You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Ειναι σαν να το ακουω τωρα στα αυτια μου!!!υπαρχει και κριτικη στρατηγε μου απο τον free σημερα,προκειται για την ιδια κοπελα
[size=30pt]εγω πηγα τζουλια σημερα ιασωνος και μου λεγε με ρωσικη προφορα,αχ μωρο μου πως με καβλωνεις [/size]
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
επιβεβαιωνω και εγω στρατηγε
3-4 μηνες πρεπει να ειναι στο 17 κατω.εγω την εχω πετυχει εκει απογευματα.
3-4 μηνες πρεπει να ειναι στο 17 κατω.εγω την εχω πετυχει εκει απογευματα.
VanPucerMan
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
Καλησπέρα, σε όλους!
Εύχομαι να έχετε υγεία και χαρά.
Με έναν κοινό μας φίλο, μοιραστήκαμε τα μπουρδέλα της Φυλής, από τις 19.20, μέχρι πριν από λίγο.
Εγώ, επισκέφτηκα τον αριθμό 61, όπου συνάντησα 2 κοπέλες. Και, στο 67, το ίδιο.
Στο 80, οι δύο, έκαναν ελεύθερο και anal. Στα 84Α και 84Β, το ίδιο.
Στο 71Α (πάνω), μια ξανθιά, με ελεύθερο και τελειωτικό.
Στο 71Β, η Εύα, μας παρουσίασε την γνωστή Άννα.
Στην Φωκαίας, έκαναν παρτούζες, στο 19 και στο 25.
Κατέληξα, στην Φυλής 86Β, όπου συνευρέθηκα ερωτικά, με την μελαχροινή Ειρήνη. Full πρόγραμμα, 20 euros.
Μπήκε στο δωμάτιο, χαρούμενη! Άμοιβαία χάδια και φιλιά. Με ρώτησε αν θέλω ελεύθερο και απάντησα θετικά. Καλή, με ρουφήγματα και χωρίς πολύ δόντι. Φόρεσε προφυλακτικό και ανέβηκε από πάνω. Της χούφτωνα τα στήθη και έγλειφα τα δάχτυλα του χεριού της. Αλλάξαμε, σε ιεραποστολική. Δέχτηκε και ανταπέδωσε τα φιλιά, στο στόμα της. Μετά, πισωκολλητό και αλλαγή τρύπας. Σχετικά εύκολη διείσδυση, με όση κρέμα, έβαλα μόνος μου. Μια, δύο, τρεις. Αυξανόμενης έντασης και συχνότητας. Τέσσερις, πέντε, έξι. Και, στην έβδομη, τέλειωσα μέσα στην ζεστή κολάρα της. Περίμενε, ώσπου να βγω και μετά, σηκώθηκε. Με ρώτησε αν μου άρεσε και της είπα: "ευχαριστώ"! Μου έδωσε ένα φιλί διαρκείας στο στόμα, μου είπε ότι με θέλει πάλι και βγήκε.
Για εμένα, ήταν από τις καλύτερες ανάλογες εξορμήσεις. Σας την συνιστώ, ανεπιφύλακτα! Αλλά, αν την πετύχετε, μην της φερθείτε άγαρμπα. Αποδίδει και με το μαλακό.
Ευχαριστώ! Εις το επανιδείν!
ενδιαφερον για φ.19 και φ.25 ...αραγε παιζουν και μεταξυ τους τα κοριτσια ; πως και ελειπε η ρωξανα απο το 86
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
πως και ελειπε η ρωξανα απο το 86
Με τόσα που άκουσε εδώ Θα πήγε να κάνει test AIDS/βλεννόρροιας
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
.
Μεταξουργείο 9/2/2011 και το ρολόι της Ελλάδας να δείχνει 20.00’
ΚΟΛΩΝΟΥ 48
Ανίτα με κοντά ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους, λαϊκό πρόσωπο με αποδεκτά χαρακτηριστικά και με καμπίσια αύρα, μάλλον μέτρια στο ύψος, χοντρούλα με χορταστικά βυζιά και φουσκωμένο κώ(ο)λο μέσα σε σουτιέν-σλιπ από τα κινέζικα
ΚΟΛΩΝΟΥ 32 ΙΣΟΓΕΙΟ
Στο σαλόνι ήταν ένας ινδο-πακιστανός, ένας ταϋλανδέζος, κάποιος ανηψιός του Μουμπάρακ που ήρθε στο Μεταξουργείο για να πηδήξει αποφεύγοντας με αυτό τον τρόπο τις δυσοίωνες εξελίξεις στην χώρα του, ένας μονοθέσιος, ένας διθέσιος και ένας τριθέσιος καναπές, ένα ηχείο sony (το άλλο ακούγονταν από το δωμάτιο υπηρεσίας), η ηλικιωμένη τσατσά και εγώ. Μετά από λίγο εμφανίσθηκαν οι δυο υπέρβαρες πορνο-κορασίδες με το βουκολικό προφίλ που παρείχαν υπηρεσίες στα 15e.
ΚΟΛΩΝΟΥ 27 ΟΡΟΦΟΣ (ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ)
Ξανθιά υπολογίσιμη και εμφανίσιμη εργαζόμενη με πουτανίσιο βλέμμα και υπερ-προκλητικό βάψιμο, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με χορταστικά βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο
ΙΑΣΩΝΟΣ 1Β ΔΕΞΙΑ
Μόνικα (σταθερή αξία για το Μεταξουργείο) με ξανθά μαλλιά μαζεμένα πίσω αναδεικνύοντας τον υπέροχο λαιμό της αλλά και το ωραίο της πρόσωπο, μέτρια στο ύψος, καλοσχηματισμένο σώμα με ενδιαφέρουσες καμπύλες, μικρά (μάλλον) βυζιά και τακτοποιημένο κώ(ο)λο
Μαζί μου στο σαλόνι ήταν ένας ύποπτος και καχύποπτος γύφτος με έναν περίεργο και αξιοπερίεργο Αιγύπτιο της διασποράς
ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 15 ΙΣΟΓΕΙΟ
Βέρα με απύθμενο βλέμμα λαϊκής αθωότητας σε κοινότυπα χαρακτηριστικά προσώπου, γεματούλα με άναρχο βάδισμα σε ασταθή ισορροπία, μέτρια βυζιά (από κάθε άποψη) και φουσκωμένο κώ(ο)λο τοποθετημένο χαμηλά ως προς το κέντρο βάρους του σώματος
ΙΑΣΩΝΟΣ 30 ΟΡΟΦΟΣ
Ελένη η γυρολόγος (αναφερόμενη και Ιονέλα από την τσατσά Εύα στο Φυλής 71 ισόγειο) με ανοικτόχρωμα (πλέον) μαλλιά, σκούρα χαρακτηριστικά προσώπου (ως τσιγγάνα), μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με δυο-τρία tattoo στη πλάτη
Μεταξουργείο 9/2/2011 και το ρολόι της Ελλάδας να δείχνει 20.00’
ΚΟΛΩΝΟΥ 48
Ανίτα με κοντά ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους, λαϊκό πρόσωπο με αποδεκτά χαρακτηριστικά και με καμπίσια αύρα, μάλλον μέτρια στο ύψος, χοντρούλα με χορταστικά βυζιά και φουσκωμένο κώ(ο)λο μέσα σε σουτιέν-σλιπ από τα κινέζικα
ΚΟΛΩΝΟΥ 32 ΙΣΟΓΕΙΟ
Στο σαλόνι ήταν ένας ινδο-πακιστανός, ένας ταϋλανδέζος, κάποιος ανηψιός του Μουμπάρακ που ήρθε στο Μεταξουργείο για να πηδήξει αποφεύγοντας με αυτό τον τρόπο τις δυσοίωνες εξελίξεις στην χώρα του, ένας μονοθέσιος, ένας διθέσιος και ένας τριθέσιος καναπές, ένα ηχείο sony (το άλλο ακούγονταν από το δωμάτιο υπηρεσίας), η ηλικιωμένη τσατσά και εγώ. Μετά από λίγο εμφανίσθηκαν οι δυο υπέρβαρες πορνο-κορασίδες με το βουκολικό προφίλ που παρείχαν υπηρεσίες στα 15e.
ΚΟΛΩΝΟΥ 27 ΟΡΟΦΟΣ (ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ)
Ξανθιά υπολογίσιμη και εμφανίσιμη εργαζόμενη με πουτανίσιο βλέμμα και υπερ-προκλητικό βάψιμο, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με χορταστικά βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο
ΙΑΣΩΝΟΣ 1Β ΔΕΞΙΑ
Μόνικα (σταθερή αξία για το Μεταξουργείο) με ξανθά μαλλιά μαζεμένα πίσω αναδεικνύοντας τον υπέροχο λαιμό της αλλά και το ωραίο της πρόσωπο, μέτρια στο ύψος, καλοσχηματισμένο σώμα με ενδιαφέρουσες καμπύλες, μικρά (μάλλον) βυζιά και τακτοποιημένο κώ(ο)λο
Μαζί μου στο σαλόνι ήταν ένας ύποπτος και καχύποπτος γύφτος με έναν περίεργο και αξιοπερίεργο Αιγύπτιο της διασποράς
ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 15 ΙΣΟΓΕΙΟ
Βέρα με απύθμενο βλέμμα λαϊκής αθωότητας σε κοινότυπα χαρακτηριστικά προσώπου, γεματούλα με άναρχο βάδισμα σε ασταθή ισορροπία, μέτρια βυζιά (από κάθε άποψη) και φουσκωμένο κώ(ο)λο τοποθετημένο χαμηλά ως προς το κέντρο βάρους του σώματος
ΙΑΣΩΝΟΣ 30 ΟΡΟΦΟΣ
Ελένη η γυρολόγος (αναφερόμενη και Ιονέλα από την τσατσά Εύα στο Φυλής 71 ισόγειο) με ανοικτόχρωμα (πλέον) μαλλιά, σκούρα χαρακτηριστικά προσώπου (ως τσιγγάνα), μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με δυο-τρία tattoo στη πλάτη
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Αργοπορημένη ενημέρωση χτεσινής απογευματινής σύντομης επιδρομής:
Φυλής 40: Μιά Άννα ψιλή μιλφ, με μαύρα σπαστά μαλλιά μέχρι τον ώμο, καλό σωματάκι, αλλά μαστουρωμένη μου φάνηκε.
Διδύμου 8 πανω: Περίμενα στο σαλόνι πάνω από 10 λεπτά. Βαρέθηκα & έφυγα.
Διδυμου 27: Ένα μπαζάκι, άστα να πάνε, η Ιωάννα.
Φωκαίας 27 Ισόγειο: Μια δολοφόνος φάλαινα
Φωκαίας 27 1ος: Κλειστό
Φωκάιας 22 κάτω: Δύο μιλφ μπαζάκια. Το ένα ξανθό, μπαμπάτσικο, μέτριο, το άλλο με αγορίστικο κούρεμα γάματα!
Φωκαίας 22 άνω: η Κορίνα, άλλη μια "Ιταλίδα από την Κυψέλη". Καλίγραμμο πορνίδιο, νεαρό με Βορειο-Αφρικανικά χαρακτηριστικά.
Λόγω της κόπωσης (σωματικής & ψυχολογικής) ύστερα από τα μυθικά "τέρατα" που συνάντησα στο ταξίδι μου, αποφάσισα να δοκιμάσω την Κορίνα.
Ωραίο κορμάκι, στήθος μικρό & ελαφρώς πεσμένο, δεν ομιλεί τα Ελληνικά, έχει ένα κόλλημα με το χρόνο, αφού από την αρχή μου έκανε ξήγα για 10 λεπτά & κατά την διάρκεια προκαταρκτικών & κυρίως γεύμα κοίταγε αδιάκριτα το ρολόι της.
Σε αναβροχιά μπορεί να ξαναπήγαινα, γιατί έχει ωραίο σφριγηλό σωματάκι.
Φυλής 40: Μιά Άννα ψιλή μιλφ, με μαύρα σπαστά μαλλιά μέχρι τον ώμο, καλό σωματάκι, αλλά μαστουρωμένη μου φάνηκε.
Φωκάιας 22 κάτω: Δύο μιλφ μπαζάκια. Το ένα ξανθό, μπαμπάτσικο, μέτριο, το άλλο με αγορίστικο κούρεμα γάματα!
Φωκαίας 22 άνω: η Κορίνα, άλλη μια "Ιταλίδα από την Κυψέλη". Καλίγραμμο πορνίδιο, νεαρό με Βορειο-Αφρικανικά χαρακτηριστικά.
Λόγω της κόπωσης (σωματικής & ψυχολογικής) ύστερα από τα μυθικά "τέρατα" που συνάντησα στο ταξίδι μου, αποφάσισα να δοκιμάσω την Κορίνα.
Ωραίο κορμάκι, στήθος μικρό & ελαφρώς πεσμένο, δεν ομιλεί τα Ελληνικά, έχει ένα κόλλημα με το χρόνο, αφού από την αρχή μου έκανε ξήγα για 10 λεπτά & κατά την διάρκεια προκαταρκτικών & κυρίως γεύμα κοίταγε αδιάκριτα το ρολόι της.
Επισκέπτης
Τετάρτη απόγευμα:
Μ.Αλεξάνδρου 22 κάτω-Δύο αδιάφορες ευτραφείς κοπέλες.Η μία απαράδεκτα παχουλή.Η άλλη ήταν καστανόξανθη ευτραφής νταρντάνα.15 ευρώ η κάθε μία.Παρτούζα.
Μ.Αλεξάνδρου 22 άνω-Καστανή αδιάφορη παχουλή με ακάποτο.
Ιάσωνος 37 άνω-Μάρια από Φώκαιας 22 και Παρασίου 36.Ξανθιά χαριτωμένη λεπτή προσεγμένη μεσήλικη με πρωκτικό.Καμάρωνε με το ένα πόδι πάνω στο τραπέζι και διαλαλούσε η ίδια τις υπηρεσίες της.Περάστε κόσμε!!!
Ιάσωνος 37 κάτω-Καστανή λεπτή ομορφούλα με ενδιαφέρων κώλο αλλά βαριεστημένη στο σαλόνι.Τα βασικά.
Ιάσωνος 44-1ον το παραπονεμένο βλέμμα από Φυλής 134υπόγειο και Φώκαιας 27 1ος.Καστανή λεπτή με αυγουλωτά μάτια.Τα βασικά.
2ον Καστανόξανθο μπάζο.
Κολωνού 32 1ος-Το καλύτερο της βόλτας.Ξανθό χαριτωμένο λεπτό κοντό πιπίνι.Τα βασικά.
Κολωνού 30 κάτω-Άννα η σπασαρχίδω.Καστανή με καρέ μαλλί, άβυζη μεσήλικη, σχεδόν κανονικού πάχους με πιασίματα στα οπίσθια.Εκτός τόπου και χρόνου η κοπέλα, κάνει πάντα τα δικά της.
Κεραμεικού 15 κάτω-η εικονοπλασία από βιβλίο της Πηνελόπης Δέλτα.Από Κολωνού 32 1ος.Τα βασικά.
Κεραμεικού 15 άνω-Μελαγχροινή ενδιαφέρουσα νταρντάνα.Μάλλον η "Βουλγάρα" που επέστρεψε.Τα βασικά.
Κεραμεικού 13 1ος-Ντιάνα.Κατάθεση.
Ξανθιά με καρέ μαλλί αρμονικά ταιριασμένο με το ελαφρώς μακρόστενο πρόσωπό της, γνάθοι που προβάλουν όταν χαμογελάει, λεπτή με μικρομεσαία βυζιά και αποδεκτό σώμα.
Για Έλληνες πρωκτικό στα 15 ευρώ.Μπήκε ένας αλλοδαπός και η υπηρέτρια του είπε μόνο "τσιμπούκι-μουνί 15 ευρώ".
Μέτρια πράγματα.
Μ.Αλεξάνδρου 22 κάτω-Δύο αδιάφορες ευτραφείς κοπέλες.Η μία απαράδεκτα παχουλή.Η άλλη ήταν καστανόξανθη ευτραφής νταρντάνα.15 ευρώ η κάθε μία.Παρτούζα.
Μ.Αλεξάνδρου 22 άνω-Καστανή αδιάφορη παχουλή με ακάποτο.
Ιάσωνος 37 άνω-Μάρια από Φώκαιας 22 και Παρασίου 36.Ξανθιά χαριτωμένη λεπτή προσεγμένη μεσήλικη με πρωκτικό.Καμάρωνε με το ένα πόδι πάνω στο τραπέζι και διαλαλούσε η ίδια τις υπηρεσίες της.Περάστε κόσμε!!!
Ιάσωνος 37 κάτω-Καστανή λεπτή ομορφούλα με ενδιαφέρων κώλο αλλά βαριεστημένη στο σαλόνι.Τα βασικά.
Ιάσωνος 44-1ον το παραπονεμένο βλέμμα από Φυλής 134υπόγειο και Φώκαιας 27 1ος.Καστανή λεπτή με αυγουλωτά μάτια.Τα βασικά.
2ον Καστανόξανθο μπάζο.
Κολωνού 32 1ος-Το καλύτερο της βόλτας.Ξανθό χαριτωμένο λεπτό κοντό πιπίνι.Τα βασικά.
Κολωνού 30 κάτω-Άννα η σπασαρχίδω.Καστανή με καρέ μαλλί, άβυζη μεσήλικη, σχεδόν κανονικού πάχους με πιασίματα στα οπίσθια.Εκτός τόπου και χρόνου η κοπέλα, κάνει πάντα τα δικά της.
Κεραμεικού 15 κάτω-η εικονοπλασία από βιβλίο της Πηνελόπης Δέλτα.Από Κολωνού 32 1ος.Τα βασικά.
Κεραμεικού 15 άνω-Μελαγχροινή ενδιαφέρουσα νταρντάνα.Μάλλον η "Βουλγάρα" που επέστρεψε.Τα βασικά.
Κεραμεικού 13 1ος-Ντιάνα.Κατάθεση.
Ξανθιά με καρέ μαλλί αρμονικά ταιριασμένο με το ελαφρώς μακρόστενο πρόσωπό της, γνάθοι που προβάλουν όταν χαμογελάει, λεπτή με μικρομεσαία βυζιά και αποδεκτό σώμα.
Για Έλληνες πρωκτικό στα 15 ευρώ.Μπήκε ένας αλλοδαπός και η υπηρέτρια του είπε μόνο "τσιμπούκι-μουνί 15 ευρώ".
Μέτρια πράγματα.
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Πρόσθετα
ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 13 ΙΣΟΓΕΙΟ
Εμφανίσιμη με καστανά μαλλιά μέχρι τις πλάτες πιασμένα πίσω σε κοτσίδα, συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου, ψηλή με καλοστημένο και καλοσχηματισμένο σώμα
άμεσα στα υπόψη ... ;)
opeth
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 77
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1.096
.
ΙΑΣΩΝΟΣ 30 ΟΡΟΦΟΣ
Είναι μία ξανθιά ομορφούλα, μέτρια προς ψυλή αν θυμάμαι καλά, με λίγο πεσμένο βυζάκι και ένα μεγάλο τατού πάνω απο την κολοχαράδρα?
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
ΝαιΕίναι μία ξανθιά ομορφούλα, μέτρια προς ψυλή αν θυμάμαι καλά, με λίγο πεσμένο βυζάκι και ένα μεγάλο τατού πάνω απο την κολοχαράδρα?
και με ένα ακόμη μεγάλο tatoo (πεταλούδα) ψηλά στο μέσο της πλάτης
opeth
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 77
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1.096
Ναι
Αυτό δεν το θυμάμαι. Όταν την είδα ήθελα να περάσω αλλά βγήκε πολύ κακόκεφη απο το δωμάτιο που ήταν με έναν συναγωνιστή και δεν την δοκίμασα. Την έχεις πάρει εσύ?
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Ναι
Με πρωκτικό πλέον στο πρόγραμμα και όχι σαν έξτρα όπως παλαιότερα.
Από τις παλιές καραβάνες των σπιτιών.
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
μια μιλφ μαρινα παιζη στο βεργας 6β,δευτερη βαρδια,αλλα δεν ξερω αν ειναι αυτη που αναφερης η η γκεισα που εγλυφε κωλο και ειχε αξιοπροσεκτο κωλο.Γεια σας συναγωνιστες εχω χασει τελευταια την milf Maαρινα !!!!! την ειδα σε "επισκεψη" στο Δουσμανη 10 αλλα πλεον δεν λειτουργη οπως μου ειπε ο τσατσος εχει κανενας νεωτερα για την Μαρινα ειναι αυτη που ποια παλια εργαζοταν στο φ109α- Μαγνησιας 11 Καλυμνου 48 ......
Μιλάμε για την Κάρμεν-Φυλής 71άνω=Τζαζμίν-Φώκαιας 19=ψηλή ξανθιά ευτραφής με κωλάρα=Νέλυ-Φυλής 67.
Όχι για την κοντούλα που είδες εσύ στο Φώκαιας 17α.
Όχι.Λέμε για την ξανθιά λεπτή μεσήλικη, πρώην ιδιοκτήτρια του Αγαθουπόλεως 54LCD TV.
Ρε παιδια ψαχνω και εγω μια Καρμεν που ηταν πριν 2 εβδομαδες στα δυο κολητα στην φυλης 40 η κατι τετοιο πανω.Δουλεψε μονο μια εδβομαδα και μετα τελος.
ειναι μελαχρινη κοντη με τατοου και φοβερο σωμα.
την εχετε δει πουθενα τελευταια? Λεγετε οτι πηγε επαρχια και τετοια με μια ξανθια ιλη της που ειναι μαζι.
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Αργοπορημένη ενημέρωση χτεσινής απογευματινής σύντομης επιδρομής:
Επισκέπτης
Παράθεση από: ganemos3 στις σήμερα στις 00:01
Γεια σας συναγωνιστες εχω χασει τελευταια την milf Maαρινα !!!!! την ειδα σε "επισκεψη" στο Δουσμανη 10 αλλα πλεον δεν λειτουργη οπως μου ειπε ο τσατσος εχει κανενας νεωτερα για την Μαρινα ειναι αυτη που ποια παλια εργαζοταν στο φ109α- Μαγνησιας 11 Καλυμνου 48 ...
Γεια σας συναγωνιστες εχω χασει τελευταια την milf Maαρινα !!!!! την ειδα σε "επισκεψη" στο Δουσμανη 10 αλλα πλεον δεν λειτουργη οπως μου ειπε ο τσατσος εχει κανενας νεωτερα για την Μαρινα ειναι αυτη που ποια παλια εργαζοταν στο φ109α- Μαγνησιας 11 Καλυμνου 48 ...
Η Μαρίνα-Βέργας 6 είναι άλλη.Είναι η ξανθιά Μαρίνα-ΑΠΑΤΗ από Φώκαιας 27 ισόγειο πριν 3 χρόνια.μια μιλφ μαρινα παιζη στο βεργας 6β,δευτερη βαρδια,αλλα δεν ξερω αν ειναι αυτη που αναφερης η η γκεισα που εγλυφε κωλο και ειχε αξιοπροσεκτο κωλο.
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
παρτε και μια πρωινη ειδηση...το κολοκυνθους 38 πανω ανακαινηζεται,λετε να το κανουν στουντιο,χα χα...ανοιχτο φως,αλλα μαστορες μονο ειδα μεσα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις