Σημερα το βραδακι εκανα μια μεγαααλη βολτα στα περιξ της φυλης. Επειδη ειμαι νεοπας στα δελα, (πηγαινω και πληρωνω διπλα για τις μουφες μου, σε καλυτερους χωρους ομως), δεν θυμαμαι ονοματα, παρα λιγα.
θα αναφερω οσες μου εκαναν καποια εντυπωση, συνδυαζοντας τες ελπιζω με τις σωστες διευθυνσεις.
Διδυμου 18 Αλιονα, μιλφ με καποια προστυχια, στα υποψην.
Διδυμου παρακατω απεναντι στις εξωτερικες σκαλες, Ραμονα, μιλφ μελαχροινη με κωτσο και ολιγον ντροπαλη(?) η μελαγχολικη? Κατι ειχε να πει στους μιλφολατρεις.
Στο μπλοκ ψηλα στη φυλης, (134?) στο ημιυπογειο ηταν η Μαριανα εκ βουλγαριας, μελαχροινη νεα και με καλη αυρα.
Σε ενα απο τα πανω, ηταν λεπτη μελαχροινη νεαρα ρωσιδα με μικρο στηθος, κινηση ατσαλου πουλιου, αλλα με διαθεση και θετικη παρουσια.
Απεναντι σε αυτο που ειναι μονο του, βρηκα νεοαφιχθεισα ρωσιδα(?) μελαχροινη γαλακτος, αμηχανη αλλα ομορφουλα.
Φωκαιας 17 κατω Σελενα γνωστη μαλλον, εντυπωσιακη αλλα κατι δεν μου παει. Ισως αλλη φορα.
Φωκαιας 17 ανω πρεπει να επισημανω την ξυνη τσατσα. Επεμενε να κατσω στο αποπνικτικο μικρο και πολυ ζεστο σαλονι, με εντονο υφος με αποπηρε γιατι ¨ηρθα και χτες¨, και της απαντησα με ελαφρυ ειρωνικο χιουμορ που μαλλον δεν την αγγιξε. Η Αλινα με αφησε αδιαφορο, αλλα και τη ριτα χειγουορθ να μου παρουσιαζε, σιχαινομουν να κατσω!
Στη λεωφορο του σπερματος, ειδα στο 61 τη Ροζα?, ξανθια προμιλφ ρωσιδα? με αγαρμπη κινηση, με λεπτο ωραιο κορμι, με τον αλβανο τσατσο που η πονηρη του φατσα δεν με αφηνει να μπω!
71 η Αννα και η σουπερ τσατσα της που ηταν της αρεσκειας μου σχεδον και οι δυο! ειπα να συνεχισω και να γυρισω μετα.
69 σκαλες πανω η Χριστινα με ωραιοτατο κορμακι, ασιατοφερνουσα και δοκιμασθεισα με επιτυχια προσφατα.
Πηγα στο 80 να δω την Ντενισα του foujim.Ειχα κατα νου να την παρακαλεσω να φορεσει παλι ο,τι εξιταρει τον συναδελφο. Να τους τα ξαναφτιαξω! κι αν ενοιωθα το ιδιο, να εκανα μια αποπειρα κι εγω στην κουζινα. Βρηκα την Μονικα ομως, Λετονη, ψηλη, ξανθια με κοντο μαλλι, ομορφα στρογγυλοπροσωπη, ωραιο χαμογελο 1.5-2αρι στηθος, με αναλογη και πεταχτη ρογα καλες αναλογιες και μακρια ποδια. Μικρη 21-24 χρονων, λιγο μαγκωμενη, με επεισε και δεν εχασα. Δεν ειναι πουτανακι για σκληραδες και προστυχιες, αλλα τα κανα ολα, δινοντας της το ρυθμο κι αυτη ακολουθησε δινοντας τον καλυτερο εαυτο της! ειναι παιχτης του 7, οχι παραπανω, που σε πειθει ομως οτι δινεται, χωρις μαιμου παραστασεις της υπερβολης και μενα με ανεβαζει αυτο.
Ο χωρος μετριοτατος ρε γμτο, δεν μπορω να το ξεπερασω.
Αυταααα...