Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 193 άτομα (18 μέλη και 175 επισκέπτες)

polysporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
συναγωνιστές ξέρει κανεις αν γυρισε η milfοτρελοκοτσιδού στη διδύμου 6 γιατι με εχει πιάσει μια κάβλα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.606
Πόντοι
42.697
Ευχαριστώ πολύ.
Αλλά αυτά (οι τίτλοι) είναι λεπτομέριες.
Η ουσία είναι η ενημέρωση & φυσικά η καλοπέρασή μας !!!!!!

πολυ σωστός συναγωνιστη!

ΥΓ. μεγιστo ρεσπεκτ και στον Υπερτατο καζανοβα xilnik! :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
καποιος εγραψε για μια Λιλιαν που την επεφτε στο σαλωνι , εγω ειχα τιμησει μια Λιλιαν η Λιλιανα στο υπογειο της κολωνου στο 27 νομιζω , ρωσιδα μετριου υψους πεσμενο στηθος με μια καρδια τατουαζ η χενα ,νεαρη , με ξανθα μαλια, αλλα δεν πρεπει να ειναι η ιδια...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
1Φυλής 61 ήταν η Αντίνα που δίνει κώλο και σε καντίνα αμα λάχει!!Έχει δουλέψει και στα Φυλής 40 καθώς και Μαγνησίας 1 την έχω δοκιμάσει και την προτείνω για μια φορά.

2Φυλής 84 όροφος ήταν κοπέλα με πρωκτικό κανονικών κιλών και με κοτσίδα.Έχω την εντύπωση οτι παλιά δούλευε και Κωλοκυνθούς με πιο full πρόγραμμα.Αν είναι αυτή μέσα είναι επιπλό.
1Η πιο προσφατη κριτικη του φυλης61 που εχω αναφεροταν σε αυτην. Τραβαει στην ΚΩΛΟ-ανηφόρα και τα κανει όλα!

2Κωλοκνθους εκανε και καταπιωμα όπως ολες εκει φυσικα  :grin:
Ελενη την λενε, κωλοκυνθους πριν μισο χρονο και εχει θεαθει και σε πιατσα. Ξεπετα του κερατα όπως επισημαινεις κι εσυ  ;)

μια και λετε για σαμπρινα οντως εχει παει μεταξι :think:
και σε ποιο  :think:
ΕΠΙΠΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑ ειναι λεμε  :2on1: :2on1:
Εγω επειδη την πρωτη φορα μου εκανε πολυ αισθησιακο τσιμπουκι αν και στο σεξ ηταν πτωμα, την ξαναπηρα για να μην μου κανει ουτε καλη πιπα την επομενη φορα  :o :o

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο φαρκελι καταλαβε ποια (λιλιαν) ειναι...ειδα υπαρχει και μια κριτικη που αποτυπωνει ακριβως την αληθεια...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.639
Πόντοι
5.097
ρε ακορ το χω παραπονο μια φορα να βρεις ωραια και να ειναι ενταξει ολες τις πατσαβουρες αποθεωνεις :2funny: :2funny: :2funny:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
οντως η σαμπρινα ειναι απο τις πιο ομορφες παρουσιες εδω κ χρονια αλλα κι εμενα οι κριτικες μ εχουν αποτρεψει...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ευχαριστώ πολύ.
Αλλά αυτά (οι τίτλοι) είναι λεπτομέριες.
Η ουσία είναι η ενημέρωση & φυσικά η καλοπέρασή μας !!!!!!
Πολύ σωστά!
Για αυτό και εμείς έχουμε τρέλα και συνεχίζουμε κάνοντας ενημερώσεις ...  :rockon:

Παρεμπιπτόντως
Στις 19.00' σήμερα που έφυγα από το θρεντ πήρα τον Κηφισό με κατεύθυνση από βόρεια προς νότια για να πάω στο Μεταξουργείο. Να διευκρινίσω ότι όταν έχει βροχή η πορνο-βολτα στο Μεταξουργείο μου ... "αρέσει"

Μου έσπασε τα νεύρα η συμφόρηση της κυκλοφορίας που τα αυτοκίνητα πήγαιναν σημειωτόν και γύρισα πίσω. Που πήγαινε όλος αυτός ο κόσμος γμτ;

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
ρε ακορ το χω παραπονο μια φορα να βρεις ωραια και να ειναι ενταξει ολες τις πατσαβουρες αποθεωνεις :2funny: :2funny: :2funny:
Θες μουναρα που να εχω αποθεωσει??????
Μιχαέεεεεεεελαααααααααααααααααααααα του φυλης86. Ρωτα και τον χιλνικ ποσο ωραια ειναι.
Επισης λαουρα απο φυλης66. Αυτην βεβαια την εχουν θαψει οι περισσοτερες για τις υπηρεσιες της, αλλά με εμενα ητανε πολυ καλη  :P

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.639
Πόντοι
5.097
Θες μουναρα που να εχω αποθεωσει??????
Μιχαέεεεεεεελαααααααααααααααααααααα του φυλης86. Ρωτα και τον χιλνικ ποσο ωραια ειναι.
Επισης λαουρα απο φυλης66. Αυτην βεβαια την εχουν θαψει οι περισσοτερες για τις υπηρεσιες της, αλλά με εμενα ητανε πολυ καλη  :P
:o :o :o :o ποιες περισοτερες ορε :o :o :o
εσυ εισαι και ρομαντικο αγορι καμια δεν υποκυπτει στην γοητεια σου :birdman:
για να δω τα σχολια των αξιοτιμων μελων για την μιχαελα και τη λαουρα :cool2:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
:o :o :o :o ποιες περισοτερες ορε :o :o :o
εσυ εισαι και ρομαντικο αγορι καμια δεν υποκυπτει στην γοητεια σου :birdman:
για να δω τα σχολια των αξιοτιμων μελων για την μιχαελα και τη λαουρα :cool2:
Περισσοτεροι εννοουσα. Δεν ξερω καποια κοπελα που να την εχει γαμησει  :2on1: :2on1: .
Περιμενουμε γνωμες λοιπον  :sunglasses:

Blacknight

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
0
Παρασκευη βραδυ 14/1  στην φυλης μια ξανθια εμφανιση μοντελου με piercing στο πανω μερος του χειλους και με εσωρουχα που φωσφοριζαν καπως θυματε κανεις ονομα?
Το λεω γιατι ειναι η χειροτερη που εχω παει ποτε...
κατα τις 10.30 μπαινω μεσα στο δωματιο..της λεω το ονομα μου..και ξαπλωμενος ανασκελα μου λεει αντε κανε ποιο εκει..και επειδη ειχα λιγο λυγισμενο το ποδι μου..μου λεει αντε με πονας κανε ποιο εκει για να σου παρω πιπα...αρχισαμε λεω εγω... οταν μου περνει πιπα παω να τις χαιδεψω την ρογα μου λεει αυτο δεν θα το ξανακανεις..τις λεω γιατι στο εκανα πολυ δυνατα?μου λεει οχι απλα θα μου χαιδευεις το βυζι οχι στην ρογα.οταν σταματαει την πιπα καθεται στα 4 χωρις να της πω κατι ..και τις λεω οχι θα ερθω απο πανω..τελος παντων αρχιζω και λες και δεν υπηρχε η γκομενα..της λεω μετα στα 4 και κοιταω κλασικα στοβ καθρευτη και μου λεει ελα αρχισε μην σταματας ειπαμε!αφου εχω ξενερωσει..τελειωνω και δεν λεει τιποτα..απλα οταν σκουπιζεται λεει για σου..
Ηταν η ποιο ωραια πουτανα που εχω δει στην φυλης και η χειροτερη που συμπεριφορα που εχω δει ποτε μου..
Σορρυ που δεν θυμαμαι αριθμο και ονομα αλλα τσαντιστηκα και εφυγα μετα γρηγορα.

Επισκέπτης
Παρασκευη βραδυ 14/1  στην φυλης μια ξανθια εμφανιση μοντελου με piercing στο πανω μερος του χειλους και με εσωρουχα που φωσφοριζαν καπως θυματε κανεις ονομα?
κατα τις 10.30 μπαινω μεσα στο δωματιο..της λεω το ονομα μου..και ξαπλωμενος ανασκελα μου λεει αντε κανε ποιο εκει..και επειδη ειχα λιγο λυγισμενο το ποδι μου..μου λεει αντε με πονας κανε ποιο εκει για να σου παρω πιπα...αρχισαμε λεω εγω... οταν μου περνει πιπα παω να τις χαιδεψω την ρογα μου λεει αυτο δεν θα το ξανακανεις..τις λεω γιατι στο εκανα πολυ δυνατα?μου λεει οχι απλα θα μου χαιδευεις το βυζι οχι στην ρογα.οταν σταματαει την πιπα καθεται στα 4 χωρις να της πω κατι ..και τις λεω οχι θα ερθω απο πανω..τελος παντων αρχιζω και λες και δεν υπηρχε η γκομενα..της λεω μετα στα 4 και κοιταω κλασικα στοβ καθρευτη και μου λεει ελα αρχισε μην σταματας ειπαμε!αφου εχω ξενερωσει..τελειωνω και δεν λεει τιποτα..απλα οταν σκουπιζεται λεει για σου..
Ηταν η ποιο ωραια πουτανα που εχω δει στην φυλης και η χειροτερη που συμπεριφορα που εχω δει ποτε μου..
Σορρυ που δεν θυμαμαι αριθμο και ονομα αλλα τσαντιστηκα και εφυγα μετα γρηγορα.
:2funny:
Ὡσαν τὸν παλαιὸν κακὸν καιρόν! (Δεκαετία τοῦ '80) :2funny:

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
καλησπέρα αδερφια μου αλητες καυλιά!!!
Προ ολίγου βόλτα στον ιερο δρόμο
φυλ 54β- καστανόξανθο κορίτσι με γλυκό προσωπάκι.Κορμάκι αδύνατο ικανοποιητικό, με βυζάκι 2αρι. Εχει δοκιμαστεί παλαιότερα δυο φορρές καλή.
φυλ 66 καινουργιο - ένα δαμαλάκι ξανθό και αυτό με χιλιομετρα αρκετα γραμμένα στο κοντέρ. Για χαρντκορ σεξ. Αδοκίμαστο παρόλα αυτά.
φυλ 65α- δύο ρουμανάκια μαλλον. Πολύ ωραία και καυλερά! Πιτσιρίκες, μελαχρινάκια, αδύνατες, χωρίς πλαστικούρες, με τα θηλυκότατα χαζογελάκια τους και μόνο για τα νιάτα τους και την ομορφιά τους αξίζει δοκιμή, αρα στα υπόψην.
ΦΥΛ 65α-Εχθές είδα την Ιέρια Χριστίνα να περπατά στο δρόμο ντυμένη κοριτσι διπλανής πορτας.. Πολυ καυλερό κομμάτι.. Σημερα δεν ηταν και στα καλύτερα της αλλά παραμένει αξιόπιστη λύση. Την γάμησα στοργικά και πήρα εύσημα. Ελπίζω κάποια στιγμή να φτάσω στα επίπεδα του απόλυτου αρσενικού, αν και ξέρω πως χρειάζεται αρκετή δουλειά απο την πλευρά μου  :2funny: :2funny: :2funny:

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.706
Πόντοι
8.445
Eνημερωση κυριακη μεσημερι από
25β μαργαριτα από φυλης 84α

η μαργαρίτα είναι όντως καλή στο δωμάτιο; μου φαίνεται ξεπέτα. Έχει όμως ωραίο κορμί και
Κυρίως ωραίο οπίσθιο σύστημα!!!

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Μίλησα με την Εύα χθες και μου είπε ότι η Άννα η ρωσίδα θα γυρίσει μέσα στην βδομάδα.
Είχε ένα τσεχάκι (κατά δήλωση της) με φουλ πρόγραμμα.

Επισκέπτης
Χθες βράδυ:
Αγαθουπόλεως 54-Αντίνα από Μ.Προδρόμου16υπ.,Φ67,40.Ακάποτο στα 20 ευρώ.Κώλος επιπλέον.Λεπτή κοντή καστανή μεσήλικη με αξιοπρεπές σφιχτό σώμα.
Φυλής 200-Σιμόνα η γνωστή καστανή κανονικού πάχους κοπέλα της αλυσίδας.Από Φ134υπ-ισ.Τα βασικά.
Φυλής 134ισ-Ναταλί η πουτσοφάγος
Φυλής 134 1ος-Αντριάννα από Κολωνού 30 άνω.Μαυρομαλλούσα πλέον.
Φυλής 109 άνω-Μαργαρίτα από Φ134 1ος πριν 2-2,5 έτη.Την είχα δοκιμάσει τότε.Με το που μπήκε στο δωμάτιο έβαλε καπότα και φυσικά λανθασμένα.Την σταμάτησα και πήρα τα λεφτά.
Μ.Προδρόμου 16υπ-"Φλώρα η Ρουμάνα" είπε η κυρία και λογικά εννοούσε την Φλώρι με ακάποτο.
Άγκυρας 12 αριστερά-Μαρία με ακάποτο και τελειωτικό.Μπάζο.Το άλλο κλειστό.
Διδύμου 18 άνω-Αλιόνα η μεσήλικη και πλέον.Ακάκοπο και τελειωτικό.
Διδύμου 20-Ευτραφής καστανή γυναίκα του 1950-1960.
Αλκιβιάδου 16Β-Πατρίτσια η γνωστή "Ιταλίδα" του καταστήματος.
Αλκιβιάδου 16Γ-Κατερίνα "κατά τας πληροφορίας" ;)  Από Μύρων 95, Φ67.
Στην μπαζοφωλιά-Αλκιβιάδου 16Α δεν πήγα.Με εξαίρεση την Νταϊάννα την Βουλγάρα.

Επισκέπτης
μια και λετε για σαμπρινα οντως εχει παει μεταξι :think:
και σε ποιο  :think:
Κατά καιρούς εργαζόταν στα Κολωνού 30 άνω (παλαιότερα) και Κολωνού 11 ισόγειο πρόσφατα.

Σαν τις μαλακισμένες Ελληνίδες πουτάνες της δεκαετίας του 1980.
Κάνε χωροταξική περιγραφή του μπουρδέλου για να καταλάβουμε.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Κυριακή, περί την 23η ώρα

Αγίου Πέτρου 7
Αλίνα, νεαρή αλλοδαπή, πάλλευκο δέρμα, μελάγχρους κόμη έως τους ώμους, περιορισμένοι μαστοί, λαχταριστοί γλουτοί.
Εμφανίστηκε γυμνόστηθη στο χώρο υποδοχής και επιδείξεων και μειδίασε.

Αγίου Πέτρου 4
Κτίσμα ερειπωμένο και εγκαταλελειμμένο, τέως Οίκος.
Σε επίσκεψή μου στη δεκαετία των 80s, η εκδιδόμενη με είχε παρακαλέσει να αντικαταστήσω την καμένη κόκκινη λάμπα στην εξώπορτα, γιατί δεν έφταναν ούτε η ίδια, ούτε η υπηρέτρια.
Αφού την άλλαξα, με παρακάλεσε να αλλάξω άλλες δυο λάμπες στα δωμάτια συνουσιών και μου υποσχέθηκε έκπληξη.
Αφού τελικά άλλαξα κι αυτές τις λάμπες, η εκδιδόμενη με πεοθήλασε άνευ περικαυλίδος, πράγμα εξαιρετικά σπάνιο για εκείνο τον καιρό.
Το εν λόγω συμβάν είναι στις πέντε πρώτες επιλογές μου στα θέματα για μαλακία, εδώ και 25 περίπου χρόνια.

Περγάμου 1
Μικαέλα, νεαρή αλλοδαπή, ξανθοβαμμένη, ελκυστική, θελκτική, μειδιούσα.
Εντυπωσιακοί μαστοί, γλουτοί.

Αχαρνών 106
Αλίκη, νεαρή αλλοδαπή, καστανόξανθη, υψηλόσωμη, λεπτή.
Θεόρατη με τους κοθόρνους.
Αποπειράθηκα συνουσία, αλλά για λόγους περίπλοκους υποκρίθηκα οργασμό, φάνηκε ότι την εξαπάτησα και απεχώρησε. 

Ελευσινίων 22
Φωτεινή, περίπου τριακονταπενταετής καστανόξανθη αλλοδαπή, βραχύσωμη, με πλούσιους μαστούς, μηρούς και γλουτούς.
Τόσο στο χώρο υποδοχής και επιδείξεων, όσο και στο δωμάτιο συνουσιών, είχε συμπεριφορά φαιδρή, ευτράπελη, διονυσιακή.
Συνουσία ως σατυρικόν δράμα, ανάλαφρη, σκωπτική.
Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι εκτελεί αποστολή του Βλαδίμηρου Πούτιν.
Μετά το πέρας της σύντομης και ευχάριστης συνουσίας, ασπάσθηκε την άκρα χείρα μας και απεχώρησε πλέουσα σε πελάγη απροσδιόριστα…

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom