Το εν λόγω συμβάν είναι στις πέντε πρώτες επιλογές μου στα θέματα για μαλακία, εδώ και 25 περίπου χρόνια.
θα αναμενουμε, εν καιρω, και τις υπολοιπες 4 με ενδιαφερον!
Το εν λόγω συμβάν είναι στις πέντε πρώτες επιλογές μου στα θέματα για μαλακία, εδώ και 25 περίπου χρόνια.
μαλακια μου που δεν κρατησα αριθμο..απλα θυμαμαι οτι μπηκα μεσα και κατεβηκα κατι σκαλακια και στο κεντρο ειναι το χωλακι,αριστερα εβγενε η τσατσα(αν και την πρωτη φορα αυτη συστηθηκε) και στα δεξια ηταν τα δωματια(αυτο που μπηκα εγω δεν ειχε πορτα κανονικη αλλα αυτη την φυσαρμονικα.(ξανθια,ψηλη,με piercing στο πανω χειλος,σωματαρα και ειχε tattoo πισω στην μεση της)Κατά καιρούς εργαζόταν στα Κολωνού 30 άνω (παλαιότερα) και Κολωνού 11 ισόγειο πρόσφατα.
Σαν τις μαλακισμένες Ελληνίδες πουτάνες της δεκαετίας του 1980.
Κάνε χωροταξική περιγραφή του μπουρδέλου για να καταλάβουμε.
Ήταν υπόγειο η ημιυπόγειο;μαλακια μου που δεν κρατησα αριθμο..απλα θυμαμαι οτι μπηκα μεσα και κατεβηκα κατι σκαλακια και στο κεντρο ειναι το χωλακι,αριστερα εβγενε η τσατσα(αν και την πρωτη φορα αυτη συστηθηκε) και στα δεξια ηταν τα δωματια(αυτο που μπηκα εγω δεν ειχε πορτα κανονικη αλλα αυτη την φυσαρμονικα.(ξανθια,ψηλη,με piercing στο πανω χειλος,σωματαρα και ειχε tattoo πισω στην μεση της)
Πριν από λίγο:
...
Αχιλλέως 48 & Μαραθώνος-Καστανό με καρέ μαλλί λεπτεπίλεπτο άβυζο νυμφίδιο αυτοπαρουσιαζόμενο με ελεύθερο στοματικό.Τελευταία εσοδεία;
...
Προσοχή λοιπόν.Γράψατε για την νεαρή;Δυστυχώς οι γλουτοί του εν λόγω θήλεος είναι διάστικτοι από σπυριά, τα οποία γίνονται ευδιάκριτα όταν ευρίσκεται σε στάση πρηνή.
Όχι.δε πιστευω να λετε για τη νικη?
Προσοχή λοιπόν.Γράψατε για την νεαρή;
...
Υποψιαστήκατε Σ.Μ.Ν.;Όχι, την είχα απωθήσει από το νου.
Εσείς την επαναφέρατε.
Υποψιαστήκατε Σ.Μ.Ν.;
ωραιο μιγαδακι φιλε ειχε μονης προδρομου 16β στο υπογειο κυριακη πρωι με μαλλι μαριας σολωμου οταν ηταν σγουρομαλλα,γλυκο χαμογελο,κοντοπουτανο με καλο σωματακικαμιά μαύρη ρε παιδιά?????
Και εγώ, αρκετές φορές έτσι την παθαίνω. Εντελώς τυχαία ...Πηγαινα επισκεψη για μιχαελα σημερα και ετσι περασα από φυλης
...
Κάποια συνοπτική περιγραφή (αν μπορούσες) θα ήταν χρήσιμη ... ;)...
80 μια νεα ξανθια εντυπωσιακη παρουσια με ζαρτιερες,μονικα,κατοπιν ωριμου σκεψης περασα μεσα,καταθεση,δεν το μετανοιωσα καθολου,το αντιθετο εφυγα αναζωογονημενος από τη συναντηση και ευχαριστημενος που ρισκαρα με την επιλογη μου,θ ακολουθησει κριτικη