Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 184 άτομα (9 μέλη και 175 επισκέπτες)

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ενταξει δεν τα εννοει για πλακα τα γραφει γι'αυτο και δεν αναφερεται σε συγκεκριμενα προσωπα...χαλαρωσε...

Επισκέπτης
δεν επιτρέπεται νομίζω η χρήση τέτοιων φράσεων και δεν αποτελούν ενημέρωση ούτε
προσθέτουν κάτι σε αυτήν. ακόμα και η αποστροφή για το εμφανισιακό μπορεί να εκφραστεί με πιο ήπιους τρόπους. οι κριτικές και οι ενημερώσεις θετικές ή αρνητικές πρέπει να γράφονται με κριτηριο τις υπηρεσίες και με γνώμονα το σεβασμό στα εκδιδόμενα άτομα και το γεγονός ότι είναι άνθρωποι και όχι εργαλεία για την ικανοποίηση των κάθε λογής πυραύλων!  
Ἐδῶ φίλτατε εἶναι ἱστότοπος διὰ τὴν πορνείαν.

Δὲν εἶναι γραφεῖον τύπου ΜΚΟ.

Αἱ πόρναι δὲν εἶναι ἐρωμέναι μας.

Αἱ πόρναι δὲν ἀποτελοῦσι κοινωνικὴν συναναστροφὴν μας.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Ἐδῶ φίλτατε εἶναι ἱστότοπος διὰ τὴν πορνείαν.

Δὲν εἶναι γραφεῖον τύπου ΜΚΟ.

Αἱ πόρναι δὲν εἶναι ἐρωμέναι μας.

Αἱ πόρναι δὲν ἀποτελοῦσι κοινωνικὴν συναναστροφὴν μας.
εμένα με ξένισαν αυτές οι φράσεις
και δεν πιστεύω ότι προσθέτουν κάτι..

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
εμένα με ξένισαν αυτές οι φράσεις
και δεν πιστεύω ότι προσθέτουν κάτι..

αφου ειναι λογοτεχνες αστους να εκφραστουν. Μην εισαι πεζος, εκτιμησε το απο καλλιτεχνικης αποψης..

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Πέμπτη απόγευμα στους δρόμους της ηδονής... η Φυλής σκαμμένη και με κορδέλα λόγω επερχόμενων έργων της ΔΕΗ.
Ορμώμενος και από περιγραφές των συναγωνιστών, έβαλα στόχο κουλουράκι.

ΜΠ - μια αδιάφορη στο δωμάτιο, τα βασικά
Φυ & ΜΠ - το κήτος με τα γυαλιά και ένα κακομοιριασμένο ξανθό: διαγωνισμός μπάζων μάλλον
Φυ92κα - μελαχροινή φάκαμπλ αλλά χωρίς κουλούρι. Αίσχος
Φυ92νε - Τζένη το γυφτάκι. Έδωσα κάτι παραπάνω και της έκανα κωλοβυθομέτρηση με το πεοτρύπανο.
Φυ73 - Τάνια η ρωσίδα
Φυ71κα - Άννα η ρωσίδα, θα περνούσα αν δεν είχα μόλις καταθέσει. έξτρα κρέντιτ στην Εύα για την παρουσίαση, μόνο τούμπες δεν έκανε
Φυ67κα - ξανθιά Αντριάννα και μελαχροινή και οι δύο με κουλούρι. Κάποια στιγμή γύρισα και πήρα την Αντριάννα
Φυ65κα - Έλενα/Ιονέλα η γνωστή, με το γνωστό πρόγραμμα
Φυ86κα - Ρωξάνα η μελαχροινή, δεν ανέφερε κουλούρι σήμερα
Φυ86πα - η ωραία μελαχροινή ιταλιδούλα, θα περνούσα υπό άλλες συνθήκες
Φυ84πα - δυο μελαχροινά φάκαμπλ, νομίζω και τα δυο με κουλούρι
Φυ84κα - μαυριδερό μπάζο
Φυ80 - μελαχροινό μπάζο με ακά
Φυ54κα - Ντενίζα το ξανθό κομοδίνο
Φυ54πα - καστανή μέτρια, η τσα^2 είπε ότι θα ερχόταν και δεύτερη κοπέλα αλλά βαριόμουν να περιμένω
Φω17 - υποθέτω Αλίνα παπάκι και Σελένα γιατί δεν πέρασα
Φω25πα - μελαχροινή μέτρια και ξανθό μπαζομίλφ, διάφορα έξτρα
Φω25κα - καστανή πολύ μέτρια με ακά
Φω27 - μελαχροινή τσιγγανοειδής με βασικό πρόγραμμα
Φω22πα - μπάζο νέας εσοδείας
Φω22κα - Αλεξία
Χωματιανού κάτω - τσιγγανοειδές μπάζο
Χωματιανού πάνω - Ρενάτα του χοτ, κατάθεση

Κατάθεση πρώτη: Για την Τζένη δεν θα γράψω, προσωπικά της έδωσα κάτι παραπάνω, και πήρα κουλούρι σε δύο στάσεις. Πολύ μπλα - μπλα βέβαια...

Κατάθεση δεύτερη στην Αντριάννα, Φυ67κα. Λοιπόν η Αντριάννα είναι σκυλόφατσα, πουτανόφατσα, με πουτανέ τελείως στυλ και σαλονάρισμα. Ξανθιά με σχετικά καλό σώμα, δυο - τρία τατού (στην κοιλιά/πλάτη, στα πόδια), η Εύα είπε ότι δούλευε σε στούντιο (την είχε πάρει όσο έλειπε η Άννα). Φουλ πρόγραμμα στο εικοσάρικο, με ακά και κουλούρι. Μπήκε μέσα μετά από λίγη ώρα, και επειδή κάτι μου θύμιζε, μιλήσαμε και θυμήθηκα ότι την είχα τιμήσει σε μια αρπαχτή που είχε κάνει στο Φυ40 πριν περίπου ένα χρόνο. Βέβαια όταν είδε τον στρητάκο, μου ξέκοψε το κουλούρι λόγω μεγέθους, θυμόμουν όμως ότι στο κρεββάτι ήταν δυναμίτης και δεν την έστειλα. Και πολύ καλά έκανα, μιας και τα έδωσε όλα, σε σημείο που κόμπλαρα για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό (πρακτικά από τότε που την είχα ξαναπάρει). Τι εναλλαγές στάσεων (πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά, στο όρθιο που μου το πρότεινε μάλιστα αυτή), τι πίπες στα ενδιάμεσα, τι κραυγές και "γάμα με"... Η τσέχα (κατά δήλωση της) το κατέχει το άθλημα. 2 γύροι και ξεζουμίστηκα τελείως...

Κατάθεση τρίτη (τέταρτη για την ακρίβεια) στην Ρενάτα του Χοτ. Παλιά γνωστή και αυτή, από την εποχή της Ξανθίππης και Φυ80 αν δεν κάνω λάθος. Έχει πάντα ένα περίεργο, παιδικό προσωπάκι, το σώμα της όμως πλέον έχει χαλαρώσει. Το μουνάκι της πάντως παραμένει στενό (ίσως γιατί η Αντριάννα που πήρα πριν ήταν σαν το σπήλαιο της Παιανίας...), στο δωμάτιο τα βασικά, αλλά χωρίς πολλά μα και μου, γενικά μια τίμια πρόταση για τον κάθε μπουρδελιάρη...

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
με προλαβε ο παιχτης απο πανω.
τα ιδια ειδα και εγω πριν λιγο.

εχω μονο να προσθεω 2 ωραια μελαχροιν στο 92 το παλιο.
το ενα κοντουλι με λευκοδερμα λεπτο

το αλλο εξαιρετικα καβλιαρικο,μελαμψο,μεγαλο πεταχτο σφιχτο κωλο και 2,5αρι στητο βυζο.
θα τιμηθει συντομα οπως και η αντριαννα απο το 67.

στο 69 κατω μπιανκα,μελχαροινο μετριο νεαρο

69 πανω η αννα απο βουλγαρια.
εχει γυρισει ολη τη φυλης.
πολυ μτριο γαμησι.

Επισκέπτης
Κατέβηκα ξανά απόψε με έναν φίλο.

Φ134 υπόγειο:Μαριάννα.Μέτρια
Φ134 ισόγειο:Αγνώστου ονόματος ωραίο κομμάτι
Φ134 όροφος:Μέτρια φάτσα ωραία βυζιά!
Φ69 ισόγειο:Μπιάνκα.Ωραία κοπελίτσα.
Φ69 όροφος:Δεν ήταν η Χριστίνα,Άννα νομίζω την είπε η υπηρεσία
Φ80:Δεν ήταν η Μόνικα αυτή που είχε δεν λέει
Φ66Α:Εντυπωσιακή γκόμενα ονόματι Σούζι.Πελάτης που βγήκε από το δωμάτιο,και ενώ ετοιμαζόμασταν να πληρώσουμε,μας είπε "Μάπα".Φύγαμε και πιο κάτω που τον συναντήσαμε μας είπε ότι είναι απαράδεκτη στο δωμάτιο,και από συμπεριφορά και από επιδόσεις.Χαρακτηριστικά δεν τον άφηνε να ακουμπίσει πουθενά,και έβαζε το χέρι της να εμποδίσει την ολοκληρωτική είσοδο στην "¨φυσιολογική" στάση.Δήλωσε Τσέχα...Επίσης έβαλε πολύ τζελ  :headbang: Τελικά η επίσκεψη θα επαναληφθεί άλλη μέρα...

Vassiliani

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
0
Πόντοι
11
Να συμπληρώσω-μια και την ξέχασα- για την Σούζι απο την χτεσινή μου μπουρδελότσαρκα.. Ηταν στο δωμάτιο όταν μπήκα και η τσατσά μου ζήτησε να περιμένω. Μετά από λίγο άρχισε να ακούγεται συνομιλία απο το δωμάτιο μπροστά μου(μια πόρτα με ημιδιάφανη κουρτίνα και ένας μικρός προθάλαμος οδηγούν στο συγκεκριμένο δωμάτιο και στο διπλανό του πού ήταν άδειο με ανοιχτή την πόρτα). Η συνομιλία έγινε εντονότερη αλλά λόγω της μουσικής δεν μπορούσα να καταλάβω τα λεγόμενα. Η Σούζι βγήκε ολόγυμνη, χτύπησε την πόρτα πίσω της, μπήκε στο διπλανό άδειο δωμάτιο, πέταξε το σουτιέν στο κρεβάτι, φόρεσε το βρακί της, το σουτιέν της και βγήκε χαμογελαστή.. ως λογικό, δεν έπεισε κανέναν στο σαλόνι.

Φ66Α:Εντυπωσιακή γκόμενα ονόματι Σούζι.Πελάτης που βγήκε από το δωμάτιο,και ενώ ετοιμαζόμασταν να πληρώσουμε,μας είπε "Μάπα".Φύγαμε και πιο κάτω που τον συναντήσαμε μας είπε ότι είναι απαράδεκτη στο δωμάτιο,και από συμπεριφορά και από επιδόσεις.Χαρακτηριστικά δεν τον άφηνε να ακουμπίσει πουθενά,και έβαζε το χέρι της να εμποδίσει την ολοκληρωτική είσοδο στην "¨φυσιολογική" στάση.Δήλωσε Τσέχα...Επίσης έβαλε πολύ τζελ  :headbang: Τελικά η επίσκεψη θα επαναληφθεί άλλη μέρα...

Επισκέπτης
μαγκες μακρυα απο τζουλια φωκ.25.υπερτουμπανο που ελεγε σε παλαιοτερο ποστ αλλος συναγωνιστης αλλα ισως η χειροτερη που εχω συναντησει στην μπουρδελοκαριερα μου.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
μαγκες μακρυα απο τζουλια φωκ.25.υπερτουμπανο που ελεγε σε παλαιοτερο ποστ αλλος συναγωνιστης αλλα ισως η χειροτερη που εχω συναντησει στην μπουρδελοκαριερα μου.
Εμένα η τσατσα της η φραουλιτσα μπανανιτσα μπλα μπλα μπλα, ειναι η χειροτερη που εχω συναντησει στην μπουρδελοκαριερα μου(με 2-3 εξαιρεσεις αλλων επισης κακιασμένων).
Ενω ημουν με την τζουλια στο δωματιο, ανοιξε την πορτα και μπηκε μεσα η καριολα και φωναζε την τζουλια να βγει εξω και μας κατσαδιαζε, επειδη αργησαμε...
Την εκανε σκουπίδι την τζουλια και η κοπελιτσα εκλαιγε με μαυρο δακρυ που δεν ειχε σταματημό. Τί άλλο να πω? Απο εκει και περα δεν ξερω κατα ποσο μπορει να δουλεψει οποιαδηποτε κοπελα με τετοιες συνθηκες...

Επισκέπτης
Εμένα η τσατσα της η φραουλιτσα μπανανιτσα μπλα μπλα μπλα, ειναι η χειροτερη που εχω συναντησει στην μπουρδελοκαριερα μου(με 2-3 εξαιρεσεις αλλων επισης κακιασμένων).
Ενω ημουν με την τζουλια στο δωματιο, ανοιξε την πορτα και μπηκε μεσα η καριολα και φωναζε την τζουλια να βγει εξω και μας κατσαδιαζε, επειδη αργησαμε...
Την εκανε σκουπίδι την τζουλια και η κοπελιτσα εκλαιγε με μαυρο δακρυ που δεν ειχε σταματημό. Τί άλλο να πω? Απο εκει και περα δεν ξερω κατα ποσο μπορει να δουλεψει οποιαδηποτε κοπελα με τετοιες συνθηκες...
η φραουλιτσα ειναι η κοντη ξανθια μικροκαμμωμενη απο φυλης 65?φιλε σημερα εφαγα τις μεγαλυτερες πιτες στην καριερα μου.πρωτα με τζουλια και μετα με σακιρα.μεχρι που μου ειπαν ΟΧΙ ΦΙΛΙΑ ΣΤΟ ΒΥΖΙ λεμε!!!!!απιστευτα πραγματα σημερα και να πεις οτι ειμαι κανενας περιεργος πελατης?οχι.τα απλα ζηταω και εσκασα 20+20 και δεν τελειωσα.μαλλον θα την κανω σαν απολυτο αρσενικο και δεν θα πηγαινω στα κεντρικα πλεον

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
η φραουλιτσα ειναι η κοντη ξανθια μικροκαμμωμενη απο φυλης 65?φιλε σημερα εφαγα τις μεγαλυτερες πιτες στην καριερα μου.πρωτα με τζουλια και μετα με σακιρα.μεχρι που μου ειπαν ΟΧΙ ΦΙΛΙΑ ΣΤΟ ΒΥΖΙ λεμε!!!!!απιστευτα πραγματα σημερα και να πεις οτι ειμαι κανενας περιεργος πελατης?οχι.τα απλα ζηταω και εσκασα 20+20 και δεν τελειωσα.μαλλον θα την κανω σαν απολυτο αρσενικο και δεν θα πηγαινω στα κεντρικα πλεον
Η φραουλιτσα ειναι η γνωστη κοντη τσατσα, παριστανοντας την ευγενική και καλή για να περασεις...

Ειναι πολυ ευκολο να καταλαβεις ποια λεω. Όποια κοπελα και να εχει λεει το ιδιο ποιημα.
<<Παιδια εχουμε πολυ ωραιο κοριτσι. κουκλιτσα-φραουλιτσα με χρυσο μουνακι που ρουφαει την πουτσα σαν μπανανα>>. Αμα δεν θυμαμαι επακριβως τη φραση ή λειπει καποια λεξη ας συμπληρωσει καποιος με καλυτερη μνημη  :grin:

Η Τζουλια δεν σε αφησε να της γλυψεις το βυζι?
Ενταξει στο δωματιο φαίνεται ότι δεν την παλευει εκει μεσα, αλλά εγω που την καλοπιασα καλά περασα. Αλλά μου μαυρισε η ψυχη μετα που την εκανε η μαλακω να κλαιει επειδη εγω αργουσα...

Επισκέπτης
Η φραουλιτσα ειναι η γνωστη κοντη τσατσα, παριστανοντας την ευγενική και καλή για να περασεις...

Ειναι πολυ ευκολο να καταλαβεις ποια λεω. Όποια κοπελα και να εχει λεει το ιδιο ποιημα.
<<Παιδια εχουμε πολυ ωραιο κοριτσι. κουκλιτσα-φραουλιτσα με χρυσο μουνακι που ρουφαει την πουτσα σαν μπανανα>>. Αμα δεν θυμαμαι επακριβως τη φραση ή λειπει καποια λεξη ας συμπληρωσει καποιος με καλυτερη μνημη  :grin:

Η Τζουλια δεν σε αφησε να της γλυψεις το βυζι?
Ενταξει στο δωματιο φαίνεται ότι δεν την παλευει εκει μεσα, αλλά εγω που την καλοπιασα καλά περασα. Αλλά μου μαυρισε η ψυχη μετα που την εκανε η μαλακω να κλαιει επειδη εγω αργουσα...
την ιδια τσατσα λεμε.η τζουλια ηταν το πιο ψωνισμενο,ντεκαβλε πουτανακι που εχω γαμησει στην φυλης.η αλλη η σακιρα μου λεει οχι φιλια στο στηθος.αντι να παω σε καμια σελενα,χριστινα,αννα,ρωξανα που σεβονται τον πελατη πηγα και τζογαρα στα κουτσαλογα.και ξερεις πιο ειναι το καλυτερο με την τζουλια?οτι με την ομορφια της θα ψαρωσουν πολλοι συναγωνιστες και μεχρι να την παρουν χαμπαρι θα εχει κανει μασουρια.

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
μαγκες μωλις γύρισα απο μια γρηγορη τσαρκα στη φυλής κ τα περίχωρα....με τα πολλά κατέληξα στη μονης προρομου στο κατω στη ρωσορουμανα χριστινα...ξανθο καβλακι με πιασιματα...αρκετα καλό κλαρίνο μετα απο δικες μου παρεμβασεις (κανει και ακα) αφηνει πιασιματα κα δχτυλα την εχω κανα 5λεπτ και τη γυρναω στα 4 με θεα την τεράστια λάρα της....και ενω τη βλέπω να βαριέται ξαφνικά και να χασμουριέται...τη γυρνάω ανσκελα και  :cum: στις  :tits:ρες της...παρ΄΄οο που ήμουνα κουρασμένος της ασπροσα το στήθος και το χάρηκε η ρουφιάνα.... αφού απο τη χαρά της εφυγε απο το δωματο χαμογελαστη και ξέχασε το σουτιέν....και γυρισε μετα απο 3-4 λεπτα και ειχε λυθει στα γελια...πολύ καλή συνολικά...το τιμησε το 20αρικο και δεν βιαστηκε καθολου

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Η λουμπάρδα που λέγαμε...

Συνημμένα

• loumbarda.JPG
    loumbarda.JPG
    31,5 KB · Εμφανίσεις: 30

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
ρε παιδια,απο συνταγμα η ομονοια υπαρχει τρολευ η λεωφορειο για βικτωρια?

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
ρε παιδια,απο συνταγμα η ομονοια υπαρχει τρολευ η λεωφορειο για βικτωρια?
Το τρολευ 6 ξεκιναει απο την συμβολη ιπποκρατους και πανεπιστημιου. Εξω απο τον χόντο βασικά.

Απο ομονοια, κατεβαινεις 3ης σεπτεμβριου απεναντι απο το απολλωνιο που ειναι η μεγαλη σταση λεωφορειων και περναει και απο εκει το 6. Αυτο σε αφηνει αχαρνων σε οποιο σημειο θες. Ειναι και 2-3 λεωφορεια που σε πανε μπαμ απο την 3ης σεπτεμβριου, για μπουρδελοσταση κοντα σε φυλης. Το 732 ή 054 δεν θυμαμαι, σε αφηνει στα εβερεστ πλατεια βικτωριας.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom