Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 263 άτομα (28 μέλη και 235 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΑΓΑΘΟΥΠΟΛΕΩΣ 54  ΠΡΩΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ  

Εμφανιση Κοπελας -> 7
Συμμετοχη / διαθεση / υπηρεσιες κοπελας -> 5
Χωρος / Καθαριοτητα Χωρου -> 10 (Καθαρο)
Συμπεριφορα τσατσας / τσατσου -> 8
Προσβαση -> 7
Σχεση Αποδοσης/Τιμης -> 7

ΓΕΝΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ -> " Ναι μεν αλλα....."

Το 2011 πλησιαζει και ο Λορδος Μπολντεμορτ ηθελε να αφησει το 2010 με μια καλη αναμνηση. Λιγες ωρες πριν την ελευση του νεου χρονου μια καταθεση ηταν αναποφευχθη για αυτο τον λογο σημερα το πρωι ημουν εκει... η τσατσα μου παρουσιασε την κοπελα η οποια μ αρεσε επειδη ηταν κοντοπουτανο με καλο σωμα και εκφυλο προσωπακι... το μαλλι της ειναι προς το κοκκινο αν προσεξα καλα.. τελοςπαντων τα ειπαμε και στις ενημερωσεις αυτα πιο πανω... Η τσατσα τυπικα ευγενικη και ως ενα βαθμο συμπαθητικη. Μπουκαρω στο πραγματικα υποδειγματικο δωματιο για τα δεδομενα της φυλης... παιζει να ειναι το πιο καθαρο μπουρδελο που υπαρχει αυτη τη στιγμη μαζι με το ανακαινισμενο στην Ρευμουνδου , μαξιλαρια (2) παρακαλω... με ωραια σεντονια πολυχρωμα.. κομοδινα μεσα 2 να βαλεις τα πραγματα σου μια καρεκλα επισης κλιματισμος (εκανε αρκετη ζεστη βεβαια το παρακαναν) και μια πολυ καλη τσοντα αμερικανικη να παιζει απεναντι ψηλα ενω απο κατω εχει καθρεφτες.  Η τυπισσα δεν αργησε να ερθει... 1ο ΜΕΙΟΝ... μπηκε με το σωληναριο της κρεμας ειπα να την ξεχεσω μια δοση γιατι θυμομουν και την ασχημη εμπειρια που ειχα στο Φ.80 αλλα λεω αστο... ξαπλωνει διπλα μου και παει να βαλει προφυλακτικο σε πεσμενο πουτσο , προκαταρκτικα ουτε για αστειο 2ο ΜΕΙΟΝ... ξεκιναει μια υγρη αλλα οχι βαθεια πιπα... ενω παραλληλα δεν ειχε βγαλει το σουτιεν της και ειχε καθησει σε σημειο που να μην μπορω να πιανω... επιανα μονο τα πατουσακια της και αυτο με καυλωνε και κωλαρακι με αφησε να πιασω αλλα επρεπε να τεντωθω εκεινη την ωρα μου ηρθε να της πω.. τωρα εσυ η οντως εισαι αβγαλτη η μας κοροιδευεις... συνεχεια στην πιπα τον ειχε στο στομα και επαιζε παρα πολυ ωραια την γλωσιτσα της γυρω απο την τρυπουλα της ουρηθρας μου πραγματικα πολυ καλη φαση ΑΛΛΑ δεν ειχε βαθος στην πιπα που φυσικα διορθωθηκε μετα απο δικες μου υποδειξεις ... μπορω να πω πως διαθεση για πιπα ειχε... αλλα παιζει να ειναι και αβγαλτη γενικα ηταν υπακουη και δεχοταν υποδειξεις... 3ο ΜΕΙΟΝ? Αρνηθηκε να γυρισει 69 παρολο που της ειπα οτι δεν θα την γλειψω απλα ηθελα να εχω θεα... τελοςπαντων.. αφου την εκοψα απο την πιπα της ζητησα να γυρισει στα 4 οπου ειχε πολυ καλο στησιμο και επετρεπε την διεισδυση... τελος την γυρισα ιεραποστολικο οπου και το τελος δεν αργησε να ερθει...

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ -> Η τυπισσα εχει διαθεση για υπηρεσιες αλλα ορισμενα πραγματακια καλο θα ηταν να μην γινονται το σιγουρο ειναι πως αν επεφτε σε καναν ξιλνικ θα γινοταν φασαρια γιατι δεν εβγαλε καν το σουτιεν της ειχε μια μαλακιουλα εκει που απλα ξεκουμπωνε και αφηνε ελευθερο το γατακι της , πολλα τα θετικα οπως ο καθαρος και ζεστος  χωρος απο ολες τις αποψεις το γεγονος επισης οτι δειχνει να μην βιαζεται και οτι εχει διαθεση να προσφερει αλλα και να συμμορφωθει σε παρατηρησεις σε αντιθεση με 2-3 πραγματα τα οποια τονισα παραπανω και ανηκουν στα μειον συνθετουν το γενικοτερο σκηνικο που θα συναντησει κανεις προτιμωντας / επιλεγοντας την συγκεκριμενη τυπισσα. Καλη τυχη μορτηδες

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
384
Πόντοι
26
παρεμπιπτόντως...
ακούγεται από έγκυρες πηγές ότι το πρώτο 10ημερο του Ιανουαρίου θα ρίξει αρκετό χιόνι στη Αθήνα (ενδεικτικά στην Ακρόπολη το χιόνι θα φθάσει τα 10cm)

Να δω πώς θα κυκλοφορούν τότε οι πάκηδες με τις σαγιονάρες...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
επισης μιας και αρχισαμε τις συγκρισεις...
Επειδη για την Χριστινα δεν εχω βαλει κριτικη....
και νομιζω δουλευει διδυμου 8 πανω τωρα...
οταν της ειχα ζητησει κατι αντιστοιχο με το 69 για ματι μονο
δεν ειχε αρνηθει... και εκεινη ηταν δεκτικη σε πιασιματα αλλα εκεινη εμπαινε και γυμνη στο δωματιο
δεν φορουσε ουτε γουνες - ουτε γουνακια ουτε αρχιδακια ουτε αυτα με το φερμουαρ και τα κουμπια
που κρυβουν εκει...

οσο για αυτη την καυλιτσα που πηρα σημερα να πω επισης πως εχει σφιχτο σωματακι...
κυτταριτιδα δεν επαιζε...
και κατι που θυμηθηκα τωρα διαβαζοντας την κριτικη του σταμ
ειναι οτι ειχε υποψια δοντιου στην πιπα... δηλαδη ενιωθες σε καποιο σημειο τα δοντακια της...
μαλλον ειχε κλειστο το στομα αρκετα και δεν ηθελε να κανει αεροπιπα μηπως μπει αερας και σπασει καμια
καποτα στο μουνακι της μετα που να ξερω  :-

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε δεν αφηνει να πιανεις,μπηκε με την κρεμα στο χερι,δεν εκανε προκαταρτικα,αρνηθηκε το 69 που ζητησες μονο για ματι
μαυροοοοοοο
μαυρο δαγκωτο

επειδη χθες ημουν και λιγο κουρασμενος ....
και επειδη δεν πρεπει να γινονται παρεξηγησεις
μια δοκιμη σιγουρα την αξιζει παρα τα λιγα αρνητικα μεσα
ξαναλεω ηταν δεκτικη σε υποδειξεις και δεν ηταν τσαμπουκαλεμενο
και για να σε ξεπεταξει στο τελος αραξε και με ρωτησε και πως περασα κτλπ... κατα τα αλλα και χωρις προκαταρκτικα αρκετες φορες
και με την Ελενα απο χωματιανου αλλα και με την Βικτωρια απο Φυλης 200 που την ειχε
καταμαυρισει ο τζοκερ νομιζω εγω περασα πολυ ωραια και υπηρχε χημεια...
ειναι και θεμα χημειας οσο για το 20αρικο νταξει μην το σκεφτομαστε και υπερβολικα
αν δεν ειναι η μερα σου και ειναι να το χασεις θα το χασεις ακομη και αν πας
με το νουμερο 1 Βι φι εμ , μουναρα κτλπ  :cheesy:

Την καλημερα μου

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Θα πείτε καμια καλη η οχι?  :tickedoff:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Θα πείτε καμια καλη η οχι?  :tickedoff:

γρηγορα βολτα απο αγαθουπολεως και φυλης 200
:grin:

θα σας πρηξω τοσο τα αρχιδια εδω μεσα με αυτα τα μαγαζια
που στο τελος θα με περασετε για νταβατζακο μορταράδες μου  ;)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Πέρασα από Αγαθουπόλεως, το φωτάκι λειτουργεί αλλά η πόρτα είναι σφαλιστή με λουκέτο

Μαγνησίας 1 μια ξανθιά αρχοντική ρωσίδα με μαστάρια που ασφυκτιούν στο κορσέ έτοιμη για κουμ καν και ανωμαλίες. Τα ρουφάει είπε. Νομίζω ότι ο Κος Zero θα εκτιμήσει τα προσόντα της Κυρίας.

Φωκαίας 17 άνω μια αδιάφορη
Φωκαίας 17 κάτω η γλυκύτατη Ελένη η ξανθ0ούλα που δούλευε Φυλής με το Χριστινάκι.

Φωκαίας 19 μελαχρινό πιπινάκι γλυκύτατο με τατού στη μέση

Ρεμούνδου στο ανακαινισμένο μια καλλίγραμμη ξανθιά που δεν με πείθει.

topnks

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
6
γρηγορα βολτα απο αγαθουπολεως και φυλης 200
:grin:

θα σας πρηξω τοσο τα αρχιδια εδω μεσα με αυτα τα μαγαζια
που στο τελος θα με περασετε για νταβατζακο μορταράδες μου  ;)
Φ200 πρωί ή απόγευμα?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φ200 πρωί ή απόγευμα?

πρωι παιζει μια αβγαλτη απογευμα παιζει
ενα μελαχροινο μωρο με κανονικο προς ωραιο σωματακι....
λιγο μουφλουζα φαινεται αλλα δεν την εχω δοκιμασει ακομη...
ερχεται και αυτηνης η σειρα εννοια σου.

Αν δεις την γριουλα ελληνιδα με τα γυαλακια και ευγενικη τσατσα μπες οποια και αν ειναι
δεν χτυπαει ουτε πορτες ουτε παραθυρα και ειναι σωστη

topnks

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
6
πρωι παιζει μια αβγαλτη απογευμα παιζει
ενα μελαχροινο μωρο με κανονικο προς ωραιο σωματακι....
λιγο μουφλουζα φαινεται αλλα δεν την εχω δοκιμασει ακομη...
ερχεται και αυτηνης η σειρα εννοια σου.

Αν δεις την γριουλα ελληνιδα με τα γυαλακια και ευγενικη τσατσα μπες οποια και αν ειναι
δεν χτυπαει ουτε πορτες ουτε παραθυρα και ειναι σωστη
Καλό αυτό αλλά εγώ φίλε μου δεν είχα ποτέ και ακόμα και τώρα κανένα πρόβλημα με την πρωϊνή την Λίνα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλό αυτό αλλά εγώ φίλε μου δεν είχα ποτέ και ακόμα και τώρα κανένα πρόβλημα με την πρωϊνή την Λίνα.

δεν ειπα πως υπαρχει προβλημα
αν την εχεις παρει και δεν βαριεσαι βαλε καμια κριτικη
δικιε μου να ξερουμε και εμεις :cheesy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για την πρωϊνη τατσά λέω φίλε μου  :2funny:

τι να σου πω ρε τυπε...
ποτε δεν εχω μπει σε βαρδια της
ο τζοκερ ειχε πει πως ανεβαζει το ραδιο στα 10 λεπτα
και οταν ηταν και η Κατερινα που ειχε και 30 ευρω το μαλλι
φαντασου δηλαδη  :grin:

Η δικια μου προσωπικη γνωμη οσες φορες την εχω δει ειναι σαν και
την δικια σου αλλα εφοσον δεν εχω περασει η γνωμη μου δεν ειναι
αξιοπιστη εσυ εχεις περασει?

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
χθεσινοβραδινο (γυρω στις 9.00) περασμα...

Αγαθουπολεως 54 -> Αδιαφορη η τσατσα δεν μιλησε για εξτρα ουτε ρωτησα γιατι δεν ειχα σκοπο να εμπιανα οτι και να προσφερε.
Φυλης 92 το παλιο. ισως η πιο καλη της τσαρκας ενα μελαχροινο κοντο αλλα με μαυρη ψιλοτακουνι γοβα και φανταστικο στρογγυλο κωλαρακι αλλα μολις ειδα το σωληναριο στα χερια εφυγα. τα βασικα
Μ.προδρομου -> αδιαφορη εως μουφα με πολλους ξενους μεσα να αναστατωνουν το χωρο και η τσατσα να μη λεει τιποτα
Μ.προδρομου & φυλης πανω -> ανοιχτο φως αλλα κλειδωμενη πορτα...  :think:
φυλης 84 κατω αδιαφορη μελαχροινη + anal .
φυλης 80 ξανθια μαρια
φυλης 54 κατω ξανθια πολυ ομορφη γυναικα τα δωματια γεματα ρωτησα την τσα2 για πρωκτικο μου ειπε οχι και εφυγα
φυλης 54 πανω αδιαφορη...με τιποτα
αλκιβιαδου 16γ ξανθια μιλφ τα βασικα
αλκιβιαδου 16β ετσι και ετσι αλλα ειχε κατι ανωμαλο...ειπα να περασω. ρωτησα για πρωκτικο και μου ειπε η τσατσα +10ευρω...30 στο συνολο δηλαδη...καληνυχτισα και εφυγα φυσικα.

γυρισα σπιτι ειδα τη λιβερπουλ και κοιμηθηκα :)

topnks

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
6
τι να σου πω ρε τυπε...
ποτε δεν εχω μπει σε βαρδια της
ο τζοκερ ειχε πει πως ανεβαζει το ραδιο στα 10 λεπτα
και οταν ηταν και η Κατερινα που ειχε και 30 ευρω το μαλλι
φαντασου δηλαδη  :grin:

Η δικια μου προσωπικη γνωμη οσες φορες την εχω δει ειναι σαν και
την δικια σου αλλα εφοσον δεν εχω περασει η γνωμη μου δεν ειναι
αξιοπιστη εσυ εχεις περασει?
Φίλε για δύο χρόνια περίπου πήγαινα μόνο με την Κατερίνα.

topnks

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
6
εγινε μορτη αν πας με το καλο και μπεις
ελα πες και σε μας τιποτα  :P , ευχαριστουμε
καλο βολι
Μετά την Κατερίνα φίλε μου πήγα με την Δώρα.Κατερίνα δεν είναι αλλά σε γενικές γραμμές καλή είναι.Αυτόν το καιρό είναι στην πατρίδα της.Θα γυρίσει γύρω στις 7 Γενάρη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μετά την Κατερίνα φίλε μου πήγα με την Δώρα.Κατερίνα δεν είναι αλλά σε γενικές γραμμές καλή είναι.Αυτόν το καιρό είναι στην πατρίδα της.Θα γυρίσει γύρω στις 7 Γενάρη.

Βαρδια? Εμφανιση ?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom