Απογευματινή πορεία με ψιλό-βροχο στα πέριξ της Φυλής με στόχο μια επιτυχημένη γενετήσιο ομιλία και μπροστάρη έξω-θεσμικό απόκομμα πολυεθνικής του κόλου:
Φυλής 80: μια νέα παρουσία σχετικά ψιλή, μελαχρινή, μέτρια όμως
Στα αεριτζίδικα 84πάνω-κάτω, 86πάνω-κάτω δεν πηγαίνουμε για φίκι-φίκι ή πηγαίνουμε μόνο για μάτι οπότε μπήκαμε στο 84πάνω και ήταν μια χαριτωμένη η Μαργαρίτα και μια άλλη αδιάφορη δεν την θυμάμαι. Στο 84κάτω η Ξένια fuckable κοντούλα γεννημένη δίπλα στο Κάμπνου γαλουχημένη με τα κατορθώματα του Θουπιθαρέτα λέει
, duo με το σαμιαμίδι την Μαριλένα-Μαρινέλα.
86πάνω duo που δεν θυμάμαι, 86κάτω ψιλή κ με τα πορνοτάκουνα θεόρατο, όμορφο, μελαχρινο άτι...
Φυλής 65πάνω: duo και εδώ η μια μελαχρινή fuckable την άλλη δεν την θυμάμαι μάλλον αδιάφορη...
Φυλής 69κάτω: η Τάνια ξανθιά milf με εντυπωσιακή κορμοστασιά αλλά δεν την λες ωραία καθώς είναι εμφανώς γουρλομάτα, εμένα δεν μου αρέσει για αυτόν τον λόγο
Φυλής 69πάνω: η σχιστομάτα Χριστίνα με την σούπερ περιποίηση αλλά δεν την έχω τιμήσει καθότι δεν με φτιάχνει ειδικά ο σωματότυπός της..
Φυλής 59κάτω: η Σακίρα ο γνωστός κορίτσαρος..κάτω η Άννα μελαχρινή με καλό βυζί αλλά μέχρι εκεί κατεμέ....
Φυλής 71πάνω: μια Μόνικα δεν την εχω ξαναδεί ψιλή εντυπωσιακή αλλά δεν μου έκανε το κλικ και ήδη έχω ξεχάσει αν ήταν ξανθιά ή μελαχρινή...
Φυλής 73: η πολλή γλυκιά ξανθούλα Τάνια (Ρωσσίδα λέει ότι είναι και μιλάει καλύτερα Ελλήνικος και από μένα) μοντελέ με το κοντό μαλλάκι πολλή άνετη στο σαλόνι με αυταρέσεκια να κοιτάει τον καθρέπτη, η μέση της κ η περιφέρειά της απλά δεν υπάρχουν σε καμία άλλη αυτήν την στιγμή στην Φυλής και τριγήρω...
Φυλής 71: Η Άννα η Μολδαβή με νέο πρόγραμμα κατά την μπούρου-μπούρου Marketing director Εύαρα, τι πρόγραμμα ρωτάω μου λέει κάνει ξεκάλτσωτη πίπα και παρτουζίτσες...
Φωκαίας 19: duo και εδώ είπε ο αρερενωπός υπηρέτης, η μια αρκετά ωραία, η άλλη μάλλον αδιάφορη γιατί δεν την θυμάμαι...
Φωκαίας 25πάνω: duo και εδώ, η ψιλή Τζούλια η κάυλα εμφανώς ψυχρή στο σαλόνι και μια άλλη κοντύτερη αλλά χαριτωμένη με καλό βυζι!
Φωκαίας 25κατω: duo και εδώ, μια μέτρια μελαχρινή και η κανονικού αναστήματος Τζούλια Η ΓΚΑΥΛΑ!! πάρα πολλή προκλητική εμφάνιση και τούμπανο βυζί, τέλειο σωματάκι ξανθιά πάρα πολλη περιποιημένη!! Στα υπόψη για άμεση κατάθεση....
Αλκαμένους 113: Η σχιστομάτα gilf η Βίκη
Αλκαμένους 117 μια καστανόξανθη, νομίζω η Ελενα με καλο βυζί σε σχήμα-μέγεθος και καλο σώμα fuckable…
Περγάμου: η Αλίκη gilf της διπλανής πόρτας με ζαρτιέρες κ το μουνί φόρα-παρτίδα μέσα απο το στριγκάκι της το ημιδιαφανές...
Από έξω Πακιστανός να πουλάει σε καφάσι ψάρια του γλυκου νερού χωρίς να φωνάζει έχω-έχω χωρίς ταμπέλα με τιμή, ότι ναναι δηλαδη
Ρεμούδου 21 νέο καλό καστανόξαθο όμορφο κορίτσι με πολύ καλό βυζί στα υπόψη...σαν studio το μαγαζί...
Στο δίπλα μια σχεδόν μέτρια κατεμέ...
Φυλής 134: πάνω χαριτωμένη μελαχρινή με ωραία βυζάκια στα υπόψη
Φυλής 134: η ‘’δαγκωνω την τσαπού’’ Νάταλυ
Φυλής 136: η Αννούλα με τον Ελλεεινίδικο σωματότυπο από Ουκρανία λέει (σίγουρα )
Φυλής 109κάτω: μια μελαχρινή αδιάφορη
Φυλής 66 νέο: Τσέχα ξανθιά μουνάρα! κολάζει και Δεσπότη! η Σούζη (που λέτε) είπε η τσατσά που φαίνεται ότι το παει το γράμμα...(η τσατσά εννοώ)
Διδύμου 8πάνω: Άννα Ρωσίδα κατά δήλωση, fuckable ξανθιά milf 30+ μπαμπάτσικη με περιποιημένα άκρα και όμορφα αρωματισμένη κατάθεση ακολουθεί κριτική...
Διδύμου 8κάτω: Αλεξάντρα η γνωστή με μαύρο μαλλάκι πολλή νόστιμη, δέρμα τέλειο φαίνεται στο σαλόνι τουλάχιστον, είναι γκάβλα το μελανούρι!
Διδύμου 16κάτω: Ανίτα η σέξυ για την ηλικία της gilf ετών 45-50 fuckable αλλά βασικά χαμογελαστή κ τσαπερδόνα στα υπόψη...
Διδύμου 18κάτω: Τζούλια με το full extra πρόγραμμα αλλά εμφανώς αδυνατισμένη και ίσως λιγότερο fuckable, δεν της πάει νομίζω, με κοντό μαλλί με τα σκουλαρίκια σε γατί και χείλος
Διδύμου 18πάνω: Αντριάννα η γνωστή
Διδύμου 20: gilf Φωτεινή με βυζάρες ψιλο-fuckable