sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ενταξει δεν τα εννοει για πλακα τα γραφει γι'αυτο και δεν αναφερεται σε συγκεκριμενα προσωπα...χαλαρωσε...
Ἐδῶ φίλτατε εἶναι ἱστότοπος διὰ τὴν πορνείαν.δεν επιτρέπεται νομίζω η χρήση τέτοιων φράσεων και δεν αποτελούν ενημέρωση ούτε
προσθέτουν κάτι σε αυτήν. ακόμα και η αποστροφή για το εμφανισιακό μπορεί να εκφραστεί με πιο ήπιους τρόπους. οι κριτικές και οι ενημερώσεις θετικές ή αρνητικές πρέπει να γράφονται με κριτηριο τις υπηρεσίες και με γνώμονα το σεβασμό στα εκδιδόμενα άτομα και το γεγονός ότι είναι άνθρωποι και όχι εργαλεία για την ικανοποίηση των κάθε λογής πυραύλων!
εμένα με ξένισαν αυτές οι φράσειςἘδῶ φίλτατε εἶναι ἱστότοπος διὰ τὴν πορνείαν.
Δὲν εἶναι γραφεῖον τύπου ΜΚΟ.
Αἱ πόρναι δὲν εἶναι ἐρωμέναι μας.
Αἱ πόρναι δὲν ἀποτελοῦσι κοινωνικὴν συναναστροφὴν μας.
Ἐνδεχομένως, ἀλλὰ μὴν κάνωμεν τὰ πᾶντα ἀνάλατα...εμένα με ξένισαν αυτές οι φράσεις
και δεν πιστεύω ότι προσθέτουν κάτι..
εμένα με ξένισαν αυτές οι φράσεις
και δεν πιστεύω ότι προσθέτουν κάτι..
Ἐνδεχομένως, ἀλλὰ μὴν κάνωμεν τὰ πᾶντα ἀνάλατα...
ok παίδες!αφου ειναι λογοτεχνες αστους να εκφραστουν. Μην εισαι πεζος, εκτιμησε το απο καλλιτεχνικης αποψης..
Φ66Α:Εντυπωσιακή γκόμενα ονόματι Σούζι.Πελάτης που βγήκε από το δωμάτιο,και ενώ ετοιμαζόμασταν να πληρώσουμε,μας είπε "Μάπα".Φύγαμε και πιο κάτω που τον συναντήσαμε μας είπε ότι είναι απαράδεκτη στο δωμάτιο,και από συμπεριφορά και από επιδόσεις.Χαρακτηριστικά δεν τον άφηνε να ακουμπίσει πουθενά,και έβαζε το χέρι της να εμποδίσει την ολοκληρωτική είσοδο στην "¨φυσιολογική" στάση.Δήλωσε Τσέχα...Επίσης έβαλε πολύ τζελ Τελικά η επίσκεψη θα επαναληφθεί άλλη μέρα...
Εμένα η τσατσα της η φραουλιτσα μπανανιτσα μπλα μπλα μπλα, ειναι η χειροτερη που εχω συναντησει στην μπουρδελοκαριερα μου(με 2-3 εξαιρεσεις αλλων επισης κακιασμένων).μαγκες μακρυα απο τζουλια φωκ.25.υπερτουμπανο που ελεγε σε παλαιοτερο ποστ αλλος συναγωνιστης αλλα ισως η χειροτερη που εχω συναντησει στην μπουρδελοκαριερα μου.
η φραουλιτσα ειναι η κοντη ξανθια μικροκαμμωμενη απο φυλης 65?φιλε σημερα εφαγα τις μεγαλυτερες πιτες στην καριερα μου.πρωτα με τζουλια και μετα με σακιρα.μεχρι που μου ειπαν ΟΧΙ ΦΙΛΙΑ ΣΤΟ ΒΥΖΙ λεμε!!!!!απιστευτα πραγματα σημερα και να πεις οτι ειμαι κανενας περιεργος πελατης?οχι.τα απλα ζηταω και εσκασα 20+20 και δεν τελειωσα.μαλλον θα την κανω σαν απολυτο αρσενικο και δεν θα πηγαινω στα κεντρικα πλεονΕμένα η τσατσα της η φραουλιτσα μπανανιτσα μπλα μπλα μπλα, ειναι η χειροτερη που εχω συναντησει στην μπουρδελοκαριερα μου(με 2-3 εξαιρεσεις αλλων επισης κακιασμένων).
Ενω ημουν με την τζουλια στο δωματιο, ανοιξε την πορτα και μπηκε μεσα η καριολα και φωναζε την τζουλια να βγει εξω και μας κατσαδιαζε, επειδη αργησαμε...
Την εκανε σκουπίδι την τζουλια και η κοπελιτσα εκλαιγε με μαυρο δακρυ που δεν ειχε σταματημό. Τί άλλο να πω? Απο εκει και περα δεν ξερω κατα ποσο μπορει να δουλεψει οποιαδηποτε κοπελα με τετοιες συνθηκες...
Η φραουλιτσα ειναι η γνωστη κοντη τσατσα, παριστανοντας την ευγενική και καλή για να περασεις...η φραουλιτσα ειναι η κοντη ξανθια μικροκαμμωμενη απο φυλης 65?φιλε σημερα εφαγα τις μεγαλυτερες πιτες στην καριερα μου.πρωτα με τζουλια και μετα με σακιρα.μεχρι που μου ειπαν ΟΧΙ ΦΙΛΙΑ ΣΤΟ ΒΥΖΙ λεμε!!!!!απιστευτα πραγματα σημερα και να πεις οτι ειμαι κανενας περιεργος πελατης?οχι.τα απλα ζηταω και εσκασα 20+20 και δεν τελειωσα.μαλλον θα την κανω σαν απολυτο αρσενικο και δεν θα πηγαινω στα κεντρικα πλεον
την ιδια τσατσα λεμε.η τζουλια ηταν το πιο ψωνισμενο,ντεκαβλε πουτανακι που εχω γαμησει στην φυλης.η αλλη η σακιρα μου λεει οχι φιλια στο στηθος.αντι να παω σε καμια σελενα,χριστινα,αννα,ρωξανα που σεβονται τον πελατη πηγα και τζογαρα στα κουτσαλογα.και ξερεις πιο ειναι το καλυτερο με την τζουλια?οτι με την ομορφια της θα ψαρωσουν πολλοι συναγωνιστες και μεχρι να την παρουν χαμπαρι θα εχει κανει μασουρια.Η φραουλιτσα ειναι η γνωστη κοντη τσατσα, παριστανοντας την ευγενική και καλή για να περασεις...
Ειναι πολυ ευκολο να καταλαβεις ποια λεω. Όποια κοπελα και να εχει λεει το ιδιο ποιημα.
<<Παιδια εχουμε πολυ ωραιο κοριτσι. κουκλιτσα-φραουλιτσα με χρυσο μουνακι που ρουφαει την πουτσα σαν μπανανα>>. Αμα δεν θυμαμαι επακριβως τη φραση ή λειπει καποια λεξη ας συμπληρωσει καποιος με καλυτερη μνημη
Η Τζουλια δεν σε αφησε να της γλυψεις το βυζι?
Ενταξει στο δωματιο φαίνεται ότι δεν την παλευει εκει μεσα, αλλά εγω που την καλοπιασα καλά περασα. Αλλά μου μαυρισε η ψυχη μετα που την εκανε η μαλακω να κλαιει επειδη εγω αργουσα...
Το τρολευ 6 ξεκιναει απο την συμβολη ιπποκρατους και πανεπιστημιου. Εξω απο τον χόντο βασικά.ρε παιδια,απο συνταγμα η ομονοια υπαρχει τρολευ η λεωφορειο για βικτωρια?
608,622,054,5(Τ)ρε παιδια,απο συνταγμα η ομονοια υπαρχει τρολευ η λεωφορειο για βικτωρια?