amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
ΧΑΧΑΧΑΧΑ μαρεσετεεεεε ενωμενοι παιδια και βουρρρρρρ για αγαθουπολεωςςςςςς μην καθοσαστε ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑΑ
Και από προσωπικό ? ? ? ?
ΧΑΧΑΧΑΧΑ μαρεσετεεεεε ενωμενοι παιδια και βουρρρρρρ για αγαθουπολεωςςςςςς μην καθοσαστε ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑΑ
Χρόνια πολλά και καλά, maria-brasil.Χρονια πολλαααααααα καλα Χριστουγενααααααα σε ολουσσσσσσσ
φερε την βανεσσα παλι να τρεξουμε ...-κουτοχορτο δεν τρωμε παλι..ΧΑΧΑΧΑΧΑ μαρεσετεεεεε ενωμενοι παιδια και βουρρρρρρ για αγαθουπολεωςςςςςς μην καθοσαστε ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑΑ
Αν δεν ειναι κανας μπράβος η κανας νταβατζής μεσα τυπε γιατη οχι αφου δεν σου πρόσφερε τιποτα....στην περιπτωση που την διωχνεις απο το δωματιο
ρε μορτη ξιλνικ
μετα τι κανεις? ζητας τα λεφτα πισω μολις βγεις?
Αν δεν ειναι κανας μπράβος η κανας νταβατζής μεσα τυπε γιατη οχι αφου δεν σου πρόσφερε τιποτα....
Καμια φορα σκανε μυτη και βλέπουν τι συμβένει...και που θα το ξερουμε αυτο ρε μορτη?
αν ειναι κρυμμενοι?
Καμια φορα σκανε μυτη και βλέπουν τι συμβένει...
Αρκετοι ειναι εκει κοντα στα καφενία....
Τα χρηματα επιστραφηκαν κανονικα
τυπε τις πιο πολλες φορες παιρνεις πισω τα λεφτα ή εστω τα μισακαλως την πηρα την απαντηση μου.
Προτιμω να δεχθω μια προσωρινη απωλεια
παρα να ελθω αντιμετωπος με τον υποκοσμο
παντως και να πιανω κουβεντες και συζητησεις
υπαρχουν και αλλου πουτανίες που εχουν πουτανάρια
Ναι ρε τυπε..καλως την πηρα την απαντηση μου.
Προτιμω να δεχθω μια προσωρινη απωλεια
παρα να ελθω αντιμετωπος με τον υποκοσμο
παντως και να πιανω κουβεντες και συζητησεις
υπαρχουν και αλλου πουτανίες που εχουν πουτανάρια
Ναι ρε τυπε..
ακου σκινικο...
Ειμαι σε ενα στην φυλης και μεσα ειταν ενας πακιστανος που ουτε καν την γλώσσα δεν ηξερε να μιλάει, ουτε με νοηματα επερνε χαμπάρι..
Μας διώχνει η τσατσα,βγηκα εξω και απο περιεργια άραξα εξω να δω τι θα συμβει τυπε...
Και μεσα σε 2 λεπτα σκαει μυτη ενας απο το απέναντι καφενείο, χοντρος και αρκετα ψηλος και έδιωξε τον πακιστανο .
Ειναι μερικες φορες ριψοκινδυνο να τσακωθεις με τσατσαδες,γουσταρα μια φορα να την πω στην ευα τυπε...
Ρε τι πραμα ειναι αυτο ρε?
Ταβάνια λεει, μπαλκονατο λεει,και οτι δεν μπορεις να φανταστείς, και στην πραγματικότητα απο της 10 που ειχε , το πολυ 2 να ταν καλες...
τυπε τις πιο πολλες φορες παιρνεις πισω τα λεφτα ή εστω τα μισα
αλλα θελει να μπεις σε μια διαδικασια κουβεντας γυρω απτο θεμα
εγω τυπε δεν το κανω ποτε,απλα ριχνω μαυρο στην πουταναγια αυτο αστο μορτη γαμησε το
Αν δεν ειναι κανας μπράβος η κανας νταβατζής μεσα τυπε γιατη οχι αφου δεν σου πρόσφερε τιποτα....
Ναι αλλα εσυ δεν μπορείς να μπλέξεις ομως ??Οχι, Σταμ, και ναναι εγω λεω μην κωλωνουμε,αμα πεις καλω το 100 χεζονται ολοι,γιατι α) το 99 0/0 δεν εχει αδεια για μπουρδελο, β) το 95 ο/ο απο τις κοπελλες δεν εχει αδεια ιεροδουλης,οποτε αν ερθει η αστυνομια την εβαψαν,και το ξερουν.Ασε που αν την πιασουν θα την πανε και καροτσακι για τη χωρα της απο οπου δε θα μπορει να ξαναμπει Ελλαδα με τιποτα...