Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 229 άτομα (21 μέλη και 208 επισκέπτες)

mountain_king

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Να προσθεσω οτι το Αχιλλεως 40 ηταν κλειστο και οτι στο Λιοσιων 76 στο κατω ηταν μια μελαχρινη μιλφ με μαυρες μποτες...

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Απογευματινή πορεία με ψιλό-βροχο στα πέριξ της Φυλής με στόχο μια επιτυχημένη γενετήσιο ομιλία και μπροστάρη έξω-θεσμικό απόκομμα πολυεθνικής του κόλου:

Φυλής 80: μια νέα παρουσία σχετικά ψιλή, μελαχρινή, μέτρια όμως

Στα αεριτζίδικα 84πάνω-κάτω, 86πάνω-κάτω δεν πηγαίνουμε για φίκι-φίκι ή πηγαίνουμε μόνο για μάτι οπότε μπήκαμε στο 84πάνω και ήταν μια χαριτωμένη η Μαργαρίτα και μια άλλη αδιάφορη δεν την θυμάμαι. Στο 84κάτω η Ξένια fuckable κοντούλα γεννημένη δίπλα στο Κάμπνου γαλουχημένη με τα κατορθώματα του Θουπιθαρέτα λέει , duo με το σαμιαμίδι την Μαριλένα-Μαρινέλα.
86πάνω duo που δεν θυμάμαι, 86κάτω ψιλή κ με τα πορνοτάκουνα θεόρατο, όμορφο, μελαχρινο άτι...

Φυλής 65πάνω: duo και εδώ η μια μελαχρινή fuckable την άλλη δεν την θυμάμαι μάλλον αδιάφορη...

Φυλής 69κάτω: η Τάνια ξανθιά milf με εντυπωσιακή κορμοστασιά αλλά δεν την λες ωραία καθώς είναι εμφανώς γουρλομάτα, εμένα δεν μου αρέσει για αυτόν τον λόγο

Φυλής 69πάνω: η σχιστομάτα Χριστίνα με την σούπερ περιποίηση αλλά δεν την έχω τιμήσει καθότι δεν με φτιάχνει ειδικά ο σωματότυπός της..

Φυλής 59κάτω: η Σακίρα ο γνωστός κορίτσαρος..κάτω η Άννα μελαχρινή με καλό βυζί αλλά μέχρι εκεί κατεμέ....

Φυλής 71πάνω: μια Μόνικα δεν την εχω ξαναδεί ψιλή εντυπωσιακή αλλά δεν μου έκανε το κλικ και ήδη έχω ξεχάσει αν ήταν ξανθιά ή μελαχρινή...

Φυλής 73: η πολλή γλυκιά ξανθούλα Τάνια (Ρωσσίδα λέει ότι είναι και μιλάει καλύτερα Ελλήνικος και από μένα) μοντελέ με το κοντό μαλλάκι πολλή άνετη στο σαλόνι με αυταρέσεκια να κοιτάει τον καθρέπτη, η μέση της κ η περιφέρειά της απλά δεν υπάρχουν σε καμία άλλη αυτήν την στιγμή στην Φυλής και τριγήρω...

Φυλής 71: Η Άννα η Μολδαβή με νέο πρόγραμμα κατά την μπούρου-μπούρου Marketing director Εύαρα, τι πρόγραμμα ρωτάω μου λέει κάνει ξεκάλτσωτη πίπα και παρτουζίτσες...

Φωκαίας 19: duo και εδώ είπε ο αρερενωπός υπηρέτης, η μια αρκετά ωραία, η άλλη μάλλον αδιάφορη γιατί δεν την θυμάμαι...

Φωκαίας 25πάνω: duo και εδώ, η ψιλή Τζούλια η κάυλα εμφανώς ψυχρή στο σαλόνι και μια άλλη κοντύτερη αλλά χαριτωμένη με καλό βυζι!

Φωκαίας 25κατω: duo και εδώ, μια μέτρια μελαχρινή και η κανονικού αναστήματος Τζούλια Η ΓΚΑΥΛΑ!! πάρα πολλή προκλητική εμφάνιση και τούμπανο βυζί, τέλειο σωματάκι ξανθιά πάρα πολλη περιποιημένη!! Στα υπόψη για άμεση κατάθεση....

Αλκαμένους 113: Η σχιστομάτα gilf η Βίκη

Αλκαμένους 117 μια καστανόξανθη, νομίζω η Ελενα με καλο βυζί σε σχήμα-μέγεθος και καλο σώμα fuckable…

Περγάμου: η Αλίκη gilf της διπλανής πόρτας με ζαρτιέρες κ το μουνί φόρα-παρτίδα μέσα απο το στριγκάκι της το ημιδιαφανές...
Από έξω Πακιστανός να πουλάει σε καφάσι ψάρια του γλυκου νερού χωρίς να φωνάζει έχω-έχω χωρίς ταμπέλα με τιμή, ότι ναναι δηλαδη  :2funny:

Ρεμούδου 21 νέο καλό καστανόξαθο όμορφο κορίτσι με πολύ καλό βυζί στα υπόψη...σαν studio το μαγαζί...
Στο δίπλα μια σχεδόν μέτρια κατεμέ...

Φυλής 134: πάνω χαριτωμένη μελαχρινή με ωραία βυζάκια στα υπόψη

Φυλής 134: η ‘’δαγκωνω την τσαπού’’ Νάταλυ

Φυλής 136: η Αννούλα με τον Ελλεεινίδικο σωματότυπο από Ουκρανία λέει (σίγουρα :))

Φυλής 109κάτω: μια μελαχρινή αδιάφορη

Φυλής 66 νέο: Τσέχα ξανθιά μουνάρα! κολάζει και Δεσπότη! η Σούζη (που λέτε) είπε η τσατσά που φαίνεται ότι το παει το γράμμα...(η τσατσά εννοώ)

Διδύμου 8πάνω: Άννα Ρωσίδα κατά δήλωση, fuckable ξανθιά milf 30+ μπαμπάτσικη με περιποιημένα άκρα και όμορφα αρωματισμένη κατάθεση ακολουθεί κριτική...

Διδύμου 8κάτω: Αλεξάντρα η γνωστή με μαύρο μαλλάκι πολλή νόστιμη, δέρμα τέλειο φαίνεται στο σαλόνι τουλάχιστον, είναι γκάβλα το μελανούρι!

Διδύμου 16κάτω: Ανίτα η σέξυ για την ηλικία της gilf ετών 45-50 fuckable αλλά βασικά χαμογελαστή κ τσαπερδόνα στα υπόψη...

Διδύμου 18κάτω: Τζούλια με το full extra πρόγραμμα αλλά εμφανώς αδυνατισμένη και ίσως λιγότερο fuckable, δεν της πάει νομίζω, με κοντό μαλλί με τα σκουλαρίκια σε γατί και χείλος

Διδύμου 18πάνω: Αντριάννα η γνωστή

Διδύμου 20: gilf Φωτεινή με βυζάρες ψιλο-fuckable

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
και μετα απ'ολα αυτα να πουμε οτι δεσποζει η ξανθια μουναρα στο Φυλής 67...τελεια και παυλα...

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
σε αυτό μπήκαμε αλλά είχε 5-6 άτομα να περιμένουν και πάρα πολλή ζέστη κ βγήκαμε μετά από λίγο...
λες για την Αντριάννα που γράφεται πιο πάνω προφανώς, τόσο μουνάρα είναι ?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
η συγκεκριμενη εχει τεσταριστει πολυ καιρο πριν,(28/12/08)κριτικη εδω
με τον τιτλο΄΄κινκυ καυλιαρα''
ειναι μολδαβη κ τοτε ειχε κοντα μαλλια,μου ειχε αφησει μια δαγωνια στο δεξι μπρατσο αλλο πραμα,ειναι σκυλι για πολυ τσαπου,εκτοτε δεν τεσταρα παλι(2πλο το τοτε μανικι)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Tωρα το πρωι στη φυλης
80 η ξανθια μονικα που εγραψα κριτικη,με ακα τελειωτικο,επιβεβαιωνω συναγωνιστη,μην το τολμησετε,εχει προβλημα με τα δοντια της
67 μαρια η ξανθια με πρωκτικο
71α βικυ η πολωνεζα
71β η αντριαννα,μαλλι ραστα,λεπτο κορμι,καλο υψος με full προγραμμα ,πρεπει να είναι δυναμη μεσα
86β τερεζα το  μελαγχροινο πιπινι παλαιοτερα απ το 66
134 ναταλι,φοβερο κορμι,με  διακυμανσεις στο δωματιο,μονο για γρηγορα και δυνατα τελειωματα πισωκολλητα
86α μιχαελλα καταθεση και αλεξανδρα νέο μελαγχροινο με μυστηριο βλεμμα πιπινι
Και μια προσωπικη παρατηρηση που εχει χιουμορ,πηγαινω για μονικα ετοιμος να μπω όταν τη βλεπω,με προλαβαινει συναγωνιστης,φευγω,παω αντριαννα,λεω ας περιμενω λιγο να παω και στο 109 μηπως είναι η μαργαριτα αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν θα τη πηδηξω,μαλλον θα την απορριψω γιατι δε με πηρε τηλεφωνο να μου πει ότι δουλευε στο 109 αυτή τη βδομαδα,αν παλι θελω να μπω οι εγωισμοι μου θα πανε περιπατο,τελικα ηταν κλειστο.Επιστρεφω στην αντριαννα με σκοπο να τη πηδηξω αλλα στη διαρκεια της αναμονης σκεφτομουν και τη μιχαελλα καθως ηθελα κατι μ ενταση που το χει και η μιχαελλα αλλα σε λιγοτερο βαθμο,εχει όμως διαρκεια και η ψυχολογικη μου διαθεση ηθελε και τα δυο,και ενταση και διαρκεια αλλα και χαλαροτητα.Τελικα πηγα μιχαελα που εχοντας τη από ένα σημειο και μετα στα πλαγια με τους δυο μας να βλεπουμε ο ενας τον άλλο δεν το μετανοιωσα καθολου

Επισκέπτης
λοιπον μαγκες μολις γυρισα απο την αντριαννα που λετε.η γκαντεμια μου στον στιβο μαχης συνεχειστηκε και σημερα.παω καρφωτος να δω αν ειναι τοσο καλο το μωρο.μπαινω μεσα με αρχιζει ο τσατσος η κοπελα τα κανει ΟΛΑ και το τονιζε.δηλαδη του λεω.ασκουφωτη,κωλο μουνι τα παντα ολα μου λεει.βγαινει η κοπελα και εχει σωμα λαμπαδα,ψυλη,αδυνατη αλλα μετριο-σκυλε προσωπο.οπως ακριβως τα λεγανε οι προηγουμενοι συναγωνιστες.πληρωνω και μπαινω δωματιο.ερχετε η κοπελα και τι μου λεει.θελω να σε τελειωσω με στοματικο!!γιατι της λεω?γιατι μολις μου ηρθε περιοδος μου λεει.ΝΤΟΙΝΓΚ!!κωλο της λεω δεν εχει το προγραμμα?ναι μου λεει.ωραι της λεω θα σου γαμησω μονο το κωλαρακι της λεω.γδυνομαι και μου λεει παω να σου φερω τα λεφτα σου πισω γιατι τον εχεις πολυ μεγαλο.την αρχιζω στο ψηστηρι οτι θα στον βαλω λιγο και κατι τετοια.παει να τον παρει ακαπελα της λεω οπα βαλε καποτα.αρχιζει μια μετρια πιπακαι κατευθιαν της λεω γυρνα.τησ τον εβαλα λιγο και τα πεταγετε μεχρι τον ουρανο απο τον πονο της περιοδου.(εννοειτε οτι την ελενξα αν εχει τιποτα αιματα και μου ειπε οτι ειχε βαλει και ταμπον)απο αποσταση τελικα κωλογαμησι μη μας παρουνε τιποτα ζουμια και τελος.να σας πω την αληθεια την λυπηθηκα λιγο αλλα απ την αλλη καραγουσταρα που ποναγε αληθινα και οχι τα ψευτο βογγητα που μας πασαρουν.οταν βγηκε απ το δωματιο εδιωξε τους αλλους πελατες και ειπε στον τσατσο να παρει τηλ αλλη κοπελα να ερθει να δουλεψει.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
αν σου πω φιλε οτι καταλαβα πως κατι δεν παει καλα με τη κοπελα σημερα..την ακουσα που του φωναξε απο το δωματιο του σπυρου,ετσι τον λενε τον τσατσο και κατι του ελεγε,υποψιαστηκα πως μπορει και να υπηρχε καποιο προβλημα και εφυγα για μιχαελα
Την πηρες με περιοδο?μπραβο,ωραια η μαλακια σου...

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Έχοντας την περιέργεια να γνωρίσω και εγώ την περιβόητη Μόνικα με το τελειωτικό στο στόμα και αξιοποιώντας  την πληροφορία του εκλεκτού συναδέλφου xilnick οτι βρίσκεται σήμερα στο Φυλής 80 πρωί κατέβηκα να την δώ.Όντως η τσατσά ανακοίνωσε finish στο στόμα.Η Μόνικα είναι μία κοπέλα ψηλή,κάπως νταρντάνα με κοντά ξανθά μαλλί και τραχύ πρόσωπο.Σαν εμφάνιση για μένα είναι μέτρια και δεν μου έκανε ιδιαίτερο κλικ.Μιας και είχα ήδη ξεκινήσει και ήθελα κάτι special όπως εχθές.Τσέκαρα και Αγκύρας 12 αριστερό για να βρώ την Πάμελα αλλά και εκεί ήταν μια καινούρια νεαρή κοπέλα η Όλγα.Όμορφα βυζιά και πρόσωπο αλλά κάπως γεματούλα και με πολύ πλαδαρά κωλομέρια.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Αμφιταλαντευόμουν αν πρέπει να περάσω η όχι και τελικά νίκησε το δεύτερο.Όμως βαριόμουν να κατέβω πάλι απόγευμα και πήγα Μεταξουργείο μήπως και πετύχω πρωινή την Μίκη.Κολωκυνθούς 38Α όροφος η Σιμόνα πολύ άσχημη αδιάφορη που είναι συνήθως εκεί πρωινά.Και στο ισόγειο ήταν η αθίγγανη που ήταν εχθές βράδυ στον όροφο.Απογοητευμένος κατευθύνθηκα και στο Αχιλλέως 51 όπου ανακάλυψα καινούρια κοπέλα με σκούρα ξανθά μαλλιά την Νταιάνα.Ρουμάνα δεν μιλαεί καθόλου ελληνικά και ξέρει πολύ λίγα Αγγλικά.Ελεύθερο στοματικό πέρασα σαν μαλάκας και ήταν έπιπλο ΙΚΕΑ μέσα.Ανεβάζω κριτική εντός ολίγου για να μην την πατήσει άλλος κανείς.

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Ενας καταρτισμενος συναγωνιστης να με ενημερωσει σε π.μ για περιοχη καλλιθεας!! κατεβαινω αυριο για 3-4  μερουλες αθηνα. Θελω να μου πει σε ποια γκομενα να παω καρφωτος και τι προσφερει αυτη και τιμες. Μας ενδιαφερει κυριως να ειναι γαματη στο κρεββατι και οχι τοσο η εμφανιση

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
χθες γυρω στις 3 το βραδυ θελοντας να παρω την κωλο-ρωξανα του 86 κατεβηκα.... δυστηχως στη θεση της μια αδιαφορη γυρολογος, ξενερωσα ουτε που κοιταξα τα διπλα μαγαζια.

ξερει κανεις που ειναι ;

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11
θα ηθελα να κανω μια εωτηση ιασωνος 30 στο κατω μετα τις 12 που ειναι ενα ξανθο νταρντανο μωρο με βυζαρες...τι λεει?ξερουμε?θα ηθελα να τη δοκιμασω...

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
χτες ξεκινησα με προοπτικη να κανω μια κανονικη τσαρκα και ενημρωση...ΟΜως η βροχη και η ομορφια της σακιρα στο πρωτο σπιτακι που μπηκα με σταματησανε..και ευτυχως δικαιωθηκα..η σακιρα αν και παλιος γνωριμος δεν δινει παντα τν καλυτερο της εαυτο..χτες ισως και λογω ανεσης χρονου περασαμε τελεια..τοσο τελεια που στο τελος αν και προσπαθουσε να το αποφυγει καταληξαμε να φιλιομαστε με παθος την στιγμη πυο αδειαζα μεσα της...ΑΞΙΑ

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
πηγα και γω το πρωι κατα τις 1 να βρω τη ξανθια μουναρα απο το φ67 αλλα το φ71κατω ηταν κλειστο...
δοκιμασα μια στο φ61,αντινα,φουλ προγραμμα,προ-μιλφ της κακιας ωρας...χαλια μαυρα μεσα...μα τι κανω ο μαλακας!
ααα...και xaros1982 οπως λεει και ο xilnik ωραια η μαλακια σου για την ηλικια σου...

Επισκέπτης
πηγα και γω το πρωι κατα τις 1 να βρω τη ξανθια μουναρα απο το φ67 αλλα το φ71κατω ηταν κλειστο...

Αυτό μου θυμίζει κάτι που λέγαμε παλιά:
"Έξω από το σπίτι σου περνώ και τηγανίζεις ψάρια,μου πετάς έναν κεφτέ,ευχαριστώ δεν καπνίζω"  :2funny:

Αφού έψαχνες την ξανθιά από το 67 τι σχέση έχει που ήταν κλειστό το 71;

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.742
Πόντοι
4.587
Καλησπέρα Συναγωνιστές και ανακοίνωση για χθεσινοβραδυνή επιθεώρηση που διεξήχθει στη περιοχή Φυλής/Φωκαίας και ώρα 22-23:00
Πάλι λίγη κίνηση στα σπιτάκια. Μάλλον περονόσπορος έχει πέσει. Να φανταστείτε ούτε πάκηδες απ΄ έξω δεν είχε. Σε κάθε περίπτωση η κατάσταση από εκδιδόμενο είδος ήταν κάπως βελτιωμένη
Φυλής 92Β Η βουλγαρογύφτισσα Τζένη (μου είχε συστηθεί στη Φωκαίας 22 ως Μαρία η βουλγαρίτσα την είχα :fuck1:), πήρα αμέσως δρόμο
Φυλής 71Β Η Αννα η ξανθιά, Ρώσος, την έχω πάρει 3-4 φορές, καλή και κάποιες φορές ρίχνει τα χυ..... στα βυζιά της
Φυλής 71 Α Νομίζω Μόνικα, ούγγρα ή τσέχα ξανθιά ψιλονταμάρι ακάποτο και τελειωτικό στο στόμα
Μονής Προδρόμου 16Α (πλοίο) Βγήκαν τρεις στο σαλόνι. Το κύριο αρχημπάζο (μάλλον ελλεϊνίδα ή και αλμπάνι γεννημένο εδώ) με γυαλιά τύπου γραμματέα και καμιά 120 κιλά. Ένα δεύτερο μπαζάκι ξανθό ψιλοκαμπουρέ και αδιάφορο και το τρίτο πολύ μου..... κοντούλικο με σχιστά μάτια καρέ κοντό μαλλί ολόγυμνο στο σαλόνι με κάτι τάτου που ούτε θυμάμαι που ακριβώς αλλά και πολύ τσαμπουκαλού όπου σκυλόβρισε έναν πελάτη. Σε κάθε περίπτωση μου έδωσε την εντύπωση ξεπέτας. Αν ξέρει κάποιος συναγωνιστής λεπτομέρειες ας ενημερώσει μη πετάξουμε τα λεφτά μας τσάμπα. Είναι δυνατό κομμάτι.
Μονής Προδρόμου 16 Β (υπόγα) Βγήκαν δύο. Η μία ξανθιά ασήμαντη με ακάποττο και ένα καινούργιο όχι πάνω από 18 ετών αδύνατο λίγο κοντούλικο από τη Μολδοβλαχία και μάλλον άπειρο. Κάνει απλό πρόγραμμα. Έφυγα
Φυλής 86Β Ψηλή αδύνατη μελαχρινή με ίσια μαύρα μαλιά τύπου καυλέ Βουλγάρα με κανονικό πρόγραμμα
Φυλή 65 Β Ξανθιά με ωραίο αθλητικό σώμα δίνει κωλαράκι και ελεύθερο στοματικό
Φυλή 67 Αλόγα στο 1,80 με κορμάρα κάπως μελαχρινή μακριά ίσια μαλιά και αδύνατη. Πρωκτικό ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο στόμα
Φυλής 66Δ Ψηλή καστανή καλό σώμα ελεύθερο στωματικό τελειωτικό
Φωκαίας 17 κάτω Καινούριο από την Μολδοβλαχία όχι πάνω από 19 ετών καστανό με κανονικό πρόγραμμα και μάλλον καινούργια στο χώρο
Φωκαίας 17 πάνω Καράμπαζο, μελαχρινή χοντρή γεμάτο κυτταρίτιδα ούτε που θυμάμαι όνομα. Πήρα κατ΄ ευθείαν δρόμο
Φωκαίας 25 πάνω Έγινε αναφορά από συναγωνιστή πρίν
Φωκαίας 25 κάτω Μόνικα με τα αστεράκια τατου δίπλα στον αφαλό όπου και η κατάθεση μου σήμερα (έχω κάνει κριτική ήδη στη τελευταία ενημέρωση μου)
Φωκαίας 24 Βουλγάρες μαυριδερές, η μία κοντή χοντρή και η άλλη κανονικό ύψος μιλφάκι

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
ΟΜως η βροχη και η ομορφια της σακιρα στο πρωτο σπιτακι που μπηκα με σταματησανε...χτες ισως και λογω ανεσης χρονου περασαμε τελεια..τοσο τελεια που στο τελος αν και προσπαθουσε να το αποφυγει καταληξαμε να φιλιομαστε με παθος την στιγμη πυο αδειαζα μεσα της...ΑΞΙΑ
σε ζηλευω.. και θα προσπαθησω να ειμαι ο επομενος που θα το πετυχει αν και μοιαζει ακατορθωτο,ευτυχισμενη στιγμη να κλεψεις τα φιλια της

Επισκέπτης
Ποιος είπε στις τσατσάδες και τις πουτάνες ότι γουστάρουμε τις Τσέχες και δηλώνουν όλοι καταγωγή από εκεί,αλλά δεν ξέρουν πού "πέφτει" το Brno παρά μόνο την Πράγα;
Φέρτε γνήσια Ρωσίδια και αφήστε τις ημιτασιόν Τσέχες που σίγουρα είναι από τα Καρπάθια λόγω Σένγκεν..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ποιος είπε στις τσατσάδες και τις πουτάνες ότι γουστάρουμε τις Τσέχες και δηλώνουν όλοι καταγωγή από εκεί,αλλά δεν ξέρουν πού "πέφτει" το Brno παρά μόνο την Πράγα;
Φέρτε γνήσια Ρωσίδια και αφήστε τις ημιτασιόν Τσέχες που σίγουρα είναι από τα Καρπάθια λόγω Σένγκεν..
σωστος τυπε :rockon:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Tωρα το πρωι στη φυλης
80 η ξανθια μονικα που εγραψα κριτικη,με ακα τελειωτικο,επιβεβαιωνω συναγωνιστη,μην το τολμησετε,εχει προβλημα με τα δοντια της
67 μαρια η ξανθια με πρωκτικο
71α βικυ η πολωνεζα
71β η αντριαννα,μαλλι ραστα,λεπτο κορμι,καλο υψος με full προγραμμα ,πρεπει να είναι δυναμη μεσα
86β τερεζα το  μελαγχροινο πιπινι παλαιοτερα απ το 66
134 ναταλι,φοβερο κορμι,με  διακυμανσεις στο δωματιο,μονο για γρηγορα και δυνατα τελειωματα πισωκολλητα
86α μιχαελλα καταθεση και αλεξανδρα νέο μελαγχροινο με μυστηριο βλεμμα πιπινι

Και:

Μ. Πρ. αετοφωλιά: Κλειστό
Μ. Πρ. 16: Ένα καινούργιο Ρουμανάκι αδύνατο με καρέ μαλλάκι, γρί Ελληνικά, με ακά.
Φυλ. 92 νεο: Κλειστό
Φυλ. 92 παλιό: Η ξανθούλα μπέμπα που παίζει εκεί σε παρτούζα, αλλά & στο Φωκ. 19. Μακρύ μαλλί, βυζάρες ελαφρώς πεσμένες, καλό γυναικείο σώμα.
Φυλ. 65α: Κλειστό
Φυλ. 65β: Η Νέλλυ
Φυλ. 84β: Η Αλίσια (καλτσιδέτα) & η Ξένια
Φωκ. 22 άνω: Η Μόνικα με τα αστεράκια από Μ. Πρ.
Φωκ. 22 κάτω: η Μαρία η ξανθιά κοντο-Αλβανίδα με φούλ
Φωκ. 19: Μια ομορφούλα τσαχπίνα με μαύρα μαλλιά & γατίσια μάτια, με καπούλια, που παίζει Φυλ. 92α, 65 άνω.
Φωκ. 17 κάτω: Ένα καινούργιο ξανθό μπαζάκι
Φωκ. 17 άνω: Μια μικρούλα, νεαρή, αδύνατη, χαμογελαστή. Πέρασα στα ενδότερα για να το θωπεύσω. Δεν ήταν άσχημα. Στην αρχή κάθισε δίπλα μου & με χάιδευε/γρατζούνιζε παντού. Ανταπέδωσα τα "προκαταρκτικά" της. Μετά το προφυλακτικό & ένα ευχάριστο τσιμπουκάκι με ελαφριά χρήση δοντιού, όσο χρειάζεται, σαν να βάζει στο στόμα της ένα παγωτό ξυλάκι. Μετά την βάζω κάτω για "εξερεύνηση". Αρνητικό το γεγονός ότι ήταν τελείως αξύριστη! Μια μπέμπα & να είναι αξύριστη είναι ιεροσυλία! Αυτό με αποθάρρυνε λίγο. Αλλά κατά τα άλλα ήταν συνεργάσιμη, ευγενική & άνετη με το χρόνο.
Φωκ. 27 άνω : Μια ξανθιά γεματούλα.
Φωκ. 27 ισογ.: Μια μέτρια προ-ΜΙΛΦ, μαύρα μαλλιά σε κότσο, κώλος πεταχτός γεματούλικος.

Αυτά.    

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom