Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 294 άτομα (33 μέλη και 261 επισκέπτες)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Αγαπητέ xilnik,

Πρώτα από όλα, χαίρομαι που βρήκες μια από τις μούσες σου.

Όμως, δεν έγινε καμία παρεξήγηση & αυτό φάνηκε από το ύφος, τον τόνο αλλά και την στιχομυθεία που ακολούθησε.
Ήταν ιδιαιτέρως εριστική και ειρωνική!
Αν όντως δούλευε πιο παλλιά στην Φυλής, θα ξέρει ότι τα προγράμματα αλλα ΚΑΙ τα ΈΞΤΡΑ ανακοινώνονται στο σαλόνι. ΌΧΙ μέσα στο δωμάτιο & κατά την διάρκεια της συνεύρεσης. Ακόμα και στα στούντιο, από ότι ξέρω, το αυτό συμβαίνει.
Κατά δεύτερον, κατά την στιχομυθεία ήτνα απόλυτη ότι ΔΕΝ χρειάζεται να ενημερώνει τους πελάτες από πρίν (ειρωνεύοντας ότι θα το κάνει φούρνο το μαγαζί με ταμπελάκια & τιμές) & ότι η ΤΣΑ2 δεν φταίει σε τίποτα, αλλά αντιθέτως εγώ δεν κατάλαβα καλά για το πως δουλεύουν τα μπουρδέλα και πως ανακοινώνονται τα προγράμματα (όπως π.χ. μου είπε ότι άλλοι θεωρούν το πισοκολλητό με πρωκτικό, άλλο τόσο το 69/ισπανικό πρέπει να συμπεριλαμβάνεται στο 20αρικο)!
Τρίτον, όταν ξέχεσα ΚΑΙ την υπηρεσία, μου είπε ότι έχει προ-υπηρεσία στα μπουρδέλα, αλλά δεν ήξερε ότι η Μαργαρίτα θεωρεί το 69/ισπανικό ως έξτρα!

Οπότε, αν η κυρία μεγαλοπιάστικε στο στούντιο, όπου το 69 το χρέωνε 80€, τότε ας γυρίσει εκεί.
Αλλιώς να μάθει να φέρεται καλύτερα στον πελάτη, είτε είναι του 80αρικου, είτε του 20αρικου!

Άρα, η Μαργαρίτα σου ΔΕΝ μας τα λέει καλά. Μα καθόλου καλά!

Το βασικότερο είναι ότι εσύ παιρνάς καλά μαζί της. Αφού υπάρχει χημεία μεταξύ σας, απόλαυσέ το.
Ακόμα καλύτερα θα έχετε και περισσότερο χρόνο μαζί, μιας που δεν θα πατάει κανείς άλλος στο μαγαζί για να πληρώνει εξτραδάκια στην μαντάμ, και μάλιστα ελέω κρίσης ! ! !

Φιλάκια παντού (ελπίζω να μήν είναι έξτρα)!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Xε,χε καταρχην amadeus χαριτολογωντας θα σου ελεγα οτι παραλιγο να μην πηδηξω εξαιτιας σου αφου στη προσπαθεια της να μου εξηγησει τι συνεβη παραλιγο να χασω την φορμα μου :cheesy:
Επισης και ηθελα να το αναφερω αυτο,πραγματικα σ ευχαριστω γιατι εξ αιτιας σου την βρηκα καθως μου χε λειψει λιγακι για να ειμαι ειλικρινης
Τριτο,να συμφωνησω μαζι σου οτι βλεπει λιγο αφ υψηλου τη μεταβαση απο στουντιο σε φυλης,και γω εχω αυτη την εντυπωση αλλα οπως αφηνω να εννοηθει και στη τελευταια μου παραγραφο αυτο το φαινομενικα η" πραγματικα ψυχρο το εχει στον χαρακτηρα της ετσι και αλλιως και πριν παει σε στουντιο οταν δουλευε πιο παλια στη φυλης.Αλλα οπως εχει πει και ο μεγιστος hotscorpios για τη ρενατα του,<<μπορει να ειναι λιγο επιπλακι αλλα τωρα τελευταια ταιριαζει η χημεια μας και τα βρισκουμε στο κρεβατι>>
Αν διαβασεις και τη κριτικη μου για τη κοπελα με τον τιτλο << η μαδημενη μου μαργαριτα>> που εγραψα πριν δυο περιπου χρονια(20-9-2008) οταν δουλευε στη φυλης 134(επανω) θα καταλαβεις

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ξερει καποιος κατι για το πιπινι που δουλευει στο ιασ.46 το μεσαιο μεταμεσονυχτια?
ειναι ψηλη με ισιο μακρυ μαυρο μαλλι,κολαρα,μικρο στηθος και μετριο προσωπο,στο συνολο ο.κ...αυτη μου την επεσε καθως βγηκε απ'το δωματιο και τρομαξα να ξεφυγω,με τραβαγε να μπω με το ζορι,λυσασμενο μου φανηκε...ειπε επισης, παρτουζα 30 ευρω...farkeli ξερεις?

asslacta

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Xε,χε καταρχην amadeus χαριτολογωντας θα σου ελεγα οτι παραλιγο να μην πηδηξω εξαιτιας σου αφου στη προσπαθεια της να μου εξηγησει τι συνεβη παραλιγο να χασω την φορμα μου :cheesy:
Επισης και ηθελα να το αναφερω αυτο,πραγματικα σ ευχαριστω γιατι εξ αιτιας σου την βρηκα καθως μου χε λειψει λιγακι για να ειμαι ειλικρινης
Τριτο,να συμφωνησω μαζι σου οτι βλεπει λιγο αφ υψηλου τη μεταβαση απο στουντιο σε φυλης,και γω εχω αυτη την εντυπωση αλλα οπως αφηνω να εννοηθει και στη τελευταια μου παραγραφο αυτο το φαινομενικα η" πραγματικα ψυχρο το εχει στον χαρακτηρα της ετσι και αλλιως και πριν παει σε στουντιο οταν δουλευε πιο παλια στη φυλης.Αλλα οπως εχει πει και ο μεγιστος hotscorpios για τη ρενατα του,<<μπορει να ειναι λιγο επιπλακι αλλα τωρα τελευταια ταιριαζει η χημεια μας και τα βρισκουμε στο κρεβατι>>
Αν διαβασεις και τη κριτικη μου για τη κοπελα με τον τιτλο << η μαδημενη μου μαργαριτα>> που εγραψα πριν δυο περιπου χρονια(20-9-2008) οταν δουλευε στη φυλης 134(επανω) θα καταλαβεις
Εγω παντως τον πιστευω τον xilnik στοθεμα χημειασ που λεει γιατι εγω προσωπικα εχω πολη καλη χημεια με την σαμπρινα που ηταν στο 59 που απο πολλουσ θεωρειται επιπλο..εμενα μεχρι και γλωσσοφιλα πεφτανε και γινοταν χαμος..Οποτε ειναι θεμα χημειας

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
πολυ σωστα asslacta,για σαμπρινα απορουσα και γω  με τις κριτικες συναγωνιστων που μιλουσαν για επιπλο καθως εμφανισιακα ειναι γκομεναρα και γι αυτο δεν την επαιρνα πηγαινοντας κοντρα στο ενστικτο μου που μου ελεγε οτι δεν θα ηταν ετσι μεσα
Η αληθεια ειναι οτι υπαρχει πιθανον για το καθενα μας μια κατηγορια κοριτσιων που δεν μπορουμε να συστησουμε σε συναγωνιστες μας αλλα που για μας ειναι παρα πολυ καλα,οι λεγομενες καθαρα προσωπικες επιλογες
Υ.Γ Δεν την δοκιμασα τελικα

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
xilnik είσαι απο τις λίγες περιπτώσεις που περνάς καλά με την Μαργαρίτα.Είσαι πράγματι τυχερός!!Είχα και εγώ την ατυχία να πάρω αυτή την κοπέλα όταν είχε πρωτοεμφανιστεί στο Φυλής 134 όροφος πριν 2-3 χρόνια.Να τονίσω προς ενημέρωση των συναγωνιστών οτι η κοπέλα είναι ψηλή και με πιασίματα.Την θυμάμαι απο παλιά και δεν την έχω δει πρόσφατα.Στο δωμάτιο όμως είναι αρκετά ψυχρή και διεκπαιρεωτική.Προσωπικά ήταν πολύ μέτρια η εμπειρία μου τότε.Αν και είναι αρκετά εμφανίσιμη, απο υπηρεσίες υστερεί και απο οτι κατάλαβα όχι μονο έχει διορθωθει,αλλά και έχει ψωνιστεί και ζητά extra αντίτιμο.Κατ εμε μακρυά λοιπόν,εκτός απο τους συναγωνιστές που θέλουν να δοκιμάσουν μία πολύ όμορφη κοπέλα.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ξερει καποιος κατι για το πιπινι που δουλευει στο ιασ.46 το μεσαιο μεταμεσονυχτια?
ειναι ψηλη με ισιο μακρυ μαυρο μαλλι,κολαρα,μικρο στηθος και μετριο προσωπο,στο συνολο ο.κ...αυτη μου την επεσε καθως βγηκε απ'το δωματιο και τρομαξα να ξεφυγω,με τραβαγε να μπω με το ζορι,λυσασμενο μου φανηκε...ειπε επισης, παρτουζα 30 ευρω...farkeli ξερεις?
Στο Ιάσωνος μεσαίο 46 (ισόγειο δεξιά) είδα στις 9/1/2011 στην πρωινή βάρδια γύρω στις 11.30' την Λίλια μελαχρινή πορνο-κορασίδα με μαλλιά μέχρι τις πλάτες και με τα παραπάνω σωματικά χαρακτηριστικά που μου την έπεσε (άγρια) και εμένα στο σαλόνι.
Μεταμεσονύχτια δεν πέρασα να δω.

πολυ σωστα asslacta,για σαμπρινα απορουσα και γω  με τις κριτικες συναγωνιστων που μιλουσαν για επιπλο καθως εμφανισιακα ειναι γκομεναρα και γι αυτο δεν την επαιρνα πηγαινοντας κοντρα στο ενστικτο μου που μου ελεγε οτι δεν θα ηταν ετσι μεσα
Η αληθεια ειναι οτι υπαρχει πιθανον για το καθενα μας μια κατηγορια κοριτσιων που δεν μπορουμε να συστησουμε σε συναγωνιστες μας αλλα που για μας ειναι παρα πολυ καλα,οι λεγομενες καθαρα προσωπικες επιλογες
Με την Σαπρίνα το ίδιο σκέφτομαι και εγώ. Δεν την έχω τιμήσει παρότι συγκαταλέγεται στα γούστα μου...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Στο Ιάσωνος μεσαίο 46 (ισόγειο δεξιά) είδα στις 9/1/2011 στην πρωινή βάρδια γύρω στις 11.30' την Λίλια μελαχρινή πορνο-κορασίδα με μαλλιά μέχρι τις πλάτες και με τα παραπάνω σωματικά χαρακτηριστικά που μου την έπεσε (άγρια) και εμένα στο σαλόνι.
Μεταμεσονύχτια δεν πέρασα να δω.

Με την Σαπρίνα το ίδιο σκέφτομαι και εγώ. Δεν την έχω τιμήσει παρότι συγκαταλέγεται στα γούστα μου...
μια και λετε για σαμπρινα οντως εχει παει μεταξι :think:
και σε ποιο  :think:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Θα πα να γαμήσω σεμερα, δεν αντεχω αλλο  :headbang: :headbang:  :helpplea: :helpplea:

Ποια δεν ξερω ομως...  :2on1:

asslacta

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Farkeli?Εχεις καμια ιδεα που μπορει να βρισκεται?Απο 59 εχει φυγει μετα την ειχα πετυχει τυχαια κολωνου 11α στο κατω νομιζω απογευματινη βαρδια αλλα την εχασα και απο εκει..

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Παρατήρησες πως πέσανε τα ποστάκια μας !!! Με διαφορά ένα sec !!!
18:06 (το δικό σου)
18:07 (το δικό μου)

Farkeli?Εχεις καμια ιδεα που μπορει να βρισκεται?Απο 59 εχει φυγει μετα την ειχα πετυχει τυχαια κολωνου 11α στο κατω νομιζω απογευματινη βαρδια αλλα την εχασα και απο εκει..
Δεν την έχω ξαναδει στο Μεταξουργείο. Όμως πριν απο ημέρες δούλευε στο Φυλής 59 όροφος και στην συνέχεια ισόγειο. Παίζει και διπλοβάρδια.

asslacta

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Παρατήρησες πως πέσανε τα ποστάκια μας !!! Με διαφορά ένα sec !!!
18:06 (το δικό σου)
18:07 (το δικό μου)
Δεν την έχω ξαναδει στο Μεταξουργείο. Όμως πριν απο ημέρες δούλευε στο Φυλής 59 όροφος και στην συνέχεια ισόγειο. Παίζει και διπλοβάρδια.
XEXE ειμαστε μαχιμοι!οκ φαρκελι μου να σαι καλα! :thumbsup:

ptr2112

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Παιδια μια κατερινα με τεραστια βυζομπαλα απο λιοσιων 76 λεει τιποτα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom