VanPucerMan
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
βαλε εδω και οταν θα ειναι ετοιμο το κανεις copy-paste
Σημερα το πρωι,περνωντας απο Μεταξι και απεναντι απο το μπουρδελο της Δελληγιωρη ανοιξε ενα καινουγριο κολλητα με το πακιστανοσουβλαντζιδικο που βρισκεται στην γωνια... επιβεβαιωνει κανεις κατι??
τυπε πριν λιγο περασα και εγω απο κειαπογευματινη βαρδια πριν απο λιγο...
Τελικα πηγα απο αγαθουπολεως η σημερινη καταθεση
τωρα τι μπορω να κανω ? να βαλω την κριτικη στο διπλανο του?
αφου δεν εχει ανοιξει αυτο...
αντε καντε κατι ρε μορτηδες υπευθυνοι ...
τυπε πριν λιγο περασα και εγω απο κει
λεει τιποτα στο γαμησι αυτη?ποσα εδωσες τελικα γιατι η τσατσα ειπε κατι για εξτρα κτλ
η τσατσα ειναι πρωην πουτανα που ειχε περασει και απτο σπιτι του δρακωλα στην διδυμου
οχι τυπεκαλα στησιματα... κοντοπουτανο
αλλα εχει πολλα αρνητικα μεσα στο δωματιο οπως και θετικα.
Αν δεν διευθετηθει το θεμα αποψε
με τον καταλογο θα την γραψω εδω την κριτικη
ονομα ρωτησες??? γιατι εγω δεν την ρωτησα
εξτραδακι ;
τυπε μου ειπεσε μενα η τσατσα δεν εκανε παρουσιαση για εξτραδακια μορτη
δεν ξερω στον απολυτο τι ακριβως ειπε και αν την ρωτησε περαιτερω
για να σιγουρευτει....
σε μενα ετσι οπως την παρουσιασε ηταν για τα βασικα παντως ;)
τυπε μου ειπε
περιμενε να δεις την κοπελα,τσιμπουκακι ελευθερα πιασιματα πισωκολλητο
κανει μια παυση και χωρις να ρωτησω κατι μου λεει
η τιμη ειναι λιγο παραπανω γιατι κανει και εξτρα,κωλο και ακαποτη πιπα
αυτα ακριβως μου ειπε
μας εφτιαξες αγρια τυπεΗ μεγάλη έκπληξη έγινε σήμερα το πρωί στο Φωκ.17 άνω όπου έπαιζε καινούριο πολυ όμορφο μικρό ρουμανάκι εντελώς άπειρο.
Ολοι οι συναγωνιστές που βρισκόντουσαν στα περιξ της Φυλής τίγκαραν δωμάτια και σαλόνια για να γευτούν τη καινούρια άφιξη
Οπως και να το κάνουμε όλοι οι συμπουρδέλιαρηδες το εκτιμούν το νέο αίμα
Αν και δυστυχώς η υπερπροβολή μπορεί να το κάψει ένεκας που το ζήτησε ο Απόλυτος,άλλα και για να στηρίξουμε τα μαγαζιά που φέρνουν καινούρια κορίτσια προχωρνώ στο παρασύνθημα..μας εφτιαξες αγρια τυπε
σε ολους αρεσει το νεο αιμα
για πες περιγραφη της δικε μου
Αν και δυστυχώς η υπερπροβολή μπορεί να το κάψει ένεκας που το ζήτησε ο Απόλυτος,άλλα και για να στηρίξουμε τα μαγαζιά που φέρνουν καινούρια κορίτσια προχωρνώ στο παρασύνθημα..
Λοιπόν τύπε μου Απόλυτε, μιλάμε για σπέσιαλ κορμάκι 1,65-1,68,φρέσκια επιδερμίδα 20χρονου που σε αφήνει να το φιλάς παντού,βυζάκι χαριτωμένα μικρομεσαίο και μια πολύ γλυκιά φατσούλα.
Ελληνικά γρί τη κάποτα σου τη δίνει να τη βάλεις εσύ γιατι η ίδια δε τα καταφέρνει
Πίπα και στησίματα ικανοποιητικά και χωρίς βιασύνες όπως άλλωστε όλα τα αδούλευτα μικρά..
Νομίζω ήμουνα σαφής
Αυτό ακριβώς τύπε μου σκέφτηκαν σημέρα και όλοι οι πρωινοί συναγωνιστές μολις μυριστηκαν τον πιπίναρο και κάνα ντού απο παντού
τυπε εμενα δεν με νοιαζει η ηλικια,καλυτερα ναταν πουρόΑυτό ακριβώς τύπε μου σκέφτηκαν σημέρα και όλοι οι πρωινοί συναγωνιστές μολις μυριστηκαν τον πιπίναρο και κάνα ντού απο παντού
..και συ και γώ...και πολλοί άλλοι Πρέπει εξάλλου να στηρίζωμεν τα νέα παιδιά στα πρωτα τους βήματααλλα παντα τις νεες στην δουλεια τις προτιμω