Το ξανθο ξυνο πιπινι στο φωκ 22 το χαμε δει τη προηγουμενη κυριακη στη βολτα με τους εκλεκτους συναγωνιστες...ειχε 2 κοτσιδες...τη βαλαμε στα προσεχως..μαλιστα ρωτησα τον χαρντκορα αν ειναι αυτη απο το 38 για να μου απαντησει αρνητικα...σε μενα και στο μπακαλη μας αρεσε...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
professorx
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 527
- Like
- 29.204
- Πόντοι
- 35.368
Άλλο ξινό πιπίνι αναφέρω εγώ απο Κωλοκυνθούς!!Την Αλίνα μαύρα μαλλιά πιο πάνω απο τους ώμους,κανονικών κιλών.Δούλευε συχνά στην Κωλοκυνθούς αλλά σίγουρα εσύ δεν την ξέρεις γιατί ήσουν εκτός Αθηνών.Η συγκεκριμένη πριν μια εβδομάδα την είχα δει και στο Διδύμου 25 όροφος.Δεν ξέρω αν την έχουν ξαναβαπτίσει αλλά καλό θα ήταν να προσέξεις γιατί η συγκεκριμένη κάνει αγγαρεία και μέσα είναι έπιπλο απο τα λίγα.Το ξανθο ξυνο πιπινι στο φωκ 22 το χαμε δει τη προηγουμενη κυριακη στη βολτα με τους εκλεκτους συναγωνιστες...ειχε 2 κοτσιδες...τη βαλαμε στα προσεχως..μαλιστα ρωτησα τον χαρντκορα αν ειναι αυτη απο το 38 για να μου απαντησει αρνητικα...σε μενα και στο μπακαλη μας αρεσε...
Επισκέπτης
Μόνικα-Ιάσωνος 44 & Φώκαιας 25:
Όχι.η ξανθια ψηλη με μικρο βυζι και μεγαλη ρωγα ειναι αυτη?που κανει και ακαποτο?
Αυτή.μονικα γυρω στο 1,60 με 65 χωρις τακουνια,αδυνατη,μικρο βυζακι,σπαστο καστανο μαλι...λεμε την ιδια;
Επισκέπτης
Αν φιλε τζοκερ περασεις με τη Μονικα και δε γραψεις μαντιναδα θα προτεινω στους αντμιν την απομακρυνση σου απο το σαιτ....
Μεγαλο παλτο...την πηρα σε διδυμο με τη ναντια την πολωνεζα στο ΦΩΚΑΙΑΣ 25 ΚΑΤΩ...ξενερωνε συνεχεια τη φαση με μη το μη το αλλο κλπ...ομορφη κοπελα αλλα οχι κατι το ξεχωριστο που να σου πεταχτουν τα ματια εξω....
......Απλα προσπερνας....
παντως εγω την ειχα παρει και στην φωκαιας και στην ιασωνος και ηταν αρκετα καλη.. μου κανουν εντυπωση αυτα που διαβαζω γιατι μου φανηκε εξαιρετικα φιλοτιμη.... και μαλιστα και φιλος σε παρτουζα που τις πηρε στο 44 μου ειπε πως ευτυχως που ηταν η μονικα και το εσωσε με το αλλο επιπλο (αληθεια πως την λενε??)...Η ρουμανοξεπέτα Μόνικα (Φωκαίας 25) δουλεύει τώρα και στο ετοιμόρροπο βρωμομπουρδέλο της Ιάσωνος 44 για 15 ευρόπουλα. Έχει αλλάξει τώρα τελευταία πάρα πολύ τη συμπεριφορά της. Κοίτα και καμία ποια παλιά κριτική
Επισκέπτης
την μιλφ αμαντα απο φωκαιας 19 την εχει πετυχει πουθενα κανενας συναγωνιστης?
magaret
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
βουλιαγμενης 83..στουντιο.την μιλφ αμαντα απο φωκαιας 19 την εχει πετυχει πουθενα κανενας συναγωνιστης?
Επισκέπτης
thanks man.ανεβηκε το κασε της.για 20 καλα για 50 πολλα..βουλιαγμενης 83..στουντιο.
magaret
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
α μπραβο..και ειναι μη και μη..thanks man.ανεβηκε το κασε της.για 20 καλα για 50 πολλα..
ναι,δεν ειναι η μικα απο κολοκυνθους αν λες αυτη...η μικα ειναι ανωτερη εμφανισιακα...
ο προφερσορ ειδε την αλινα στο φ22 (μαυρα μαλλια)...
παλικαρια-η μικα τι βαρδια δουλευει-ξερουμε..??
Γκαβλιάγκουρες την θερμή καλησπέρα μου στην μάχιμη ενότητα του σάιτ!
Η φλώρα από φωκαίας 22 παίζει ακόμα στην πιάτσα? ΄΄Η αν ξερει κανεις πώς μπορούμε να την βρούμε?
ΕΝΤΙΤ:Φλωρεντίνα σωστότερα όπως μου είχε πει το όνομα της.
Η φλώρα από φωκαίας 22 παίζει ακόμα στην πιάτσα? ΄΄Η αν ξερει κανεις πώς μπορούμε να την βρούμε?
ΕΝΤΙΤ:Φλωρεντίνα σωστότερα όπως μου είχε πει το όνομα της.
Ενταξει φιλε κι ο κοκολονγκος εχει προσφερει τα μεγιστα στην ενημερωση εδω και χρόνια. Κι αν ειπε κατι παραπανω δεν το είπε για κακό, απλώς παροτρύνει και τους υπόλοιπους συναγωνιστές να πάνε ενα βημα πιο μπροστα την ενημέρωση. Άλλωστε έτσι εγινε αυτό το θρεντ δυνατό και συνεχίζει να ειναι χάρη στον κόπο ορισμένων μελών που ανιδιοτελώς προσφέρουν ατελείωτες ωρες πορνότσαρκας αλλά και ενημέρωσης εδώ μέσα.ασε φιλε ακορεστε..ποια μαχιμη? ο κοκολογκος,πριν λιγρς μερες γελασε μαζι μου,επειδη χρησιμοποιησα αυτη την εκφραση.φαινεται,η μαχιμοτητα ειναι συναρτηση του αριθμου χτυπηματος των πληκτρων..
Αν δεν κανω λάθος ο προφέσορ από το 1ο του μήνυμα εδω μέσα άρχισε με τεράστια σεντόνια ενημερώσεων και τον ευχαριστούμε πολύ, οπότε ο πήχης ανεβαίνει κι όσοι μπορουμε εστω και για 3-4 μπουρδελακια να ενημερωνουμε ή με κριτικές, μετράει κι αυτο....
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Χθες βράδυ δοκιμάστικε η βουλγάρα ονόματι Βικτώρια στη Λεωνίδου 28 άνω. Έχει μακριά ξανθά μαλλιά με τατου στους βραχίονες στο πόδι και αλλού. Τσιμπούκι ελεύθερο που σχεδόν τον καταβροχθίζει και ταυτόχρονο @@χάϊδεμα. Η γκόμενα έχει πολύ δυνατά πιασίματα. Στο πισοκολλητό έκανε άβολες κινήσεις και δεν δεχότανε σφυροκόπημα αλλά έχει τόσο ζουμερά ζεστά καπούλια λές και γαμάς μέσα στη σάουνα και τελειώνεις άνετα. Για 15 γιούργια αξίζει να δοκιμάσει κάποιος.
vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 20
- Πόντοι
- 616
Χωρις να τις μαυριζουμε ομως! Εκτιμω τον καθε συναγωνιστη που θα προσφερει οτι μπορει απο την εμπειρια του αλλα θα πρεπει, ολοι συλλογικα να ενθαρυνουμε τις προσπαθειες. Οτι μπορει να πει ο καθενας καλο θα ειναι και να παρουν θαρρος να μιλανε και περισσοτεροι αλλιως θα βρεθει σε στασιμοτητα το σαιτ και τα θρεντ ενημερωσης γενικοτερα.Άλλωστε έτσι εγινε αυτό το θρεντ δυνατό και συνεχίζει να ειναι χάρη στον κόπο ορισμένων μελών που ανιδιοτελώς προσφέρουν ατελείωτες ωρες πορνότσαρκας αλλά και ενημέρωσης εδώ μέσα.
κι όσοι μπορουμε εστω και για 3-4 μπουρδελακια να ενημερωνουμε ή με κριτικές, μετράει κι αυτο....
Επισκέπτης
Με πιάσαν τσιγγουνιές σήμερα, ξέρει κανένας κανα καλό μαγαζάκι με 15 ευρώ και φαί που να τρωγεται σχετικά;
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Tους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε όλους τους αγωνιστές,μπουρδελάρχες και νεοεκκολαπτόμενους νεοσσούς!!!
...
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.246
- Πόντοι
- 7.885
Εγώ σήμερα κατέθεσα γύρω στις 23:00 στο Καλύμνου 48 το πάνω.Η Μαρίνα όπως πάντα σταθερή αξία ,αλλά η ακόμα πιο σταθερή ο τσάτσος Άρης,που μου ζήτησε να γράψω και γι'αυτόν.Ο άνθρωπος είναι μορφή πραγματικά,δεν σταμάτησε να μιλάει δευτερόλεπτο,έκραξε τις τσατσάδες στα μπουρδέλα κι εξηγούσε πως συμπεριφέρεται ο ίδιος ως τσάτσος(α) στο μπουρδέλο του.Μόλις έφυγα κορυφαίο σκηνικό με τον Άρη να την λέει σ'έναν μαύρο επειδή φόραγε κουκούλα,αυτός δεν καταλάβαινε και άρχισε τα νοήματα με τα χέρια και μετά άντε πάλι να του πει για το πρόγραμμα της Μαρίνας .Μεγάλη φάση ο τύπος
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις