jockerx όταν λέω για αστικό μύθο εννοώ τους παιάνες που είχα διαβάσει απο πολλούς συναγωνιστές για τις υπηρεσίες που προσφέρει η εν λόγω κοπέλα.Στο Φυλής 92 έχει ειπωθεί οτι έκανε παπάδες!!!Κολωκύθια τούμπανά!Όμως επειδή θέλω να είμαι άκρως αντικειμενικός απο τσαχπινιά,πουτανιά,καθώς και ομορφιά τόσο η Άνδρεα όσω και η Ρωξάνα το κατέχουν.Και ασφαλώς έχω παρατηρήσει την Άνδρεα και το γεγονός που λες οτι λειτουργώ βάση των πρωτογενών ενστίκτων
βλέπε κάβλα σημαίνει οτι και αναλογικά με την ποιότητα των εκδιδομένων γυναικών αυτή την στιγμή στους οίκους ανοχής η συγκεκριμένη κάνει το click.Το ξέρεις πολύ καλά οτι οι περισσότερες είναι για τα μπάζα,το βλέπεις και μόνο σου.Υπάρχει λοιπόν κάποιο μέτρο σύγκρισης;
Η Ρωξάνα λοιπόν καθώς και η Άντρεα με τις παρούσες μικροατέλειες δεν μπορεί κάποιος να πει οτι είναι μπάζα.Σε σύγκριση με άλλες μέτριες κοπέλες οι συγκεκριμένες τουλάχιστον ξεχωρίζουν.
professorx, διαπνέεσαι από μεθοδικότητα και σαφήνεια στην διατύπωση των κειμένων σου τα οποία περιέχουν χρηστικά στοιχεία.Ο τίτλος ήταν επιβεβλημένος για σένα.
Και μην... ανησυχείς!.Δεν ευλογώ το...
άλλο μου μισό...τα γένεια μου δηλαδή...
Για τα κορίτσια.Σίγουρα το κλικ
εμφανισιακά το κάνουν άλλες:Άννα η ξανθιά Μολδαβή - Ρενάτα - Αλίνα Μπεμπέ Λιλύ - Αντζυ Μόνικα - Μπιάνκα η "Ισπανίδα" - Τάνια Φ71Γ - Μιχαέλα Φ86 άνω - Μπιάνκα Φ69 κάτω και μερικές άλλες.
Κυριακάτικη πρωϊνή περιήγηση:
Ξανθίππης 2-Ρενάτα από Χωματιανού 11, Φυλής 134 υπόγειο, Φυλής 200, Διδύμου 8 κάτω και αλλού.Του HotScorpios.To απόγευμα θα είναι η Ειρήνη είπε η υπηρέτρια.Προφανώς η Ειρήνη-Κολωνού 30 κάτω, Διδύμου 8 κάτω.
Κων/λεως 206-Μελαγχροινή λεπτή με αυγουλωτά μάτια.Τα βασικά.Στην κουζίνα ολοταχώς...για να ασχοληθεί με τα οικοκυρικά!
Τροφωνίου 11 κάτω-Καστανή ευτραφής μεσήλικη.Στην κουζίνα και σεις, κυρία μου!
Φυλής 134 ισόγειο-Άντζυ από Φώκαιας 25 ισόγειο.Δηλαδή η Μόνικα-Χωματιανού 11 κάτω και Ξανθίππης 2.Τα βασικά.
Κολωνού 48-Τσάϊ και συμπάθεια.Τρίτη ηλικία.Ξανθιά κανονικού σχετικά πάχους από Διδύμου 20 πριν 3 έτη.
Κολωνού 32 γωνία-Αδιάφορη καστανή ευτραφής κοπέλα.
Κολωνού 32 υπόγειο-Καινούργια 4 ημέρων κατά την υπηρέτρια.Λεπτό πιπινοειδές μελανούρι.Δεν ανακοινώθηκαν πρόσθετες υπηρεσίες.
Κολωνού 32 1ος-"Έχω μια μικρή αδερφή
την λένε Βόρειο Ήπειρο
την αγαπώ πολύ
μεγάλος σαν γενώ
και πάω στον στρατό..."κ.τ.λ. Ισχνή μελαγχροινή κορασίδα που εγείρει συναισθήματα προστασίας και αναθεματισμού της κακιάς της τύχης...Αυτοπαρουσιάστηκε και δεν ανάφερε πρόσθετα.
Κολωνού 30 κάτω-Ντάρια η ΑΠΑΤΗ.Της ενότητας:
Φυλής 84-86 άνω-κάτω-1ος-2ος-εντός-εκτός κι επί τ'αυτά:ΜΑΚΡΥΑ!!!
Πουλάνε ΦΟΛΕΣ!!!:
ΑΛΙΝΑ ΠΑΠΑΚΙ - ΝΤΕΛΙΑ - ΙΡΙΣ - ΣΑΜΑΝΘΑ - ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ - ΤΖΟΥΛΙΑ - ΑΝΝΑ ΠΟΛΩΝΕΖΑ - [size=20pt]ΝΤΑΡΙΑ η ΑΠΑΤΗ[/size] - ΧΡΙΣΤΙΝΑ η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ
Κολωνού 27 ισόγειο-Αδιάφορη ξανθιά για να κάνει κούνια-μπέλα σε παιδική χαρά.
Κολωνού 27 1ος-Μαριάννα η ξεπετατζού.Η Μαριάννα-Ιάσωνος 1 (τέως Χάϊντι) σταμάτησε από τα Ιάσωνος 1 και χουφτώνει σε αυτό.Δεν κάνει πλέον ακάποτο.
Κολωνού 11 υπόγειο-Τατιάννα από Ιάσωνος 1 πριν ένα έτος.Καστανή ατσούμπαλη νεαρά.
Κολωνού 11 ισόγειο-Μάλλον λέγεται Έλενα.Ξανθιά, όμορφη κοπέλα κανονικού πάχους με αξιόλογους φυσικούς βύζους."Ρωσίδα και αφήνει φιλάκια εδώ, εδώ και εδώ" ανακοίνωσε η υπηρέτρια δείχνοντας στόμα, στήθος, μουνί.
Ιάσωνος 1Α-Ροξάνα η Ρόξι σταθερά.Τα βασικά και άν...τα κάνει.Έχει κριτική.
Ιάσωνος 1Γ-Λαρίσα.Σχετικά καινούργια.Μελαγχροινή,κοντή νεαρή,όχι παχιά.Τα βασικά.