Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 339 άτομα (45 μέλη και 294 επισκέπτες)

ΒΝΒ

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
12
Πόντοι
1
Και για εξηγιόμαστε απλά και καθαρά να σημειώσω τα παρακάτω :

Όταν αναφέρομαι σε "ατέρμονα" ποστάκια δεν εννοώ  τα ποστάκια του hardcoras που είναι χρήσιμο μέλος στη παρέα μας (όπως και ορισμένα μέλη με παρόμοια δραστηριότητα και συμπεριφορά)
αλλά σε συγκεκριμμένα μέλη που γράφουν ανούσια, άνοστα και άχρηστα ποστάκια...
ταλαιπωρώντας όλους εμάς

... κσι όχι μόνο

:booty: :booty: :booty:

καλημερα σε ολους τους μπουρδελιαρηδες

τι εννοεις ρε φιλαρακι περι "ανοστα και αχρηστα ποστακια" ?

ρωτω μηπως και εγω εχω καποια ατοπηματα,που νομιζω οτι δεν εχω, διοτι προσπαθω παντα να δωσω την ολη εικονα της περιοχης-οικου που επισκεπτομαι,και ενημερωνω παντα ακομη και εαν προκειτε για 3-4 σπιτακια (μιας και πιστευω οτι καποιοι ενδιαφερονται για συγκεκριμενους οικους-κοπελες)

ΒΝΒ

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
12
Πόντοι
1
τωρα, εαν εννοεις ας πουμε καποιους που αναζητουν καποιες κοπελες στο θεμα...
"ημερησια ενημερωση για μπουρδελα" ενω υπαρχει θεμα για αναζητηση.
Συμφωνω μαζι σου , το καθε τι να γραφετε εκει που πρεπει.  :thumbsup:

:think: δεν ειναι και τοσο κακο ομως , μιας και το παρον θεμα ειναι απο τα δημοφιλεστερα του site :happy:

Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
28
Πόντοι
0
Κάποιο αξιόλογο μέλος που έγραψε (χθες) ότι στη Φυλής συνάντησε αξιόλογες ιερο-κορασίδες στα πορνο-καταστήματα επιβεβαιώνω ότι πράγματι αυτό συμβαίνει!

Παρένθεση και την  κλείνω αμέσως

Προσπαθώ να βρώ προηγούμενες ενημερώσεις είτε δικές μου είτε αξιόλογων συναδέλφων και χάνομαι στα "ατέρμονα" ποστάκια. Θεωρώ ότι (μάλλον) θα ήταν χρήσιμο (όπως και σε σούπερ μάρκετ) να πήγαιναν ... "σε ταμείο express" όσοι είχαν να ενημερώσουν έως δυο-τρια μπουρδελάκια

:2funny: :2funny: :2funny:

Λοιπόν σύντροφοι μπουρδελο-καταλανωτές, αυτό το post έφερε πάλι στο μυαλό μου κάτι που σκέφτομαι εδώ και καιρό.
Δεν ξέρω αν είναι τεχνικά δυνατόν -αυτό είναι κάτι που θα δεί ο admin- αλλά θα μας "έλυνε τα χέρια".
Σκέφτομαι κάτι σαν google document που θα μοιάζει με excelόφυλλο και θα ενημερώνετε live απ' του πορνοσκάουτερς.
Αντί, δηλαδή, να γράφουμε κατεβατά με διευθύνσεις και ονόματα, θα μπορούσε να υπάρχει ένα έτοιμο excel με όλα τα μπουρδέλα και 3 διαφορετικά sheets  για τις 3 βάρδιες. Εκεί σε συγκεκριμένα columns ο συναγωνιστής θα γράφει την ημερομηνία της επίσκεψης, την ώρα, το όνομα της "κοπέλας", το πρόγραμμα, την τιμή, απλή περιγραφή (πχ ψηλή, μελαχροινή, με πιασίματα, ωραίο βυζί), απλό σχόλιο (πχ. καλή ή απαράδεκτη ή κλπ) και highlight (πχ. deepthroat ή τέλειο στήσιμο στα 4 ή κλπ). Κάθε νέα εγγραφή θα διαγράφει την προυπάρχουσα και έτσι θα έχουμε μία σχεδόν real-time εικόνα της "αγοράς".

Πως σας φαίνεται ??  (Admin ακούς??)

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16

Όταν αναφέρομαι σε "ατέρμονα" ποστάκια δεν εννοώ  τα ποστάκια του hardcoras που είναι χρήσιμο μέλος στη παρέα μας (όπως και ορισμένα μέλη με παρόμοια δραστηριότητα και συμπεριφορά)
ταλαιπωρώντας όλους εμάς

... κσι όχι μόνο

ρε φιλε μιλα συγκεκριμένα.
Τι φοβάσαι μην σε δουν στον δρομο και δεν σου πουν καλημέρα?

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.931
Πόντοι
6.925

Όταν αναφέρομαι σε "ατέρμονα" ποστάκια δεν εννοώ  τα ποστάκια του hardcoras που είναι χρήσιμο μέλος στη παρέα μας (όπως και ορισμένα μέλη με παρόμοια δραστηριότητα και συμπεριφορά)
ταλαιπωρώντας όλους εμάς

... κσι όχι μόνο

Συμφωνώ ερωτήσεις τύπου κάτι "καλό για τώρα" ή "αυτή ποιά είναι, τι κάνει, την ξέρεις" κλπ. θα μπορούσαμε να τα μαζέψουμε σε άλλον νήμα και εδώ να παρατίθενται μόνον ενημερώσεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Να πώ και εγώ την γνώμη μου?

Η παρεμβολή κριτικών μέσα στις ενημερώσεις δεν μ αρέσει.

Καλύτερο θα ήταν να ανεβαίνουν σαν κριτικές (Οπως ειπα και στον φουτζιμ) και εδώ απλά να υπάρχουν ενημερώσεις του κλασσικού τύπου

και μερικές ερωτήσεις ουσίας.... εχω πάει αρκετές φορές την κουβέντα οταν έβλεπα πως ξεφεύγει στον σχολιασμό ημερησιων ενημερωσεων...

σεβόμενος και την παρατήρηση που ειχε κανει ο Φαρκελι πριν κατι μέρες και ειχε δίκιο.

Π.Σ Όποιος εχει καιρό να πάει Φυλής οπως πχ εγω αυτές τις μέρες καλο θα ήταν να μην ποστάρει - ρωτάει καν γιατι παραπλανει :grin:
Ας πάει μια βόλτα πρωτα να δει τι παίζει και αν εχει καμιά απορία μετα.... ΠΧ ερωτήσεις τυπου "Να παω εκει? Που ειναι αυτο? Που εχει Μιλφ? κτλπ" ειναι ανουσιες. Στραβος δεν εισαι... αν εχεις χρονο κανεις μια τσαρκα.

Π.Σ2 Για αυτην στο Βεργας 6 την ξανθια μιλφ που ειπε και ο τζοκερ με τα ασπρα εσωρουχα.... ειχα και εγω απορια γιατι την ειχα δει σε καποια τσαρκα αλλα λεω δεν ρωταω αμα ειναι θα παω και θα μπω να δω τι παιζει.. ε τετοιες ερωτησεις πχ καλο ειναι να αποφευγονται για να μενει το θρεντ πιο καθαρο και πιστευω αυτο εννοουσε και ο Φαρκελι με την παρεμβαση του... 500 συναγωνιστες την εχουν επισημανει πχ ... πας αν ειναι και βλεπεις αποκλειεται με τετοιες περιγραφες να μην την αναγνωρισεις ειδικα αν ρωτησεις και ονομα.

Αυτα απο μενα... μολις εχω κατι νεοτερο θα "ξαναενοχλησω"  :grin: ;)  

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οι παρεμβολες κριτικων ειναι μεσα στα πλαισια της ενημερωσης παντα...οταν κανεις μια κριτικη ξεχωριστα καλη η κακη δε διαφημιζεις το κοριτσι αλλα τους απο πισω,αυτοι επωφελουνται...αν παρατηρησης,σε καθε κριτικη υπαρχει φωτογραφια του σπιτιου οχι της κοπελας...

Gio6969

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εχθες πρωινη βαρδια στο Περγαμου 1 επαιζε ενα μωρο με βυζαρες, δε θυμαμαι ονομα, εβγαζε μεγαλη βαρεμαρα κ αγγαρεια κ δε περασα, γνωριζει κανεις για υπηρεσιες?

ΒΝΒ

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
12
Πόντοι
1
Εχθες πρωινη βαρδια στο Περγαμου 1 επαιζε ενα μωρο με βυζαρες, δε θυμαμαι ονομα, εβγαζε μεγαλη βαρεμαρα κ αγγαρεια κ δε περασα, γνωριζει κανεις για υπηρεσιες?

XAXAXAXXAXA  :2funny:  ενταξει τι να του πεις του παιδιου τωρα ? αφου δεν διαβαζει τα μολις απο πανω του σχολια των συναγωνιστων ?

foujim

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Να πώ και εγώ την γνώμη μου?

Η παρεμβολή κριτικών μέσα στις ενημερώσεις δεν μ αρέσει.

Καλύτερο θα ήταν να ανεβαίνουν σαν κριτικές (Οπως ειπα και στον φουτζιμ) και εδώ απλά να υπάρχουν ενημερώσεις του κλασσικού τύπου

και μερικές ερωτήσεις ουσίας.... εχω πάει αρκετές φορές την κουβέντα οταν έβλεπα πως ξεφεύγει στον σχολιασμό ημερησιων ενημερωσεων...

σεβόμενος και την παρατήρηση που ειχε κανει ο Φαρκελι πριν κατι μέρες και ειχε δίκιο.

Π.Σ Όποιος εχει καιρό να πάει Φυλής οπως πχ εγω αυτές τις μέρες καλο θα ήταν να μην ποστάρει - ρωτάει καν γιατι παραπλανει :grin:
Ας πάει μια βόλτα πρωτα να δει τι παίζει και αν εχει καμιά απορία μετα.... ΠΧ ερωτήσεις τυπου "Να παω εκει? Που ειναι αυτο? Που εχει Μιλφ? κτλπ" ειναι ανουσιες. Στραβος δεν εισαι... αν εχεις χρονο κανεις μια τσαρκα.

Π.Σ2 Για αυτην στο Βεργας 6 την ξανθια μιλφ που ειπε και ο τζοκερ με τα ασπρα εσωρουχα.... ειχα και εγω απορια γιατι την ειχα δει σε καποια τσαρκα αλλα λεω δεν ρωταω αμα ειναι θα παω και θα μπω να δω τι παιζει.. ε τετοιες ερωτησεις πχ καλο ειναι να αποφευγονται για να μενει το θρεντ πιο καθαρο και πιστευω αυτο εννοουσε και ο Φαρκελι με την παρεμβαση του... 500 συναγωνιστες την εχουν επισημανει πχ ... πας αν ειναι και βλεπεις αποκλειεται με τετοιες περιγραφες να μην την αναγνωρισεις ειδικα αν ρωτησεις και ονομα.

Αυτα απο μενα... μολις εχω κατι νεοτερο θα "ξαναενοχλησω"  :grin: ;)  
φιλαρακο εγω διαφωνω μαζι σου οσον αφορα τη στεγνη κλασσικη ενημερωση(κοπελα οικος βαρδια και οβερ)αν μπορω να περιγραψω κατι
παραπανω,αλλωστε εγω προσωπικα ενημερωνω για ολα τα σπιτια που μπαινω για το ποια υπαρχει και πως ειναι....συμφωνω απολυτα
ομως οτι μπορουμε να αποφευγουμε ερωτησεις του στυλ ποια ειναι ,που χαθηκε η ταδε κλπ για να διατηρειται το θρεντ πιο καθαρο

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
εγω λεω να αφησουμε τους προβληματισμους κ να αρχισουμε την ενημερωση

πρωτα απο ολα εδω δεν ταιριαζει ο προβληματισμος

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ΦΥΛΗΣ71Α ΜΑΡΜΠΟΡΑ.Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ...ΚΑΝΑΜΕ ΤΣΙΓΡΑΚΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ 25ΛΕΠΤΑ ΦΟΥΛ ΚΑΙ ΕΧΕ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Σήμερα το πρωί, δε, μπήκε κάποιος τουλάχιστον 2 φορές, την έβλεπε και μόλις γύριζε την πλάτη και πήγαινε να φύγει, της ούρλιαζε κι έφευγε. Μου'πε ότι θα φώναζε τη φύλαξη :cheesy:

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Σήμερα το πρωί, δε, μπήκε κάποιος τουλάχιστον 2 φορές, την έβλεπε και μόλις γύριζε την πλάτη και πήγαινε να φύγει, της ούρλιαζε κι έφευγε. Μου'πε ότι θα φώναζε τη φύλαξη :cheesy:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: πλάκα πλάκα τι βλέπουνε τα μάτια μας σε αυτές τις τσάρκες..

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Βραδινη ενημερωση
Βεργας
6α η τινα η γνωστη ξανθια mlf
6β η μαρινα από φωκαιας 27 τελικα,αυτή ηταν μ ένα ωραιο σετ εσωρουχα οπου διαγραφοταν τελεια το κορμι της,τελικα όμως δε μπηκα φοβουμενος τις κριτικες συναγωνιστων και επειδη την ειχα παρει παλαιοτερα
Φυλης
54α αννα η γνωστη κοπελιτσα με το λεπτο σωμα,το μεγαλο στηθος και την ψυχρη συμπεριφορα
54β ντενισα
59 κατω ελενα,μελαγχροινο κοριτσι με το τεραστιο και  ωραιοτερο φανταζομαι  για τους βυζολαγνους στηθος  στη φυλης
67 αντινα μελαγχροινο mlf ,καπως αδιαφορο με πρωκτικο
69β η νεα μπιανκα
71α μαρινελα,ένα κοντοπουτανο ανορεξικο κοριτσι με κοντο μαλλι
71β αννουλα η ξανθια
84α μαργαριτα με πρωκτικο,το ξανθο κοριτσι που σημερα ηταν με καστανομαυρα μαλλια
84β ξενια,ωραιο προσωπο και στηθος με κατσαρο μαλλακι
86α μικαελα
86β ρωξανα,ημουν ετοιμος να μπω όταν μου ξαναειπε ότι κανει φουλ προγραμμα βαζοντας απαγορευτικο στον εγκεφαλο μου,ειμαι σιγουρος,τη ξερω τη δουλεια δηλαδη ότι όπως ανεβαινει σταδιακα η καβλα θα μπω και όχι μονο για μια φορα και την ιδια μερα μαλιστα.Η μονη σημερα που μου εκανε πραγματικα κλικ και ας εχει και ραγαδες
Διδυμου 8α η χριστινα απο αγαθουπολεως,πολυ μου αρεσει αυτη η κοπελα αλλα οταν την ειχα παρει πριν πολλα χρονια σχεδον με ειχε απογοητευσει.Γνωριζουμε αν εχει αλλαξει κατι απο μερους της μεσα στο δωματιο τωρα
Φωκαιας
17α ενα λεπτο ρουμανακι συμπαθητικο με πρωκτικο,μεγαλο μειον σε αυτο το μαγαζι η τσατσα
17β σελενα με κοκκινα εσωρουχα
19 αμαντα
25α αντριαννα ,το πιο γλυκο, ομορφο και χαριτωμενο κοριτσι που εχω δει εδώ και χρονια στη φυλης,με τιποτα δεν την εκανες για πορνη,θα ντρεπομουν να πηγαινα στο δωματιο μαζι της,μονο για τους πολύ πιτσιρικαδες και ενδεικνυται και ταιριαζει
25β τζενη,μια μελαγχροινη κοπελα με το χαρακτηριστικο μαυρο κιλοτακι που φοραγε η χριστινα στη φυλης 84β,παιζει να είναι η ιδια
27 κατω μια κοντοπουτανη γυφτοπουλα
27 πανω λιζα ,mlf με μαυρα μαλια,οπου προβαλανε τα στηθη απ το νυχτικο της,υποσχομενο βλεμμα για τους λατρεις
69β η νεα μικρουλα μπιανκα
Αλκιβιαδου
16α κατερινα η κρητικια,τεραστια περιφερεια δυστυχως
16β μαρια πολύ ωραιο mlf αλλα υστερα από τη μεγαλη βολτα δεν ημουν πια σε διαθεση
16γ σονια
Μαραθωνος τα δυο τρελοκομεια
59 λαουρα μελαγχροινο με σκουλαρικακι στη μυτη και καλο σωματακι
Αχιλλεως και μαραθωνος νικη
Μαγνησιας 1 ντιανα,δε μιλαμε για αλλα για μια ξανθια  γιαγια
Καλυμνου 48 αναστασια ξανθια επισης πολύ μεγαλη σε ηλικια,γνωστη και από διδυμου

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: πλάκα πλάκα τι βλέπουνε τα μάτια μας σε αυτές τις τσάρκες..

Και τα μάτια τους να λες :2funny: :2funny:

Να ρωτήσω, η Χριστίνα, που δουλεύει πλέον σε στούντιο με άλλο όνομα, δουλεύει ακόμα σ'αυτά της Καλύμνου;

Επισκέπτης
Δηλαδή Αλίνα παπάκι = Αλίνα "στο μουνί μου"?
Συμφωνώ με το "Μακρυά του 84-86" δεν μπαίνω όυτε για να δω αλλά προσπαθώ να την θυμηθώ ... εκτός αν ιχσύει η ισότητα (την "στο μουνί" την θυμάμαι)
Είναι διαφορετικές κοπέλες.

..Όταν αναφέρομαι σε "ατέρμονα" ποστάκια δεν εννοώ  τα ποστάκια του hardcoras που είναι χρήσιμο μέλος στη παρέα μας (όπως και ορισμένα μέλη με παρόμοια δραστηριότητα και συμπεριφορά) αλλά σε συγκεκριμμένα μέλη που γράφουν ανούσια, άνοστα και άχρηστα ποστάκια...ταλαιπωρώντας όλους εμάς..
Στρατηγέ farkeli είσαι αυστηρός...παιδιά είναι...
Όταν τα υπό κρίση μηνύματα αφορούν ιερόδουλες και πηγάζουν από πρόσφατες ενημερώσεις, ας δημοσιεύονται εδώ για λόγους συνοχής.
Αλλά για τα "περί ανέμων και υδάτων", συμφωνώ και επαυξάνω.

..Π.Σ2 Για αυτην στο Βεργας 6 την ξανθια μιλφ που ειπε και ο τζοκερ με τα ασπρα εσωρουχα.... ειχα και εγω απορια γιατι την ειχα δει σε καποια τσαρκα αλλα λεω δεν ρωταω αμα ειναι θα παω και θα μπω να δω τι παιζει.. ε τετοιες ερωτησεις πχ καλο ειναι να αποφευγονται για να μενει το θρεντ πιο καθαρο και πιστευω αυτο εννοουσε και ο Φαρκελι με την παρεμβαση του..
Θεμιτές τέτοιες ερωτήσεις σε αυτό το νήμα, για κοπέλες που προκύπτουν από ημερήσια ενημέρωση.

Βραδινη ενημερωση Βεργας
6β η μαρινα από φωκαιας 27 τελικα,αυτή ηταν μ ένα ωραιο σετ εσωρουχα οπου διαγραφοταν τελεια το κορμι της,τελικα όμως δε μπηκα φοβουμενος τις κριτικες συναγωνιστων και επειδη την ειχα παρει παλαιοτερα
Την είχες πάρει παλαιότερα και δεν το θυμόσουν;.H δική σου εμπειρία με την Μαρίνα, ποια ήταν;

Σήμερα το πρωί:
Πιπίνου 65-Αλίνα η σπασαρχίδω.Από Φώκαιας 24, Περγάμου 1 κάτω.
Φυλής 136-Μιχαέλα steadily.ROCK STEADY.Σταθερή αξία.
Φυλής 109 κάτω-Κατερίνα είπε η υπηρέτρια.Προφανώς η μελαγχροινή σκουρόχρωμη του τελευταίου καιρού.
Φυλής 134 1ος-Τζέσικα η γνωστή λεπτή Βουλγάρα του οίκου.Τα βασικά.
Φυλής 134 ισόγειο-Αντζυ = Μόνικα από Φώκαιας 25 ισόγειο και Ξανθίπης 2.Πρέπει να έχει κριτικές.
Φυλής 134 υπόγειο-Πάολα είπε η υπηρέτρια.Προφανώς το λεπτό χαριτωμένο μελαγχροινό πιπινοειδές από Φυλής 134 1ος και Περγάμου 1 κάτω στις αρχές της καριέρας της.Τα βασικά.Έχει κριτικές.

piagos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
πριν από μισή ώρα φυλής 109 μιλφ μαρίνα...από περιέργεια λόγω καλών κριτικών των συναγωνιστών κατέθεσα...δε το μετάνοιωσα καθώς η τύπισσα όντως κάνει και γαμώ τις :pipa2:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
θα ξαναπήγαινα άνετα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οι παρεμβολες κριτικων ειναι μεσα στα πλαισια της ενημερωσης παντα...οταν κανεις μια κριτικη ξεχωριστα καλη η κακη δε διαφημιζεις το κοριτσι αλλα τους απο πισω,αυτοι επωφελουνται...αν παρατηρησης,σε καθε κριτικη υπαρχει φωτογραφια του σπιτιου οχι της κοπελας...

Ναι αλλα ξερεις ποιο θεμα προκυπτει? Αν πχ εγω εχω δει απο σημερινη ενημερωση πχ συναγωνιστη οτι στο 109 ειναι η Μαρινα... η Ελβιρα η δεν ξερω και εγω καποια... και απο τις περιγραφες της απλης μπουρδελοτσαρκας ειναι αυτο που ψαχνω (ΠΧ πιπινοειδες πορνιδιο η μιλφακι) και θελω να διαβασω κριτικες.... (γιατι αυτες που εχουν παρεμβληθει σε κριτικη συναδελφου την ημερα που μπηκε σε αυτην και τις εγραψε εδω μαζι με την γενικοτερη πορνοενημερωση του μπορει να εχουν χαθει 10 σελιδες πιο πριν) ενω σε αντιθετη περιπτωση αν εχει ανεβει κριτικη... παιρνω το νουμερακι απο εδω κλικαρω στο μπουρδελα.... βρισκω το σπιτακι... και αμεσως την κριτικη για την εν λογω που ενδιαφερομαι.... Αντε να χει παει 4η ή 5η κριτικη πιο κατω... αλλα και παλι ειναι πιο κουραστικο απο το να ψαχνεις σελιδες μεσα σε στο θρεντ  :grin:

Καταλαβαινεις τι σου λεω? Αλλα οκ... ο καθενας οπως θελει και νομιζει σιγα.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Λιοσίων 24/11/2010 βραδινή βάρδια

Το φανάρι του δρόμου άναψε πράσινο και (προφανώς) μου δόθηκε η άδεια να πορευθώ προς τα πορνο-καταστήματα της ιστορικής περιοχής των πατέρων (μας).

Το ρολόι της Ελλάδας έδειχνε 19.30’

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/68977311108165463521.jpg[/img[/URL]]

[color=red]ΧΩΜΑΤΙΑΝΟΥ 11 ΟΡΟΦΟΣ[/color]
[color=green]Κλάρα[/color] (νέα κοπέλα) με σκούρα καστανά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου αλλά με έκδηλη την απειρία στις μπουρδελο-δραστηριότητες όπως φάνηκε πολύ καθαρά κατά την εμφάνιση/κίνηση της στο σαλόνι, μάλλον ψηλή, με λίγα παχάκια στην περιφέρεια του κώ(ο)λου τον οποίο είχε σε χαμηλή τοποθέτηση ως προς το κέντρο βάρους του σώματος της. Ας σημειωθεί ότι δεν ήταν ικανοποιητικά τα βυζιά της ούτε σε μέγεθος ούτε σε σχήμα

[color=red]ΕΞΗΚΙΟΥ 18[/color]
[color=green]Τζένη[/color] από Λεωνίδου 28 όροφος (παλαιότερα) Λεωνίδου 6 (για λίγο) με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τα σύνορα της κω(ο)λοτρυπίδας, χαμογελαστό συμπαθητικό πρόσωπο αλλά με προσχηματική ή πραγματική ανεμελιά διανθισμένη με προσχηματική (επίσης) ή πραγματική χαζομάρα, μάλλον κοντή, λεπτή με μικρά βυζιά και ντροπαλό κώ(ο)λο σε τοποθέτηση εσωτερικού τόξου

[color=red]ΒΕΡΓΑΣ 2[/color]
[color=green]Βανέσα[/color] με μελαχρινά σπαστά μαλλιά, προκλητικό πρόσωπο με αποφασιστική πρόθεση στα μπουρδελο-δρώμενα, μάλλον μέτρια προς ψηλή, λεπτή με κανονικές αναλογίες, αποδεκτά βυζιά σιλικόνης και μικρή περιφέρεια κώ(ο)λου που δημιουργεί υποψίες σε συνδυασμό με κάποια ανεπαίσθητη βραχνάδα της φωνής

[color=brown][i]Επειδή βρισκόμουν κοντά, αναγκαστικά σκέφθηκα να περάσω και από τα μπουρδέλα της Φυλής/Φωκαίας[/i][/color]

[img]http://a0.twimg.com/profile_images/1124522112/20100817193021_doos_ZI09GWKCVMONL1DBRFT6YQ28ES4HU5JXA73P_bigger.jpg

Συμπληρώνοντας την χθεσινή μικρή ενημέρωση μου σημειώνω τα παρακάτω :

ΦΥΛΗΣ 71 ΟΡΟΦΟΣ
Μαντανέλα (έλα-έλα) με κοντά αγορίστικα μαλλιά, μάλλον κοντή, λεπτή με μικρά βυζιά και τετραπέρατο μικροκαμωμένο κώ(ο)λο σε καλοσχηματισμένη δομή
Στο σαλόνι ήταν δώδεκα Έλληνες, ένας μεσήλικας με κουστούμι/γραβάτα – μεγάλες φαβορίτες – πουράκι (13ος ), εγώ (14ος) και δυο πολυθρόνες από κλασσικό σαλόνι

ΦΥΛΗΣ 92 ΑΡΙΣΤΕΡΑ
Φλωρεντίνα από Ρουμανία με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, μέτρια στο ύψος, προκλητικό πρόσωπο, ικανοποιητικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο με tattoo στην ΟΜΣΣ 

ΦΩΚΑΙΑΣ 22 ΥΠΟΓΕΙΟ
Τζένη από Μονής Προδρόμου (βαπόρι) με κουρεμένα μαλλιά μέχρι τους ώμους, επεισοδιακό πρόσωπο, μάλλον μέτρια προς κοντή, λεπτή με περιορισμένο κώ(ο)λο, όλα μέσα σε ολόσωμο μαύρο διχτυωτό καλσόν όπως αυτό που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία

http://[URL unfurl="true"]www.goosta.gr/components/com_virtuemart/shop_image/product/hires/goosta.gr_25501211111L.jpg[/img[/URL]]

Αυτά τα λίγα για απόψε, δεδομένου ότι ο xilnik έγραψε για τα περισσότερα   :thumbsup:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom