Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 117 άτομα (9 μέλη και 108 επισκέπτες)

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Σύντροφοι πήγα χθές μεταμεσονύκτια βόλτα, με απίστευτη ορεξη. Λέω θα μπώ όπως και να είναι. Πόσο χάλια θα βρω. Ήμουν στο Μετάξι και το βασικό κριτήριο είναι ο χώρος. Ήμουν ανάμεσα σε Κολωνου 30 της Κατερίνας και Κων/πολεως 166 υπόγειο. Επιλέγω το δεύτερο γιατί έχει συχνά και κουλούρι που τρελένομαι. Κατεβαίνω τα σκαλάκια με φόρα. Άδειο το μαγαζί, τρίβω τα χερια μου. Η τσατσα μου λέει νέα κοπέλα. Εδώ είμαστε σκέφτομαι. Και βγαίνει ο κινγκ κονγκ με μακρύ μαλλί. Μου έκανε και χαριτομενιές. Έφυγα τρέχοντας. Ακόμα την σκέφτομαι και τρομάζω.
Τι και αν έκανα 2-3 γύρες σε διάφορα μαγαζιά για να ξενερώσω, μάταια. Δεν άξιζε και τίποτα εδώ που τα λέμε. Μόνο Χωματιανού 11, στο ισόγειο, ήταν νομίζω η Μόνικα, πολύ ωραίο τεμάχιο (την έχω ξαναπάρει), αλλά δεν πάω με τίποτα την καριόλα την τσατσα.
Ξέρουμε κανένα μεταμεσονύκτιο μαγαζάκι με 2 κορίτσια?

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
Σύντροφοι πήγα χθές μεταμεσονύκτια βόλτα, με απίστευτη ορεξη. Λέω θα μπώ όπως και να είναι. Πόσο χάλια θα βρω. Ήμουν στο Μετάξι και το βασικό κριτήριο είναι ο χώρος. Ήμουν ανάμεσα σε Κολωνου 30 της Κατερίνας και Κων/πολεως 166 υπόγειο. Επιλέγω το δεύτερο γιατί έχει συχνά και κουλούρι που τρελένομαι. Κατεβαίνω τα σκαλάκια με φόρα. Άδειο το μαγαζί, τρίβω τα χερια μου. Η τσατσα μου λέει νέα κοπέλα. Εδώ είμαστε σκέφτομαι. Και βγαίνει ο κινγκ κονγκ με μακρύ μαλλί. Μου έκανε και χαριτομενιές. Έφυγα τρέχοντας. Ακόμα την σκέφτομαι και τρομάζω.
Τι και αν έκανα 2-3 γύρες σε διάφορα μαγαζιά για να ξενερώσω, μάταια. Δεν άξιζε και τίποτα εδώ που τα λέμε. Μόνο Χωματιανού 11, στο ισόγειο, ήταν νομίζω η Μόνικα, πολύ ωραίο τεμάχιο (την έχω ξαναπάρει), αλλά δεν πάω με τίποτα την καριόλα την τσατσα.
Ξέρουμε κανένα μεταμεσονύκτιο μαγαζάκι με 2 κορίτσια?
Που και που 2 εχει το Ελλης...

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.704
Πόντοι
8.445
Σήμερα το μεσημέρι στο Φυλής 71 το κάτω, Αντριάνα, ξανθό περίπου 1,60, με πολύ καλό κορμί, γαμώ τα κωλαράκια, βυζάκι σχετικά μικρό αλλά στητό, φουλ πρόγραμμα 20 ευρώ. Μόνο η φάτσα της είναι λίγο σκυλέ. Πίπα αρκετά καλή με λάστιχο, δεν κάνω χωρίς, και μετά στα τέσσερα εισβολή στο τρομερό κωλαράκι της  :knockinb:. Άρχισε τις φωνές ποιο δυνατά, αχ βαχ ...... :fuck1:  :fuck1:  :fuck1:
σίγουρα αξίζει το 20.

Επισκέπτης
Σήμερα το μεσημέρι στο Φυλής 71 το κάτω, Αντριάνα, ξανθό περίπου 1,60, με πολύ καλό κορμί, γαμώ τα κωλαράκια, βυζάκι σχετικά μικρό αλλά στητό, φουλ πρόγραμμα 20 ευρώ. Μόνο η φάτσα της είναι λίγο σκυλέ. Πίπα αρκετά καλή με λάστιχο, δεν κάνω χωρίς, και μετά στα τέσσερα εισβολή στο τρομερό κωλαράκι της  :knockinb:. Άρχισε τις φωνές ποιο δυνατά, αχ βαχ ...... :fuck1:   :fuck1:   :fuck1:
σίγουρα αξίζει το 20.
εκει που δουλευει η αννα,λουνα δηλαδη η το υπογειο?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Απογευματινή βόλτα, με cool διάθεση. Σκοπός ένα χαλαρό γαμησάκι...
Και να τσεκάρω κάποια που δεν κοίταξα χθες.

Φω22κα - Μελαχροινό μπάζο
Φω22πα - Αδιάφορη, δεν την θυμάμαι καν
Φυ61 - ξανθιά αλόγα (ρωσίδα κατά τον τσα^2)
Φυ65πα - δύο μελαχροινά (το ένα καυλοράπανο) με βασικό πρόγραμμα δυστυχώς
Φυ67 - η Αντριάννα μόνη της, να δένει γραβάτα! Δεν ήμουν όμως μέσα για άγριο γαμήσι
Φυ69πα - Χριστίνα η καζακστανή
Φυ69κα - ξανθιά μπάζο
Φυ73 - Τάνια η πατουρορωσίδα
Φυ92νε - Τζένη το γυφτάκι
Φυ92κα - δυο μελαχροινές, φάκαμπλ, η μια με κουλούρι
ΜΠ - μια ξανθιά και μια μελαχροινή, η τελευταία επίσης καυλοράπανο και στα υπόψη
Φυ & ΜΠ (αυθαίρετο) - τρεις κοπέλες, το κήτος, το ξανθό κακομοίρικο και η Αλεξία στην οποία κατέθεσα.
Πλήρωσα διπλή ταρίφα και πήρα το χρόνο μου. Δωμάτιο άθλιο και μόνο ένα, μιας και στο άλλο έχει φουσκώσει το πάτωμα.

Αυτά για σήμερα...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Σήμερα το μεσημέρι στο Φυλής 71 το κάτω, Αντριάνα, ξανθό περίπου 1,60, με πολύ καλό κορμί, γαμώ τα κωλαράκια, βυζάκι σχετικά μικρό αλλά στητό, φουλ πρόγραμμα 20 ευρώ. Μόνο η φάτσα της είναι λίγο σκυλέ. Πίπα αρκετά καλή με λάστιχο, δεν κάνω χωρίς, και μετά στα τέσσερα εισβολή στο τρομερό κωλαράκι της  :knockinb:. Άρχισε τις φωνές ποιο δυνατά, αχ βαχ ...... :fuck1:  :fuck1:  :fuck1:
σίγουρα αξίζει το 20.

Λογικά λες για το μαγαζί της Εύας, και η Αντριάννα πρέπει να είναι αυτή που περιγράφω από Φυ67 απογευματινή (ήταν και σήμερα).

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.704
Πόντοι
8.445
Ναι στο μαγαζί της Εύας. Όντως αξίζει! Είναι και έκφυλη φάτσα. Σε προκαλεί!

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.704
Πόντοι
8.445
Και αφού δουλεύει διπλή βάρδια, αντέχει στην ..... Ανηφόρα!!!

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
παιδια καλησπερα, επισκεψη μου κατα τις 6 στο αγιου πετρου 9 με μια κοπελιτσα μελαχρινη κοντουλα σχετικα, με μαλι λιγο πιο κατω απο τον ωμο. ονομα δεν ρωτησα....(μαλακια μου) προσοχη παιδια η κοπελα εχει κονδηλωματα στο μουνι τις εσωτερικα :zombie:... την ειχα σε 69(χωρις να γλειφω και πιανοντας τα κωλομερια τις τα ανοιξα και τα ειδα πεντακαθαρα) μικρα σε σχεδιο κουνουπιδιου. προσοχη μαγκες.

Επισκέπτης
παιδια καλησπερα, επισκεψη μου κατα τις 6 στο αγιου πετρου 9 με μια κοπελιτσα μελαχρινη κοντουλα σχετικα, με μαλι λιγο πιο κατω απο τον ωμο. ονομα δεν ρωτησα....(μαλακια μου) προσοχη παιδια η κοπελα εχει κονδηλωματα στο μουνι τις εσωτερικα :zombie:... την ειχα σε 69(χωρις να γλειφω και πιανοντας τα κωλομερια τις τα ανοιξα και τα ειδα πεντακαθαρα) μικρα σε σχεδιο κουνουπιδιου. προσοχη μαγκες.
καλα κανεις φιλε και ενημερωνεις αλλα να ενημερωσω οτι περιπου το 30% των γυναικων σε ηλικιες 20 εως 40 εχουν hpv.ποσο μαλλον οι πουτανες...

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Μέσα στην βροχή μία σιωπηρή φιγούρα περιπλανιώταν στους δρόμους της Φυλής και του Μεταξιού αναζητώντας την ηδονή.Εν τέλει οι κόποι του απέδωσαν καρπούς.
Απογευματινή βάρδια στην Αλκιβιάδου 16Α ήταν παχούλη μεγαλοκοπέλα με ξανθά κοντά μαλλιά αδιάφορη.Αλκιβιάδου 16Β ήταν η Αντίνα με πρωκτικό.Έχει δοκιμαστεί στην Φυλής 61 και την προτείνω για μια φορά.Αλκιβιάδου 16Γ η Κατερίνα απο Μοιρών,απλώς καλή μέσα.
Διδυμου 27 όροφος η αθίγγανη μεγαλοκοπέλα Ραμόνα,έχει καλό χαρακτήρα και την προτείνω για μια φορά.Ελεύθερο στοματικό όχι τελειωτικό.Στο ισόγειο ήταν η Λωρέτα η αλλιώς Λώρα ρουμανάκι απο Τιμισοάρα.Έχει δουλέψει και Φυλής 40.Η πρώτη κατάθεση έγινε εδώ και θα αναρτήσω κριτική.Απλώς καλή μέσα.
Διδύμου 20 η Φώτεινή απο Αλκαμένους 117 και Αγκύρας 12.Διδύμου 18 υπόγειο η Τζούλια με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικό.Στο Διδύμου 16 μία καινούρια μιλφ
η Βίκυ η οποία είναι με ξανθό κοντό μαλλί και πολλά παραπανίσια κιλά.Φορούσε ολόσωμο φυσικά.
Φυλής 40 καινούρια η Μαρίνα κοντή,πολύ παχουλή και με κοντά καστανά μαλλιά full πρόγραμμα αλλά εντελώς αδιάφορη.
Φυλής 54 όροφος 2 κοπέλες η μία πάρα πολύ αδύνατη καλαμάκι και με μακριά μαλλιά αρκετά όμορφη με ελεύθερο στοματικό και ήταν ψηλή.Η άλλη κανονικού ύψους και με πολύ λίγα παραπάνω κιλά ξανθιά με μαύρες ανταύγειες και πουτανίσιο πρόσωπο και αυτή όμορφη.
Φυλής 61 η ξανθιά μιλφ "Ρωσίδα" Ρόζα και ο αλβανός τσάτσος να τάζει λαγούς με πετραχήλια.Καλό κομμάτι και με ελεύθερο στοματικό.
Φώκαιας 19 2 κοπέλες: η πρώτη με λευκό σετ εσωρούχων, λευκή με μαύρα μαλλιά πιασμένα κοτσίδα, όμορφη με κανονικό πρόγραμμα.Η δεύτερη απο Φυλής 92Α υπόγειο με καρέ μαύρα μαλλιά,ελεύθερο στοματικό,λεπτή και πιο ψηλή απο την άλλη και τατουάζ μεγάλο στο πλευρό της.
Φώκαιας 25 όροφος 2 κοπέλες:η Τζούλια με μαλλιά ξανθά μακριά πλέον μάλλον έχει βάλει extensions ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και βλέμμα βαρεμάρας στο σαλόνι.Απο μακριά μυρίζει ξεπέτα.Η δεύτερη με καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους,ωραία γυμνά βυζάκια και πολύ λίγα παραπανίσια κιλά.Απλώς όμορφη.
Φώκαιας 22 υπόγειο ήταν κοπέλα κοντή με καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους,ελαφρώς παχουλή και άσχημη.Και στον όροφο ήταν κοπέλα κανονικών κιλών με κοντά μαύρα μαλλιά "Ρωσίδα" κατά την τσατσά.Αδιάφορη.
Φώκαιας 24 2 κοπέλες:Η πρώτη είναι η γνωστη κοντή αθίγγανη με full πρόγραμμα που βρίσκεται εκεί και η δεύτερη πιο ψηλή αθίγγανη με κοτσίδα μαλλί,κανονικών κιλών και αδιάφορης εμφανίσεως με κανονικό πρόγραμμα.
Φώκαιας 27 υπόγειο η Ελβίρα με πρωκτικό η οποία είναι Αλβανίδα και όχι Βουλγάρα όπως λέει και έχει δουλέψει και στα Φώκαιας 22,Φυλής 92Β Φυλής 71Γ.Έκτος απο πόρνη εκτελεί και χρέη τσατσάς.Στο ισόγειο ήταν μεγαλοκοπέλα κανονικών κιλών,ΒΛΚ,με ωραίο σκυλέ πρόσωπο.Στον όροφο ήταν μίά παρά πολύ όμορφη τσιγγάνα,μελαμψή,με μαύρα μακριά μαλλιά.Όταν της ζήτησα τσιμπούκι ακάπελα μου είπε μόνο αν της δώσω παραπάνω λεφτά.Πόσα της λέω;30 με 40 μου λέει,την έκοψα απατήλη σαν την Τζένυ το γυφτάκι και φυσικά της έδωσα 30 μούντζες και την έκανα.Πάντως τονίζω οτί ήταν καβλοράπανο η συγκεκριμένη.
Έλλης 3 2 κοπέλες η πρώτη είναι η Ειρήνη με λευκό δέρμα,πιασμένα κότσο μαλλί και μαγνητικό σκουλαρίκι στην μύτη.Η κοπέλα αυτή είναι απάτη μέσα και έχει δουλέψει στην Κωλοκυνθούς 38 καθώς και Φυλής 84 όροφος πρωινή το περασμένο Σάββατο.Τσιμπούκι τελειωτικό και κώλος μην κάνετε την μαλακία και μπείτε μονάχα.Η δεύτερη ήταν η Χριστίνα η οποία ήταν παχουλή και αδιάφορη με το ίδιο πρόγραμμα.
Φυλής 80 πήγα να δώ την Μόνικα και είδα μία καινούργια με καστανόξανθα μαλλιά,ψηλή.κανονικών κιλών,ανοιχτά μάτια και τραχιά χαρακτηριστικά προσώπου.Εικάζω οτι μάλλον δεν ήταν η Μόνικα αυτή.Συναγωνιστές που πήγαν σήμερα ας επιβεβαιώσουν.
Αγκύρας 12 ισόγειο αριστερά ήταν μία καινούρια μεγαλοκοπέλα η Μαρίνα με καστανά κοντά μαλλιά,κοντή προς κανονική και με πιασιματάκια.30 ετών περίπου όχι παχουλή με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Στο δεξιά ήταν η μεγαλοκοπέλα 30 ετών Χριστίνα.Ίδιο πρόγραμμα.Ακολουθεί και μία μικρή ενημέρωση απο Μεταξουργείο.

mountain_king

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Σημερινη απογευματινη βολτιτσα στο μεταξι:
Ιασωνος 19κατω: μελαχρινο συμπαθητικο με ωραιο κωλαρακι
Λεωνιδου 28κατω: μελαχρινο αδυνατο με ωραιο προσωπο
Ιασωνος 44: μια βαρεων βαρων με βυζαρες η οποια τρωει ολο το φαι της
Κολωνου 30πανω: ξανθια με καλο κορμι και βυζαρες
Κολωνου 30κατω: μελαχρινο καυλακι
Κολωνου 32πανω: μελαχρινη ναταρντανα με πεσμενο βυζι
Κεραμεικου 13κατω: πολυ καλο κομματι εμφανισιακα,μελαχρινο ψηλο με μικρο βυζακι
Μαραθωνος 59: μελαχρινη αδιαφορη με πεσμενο βυζι
Αχιλλεως 48 και Μαραθωνος: μελαχρινη με καλο κορμι και αξιολογο κωλο
Η βολτα συνεχιστηκε σε Φυλης-Διδυμου:
Διδυμου 18πανω: η γνωστη Αντριαννα
Διδυμου 20: η Φωτεινη
Διδυμου 16: Αννιτα μου ειπε η τσατσα και δεν περιμενα να την δω διοτι ηταν επι τω εργω
Φυλής 67: η Σοραγια μαζι με εναν πουστροτσατσο ο οποιος με ενθαρρυνε να την χουφτωσω αλλα εφαγε ακυρο
Φυλης 86κατω: ενα λεπτο μελαχρινο εμφανιστηκε ενω η αλλη κοπελα ηταν στο δωματιο απ οτι ειπε η τσατσα
Αυτα απο εμενα και καλα γαμησια σε ολους...

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Μεταξουργείο πόλη της πρέζας,των κλοπών,διαρρήξεων και ληστειών,του λαθρεμπορίου,των λαθρομεταναστών,των νταβατζήδων,παπατζήδων και μικροαπατεώνων,των παραθρησκευτικών οργανώσεων( βλέπε εκκλησία των Αντβεντιστών της εβδόμης ημέρας στην οδό Κεραμικού),αλλά ταυτόχρονα και πόλη των κόκκινων φαναριών που προσφέρουν άπλετη ηδονή σε όλες τις φυλές της πόλης.Εκεί βρέθηκα σήμερα και εγώ θέλωντας να παρατείνω λίγο ακόμα την ηδονή.
Μεγ Αλεξάνδρου 22 ισόγειο κοπέλα υπέρβαρη και ψηλή με μαύρα μαλλιά πιασμένα κοτσίδα και ολόσωμο μαύρο.Στον όροφο 2 κοπέλες ΒΛΚΠ η πρώτη κανονικού ύψους με μακρυά μαύρα μαλλιά ,πιασιματάκια και βυζάρες μετρίας εμφανίσεως με ελεύθερο στοματικό.Και η δεύτερη καστανόξανθα μαλλιά μέχρι τους ώμους και λίγο πιο λεπτή απο την πρώτη.Δουλεύει συνήθως εκεί τα απογεύματα.
Ιάσωνος 44 λεπτή αθίγγανη,κοντή και αδύνατη με μαύρα μακριά μαλλιά και σέξυ σύνολο που έκρυβε την γύμνια της.Σκυλέ φάτσα αλλά για μένα πολύ καυλέ.Ελεύθερο στοματικό.Θα την έσκιζα αλλά συνέχισα την βόλτα και τελικά δεν βγήκα ζημιωμένος.
Ιάσωνος 46 όροφος καινούρια  όμορφη για ξεσκισμα,ψηλή,με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους,κανονικών κιλών με πιασίματα,λευκά εσώρουχα και σκουλαρίκι κρίκο στο αυτί.
Ελεύθερο στοματικό και ο πούτσος μου έγινε πύραυλος.Φενότανε πολύ άπειρη όμως και η τσατσά την φώναξε γρήγορα να βγει και έτσι δεν το ρίσκαρα.
Ιάσωνος 46 μεσαίο 2 κοπέλες και οι δύο υπέρβαρες παρτούζα με 30 ευρώ και οι bbw lovers ας σπεύσουν γιατί είναι πολύ καλή ευκαιρεία για αυτούς.Οι υπόλοιποι ούτε να πλησιάσουν σε ακτίνα 100 μέτρων!!
Ιάσωνος 46 αριστερό ισόγειο 2 κοπέλες η ψηλή και άχαρη ανδρογυναίκα Βαλεντίνα και μία επίσης ψηλή και νταρντάνα κάπως πιο νόστιμη απο την πρώτη με μαύρα μαλλιά πιασμένα κοτσίδα.Παρτούζα 30 ευρώ.Αμφότερες αδιάφορες όμως.
Κωλοκυνθούς 38 όροφος η σκατοτσατσά μου παρουσίασε μία αθίγγανη μεγαλοκοπέλα με πιασιματάκια και το γνωστό πρόγραμμα αδιάφορη.Και στο ισόγειο έβγαλα λαυράκι καινούριο Ρουμανάκι άρτι αφιχθείς μόλις 3 ημέρες ξανθιά με πιασμένα μαλλιά,λευκή,δεν ξέρει καθόλου ελληνικά,πάρα πολύ καλή περιποίηση μέσα,με βογγητά.Απλώς όμορφη αλλά δυναμίτης μέσα!! Προλάβετε κύριοι πριν πονηρέψει και αυτή και μπεί στα κόλπα!! Θα ανεβάσω κριτική!! Διακριτικό σημάδι αναγνώρισης για τους τολμηρούς
το τατού λαγουδάκι του playboy που έχει κοντά στην κοιλιά της.Καλά πηδήματα και ελπίζω να σας βοήθησα!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom