polysporos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
συναγωνιστές ξέρει κανεις αν γυρισε η milfοτρελοκοτσιδού στη διδύμου 6 γιατι με εχει πιάσει μια κάβλα
Ευχαριστώ πολύ.
Αλλά αυτά (οι τίτλοι) είναι λεπτομέριες.
Η ουσία είναι η ενημέρωση & φυσικά η καλοπέρασή μας !!!!!!
1Η πιο προσφατη κριτικη του φυλης61 που εχω αναφεροταν σε αυτην. Τραβαει στην ΚΩΛΟ-ανηφόρα και τα κανει όλα!1Φυλής 61 ήταν η Αντίνα που δίνει κώλο και σε καντίνα αμα λάχει!!Έχει δουλέψει και στα Φυλής 40 καθώς και Μαγνησίας 1 την έχω δοκιμάσει και την προτείνω για μια φορά.
2Φυλής 84 όροφος ήταν κοπέλα με πρωκτικό κανονικών κιλών και με κοτσίδα.Έχω την εντύπωση οτι παλιά δούλευε και Κωλοκυνθούς με πιο full πρόγραμμα.Αν είναι αυτή μέσα είναι επιπλό.
ΕΠΙΠΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑ ειναι λεμεμια και λετε για σαμπρινα οντως εχει παει μεταξι
και σε ποιο
Πολύ σωστά!Ευχαριστώ πολύ.
Αλλά αυτά (οι τίτλοι) είναι λεπτομέριες.
Η ουσία είναι η ενημέρωση & φυσικά η καλοπέρασή μας !!!!!!
Θες μουναρα που να εχω αποθεωσει??????ρε ακορ το χω παραπονο μια φορα να βρεις ωραια και να ειναι ενταξει ολες τις πατσαβουρες αποθεωνεις
:o :o :o :o ποιες περισοτερες ορε :o :o :oΘες μουναρα που να εχω αποθεωσει??????
Μιχαέεεεεεεελαααααααααααααααααααααα του φυλης86. Ρωτα και τον χιλνικ ποσο ωραια ειναι.
Επισης λαουρα απο φυλης66. Αυτην βεβαια την εχουν θαψει οι περισσοτερες για τις υπηρεσιες της, αλλά με εμενα ητανε πολυ καλη
Περισσοτεροι εννοουσα. Δεν ξερω καποια κοπελα που να την εχει γαμησει .:o :o :o :o ποιες περισοτερες ορε :o :o :o
εσυ εισαι και ρομαντικο αγορι καμια δεν υποκυπτει στην γοητεια σου
για να δω τα σχολια των αξιοτιμων μελων για την μιχαελα και τη λαουρα
;)ο φαρκελι καταλαβε ποια (λιλιαν) ειναι...ειδα υπαρχει και μια κριτικη που αποτυπωνει ακριβως την αληθεια...
Παρασκευη βραδυ 14/1 στην φυλης μια ξανθια εμφανιση μοντελου με piercing στο πανω μερος του χειλους και με εσωρουχα που φωσφοριζαν καπως θυματε κανεις ονομα?
Το λεω γιατι ειναι η χειροτερη που εχω παει ποτε...
κατα τις 10.30 μπαινω μεσα στο δωματιο..της λεω το ονομα μου..και ξαπλωμενος ανασκελα μου λεει αντε κανε ποιο εκει..και επειδη ειχα λιγο λυγισμενο το ποδι μου..μου λεει αντε με πονας κανε ποιο εκει για να σου παρω πιπα...αρχισαμε λεω εγω... οταν μου περνει πιπα παω να τις χαιδεψω την ρογα μου λεει αυτο δεν θα το ξανακανεις..τις λεω γιατι στο εκανα πολυ δυνατα?μου λεει οχι απλα θα μου χαιδευεις το βυζι οχι στην ρογα.οταν σταματαει την πιπα καθεται στα 4 χωρις να της πω κατι ..και τις λεω οχι θα ερθω απο πανω..τελος παντων αρχιζω και λες και δεν υπηρχε η γκομενα..της λεω μετα στα 4 και κοιταω κλασικα στοβ καθρευτη και μου λεει ελα αρχισε μην σταματας ειπαμε!αφου εχω ξενερωσει..τελειωνω και δεν λεει τιποτα..απλα οταν σκουπιζεται λεει για σου..
Ηταν η ποιο ωραια πουτανα που εχω δει στην φυλης και η χειροτερη που συμπεριφορα που εχω δει ποτε μου..
Σορρυ που δεν θυμαμαι αριθμο και ονομα αλλα τσαντιστηκα και εφυγα μετα γρηγορα.
Eνημερωση κυριακη μεσημερι από
25β μαργαριτα από φυλης 84α
Κατά καιρούς εργαζόταν στα Κολωνού 30 άνω (παλαιότερα) και Κολωνού 11 ισόγειο πρόσφατα.μια και λετε για σαμπρινα οντως εχει παει μεταξι
και σε ποιο
Σαν τις μαλακισμένες Ελληνίδες πουτάνες της δεκαετίας του 1980.Το λεω γιατι ειναι η χειροτερη που εχω παει ποτε...