφερονται..

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δεν ξερω αν εχει αναφερθει,τελος παντων...
Φυλής 67,απογευματινη βαρδυα,η μαρια,ομορφο πιπινι,20 ετων,μετριου αναστηματος,μαλλι μαυρο μεχρι τους ωμους με κοκκινες ανταυγιες,εχει και ενα μεγαλο τατου στο ενα πλευρο,γενικα το μονο μειον της ειναι το ανυπαρκτο στηθος,αλλα συνολικα εχει αψογο σωμα...στο σαλονι παρα πολυ καλη οπως και μεσα...
τολμηρα προκαταρκτικα,πιπα δυνατη,σεξ δυνατο...μια σταση ηταν αρκετη,αυτη απο πανω...πολυ καλη συμμετοχη (ακουγεται μεχρι εξω),στενη αισθηση,δεν δυσανασχετει καθολου γενικα οσο και να την καρφωσεις...
κανει και ακαποτο το οποιο δεν δοκιμασα...μου ειπε εχει 3 μηνες στην ελλαδα,με ρωτησε και αν ειμαι παντρεμενος στο τελος,παντρευτειτε την,αξιζει...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
δεν ξερω αν εχει αναφερθει,τελος παντων...
Φυλής 67,απογευματινη βαρδυα,η μαρια,ομορφο πιπινι,20 ετων,μετριου αναστηματος,μαλλι μαυρο μεχρι τους ωμους με κοκκινες ανταυγιες,εχει και ενα μεγαλο τατου στο ενα πλευρο,γενικα το μονο μειον της ειναι το ανυπαρκτο στηθος,αλλα συνολικα εχει αψογο σωμα...στο σαλονι παρα πολυ καλη οπως και μεσα...
τολμηρα προκαταρκτικα,πιπα δυνατη,σεξ δυνατο...μια σταση ηταν αρκετη,αυτη απο πανω...πολυ καλη συμμετοχη (ακουγεται μεχρι εξω),στενη αισθηση,δεν δυσανασχετει καθολου γενικα οσο και να την καρφωσεις...
κανει και ακαποτο το οποιο δεν δοκιμασα...μου ειπε εχει 3 μηνες στην ελλαδα,με ρωτησε και αν ειμαι παντρεμενος στο τελος,παντρευτειτε την,αξιζει...
Φυσικά και έχει αναφερθεί  :dancing: :dancing: :dancing:

Ειναι και στο στυλ σου τα κιλα της, παντρεψου την τυπε  :2on1: :grin:

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
Παρασκευή βραδάκι κατά τις 10 επισκευτηκα Κωλοκυνθούς 63 το δεξι μια ξανθιά αλλοδαπή 35αρα (δν θυμάμαι όνομα). Μαγκες καλό μέσα αλλά πολύ μπόχα. Κώλος, μουνί, σώμα, στόμα έζεχναν. Με το ζόρι κατέθεσα. Προς ενημέρωση σας γιατί έχει και καλές κριτικές (αν κρίνω από τις βάρδιες του συγκεκριμένου μπουρδέλου πρέπει να είναι αυτή και την έχουν πάρει πολλοί συναγωνιστές, και θα την πάρουν άλλοι τόσοι).

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
λεω σημερα να επισκευτω για πρωτη φορα την Ανκα στο πιπινου 65.
εχω διαβασει πολλα για την συγκεκριμενη και θα ηθελα να αποκτυσω συγκεκριμενη αποψη.
νομιζω, βαση των πολλων τελευταιων περιγραφων, οτι ειναι σταθερα στην 2 βαρδια 17.00-24.00.
σωστα?

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τρελο μωρο ακορεστε...ε ρε πουστη μου,ειπα και γω...δε σου ξεφευγει τιποτα τελικα ε...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
σωστα geeenside,ειναι απογευματα εκει,εχω γραψει κριτικη παλιοτερα,για δυο εβδομαδες πηγαινα συνεχεια εκει
Και κατι προσωπικο οσον αφορα την ανκα που της το χρωσταω και πρεπει να της το ανταποδωσω,στη δευτερη συναντηση μαζι της και ενω την πρωτη φορα υπηρχε πολυ παθος απο μερους μου,της ζητησα να το παμε πιο χαλαρα γιατι πριν τεσσερις μηνες ηταν μια πολυ δυσκολη περιοδος προσωπικα.Το καταλαβε αμεσως και ο τροπος που καναμε ερωτα ηταν απο τις καλυτερες ερωτικα στιγμες στη ζωη μου.Τοτε συνειδητοποιησα οτι οι γυναικες αυτες μερικες φορες προσφερουν πολυ περισσοτερα απ οσο μπορει να φανταστουν και οτι αυτο που λεμε λειτουργημα μερικες φορες ειναι απολυτως σωστο και οχι υπερβολη.

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
θα συμφωνισω μαζι σου. βλεπεις ειναι στον ανθρωπο...
γιαυτο και στην αρχαια ελλαδα ο ρολος αυτων των γυναικων δεν ηταν να ξεχαρμανιασουν τον αντρα, αλλα να τον κανουν αντρα.
με οτι για εκεινη την αποχη συμαινε ο αντρας. γιαυτο και τις ειχαν σε μεγαλη εκτίμηση....

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
χθεσ πρωι,αγκυρας 12α.Ραμονα,γλυκια στο προσωπο,μελαχροινη,με λιγη περιφερεια και μικρο βυζακι αλλα καλο..μπηκε με υγρο μαντηλακι στο χερι και πηγε για ακα..τηνς ζητησα με σκουφακι.καλη πιπα,οχι τοσο καλο στησιμο στα 4,αλλα επιδεχεται οδηγιες κι ακολουθει με χαρα..γλυκια και φιλικη.προσπαθει.μεχρι εκει..δεχεται και πιτσιλισμα στο προσωπο,για οσους ενδιαφερονται..
δηλαδη μποθρουμε να την χισοθμε στην μαπα?σε ποιο σημειο ακριβωσ?
και πωσ το ζηταμε ?

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
θα συμφωνισω μαζι σου. βλεπεις ειναι στον ανθρωπο...
γιαυτο και στην αρχαια ελλαδα ο ρολος αυτων των γυναικων δεν ηταν να ξεχαρμανιασουν τον αντρα, αλλα να τον κανουν αντρα.
με οτι για εκεινη την αποχη συμαινε ο αντρας. γιαυτο και τις ειχαν σε μεγαλη εκτίμηση....
συμφωνω απολυτα φίλε.
Καπου το εχω αναφέρει και αλλη φορά εδω μεσα, πως αν εξαφανιζοταν η πορνεία απ'την χωρα θα ενιωθα σαν να είχα χωρισει με πολυ μεγαλη καψούρα. Πιστεύω πως μπορει συχνά να μας κατηγορούν οι μη μπουρδελιάριδες για εκμετάλευση αλλα κανεις δεν τις αγαπά οποως εμείς

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
καλησπερα παιδες!πρωινη περιηγηση στα σπιτακια μουφα και μπιχλα.μονο η αννουλα αξιζε

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
συμφωνω απολυτα φίλε.
Καπου το εχω αναφέρει και αλλη φορά εδω μεσα, πως αν εξαφανιζοταν η πορνεία απ'την χωρα θα ενιωθα σαν να είχα χωρισει με πολυ μεγαλη καψούρα. Πιστεύω πως μπορει συχνά να μας κατηγορούν οι μη μπουρδελιάριδες για εκμετάλευση αλλα κανεις δεν τις αγαπά οποως εμείς

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Να προσθεσω το "σεβομαστε" περισσοτερο παρα το αγαπαμε......
Γιατι υπαρχουν πολλοι που το "αγαπα" το παρεξηγουν........

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
στις 4 το απογευμα εριξα 1 πουτσο στη κνιδου,σε μια ελληνιδα τη τζουλια........με τραβηξαν οι βυζαρες της και τα τατουαζ της.....στενο :o μουνακι αν και 40+.....ιδρωσε να δαμασει το μικρο πιπη.......μετρια ηταν,δεν εκλαψα το 20αρι στα συν οι βυζαρες της και το τσιμπουκι της.....μετα τις 5 το ρουμανακι η ναντια.....ελλας-ρουμουνια χ :dancing:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom