VanPucerMan
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
η φλορη απο μ.προδρομου ξερετε αν παιζει πουθενα αυτες τις μερες ;
τυπε και εγω στο ιασωνος την ειχα δει τελευταια φοραπαίδες συγγνώμη που ξαναρωτάω αλλα ψάχνω τη μαριάννα από ρουμανια που δούλευε φώκαιας 27 και μετά Ιάσωνος 44,οποιος ξέρει ας μου απαντήσει,ευχαριστώ!
Αν με την Ιωάννα απο Αχιλλέως 51 και Φυλής 40 χτύπησες μπιέλες φίλε μου Ακόρεστε τότε με την Βάσω που πήγα εγώ θα είχες απογειωθεί!!Κάνει απείρως πιο καλό κρεββάτι απο την Ιωάννα.Αυτό δεν είναι τίποτα, πίστεψε με...
Να αναφερω στο φυλης40 που μας συστηθηκε μια Ιωαννα...
Ιωαννα λεγανε αυτη του προφεσορ?? Μιλαμε ειχε δικιο ο ανθρωπος, δεν υπαρχει πιο καλτ φυσιογνωμια απο αυτηννννννννννννννν, δεν περιγραφω αλλοοοοοοοοοοο!
και ομως το μπουρδελο της προεδρου (δεν ηταν η προεδρος τοτε) μεσουρανησε στα τελη της δεκαετιας του 80/αρχες 90,με πολυ καλες υπηρεσιες απο ολες τις κοπελες και κυριως τη ρανια,αλλα οσες και να ειχα δοκιμασει εκει παντα εφευγα ευχαριστημενος...φαινεται πως και αυτο εχει παρακμασει πλεον...
ρε παιδια που βρισκεται το μπουρδελο της προεδρου????λεει τιποτα????Περασμένα μισοξεχασμένα ρε φίλε, αλλά τότε αναρωτιόμασταν αν η Ράνια ήταν Ρένος. Ξέρεις κάτι έγκυρο;
ρε παιδια που βρισκεται το μπουρδελο της προεδρου????λεει τιποτα????
Σημερινη ενημερωση τωρα από φυλης
Περγαμου
27α η αλικη που περιεγραψα τις προαλες και για την οποια γραφτηκε χτες κριτικη,τελικα είναι 27α και όχι 27β
27β η ζανα με το βασιλικο τσιμπουκι
Αλκαμενους 117 μαρια μια τροφαντη ξανθουλα,όχι χοντρη η οποια δε λεει πολλα αν είναι αυτή που νομιζω
Ρεμουνδου
20 μαρια η λεπτη ξανθουλα με το αξιοπρεπεστατο σωμα και το μετριο προσωπo που ειδα τη προηγουμενη φορα
21 λιζα ξανθο λεπτο κοριτσακι
21 πανω ένα απαραδεκτο εξαιρετικα αδυνατο μελαγχροινο
Αγ πετρου αλινα,μελαγχροινο μετριου αναστηματος και εμφανισης ,όχι απαραδεκτο όμως
Φωκαιας
25α η αννιτα από προδρομου 16
25β τζουλια η πολωνεζα,προκειται για τις δυο τελευταιες αποτυχημενες από πλευρας ποιοτητας καταθεσεις μου,ευτυχως δεν πηγαν χαμενα τα χρηματα γιατι αν δε τις ηξερα θα εμπαινα,εχει ο καιρος γυρισματα...
19 η μαρια το αδυνατο κοριτσι,καπως το σουλουπωσανε σημερα..
Φυλης
80 μαρια η ξανθια με το πρωκτικο
86β η κοντοπουτανη μελαγχροινη με το γλυκο προσωπο(μοιαζει καπως με την αρτεμις αλεξανδρατου)και το δεμενο κορμι
69β αννα η βουλγαρα,ειπα να δω τι γινεται και τη πετυχα,παντα μου κανει καλο κρεβατι και ας μην πηγαινα στο 69α που δουλευει.Ομως με το που την ειδα το εικοσαρικο βγηκε αυτοματα από τη τσεπη και δεν το μετανοιωσα αφου μ εφτιαξε μια χαρα.Ετσι πηρε τελος και η γκινια της προηγουμενης βδομαδας που με ξενερωσε με αννιτα ,τζουλια και αλινα που ευτυχως στη τελευταια γλιτωσα και το εικοσαρικο
Πολύ καλές ενημερώσεις από τα νέα παιδιά αλλά ο xilnik είναι δάσκαλος !!!
Σε λίγες ημέρες θα είμαι και πάλι στο μέτωπο...
ότι καιρό και αν κάνει
παρεμπιπτόντως...
ακούγεται από έγκυρες πηγές ότι το πρώτο 10ημερο του Ιανουαρίου θα ρίξει αρκετό χιόνι στη Αθήνα (ενδεικτικά στην Ακρόπολη το χιόνι θα φθάσει τα 10cm)
οπότε (αναλογικά και αντίστοιχα) στο Μεταξουργείο θα υπάρχει πολύ χιόνι
Θα είναι διαφορετικά να πηδάς και έξω το χιόνι να είναι όπως στην γενέτειρα της μεταναστεύουσας ιερόδουλης...
Σήμερα πρωί Τρίτη 28/12/2010
...
Αλκαμένους 113 Ντιάνα - κατάθεση.
...
Τρίτη και Παρασκευή στο Αλκα 117
Απόγευμα Τριτης; και Πέμπτης στο Διδύμου
η ντιανα που ρωτας ειναι αυτη που δουλευε στο ελλης 3 η γκιλφ???????????????Σε ποιό ρδέλο της Διδύμου δουλεύει απογεύματα η Ντιάνα ?
Σε ποιό ρδέλο της Διδύμου δουλεύει απογεύματα η Ντιάνα ?
η ντιανα που ρωτας ειναι αυτη που δουλευε στο ελλης 3 η γκιλφ???????????????
xilnik έγραψε:69β αννα η βουλγαρα,ειπα να δω τι γινεται και τη πετυχα,παντα μου κανει καλο κρεβατι και ας μην πηγαινα στο 69α που δουλευει.Ομως με το που την ειδα το εικοσαρικο βγηκε αυτοματα από τη τσεπη και δεν το μετανοιωσα αφου μ εφτιαξε μια χαρα.Ετσι πηρε τελος και η γκινια της προηγουμενης βδομαδας που με ξενερωσε με αννιτα ,τζουλια και αλινα που ευτυχως στη τελευταια γλιτωσα και το εικοσαρικο
μελαχρινη,περιπου 25 ετων,μετριο υψος,μικρο βυζι πλαδαρο σωμα.χαρακτηριστικο της τα γλωσσοφιλα που δινει (τι κολλημα ειναι αυτο?)και η εντονη μυρωδια κωλονιας που αρωματιζετεΜήπως μπορείς να περιγράψεις λίγο αυτή την Άννα;