Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 241 άτομα (18 μέλη και 223 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
80 μια νεα ξανθια εντυπωσιακη παρουσια με ζαρτιερες,μονικα,κατοπιν ωριμου σκεψης περασα μεσα,καταθεση,δεν το μετανοιωσα καθολου,το αντιθετο εφυγα αναζωογονημενος από τη συναντηση και ευχαριστημενος που ρισκαρα με την επιλογη μου,θ ακολουθησει κριτικη
Κάποια συνοπτική περιγραφή (αν μπορούσες) θα ήταν χρήσιμη ...  ;)
Ψηλή κοπέλα,όμορφη και γενικά μοντελοφέρνει σε σώμα.Δώσαν και λεπτομέρειες στις κριτικές τους οι συναγωνιστές
65β οπου η μαριζα που αναφερει ο συναγωνιστης είναι η μαρια από φωκαιας 19 τα απογευματα,η λεπτη αδυνατη με το κοντο μαλλι και το αδυνατο σωμα
στέκα και στραβοκάνα αλά Τσιαντάκης...και επειδή κατα 99% είναι Ελληνιδα, θυμίζει τι κυκλοφορούσε στα δέλα της πόλης μας πριν της πτώση του σιδηρουν παραπετάσματος :S

Χθες το απόγευμα πολλά δίδυμα...
Φυλ.66 παλιό Λάουρα
Φυλ 84 κάτω,η γνωστή μελαχρινή με ενα γυφτάκι και ακά
Φώκ 25 κάτω,2 συμπαθητικά μικρά με ακά
Φωκ 19,2 μπαζοειδή μικρά με ακά
Φυλ.54 το άνω έπαιζε μια ταλαιπωρημένη χαμηλοκώλα
Διδύμου 8 κάτω χοντρή ξανθιά

Τελικώς κατέθεσα στο 40,που είχε ησυχία και μια νέα κοπέλα που δουλευε-οπως είπε- πρώτη μέρα.Ελένη ειπε απο Ουγγαρο-Αλβανία και δούλευε πριν Θεσσαλονίκη.22-25,ωραίο μαυρισμένο και προς το ψηλό σωματάκι,μεσαίο βυζί,συμπαθητική φάτσα,ονλι γκρικ και όλα με σκουφί.
Κυρίως υπομονετική στο σφυροκόπημα και την εναλλαγή στάσεων.
Αξια το 20άρικο και άνεση χρόνου που μπορεί όμως και απλά να έτυχε..

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Συναγωνιστές αδερφια καυλιά!  :rockon:
Μια παροιμία λέει γάτος γαμεί γάτος φωνάζει, πάμε λοιπον  :rockon:
φυλ65α- προχθές ειχε δυο πιτσιρίκες σήμερα μια μέτρια προς καλή ρουμανίτσα μελαχρινή. Δεν πέρασα
φυλ69β- Μπιάνκα πολύ ομορφο μελαχρινάκι αλλα κρυόκολο πλάσμα. Την έχω παρει 2 φορες μου θυμιζε μια πιτσιρίκα απο ενα γάμο αλλά δεν αξίζει και πολλά ψοφιμάκι.
φυλ67- ντουέτο περιμέναμε κοσμος και ακουγόταν να γίνεται της πουτάνας το κάγκελο! Βγαίνουν έξω μαστίγια, γέλια κακο! Από εμφάνιση ενα ξανθό μιλφάκι κάτι ψιλοέλεγε αλλα όχι να πέφτεις και κάτω, άσε που είπαμε αυτές μάλλον βαρούσαν  :2funny:
μονης προδ αετοφωλιά- Ηταν η χοντρή (όποιος την γαμήσει απο εμένα εχει συγχαρητήρια) γλυκιά κοπέλα, μια μελαχρινή μιλφ αδιαφορη και η καυλίτσα που κατέθεσα  :cum: Καστανό ρουμανάκι, ψηλό, αδύνατο, μακρί πόδι, μικρό βυζάκι και στρογυλότατο κωλαράκι, όλα σφιχτά. Ελληνικα γρι, αγγλικά γρι νο προμπλέμα ομως γιατί συμμετοχή είχε καλή. Εβαλε διπλή καπότα αλλλά δεν αντέδρασα γιατί γούσταρα να το σπρώξω το λελεκάκι και το ένιωθα πως το χύσιμο το είχα στο τσεπάκι. Αφού με πίπωσε πηγα στην πόρτα φωναξα την χοντρή με την ψωλή σηκωμένη πλήρωσα διπλό χρόνο και την γάμησα σαν γκόμενα. Ωραία βραδυά.
Μετά πατησίων φτύσιμο ροχάλα σε μαυρη που εχθές μου ψηρισε 100 ευραίους σε πίπα και ακόμα τους κλαίω και μετα κρέπα και ρεπορτάζ στα καπάκια  :rockon:
Καλές Χυσοβολιές!!!

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Σημερα το βραδακι εκανα μια μεγαααλη βολτα στα περιξ της φυλης. Επειδη ειμαι νεοπας στα δελα, (πηγαινω και πληρωνω διπλα για τις μουφες μου, σε καλυτερους χωρους ομως), δεν θυμαμαι ονοματα, παρα λιγα.
θα αναφερω οσες μου εκαναν καποια εντυπωση, συνδυαζοντας τες ελπιζω με τις σωστες διευθυνσεις.

Διδυμου 18 Αλιονα, μιλφ με καποια προστυχια, στα υποψην.
Διδυμου παρακατω απεναντι στις εξωτερικες σκαλες, Ραμονα, μιλφ μελαχροινη με κωτσο και ολιγον ντροπαλη(?) η μελαγχολικη? Κατι ειχε να πει στους μιλφολατρεις.
Στο μπλοκ ψηλα στη φυλης, (134?) στο ημιυπογειο ηταν η Μαριανα εκ βουλγαριας, μελαχροινη νεα και με καλη αυρα.
Σε ενα απο τα πανω, ηταν λεπτη μελαχροινη νεαρα ρωσιδα με μικρο στηθος, κινηση ατσαλου πουλιου, αλλα με διαθεση και θετικη παρουσια.
Απεναντι σε αυτο που ειναι μονο του, βρηκα νεοαφιχθεισα ρωσιδα(?) μελαχροινη γαλακτος, αμηχανη αλλα ομορφουλα.

Φωκαιας 17 κατω Σελενα γνωστη μαλλον, εντυπωσιακη αλλα κατι δεν μου παει. Ισως αλλη φορα.
Φωκαιας 17 ανω πρεπει να επισημανω την ξυνη τσατσα. Επεμενε να κατσω στο αποπνικτικο μικρο και πολυ ζεστο σαλονι, με εντονο υφος με αποπηρε γιατι ¨ηρθα και χτες¨, και της απαντησα με ελαφρυ ειρωνικο χιουμορ που μαλλον δεν την αγγιξε. Η Αλινα με αφησε αδιαφορο, αλλα και τη ριτα χειγουορθ να μου παρουσιαζε, σιχαινομουν να κατσω!

Στη λεωφορο του σπερματος, ειδα στο 61 τη Ροζα?, ξανθια προμιλφ ρωσιδα? με αγαρμπη κινηση, με λεπτο ωραιο κορμι, με τον αλβανο τσατσο που η πονηρη του φατσα δεν με αφηνει να μπω!
71 η Αννα και η σουπερ τσατσα της που ηταν της αρεσκειας μου σχεδον και οι δυο! ειπα να συνεχισω και να γυρισω μετα.
69 σκαλες πανω η Χριστινα με ωραιοτατο κορμακι, ασιατοφερνουσα και δοκιμασθεισα με επιτυχια προσφατα.

Πηγα στο 80 να δω την Ντενισα του foujim.Ειχα κατα νου να την παρακαλεσω να φορεσει παλι ο,τι εξιταρει τον συναδελφο. Να τους τα ξαναφτιαξω! κι αν ενοιωθα το ιδιο, να εκανα μια αποπειρα κι εγω στην κουζινα. Βρηκα την Μονικα ομως, Λετονη, ψηλη, ξανθια με κοντο μαλλι, ομορφα στρογγυλοπροσωπη, ωραιο χαμογελο 1.5-2αρι στηθος, με αναλογη και πεταχτη ρογα καλες αναλογιες και μακρια ποδια. Μικρη 21-24 χρονων, λιγο μαγκωμενη, με επεισε και δεν εχασα. Δεν ειναι πουτανακι για σκληραδες και προστυχιες, αλλα τα κανα ολα, δινοντας της το ρυθμο κι αυτη ακολουθησε δινοντας τον καλυτερο εαυτο της! ειναι παιχτης του 7, οχι παραπανω, που σε πειθει ομως οτι δινεται, χωρις μαιμου παραστασεις της υπερβολης και μενα με ανεβαζει αυτο.
Ο χωρος μετριοτατος ρε γμτο, δεν μπορω να το ξεπερασω.

Αυταααα...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μπράβο στα παιδιά που γράφουν ενημέρωση τέτοια ώρα  :rockon: :rockon: :rockon:

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Μπράβο στα παιδιά που γράφουν ενημέρωση τέτοια ώρα  :rockon: :rockon: :rockon:

Αρχηγε, δεν ειναι τιποτα σπουδαιο. Τον εριξα, γυρισα, μπανακι, ντελιβερι, μουσικη και χαλαρα γραφω τα προσφατα απομνημονευματα για να μαθει και κανενας αλλος τα σημαντικα κατεμε!

Το φοβερο ειναι οταν καποιος κανει ρεπορταζ, και το γραφει ενω δεν εχει τελειωσει η βαρδια στην οποια αναφερεται! Οποιος αποφασισει, μπορει να φυγει καρφι και διαβασμενος να ξερει που να παει!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
και όμως ...  ;)

:rockon: :rockon: :rockon:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...
Το φοβερο ειναι οταν καποιος κανει ρεπορταζ, και το γραφει ενω δεν εχει τελειωσει η βαρδια στην οποια αναφερεται!...
Εγώ δεν πρόκειται να μπω στα "φοβερά" ...  :'(
Γιατί θέλω αρκετό χρόνο για να γράψω τις ενημερώσεις ...  ;)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Εγώ δεν πρόκειται να μπω στα "φοβερά" ...  :'(
Γιατί θέλω αρκετό χρόνο για να γράψω τις ενημερώσεις ...  ;)

:thumbsup:

Δεν ειναι ευκολο πραγμα η ενημερωση.
Θελει τον χρονο της.......

Ειδικα απο τα μπουρδελα..........

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Εγώ δεν πρόκειται να μπω στα "φοβερά" ...  :'(
Γιατί θέλω αρκετό χρόνο για να γράψω τις ενημερώσεις ...  ;)

Εχεις και φωτο-υλικο εσυ να αναρτησεις! σε θυμηθηκα οταν βγαινοντας απο καποιο τρανσοσπιτο που απο αγνοια μπηκα στη φυλης ψηλα, ειδα απεναντι βιτρινα με προσφορα dvd ΠΑΚΕΤΟ GAY 60€ ! αυτο θελει φωτο ειπα μεσα μου.

Ξεχασα να πω, οτι για την πετυχημενη συνευρεση με την κα Μονικα, μπορει να συνεβαλε και η αισθητικη του δωματιου. Ερυθρολευκες ριγες καθετες, σαν αιθουσα τροπαιων του ολυμπιακου ηταν και με ανεβασε!

Θρυλλε θεε
      Μονικα ολε!

Επισκέπτης
Χθες το πρωί:
Βέργας 6 άνω-Άντζελα.Ξανθή gilf από Τροφωνίου 13.
Βέργας 6 κάτω-Καστανή χαριτωμένη ευτραφής απαγγέλουσα το "ποίημα" της.Σταθερά εκεί.

Άγκυρας 12 2ο από Φυλής-Δημοτικοί υπάλληλοι σφράγιζαν.Το διπλανό φυσικά κλειστό.
Μ.Προδρόμου 16 υπόγειο-Χριστίνα.Ξανθό καβλοράπανο του γάλακτος με ελεύθερο στοματικό.Νεοεμφανισθείσα.
Στο πάνω ήταν η Στέλλα-Μόνικα με τα αστεράκια.

Φυλής 80-Χριστινάκι από Φυλής 69 άνω.
Φυλής 54 άνω-Ντιάνα η Λιθουανή.Από Αλκιβιάδου 16Γ και Φυλής 134 1ος.Ξανθιά μεγαλοκοπέλα κανονικού πάχους.Έχει κριτική.
Διδύμου 8 κάτω-Μελίνα από Τροφωνίου 11 άνω.Ξανθιά milf.Το πάνω κλειστό.

Αλκιβιάδου 16Γ-Κατερίνα από Μύρων 95, Μ.Προδρόμου 16 άνω και Φυλής 67.Ελεύθερο στοματικό.
Κατάθεση.Φιλική, επικοινωνιακή, προσεγμένη σωματικά, ξανθιά μεσήλικη με κοινότυπα προκαταρκτικά.Απέπνεε μία αύρα διεκπεραίωσης, αρκούντως αντιερωτική τηρώντας όμως κάποιες ισορροπίες.Προτείνεται ανεπιφύλακτα σε ολιγαρκείς.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Σε λίγο ...
Απο Φυλής
Υπομονή ...
καταρχην καλημερα,εγω θα ηθελα σημερα να θιξω και ενα αλλο θεμα και θελω και τη γνωμη αργοτερα και των αλλων συναγωνιστων ,και μιλαω για τον farkeli.O ντουσαν ιβκοβιτς του μεταξουργειου πολλες φορες βλεπω οτι πριν γραψει την ενημερωση του γραφει πρωτα ενα ποστ στ οποιο μας ζηταει  να κανουμε υπομονη αυξανοντας ετσι την αγωνια  δημιουργωντας τεχνητη ενταση,   ανεβαζοντας τις μετοχες του στο αναγνωστικο κοινο του σαιτ αφηνοντας εμας τους υπολοιπους συναγωνιστες σε κατωτερη μοιρα αφου δεν εχουμε την εγκεφαλικη δυνατοτητα να μπορουμε να σκαρφιζομαστε αυτα τα τρυκ.Επιπλεον προσωπικα εγω μπορει εκεινη τη στιγμη να εχω  μια σοβαρη δουλεια,με το να περιμενω να κανω υπομονη μεχρι να βγει η ενημερωση του ειναι φυσικο να μου αποσπα την προσοχη και να μην εχω την απαραιτητη συγκεντρωση που χρειαζεται για τις εργασιες μου
Υ.Γ Πολυ ωραιες ενημερωσεις τζοκερ

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
Χθες το πρωί:
...Μ.Προδρόμου 16 υπόγειο-Χριστίνα.Ξανθό καβλοράπανο του γάλακτος ...

Πως προσδιορίζεται ένα καβλοράπανο ?

Φυλής 80-Χριστινάκι από Φυλής 69 άνω.

Εχει καβατζάρει τα απογεύματα στο 69, άρχισε πάλι τις διπλοβάρδιες και σε άλλα σπίτια. Καλό γιατί είμαι πρωινός ...

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Πως προσδιορίζεται ένα καβλοράπανο ?

Συνηθως μικροκαμωμενο, αλλα κουναμενο προκλητικα, με ελαφρια προστυχια που αφηνει υποσχεσεις.

Μπαμπινιωτης-Μουνελανος Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ! εκδοσεις Τιποταορθιο.

piagos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
συναγωνιστές ξέρει κανείς τη μαρίνα τη μίλφο στο φ109 τι ώρες τη βρίσκουμε...thanx

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Δουσμανη 10 φιλε,ειναι κοντα στη πλ κολιατσου,το κουδουνι γραφει μιρελλα
Φιλοι συναγωνιστες ανακαλυψα νεο σπιτακι στην Δουσμανη 10 - Πατησιων 239-Σεριφου- πλατεια Αττικης ημιυπογειο "κουδουνι-μιρελα"  με ωραια κοπελα μονο 20 ευρω και υπηρεσιες πολυ καλες σαν στουντιου..τηλ πληροφοριες 6998046596...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
καταρχην καλημερα,εγω θα ηθελα σημερα να θιξω και ενα αλλο θεμα και θελω και τη γνωμη αργοτερα και των αλλων συναγωνιστων ,και μιλαω για τον farkeli.O ντουσαν ιβκοβιτς του μεταξουργειου πολλες φορες βλεπω οτι πριν γραψει την ενημερωση του γραφει πρωτα ενα ποστ στ οποιο μας ζηταει  να κανουμε υπομονη αυξανοντας ετσι την αγωνια  δημιουργωντας τεχνητη ενταση,   ανεβαζοντας τις μετοχες του στο αναγνωστικο κοινο του σαιτ αφηνοντας εμας τους υπολοιπους συναγωνιστες σε κατωτερη μοιρα αφου δεν εχουμε την εγκεφαλικη δυνατοτητα να μπορουμε να σκαρφιζομαστε αυτα τα τρυκ.Επιπλεον προσωπικα εγω μπορει εκεινη τη στιγμη να εχω  μια σοβαρη δουλεια,με το να περιμενω να κανω υπομονη μεχρι να βγει η ενημερωση του ειναι φυσικο να μου αποσπα την προσοχη και να μην εχω την απαραιτητη συγκεντρωση που χρειαζεται για τις εργασιες μου
Υ.Γ Πολυ ωραιες ενημερωσεις τζοκερ

Νομίζω ότι έχεις ήδη μέσα σου την "ένταση" (όπως σημειώνεται στην υπογραφή σου) και για αυτό "εντατικοποιείσαι" από τα χρήσιμα πλην όμως αθώα ποστάκια μου...

:2funny: 

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom