Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 311 άτομα (32 μέλη και 279 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τώρα:
Αγαθουπόλεως 54 LCD-Ξανθούλα, κοντή, ολίγον ευτραφής (όσο πατάει η γάτα :grin:),λίγο προγουλάκι.Ακάποτο και τελειωτικό.
Φυλής 200-Ρόζα.Βαμμένη ξανθιά αδιάφορη νταρντάνα με 69-ισπανικό.Ίσως είναι η Τατιάννα από Φυλής 92νέο, Φώκαιας 25 άνω, 22άνω.Η αξιαγάπητη κυρία Αγγελική απούσα.

Φυλής 134 υπόγειο-Μαριάννα είπε η κυρία.Προφανώς η γνωστή καστανή λεπτή Ρουμάνα με κριτικές.Τα βασικά.
Στο ισόγειο η Ναταλί η πουτσοφάγος.Στον 1ο μία καστανή κανονικού πάχους άνευ συστάσεων.

Φυλής 92 παλαιό-Ιωάννα με πρωκτικό.Η γνωστή καστανή με κριτικές.
Φυλής 71 άνω-Μόνικα.Ευειδής κορασίδα!.Ξανθιά,χαριτωμένη νεαρά,σχετικά ψηλή με λιγοστά παχάκια στην κοιλιά άνευ αισθητικών συνεπειών θα λέγαμε...Ακάποτο και τελειωτικό στα 20 ευρώ.Είναι η Μόνικα του Φυλής 80;
Φυλής 71 κάτω:ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ λόγω ξιπασμένης ψωροεγωίστριας τσατσάς Έυας.
Μ.Προδρόμου 16 υπόγειο-Αντίνα από Φ40,Φ67 με πρωκτικό και μία άλλη καστανή λεπτή πρέπει να ήταν.

Φυλής 86 κάτω-Ροξάνα=Ολίβια=Ντανιέλα=10 λεπτά χρόνος πράξης.Κώλος.
Στό πάνω η Μιχαέλα του καταστήματος.
Φυλής 67-Έμοιαζε στην Αλίνα από Αγ.Πέτρου 7.Καστανή κανονικού πάχους.
Φυλής 65 άνω-Καστανό λεπτεπίλεπτο πιπίνι.
Φυλής 80.Βαμμένη ξανθιά, ψηλή, νταρντάνα, ολίγον ευτραφής στο σώμα και στο πρόσωπο.Μοιάζει στην Κατιάνα Μπαλανίκα, πρώην γυναίκα του Κακέτση (με λίγη φαντασία! :grin:).Ακάποτο και τελειωτικό στα 20 ευρώ.
Φώκαιας 25 κάτω-Νάντια η "Πολωνέζα"
Φώκαιας 27 1ος-Απαράδεκτη αθιγγανοειδής.
Φώκαιας 24-Καστανό λεπτό αδιάφορο μικροκαμωμένο.

Φώκαιας 19-Δύο κοπέλες.Άννα από Φώκαιας 24, 17άνω, Φυλής 65άνω, 71άνω, 92παλαιό και Μ.Προδρόμου 16υπόγειο.Καστανό λεπτό με αξιόλογο κωλαράκι και ακάποτο.Και μία αδιάφορη καστανή με λίγα παχάκια στη κοιλιά από Φ65 άνω.
Φυλής 54 άνω-Απαράδεκτη αθίγγανη.
Φυλής 40-Μάλλον ανακοινώθηκε "Ραμόνα".Καστανή με πιασίματα που δεν σταμάτησε στο σαλόνι για να την δούμε καλά παρά μπήκε αμέσως στο δωμάτιο.  

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
imaginas δεν παρακολουθεις...η αντριαννα το πρωι δουλευει στο φ71...

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
  Καποια που να μην κανει ακαποτο,εχει μείνει τελικα?Ερωτώ  ,διότι κάμνω ετήσιον απολογισμόν-ισολογισμόν και δια τον ιστορικόν του μέλλοντος,ο  οποίος θελω να πιστεύω οτι θα  ασχολείται με σοβαρά θέματα και όχι με βοθρολυματουπουργούς και πολιτικες  οικογένειες .[απο το "ο  οποιος " και κατω ,μιλαω οσο πιο σοβαρά γίνεται...]

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
σε ζηλευω.. και θα προσπαθησω να ειμαι ο επομενος που θα το πετυχει αν και μοιαζει ακατορθωτο,ευτυχισμενη στιγμη να κλεψεις τα φιλια της
επειδη ο γραπτος λογος παραπλανει.το ενοεις η ειρωνεια?
:)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
(εννοειτε οτι την ελενξα αν εχει τιποτα αιματα και μου ειπε οτι ειχε βαλει και ταμπον)

Μια μικρή παρατήρηση: οι κοπέλες της δουλειάς συνήθως δεν βάζουν ταμπόν, αλλά σφουγγαράκι όταν έχουν περίοδο.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Λοιπόν, βόλτα σε Φυλής, περίπου 22.00 με 00.30, για να τσεκάρω τις δύο βάρδιες
Παρατήρηση: το ντούπλεξ και η διπλοβάρδια έχει γίνει πλέον ο κανόνας στην περιοχή.

Φω22κα - μελαχροινή μέτρια νέας εσοδείας, φουλ
Φω22πα - μελαχροινό μπάζο με φουλ και η Αλεξία με βασικό: κατάθεση στην τελευταία
Φω27 - Ελβίρα η γνωστή με φουλ
Φω25κα - ξανθιά πολωνέζα και καστανή ρουμάνα, με ακά. Μέτριες και οι δύο
Φω25πα - ξανθιά προμίλφ, αδιάφορη
Φυ92νε - Τζένη το γυφτάκι
Φυ92κα - Μελαχροινή και ξανθιά, μέτριες, η πρώτη με κουλούρι. Η ξανθιά χθες δούλευε ΜΠ
Φυ & ΜΠ - το κήτος με τα γυαλιά και το ξανθό μπάζο, διάφορα εξτρά
ΜΠ - δύο μελαχροινές ψιλομπάζα
Φυ73 - Τάνια η πατουρορωσίδα, βασικό
Φυ71κα - Άννα η καύλα ρωσίδα, με εξτρά πλέον χύσιμο στο στήθος
Φυ69κα - Αλεξάνδρα, καινούργια κατά την τσα^2. Μελαχροινή, καλό σώμα, μέτριο πρόσωπο. Τα βασικά
Φυ69πα - Χριστίνα the fuck bunny from Kazakhstan
Φυ67 - μόνο η μελαχροινή μέτρια με φουλ. Την ξεκωλιάσατε/ξεμουνιάσατα την Αντριάννα ρεμάλια!
Φυ65πα - Λάουρα, μελαχροινό πιπίνι. Κατάθεση
Φυ86κα - Ρωξάνα η γνωστή μελαχροινή με κουλούρι
Φυ84πα - δύο μελαχροινές, μέτριες με φουλ πρόγραμμα
Φυ84κα - Ξένια η μελαχροινή με ακά
Φυ136 - καστανή μπαζοειδής προμίλφ
Φυ134κα - Μαριάννα, μελαχροινή βουκολική περίπτωση
Φυ134 - μελαχροινή μέτρια εμφανισιακά με ωραίο όμως σώμα
Φυ134πα - αδιάφορη, την ξέχασα ήδη
Φυ109 - μελαχροινό ατσούμπαλο μπάζο

Επόμενη βάρδια, μιας και το ρολόι είχε περάσει τις 00.00.

Φυ92νε - Τζένη διπλοβάρδια
Φυ73 - Τάνια διπλοβάρδια
Φυ & ΜΠ - οι δύο απογευματινές διπλοβάρδια
Φυ92κα - μόνο η μελαχροινή διπλοβάρδια
ΜΠ - άλλη μελαχροινή αδιάφορη
Φυ71κα - Άννα σε διπλοβάρδια, μου έπιασε την εξάρτηση :)
Φυ69πα - Χριστίνα διπλοβάρδια
Φυ67 - Ελβίρα, μετακινήθηκε εδώ σε διπλοβάρδια
Φυ59κα - Σαμπρίνα με ακά πλέον
Φυ59πα - Σακίρα με κανονικό. Το βυζί έχει πέσει ή μου φαίνεται;
Φω17κα - μελαχροινή μετριότατη με ακά
Φω17πα - Σελένα με τα πεπόνια
Φω22κα - Ρωξάννα η οδοντογλυφίδα
Φω22πα - Αλεξία και η άλλη σε διπλοβάρδια, κατάθεση ξανά στην πρώτη

Πιο συγκεκριμένα, η Αλεξία σήμερα είχε παραδόξως πολλά νευράκια. Την πρώτη φορά έσπασε και τα δικά μου, την δεύτερη πάλι φρόντισε να με ανταμείψει με ένα εξαιρετικό γαμήσι. Νομίζω είναι με τα φεγγάρια της. Στρατηγέ Φαρκ, μετά λύπης σου γνωστοποιώ ότι έκοψε το μαλλί καρέ.

Λάουρα από Φυ65πα. Πιπινάκι μελαχροινό, με ωραίο σώμα, τούμπανο βυζί και καλούτσικο πρόσωπο. Σκουλαρίκι κάτω από το στόμα. Η τσα^2 με διαβεβαίωσε ότι ήταν καλή και είπα να περάσω. Μέσα στο δωμάτιο έδειξε μια σχετική απειρία: της έδειξα πως να περάσει την καπότα, και άρχισε το τρομπόνι, παραδόξως χωρίς δόντια. Μετά ανέβηκε από πάνω, έπεσε στα τέσσερα, πισωμπρούμυτα και στο τέλος ιεραποστολικά, όπου αύξησα το ρυθμό καταλήγοντας σε τρελό πιστονάρισμα μέχρι να τελειώσω. Όλες οι στάσεις δηλαδή και τράβηξε στην ανηφόρα. Γενικά έμεινα ευχαριστημένος, μπορεί να μην πήρε κάποια πρωτοβουλία αλλά ήταν υπάκουη και χωρίς γκρίνιες, και την βάζω στην λίστα. Δήλωσε καταλανή από την Βαρκελώνη, και μου πέταξε ένα hola όταν έφυγε.

Παρατηρήσεις:

1. η Χριστίνα έδωσε ρέστα σήμερα. Μέσα στο δωμάτιο φώναζε παρέα με τον τύπο που είχε, διάφορα τσοντοειδή. Πανικός στο σαλόνι που είχε μαζευτεί πιτσιρικαρία, και περίμενε τον τύπο να βγει για να χειροκροτήσει. Η ίδια βγήκε (όπως ήταν λογικό) πρώτη, μες την καλή χαρά.

2. κάποιος πούστης είχε γεμίσει ροχάλες την σκάλα στο Φυ59

3. μίλησα με την τσα^2 στο Φυ65πα, και μου είπε ότι η Άννα το ρουμανοπιπίνι (γνωστή και ως Πίτσος - Άννα), είναι στην πατρίδα της και σκοπεύει να επανέλθει σύντομα, μόλις φτιάξει τα χαρτιά της.

4. η Αλεξία πάλι μου είπε ότι αυτή και η φίλη της η Μαρίνα, σκοπεύουν να γυρίσουν στην πατρίδα τους...

5. οι τσα^2δες κρατάνε στατιστικά; η τσα^2 της Τζένης μου έβγαλε και ποσοστό, πόσες φορές περνάω στο δωμάτιο...
η δε κοπέλα στο Φυ136 μου έκανε παράπονα ότι την έχω δει τόσες φορές και δεν έχω περάσει ποτέ. (εγώ πάλι πρώτη φορά την έβλεπα).

6. η βραδιά έκλεισε με σουβλάκι στην Γευστική Γωνία στον Άγιο Παύλο. Σε γειτονικό Βερόπουλο είχαν στήσει γλέντι (01.00 το πρωί).

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
...Μονής Προδρόμου 16Α (πλοίο)...το τρίτο πολύ μου..... κοντούλικο με σχιστά μάτια καρέ κοντό μαλλί ολόγυμνο στο σαλόνι με κάτι τάτου που ούτε θυμάμαι που ακριβώς αλλά και πολύ τσαμπουκαλού όπου σκυλόβρισε έναν πελάτη. Σε κάθε περίπτωση μου έδωσε την εντύπωση ξεπέτας. Αν ξέρει κάποιος συναγωνιστής λεπτομέρειες ας ενημερώσει μη πετάξουμε τα λεφτά μας τσάμπα. Είναι δυνατό κομμάτι...

Λάρσον, ρωτάς για την Αλεξία, που δουλεύει καιρό στην αλυσίδα.
Ψάξε κριτικές σε Φυ92νε, Φυ73, Φυ & ΜΠ και κυρίως Φω22 πα ή κα.
Ή και στα πρόσφατα σχόλια - δικά μου και συναγωνιστών.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Αποσπασματική ενημέρωση (μόνο από τα ιδρύματα που ξέραμε/είπανε ονόματα) από mega τσάρκα που πραγματοποιήθηκε στο Μετάξι παρέα με τον «εξτρεμιστή» SPEED……

Βιργινίας Μπενάκη 31: Όλγα. Αρχοντικό ξανθό milfμε κοντά μαλλιά. Πρόκειται για την κοπέλα που εργάζεται ως Ταμάρα, στο studio της οδού Σερβιων 26.

Κωνσταντινουπόλεως  166Α :  Λαρίσα. Νεαρή μελαχρινή με ωραίο κωλαράκι. Αξιοπρόσεκτη.

Κωνσταντινουπόλεως  166Β : Ναταλία. Ξανθή με κοντά μαλλιά. Ωραία παρουσία σε γενικές γραμμές, Μάλλον έκφυλη και όχι τόσο ωραία διορθώνω….

Ελευσινίων  22 : Δεν μας άνοιξαν, παρόλο που το φωτάκι ήταν αναμμένο.

Ιωαννίνων 3 :Το στουντέλλο της περιοχής: Δυο μελαμψες Λατινες. Τζοαννα και Μαριλένα. Τιμή εκκίνησης τα 30 ευρώ. Η Μαριλλένα είχε αρκετά μεγάλα στήθη και πεταχτό κωλαράκι.

Μαραθώνας και Αχιλέως 48Β : Σιμονα. Στρουμπουλή μελαχρινή, με ίσια μακριά μαλλιά

Κολωνού 48 : Μαρία. Νεαρή ξανθιά, κόντρα στην «παράδοση» του συγκεκριμένου ιδρύματος που συνήθως φέρνει milf. Στα 10 ευρώ.

Κολωνού 47 (ισόγειο) Κατερίνα. Ναερή αδύνατη μελαχρινή, ωραία πόδια και τακούνια κάτι που συγκίνησε ιδιαιτέρα τον SPEED και έσκασε το δεκαρικακι

Κολωνού 47 (όροφος) : Δεν μας είπε όνομα, όμως δεν μπορώ να μην αναφέρω την ατάκα ης τσατσάς όταν μας παρουσίασε την ξεδοντιασμένη ξανθή gilf, ντυμένη σε τιγρε μαγιω : «Έχω ΟΜΟΡΦΟ, ΛΕΥΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙ παλικάρια μου………Στα 10 ευρώ.

Ακομινάτου 2Α : Δεν μας είπαν όνομα. Όμως πρόκειται για την κοπέλα που δούλευε παλιότερα στο Διδύμου 20 με το όνομα Ήρα. Στρουμπουλή ξανθιά με μεγάλα βυζιά και ωραίο πρόσωπο. Ντυμένη με ροζ κομπινεζόν και μαύρες κάλτσες.

Ιασωνος 20Α : Στέλλα, Ξινή καστανή, με αξιοπρεπές σώμα.

Ιάσωνος 19Β : Ρεβέκκα. Μελαχρινή αδιάφορη.

Λεωνιδου 28 (όροφος) : Σισυ. Ξανθιά με μαλλί κοντά σε αγορίστικο στυλ. Κουλουράκι στο βασικό πακέτο των 15 ευρώ.

Ιάσωνος 37Α : Σμαραγδα. Νεαρή μελαχρινή με καλές αναλογίες. Επίσης κουλουράκι στα 15.

Ιάσωνος 37Β : Δήμητρα. μελαχρινη αδύνατη σκυλέ. Με κουλουράκι στα 15 ευρω.

Λεωνιδου 6 : Ταμάρα. Ξανθιά αδύνατη, πρωτοεμφανιζόμενη όπως είπε η υπηρεσία. Δεν ήξερε Ελληνικά. Δεύτερος γύρος για τον SPEED

Κολωνού 11 (πάνω) : Μελανι. Μελαχρινή Βουλγάρα με ωραία περιφέρεια. Ο τρίτος γύρος  για τον SPEED !!! Respect.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Λοιπόν, βόλτα σε Φυλής, περίπου 22.00 με 00.30, για να τσεκάρω τις δύο βάρδιες
...
Συμφωνώ με τον ΠΥΡΑΥΛΟ για την ενημέρωση του streetwalker!

ΜΠΡΑΒΟ και σε όλα τα παιδιά.
ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !!!  :rockon:

...
Πιο συγκεκριμένα, η Αλεξία σήμερα είχε παραδόξως πολλά νευράκια. Την πρώτη φορά έσπασε και τα δικά μου, την δεύτερη πάλι φρόντισε να με ανταμείψει με ένα εξαιρετικό γαμήσι. Νομίζω είναι με τα φεγγάρια της. Στρατηγέ Φαρκ, μετά λύπης σου γνωστοποιώ ότι έκοψε το μαλλί καρέ.
Το έχω υπόψη μου, πριν απο πολύ καιρό που είχε ξαναγυρίσει δουλεύοντας ως υπηρεσία στο Φυλής 92 αριστερά και στη συνέχεια, κανονικά στη βάρδια ...  :'(

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο street ειναι κορυφαιος και το πιο σημαντικο παντα βγαζει λαυρακια (εξου αντριαννα...),μπραβο σου φιλε...
επισης για οσους νοσταλγουν την αννα-πιτσος μιας και αναφερθηκε απο τον street,η αννα στο φ59 κατω ειναι πανομοιοτυπη σε εμφανιση,λιγο πιο κοντη βεβαια με μεγαλυτερο στηθος...τωρα απο υπηρεσιες...

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Παιδες ξερει κανεις αν το φυλης 109 πανω εκλεισε??
στις τελευταιες τσαρκες πρωινη βαρδια το βρισκω παντα κλειστο..
νομιζω εχουν βγαλει και το φως απεξω
Την Στελλα που δουλευε εκει την εχει συναντησει κανεις καπου αλλου, πχ Μεταξι???

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
3. μίλησα με την τσα^2 στο Φυ65πα, και μου είπε ότι η Άννα το ρουμανοπιπίνι (γνωστή και ως Πίτσος - Άννα), είναι στην πατρίδα της και σκοπεύει να επανέλθει σύντομα, μόλις φτιάξει τα χαρτιά της.
Η πίτσος-Άννα ειναι σταθερα εδω και πολυ καιρο στο x-dream στην βαθης να πεις στην τσατσα  :grin: :grin:

Ελπίζω να μην την μπερδευω με άλλη, αυτή πρεπει να ναι...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Τώρα:
[/b][/color]
Φυλής 71 κάτω:ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ λόγω ξιπασμένης ψωροεγωίστριας τσατσάς Έυας.
Πιστευω οτι τα προσωπικα του καθενος δεν θα πρεπει να συγκρουονται με την εννημερωση των μελων εδω
Πιστευω οτι ειναι λαθος η τοποθετηση σου σε αυτο...... οπως το λες

Το μυαλο μου παει σε πολλα..... συμφωνα με τα οσα λες  :think:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Η πίτσος-Άννα ειναι σταθερα εδω και πολυ καιρο στο x-dream στην βαθης να πεις στην τσατσα  :grin: :grin:

Ελπίζω να μην την μπερδευω με άλλη, αυτή πρεπει να ναι...

Αχά. Τι ώρες περίπου, να πάω για μια επιτόπια;

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Αχά. Τι ώρες περίπου, να πάω για μια επιτόπια;
Οι κοπελες ειναι εκει απο το μεσημερι και καθονται μεχρι τις 10+ το βραδυ. Η Άννα καθεται στην δεξια πτερυγα του μαγαζιού όπως μπαίνεις. Θα τσεκαρω και εγω ξανα αν ειναι ακομα εκει γιατι εχω να παω κανα μήνα.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Παιδες ξερει κανεις αν το φυλης 109 πανω εκλεισε??
στις τελευταιες τσαρκες πρωινη βαρδια το βρισκω παντα κλειστο..
νομιζω εχουν βγαλει και το φως απεξω
Την Στελλα που δουλευε εκει την εχει συναντησει κανεις καπου αλλου, πχ Μεταξι???
Η Στελλα δουλευει με το ιδιο ονομα στα Βριλησου 42 κ 57

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δεν ειναι αυτη η αννα ακορεστος...την μπερδευεις...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
δεν ειναι αυτη η αννα ακορεστος...την μπερδευεις...
Μου το επιβεβαιωσε κι αυτη με το...βλεμμα της ρε καβλιαρη...

Πρεπει να με θυμαται απο μεταξι και με κοιταζει πολύ άγρια οποτε με βλεπει, γιατι τωρα ειναι κυριλατη η κυρια και δεν της αρεσει το παρελθον της μαλλον  :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom