Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 210 άτομα (18 μέλη και 192 επισκέπτες)

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Μηνύματα
1.097
Like
0
Πόντοι
16
picker εισαι υπερβολικος για την αντρεα...ενταξει μουναρα δε τη λες αλλα ουτε και τρελο μπαζο,κατι ενδιαμεσο...για την αντιερωτικη φατσα μαλλον θα συμφωνησω...και ρε γαμωτο της κανουμε και διαφημιση τωρα αλλα τελος παντων,πανω απο 2-3 σχολια για μια συγκεκριμενη κοπελα θα πρεπει να κοβονται απο τους admin...
 

Επισκέπτης
Πάει και η Κατερίνα...Κρίμα που στο τέλος είχαν ανεβάσει την επίσκεψη στα 30€ και δεν άφηναν χρόνο στον πελάτη.Στην Αγ.Πέτρου όταν δούλευε,η κοπέλα ήταν άριστη στις υπηρεσίες της...
 

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Μηνύματα
2.033
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Φυλής  69Α: Χριστίνα. Η γνωστή αδύνατη Καζακστανή που έχει ριζώσει στο συγκεκριμένο ίδρυμα. Με κοκκινωπά μαλλιά αυτή την φορά, συγκριτικά με την τελευταία φορά που την είδα.

CHEYENNE ...Η Χριστίνα η Καζακστανή είναι συνήθως στο Φυλής 69 όροφος.

Το ίδιο πράγμα δε λέτε; :think: :grin:
 

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Μηνύματα
326
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Παράθεση από: Mastoratzas στις χθες στις 23:44
Φυλής 86πάνω: δύο κοπέλες--> μια μελαχρινή με έκφυλο-όμορφο πρόσωπο και καλό σωματάκι κανονικού αναστήματος και μια ξανθιά με κότσο
η μελαχρινή ήταν γκάυλα μου άρεσε όνομα δεν είπε η τσατσά ξέρει κανείς ποια είναι αυτή?


JockerX -->Φυλής 86 πάνω ήταν η Άννα από Φυλής 54 άνω και Φυλής 109 κάτω.



Eχεις δίκιο μπέρδεψα τα ξεπετάδικα μεταξύ τους το 84 με το 86 :2funny:.
Στο 86 πάνω δεν πήγα, πήγα μόνο στο 84 όπου το καστανομελαχρινο καυλάκι ήταν μάλλον πιπίνι και με όμορφο-σέξυ πρόσωπο το έχεις δει-πάρει? ήταν duo με μια ξανθιά με κότσο καλούλα κ αυτή αλλά δεν με έφτιαξε...


Παράθεση απο Mastoratzas:
Διδύμου 20: H Γιάτσεκ Γκμόχ Φωτεινή με βυζάρες Νο5 σίγουρα


JockerX-->Αυτή η Φωτεινή δεν είναι η "Γιάτσεκ Γκμόχ".Η Γ.Γ.Φ είναι αυτή της Καλύμνου 36.

θα τον σκίσω τον φίλο κ του το είπα ότι εγω την Φωτεινή Γ.Γ τη θυμάμαι πολύ αλλιώς..του λέω ρε μαλάκα μήπως έκανε καμια πλαστική και άλλαξε τόσο πολύ? αλλά η αλλαγή αυτή που είδα μόνο με μεταμοσχευση προσώπου θα ήταν εφικτή! :2funny: :2funny:
εντωμεταξύ μου λέει και αυτός ποπο έχει αλλάξει χόντρυνε συννενόηση κουδούνι. :headbang:
στην ουσία αυτή την Φωτεινή νόμιζε αυτός ότι εννούσα και εγω, την έχει πάρει πολλές φορές παλιότερα για τις βυζάρες της με καλή περιποίηση κ στα μπαλάκια, μάλιστα γλύφει και τα μαστάρια της την ώρα της πράξης για να σε φτιάξει μου είπε.

εγω εννούσα την άλλη που λες εσύ, που πριν κανα χρόνο την είχα πετύχει σε κάποιο από τα Διδύμου στα κάτω απο την Αχαρνών μαγαζιά με πολύ σέξυ ντύσιμο για να κρύβει κ τις ατέλειες λόγω ηλικίας..
 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Το ίδιο πράγμα δε λέτε; :think: :grin:
Προφανως διάβασες οταν ειχα κανει την διορθωση.

Στην αρχη ειχα γραψει 67. ;)

ΥΓ: Η τσαρκα/ενημερωση  στην Φυλης εγινε σε 23 δοσεις.

Σε αυτα τις Διδυμου απο 23:00 εως 23:30 και τα υπολοιπ μετα τις 00:40.....
 

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Μηνύματα
8.757
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
αν ειναι οντως καλη οπως λεει

Προφανώς μιλάς για την Λίζα/Ελίζαμπεθ που δουλεύει στο 33 (αυτό έχει σκαλιά και μικρό σαλονάκι).
Είναι στο κουρμπέτι πάνω από 3-4 χρόνια, συνήθως σκάντζα από τις υπόλοιπες της εκεί αλυσίδας (βάλε και Ια30 πάνω - κάτω).

Πραγματικά μιλάμε για το καλύτερο ίσως σώμα που έχει δουλέψει στο χώρο τα τελευταία χρόνια. Ο κώλος της είναι πέτρα και το βυζί απίστευτο σε μέγεθος και εξωπραγματικό στην υφή. Θα έπαιρνα όρκο ότι είναι μαϊμού, έχω όμως συζητήσει ενδελεχώς το θέμα με την Φωτεινούλα και έβαζε το χέρι της στην φωτιά ότι ήταν πραγματικό. Τείνω να την πιστέψω, και ως εκ τούτου πιστεύω ότι αξίζει το δεκαπεντάρι μόνο για πασπάτεμα στήθους.

Μέσα στο δωμάτιο κάνει βασικό πρόγραμμα: πολύ καλή πίπα (απίστευτα γεμάτη) αλλά μέχρις εκεί. Την έχω πάρει πάνω από δέκα, ίσως και είκοσι φορές και μπορώ να σου πω ότι κάνει το πιο σπαστικό γαμήσι που μπορώ να σκεφτώ. Ειλικρινά, λες και έχει σκοπό να στην σπάσει, όλο μα και μου και δεν το βουλώνει με τίποτα. Κρεβατομουρμούρα από πουτάνα δηλαδή. Έχουν υπάρξει φορές που ήθελα κυριολεκτικά να την σπάσω στο ξύλο.

Αλλά το άτιμο το σώμα...

----

@picker @professorx Η Αντρέα όντως μου φάνηκε κάπως. Σίγουρα δεν θα την έλεγα μουνάρα, όπως δεν θα έλεγα και την Αμάντα (Φω19) ή την Σαμπρίνα (Φυ59 και Κο11) ή αρκετές άλλες που κατά καιρούς έχουν πάρει την σφραγίδα. Βέβαια έχω διαγνωσμένη πουτανοκαψούρα με την Νικόλ την οποία κάποιοι άλλοι ούτε να την φτύσουν δεν θέλουν, οπότε... περί ορέξεως...

---

Χθεσινές τσάρκες. Πρωί: Μετά από κριτική συναδέλφου, αποφάσισα να το ρίξω στον αλπινισμό. Ξεκινώντας από Βριλησσού 24 όπως είχε εμφανιστεί εκ νέου η Νικόλ (από Φω17κα). Τζίφος, δούλευε άλλη, η τσα^2 μου τόνισε όμως ότι θα την πετύχαινα το απόγευμα.
Μίνι τσάρκα στην Φυλής και πέριξ, όπου κατέθεσε σε Λάουρα (Φω25κα, δούλευε και στο πάνω). Ωραίο πιπινοειδές σωματάκι, με βυζάκι παλάμης και σχετικά γεμάτο κωλαράκι. Καλό πρόσωπο με εξαίρεση την μύτη. Βασικό πρόγραμμα. Στο δωμάτιο πάντως τα έδωσε όλα, με πολύ έντονο τσιμπούκι και γαμήσι σε πάρα πολλές στάσεις (αν ήταν λεωφορείο θα είχα φτάσει Άνω Πατήσια...) Δεν την είχα ξαναπάρει (νομίζω έκανε και ακά παλιά όταν δούλευε στο πάνω) και μάλλον έχανα. Πολύ καλή λύση για τα πρωινά.

Απόγευμα: αλπινισμός, μέρος δεύτερο (αυτή την φορά με αμάξι). Ναι, αυτή την φορά πέτυχα την Νικόλ... [τα υπόλοιπα παραλείπονται]
Στην απογευματινή Φυλής, έπαιζαν:
Φυ71νε - η ξανθιά φαρδοκάπουλη που δουλεύει και με την Εύα
Φυ&ΜΠ - κλειστό (αναμμένο φως)
Φυ92νε - Ελβίρα και κήτος με γυαλιά
Φυ67 - ενδιαφέρουσα μελαχρινή με ακά

Γενικά δεν θυμάμαι πολλά... Φεύγοντας πάντως έριξα μια και στην προαναφερθείσα Λίζα...
 

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Μηνύματα
450
Κριτικές
3
Like
101
Πόντοι
1
Προφανώς μιλάς για την Λίζα/Ελίζαμπεθ που δουλεύει στο 33 (αυτό έχει σκαλιά και μικρό σαλονάκι).
Είναι στο κουρμπέτι πάνω από 3-4 χρόνια, συνήθως σκάντζα από τις υπόλοιπες της εκεί αλυσίδας (βάλε και Ια30 πάνω - κάτω).

Πραγματικά μιλάμε για το καλύτερο ίσως σώμα που έχει δουλέψει στο χώρο τα τελευταία χρόνια. Ο κώλος της είναι πέτρα και το βυζί απίστευτο σε μέγεθος και εξωπραγματικό στην υφή. Θα έπαιρνα όρκο ότι είναι μαϊμού, έχω όμως συζητήσει ενδελεχώς το θέμα με την Φωτεινούλα και έβαζε το χέρι της στην φωτιά ότι ήταν πραγματικό. Τείνω να την πιστέψω, και ως εκ τούτου πιστεύω ότι αξίζει το δεκαπεντάρι μόνο για πασπάτεμα στήθους.

Μέσα στο δωμάτιο κάνει βασικό πρόγραμμα: πολύ καλή πίπα (απίστευτα γεμάτη) αλλά μέχρις εκεί. Την έχω πάρει πάνω από δέκα, ίσως και είκοσι φορές και μπορώ να σου πω ότι κάνει το πιο σπαστικό γαμήσι που μπορώ να σκεφτώ. Ειλικρινά, λες και έχει σκοπό να στην σπάσει, όλο μα και μου και δεν το βουλώνει με τίποτα. Κρεβατομουρμούρα από πουτάνα δηλαδή. Έχουν υπάρξει φορές που ήθελα κυριολεκτικά να την σπάσω στο


μια ψηλη αδυνατη λεω με μικρο στηθος που μιλα πολυ καλα ελληνικα.την ειδα μετα τισ 12 το βραδυ.ομορφη αλλα δεν ειχε το κωλο αραπινων.ειδα και μια αλλη την ιδια βαρδια μαυρη σε ενα ισογειο μαπα εμφανιση αλλα κωλο αραπινας
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Πρωινή βάρδια σήμερα στο Μεταξουργείο και έχουμε:
Mεγ Αλεξάνδρου 22 ισόγειο η ξανθιά εύσωμη κοπέλα με  τα πιασίματα της.Στον όροφο ήταν η Στέλλα απο Φωκ 27 υπόγειο και Φωκ 24.Η κοντή με το βλοσυρό βλέμμα και τα βυζιά με πρωκτικό.
Ιάσωνος 46 αριστερό υπέρβαρη νεαρή κοπέλα με ακάποτο.Στο μεσαίο ήταν δύο κοπέλες η λεπτή μεγαλοκοπέλα με τα καρέ μαύρα μαλλιά που είναι συνήθως εκεί,μέτρια περιποίηση και μια άλλη καινούρια εύσωμη με βυζόμπαλα τριάρια.Αμφότερες ακάποτο τσιμπούκι.
Ιάσωνος 37 η Ιωάννα με πρωκτικό,δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα με ακάποτο τσιμπούκι.Στον όροφο η ξανθιά όμορφη λεπτή μεγαλοκοπέλα με τα μακριά μαλλιά απο Φωκ 22 παλιά,πρωκτικό.
Κωλοκυνθούς 38 όροφος σταθερά εκει η πολύ άσχημη λεπτή μεγαλοκοπέλα.Στο ισόγειο ήταν ένα καινούριο μελαμψό,νεαρό,υπέρβαρο.
Αχιλλέως 51 ήταν η Λίνα αδιάφορη,μελαμψή,γεματούλα με ακάποτο και πρωκτικό,Έχει δουλέψει παλιά και Φωκαίας.
Άχιλλέως 48 και Μαραθώνος ήταν κοπέλα πολύ λεπτή και άβυζη απο την μέση και πάνω και με κάπως φαρδιά περιφέρεια απο την μέση και κάτω.Πιασμένα μαλλιά.Ακάποτο.
Ιάσωνος 33 μία ξανθιά λεπτή  με σκυλέ φάτσα μέτρια.
Ιάσωνος 27 ήταν η Αλέξια με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους γεματούλα.Λεωνίδου 28 όροφος ήταν η Τζωρτζίνα,γεμάτη αδιάφορη με πρωκτικό.Στο ισόγειο ήταν η ξανθιά ανοιχτόχρωμη κοπέλα με πιασμένα μαλλιά που είναι συνήθως εκεί.
Κολώνου 27 ισόγειο μέτρια κανονικών κιλών,μελαμψη με περμαναντ,απο τον όροφο του ίδιου κτιρίου.Στο υπόγειο μία αδιάφορη κοντή μέτρια περιφερόμενη.Και στον όροφο ήταν η Μαριάννα η επονομαζόμενη και Χάιντυ απο Ιάσωνος 1 μεσαίο αριστερό.
Κολωνού 32 όροφος ήταν η Ανδριάννα απο ιάσωνος 20 μεσαίο.Στο υπόγειο ήταν ένα καινούριο λεπτό πιπίνι με μακριά μαύρα μαλλιά απλώς ωραίο.Τρίτη μέρα στην δουλειά κατα την τσατσά.
Κεραμικού 13 υπόγειο αλβανίδα ξανθιά κανονικών κιλών μέτρια.Στο ισόγειο ήταν ένα πολύ ωραίο ψηλό και μελαχρινό μανούλι με μικρά βυζια και 69,''ισπανικο'' κατα την τσατσά.Για το ισπανικό γελάμε.....Κατά τα άλλα πολύ γαμήσιμο το μωρό αυτό.Στον όροφό ήταν μια καινούρια λεπτή με λίγα παραπανίσια κιλά και κοντά μαύρα μαλλιά με 69.Όμορφη και αυτή ,αλλά όχι σαν την άλλη κάτω στο ισόγειο.
Κεραμικού 15 όροφος μία ψηλή λίγο γεματούλα κοπέλα με μακρυά μαλλιά.Και στο ισόγειο ήταν κλασσικά η Άνδρεα όπου και την επισκέφθηκα για ακόμα μία φορά.
Αξίζει τέλος να αναφερθεί απλώς σαν είδηση οτι σήμερα σε ξενοδοχείο είχαν μια συγκέντρωση οι Συνασπιστές και η πλατεία ήταν γεμάτη.Αυτά για σήμερα!!

 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
jockerx όταν λέω για αστικό μύθο εννοώ τους παιάνες που είχα διαβάσει απο πολλούς συναγωνιστές για τις υπηρεσίες που προσφέρει η εν λόγω κοπέλα.Στο Φυλής 92 έχει ειπωθεί οτι έκανε παπάδες!!!Κολωκύθια τούμπανά!Όμως επειδή θέλω να είμαι άκρως αντικειμενικός απο τσαχπινιά,πουτανιά,καθώς και ομορφιά τόσο η Άνδρεα όσω και η Ρωξάνα το κατέχουν.Και ασφαλώς έχω παρατηρήσει την Άνδρεα και το γεγονός που λες οτι λειτουργώ βάση των πρωτογενών ενστίκτων
βλέπε κάβλα σημαίνει οτι και αναλογικά με την ποιότητα των εκδιδομένων γυναικών αυτή την στιγμή στους οίκους ανοχής η συγκεκριμένη κάνει το click.Το ξέρεις πολύ καλά οτι οι περισσότερες είναι για τα μπάζα,το βλέπεις και μόνο σου.Υπάρχει λοιπόν κάποιο μέτρο σύγκρισης;
Η Ρωξάνα λοιπόν καθώς και η Άντρεα με τις παρούσες μικροατέλειες δεν μπορεί κάποιος να πει οτι είναι μπάζα.Σε σύγκριση με άλλες μέτριες κοπέλες οι συγκεκριμένες τουλάχιστον ξεχωρίζουν.
Εγώ με την Ρωξάνα τα έχω πάρει οχι απο άποψη εμφανίσεως αλλά απο άποψη υπηρεσιών.
Ηardcora συμφωνώ μαζί σου οτι ο picker ήταν κάπως υπερβολικός ωστόσο σέβομαι την άποψη του.
Όμως καλό είναι να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης τουλάχιστον ως προς την πλειοψηφία των συναγωνιστών γιατί υπάρχουν και bbw κτλπ που να καλύπτει τον όρο όμορφο.Ελπίζω να έχω γίνει κατανοητός και να μην μίλησα κινέζικα.Πάντα με καλή πρόθεση.
 

combo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Μηνύματα
414
Κριτικές
3
Like
79
Πόντοι
1
ξερει κανεις αν η σελενα κανει τιποτα εξτρα? ευχαριστω!
 

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Μηνύματα
1.097
Like
0
Πόντοι
16
προφεσορ...μια ερωτηση,ειχες δοκιμασει τη ρωξαννα (ντανιελα) στο φυλης 92?
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
προφεσορ...μια ερωτηση,ειχες δοκιμασει τη ρωξαννα (ντανιελα) στο φυλης 92?
Όχι δεν την είχα δοκιμάσει.Απλώς είπα να την δοκιμάσω γιατί είχε το πακέτο.Εντέλει απο υπηρεσίες υστερεί.
 

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.649
Κριτικές
100
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Συνάδελφοι γκαυλιάρηδες μόλις επέστρεψα από αιφνίδια καταδρομική με παρέα παλιά καραβάνα στο σπορ του αγοραίου έρωτος...

δεν μπήκαμε σε πολλά και έχουμε:

Φυλής 86πάνω: δύο κοπέλες--> μια μελαχρινή με έκφυλο-όμορφο πρόσωπο και καλό σωματάκι κανονικού αναστήματος και μια ξανθιά με κότσο
η μελαχρινή ήταν γκάυλα μου άρεσε όνομα δεν είπε η τσατσά ξέρει κανείς ποια είναι αυτή?

Η ξανθιά με το σφριγηλό κορμί είναι η Αλεξάνδρα όπου έπαιζε παλιότερα στο Φ.84 (αλλά & στο Φ.86) κάτω. Τότε έκανε μόνο τα βασικά, αλλά οι κριτικές δεν είναι καλές.
Η μελαχρινή κοντούλα είναι η Ξένια όπου παίζει & στο Φ.86 κάτω. Επίσης οι κριτικές της είναι απογοητευτικές.

Αυτά
 

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Μηνύματα
326
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Η ξανθιά με το σφριγηλό κορμί είναι η Αλεξάνδρα όπου έπαιζε παλιότερα στο Φ.84 (αλλά & στο Φ.86) κάτω. Τότε έκανε μόνο τα βασικά, αλλά οι κριτικές δεν είναι καλές.
Η μελαχρινή κοντούλα είναι η Ξένια όπου παίζει & στο Φ.86 κάτω. Επίσης οι κριτικές της είναι απογοητευτικές.

Αυτά

στο 84πάνω τελικά είδα το duo κ όχι στο 86πάνω, το διόρθωσα μετά την παρέμβαση του JockerX
ώστε έτσι ε το μελαχρινο την Ξένια, κρίμα γιατί βγάζει γούστα...
ευχαριστω πάντως.
 

makrykavlis

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
202
Κριτικές
26
Like
9
Πόντοι
11
Πρωινή τσάρκα στο μετάξι και έχουμε και λέμε:

ιάσωνος 33, μελαχρινή, κανονικά κιλά, μέτριας εμφάνισης (εμένα μου φάνηκε λες και ήταν τραβέλι)

ιάσωνος 36 μια γιαγιά, όλα μέσα με 10 ευρώ - έφυγα έντρομος,

μ.αλεξάνδρου 22 όροφος, μια κοντούλα, μικρή ρουμάνα ή τσιγγάνα (ή και τα 2 μαζί) με 69 στο πρόγραμμα
              ισόγειο, μια νταρντάνα, ξανθιά τα βασικά
Παρένθεση εδώ για να αναφέρω ότι κανένα από τα 2 της μ.αλεξάνδρου δεν είχε πρωκτικό στο πρόγραμμα, κάτι που εγώ το θεωρούσα στάνταρ.

Κολωνού 47 το δεξιά κλειστό, στο αριστερά μια μαυρούλα, απόγονος του Yiekini, απορρίφθηκε
και τέλος κολωνού 48 η ,milf-gilf ντιάνα όπου και κατέθεσα.

Στα αξιοσημείωτα η εμφανής παρουσία της αστυνομίας στα γύρω στενά - οπότε όποιος κατεβαίνει με δικό του όχημα δε φοβάται μην του το τακτοποιήσουν.
 

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Μηνύματα
3.273
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
μεταμεσονύκτια εξόρμηση στη λιοσίων (και όχι μόνο)..
λιοσίων 73 ισόγειο - λίζα ή λίντα ξανθιά τρανς με φουλ πρόγραμμα ο δροσερός τσάτσος τη συστήνει ως ελληνο-σουηδέζα και τη συνιστά ανεπιφύλακτα.. από την πόρτα της πρώτης εισόδου μέχρι το σαλόνι τοποθετημένα μικρά αναμμένα κεράκια για ατμόσφαιρα.. :cheesy:  :cheesy:  :grin:  :grin:
βέργας - όλα κλειστά
αδα(ν)ών - μία βαλκανιο-λατινογενής..από τα ποτά που είχα κατεβάσει τα είχα μπλέξει ή η κοπέλα (κ(ντ)ορίτα ?) ήταν απροσδιόριστη εμφανισιακά.. εντελώς τυπική παρουσία όμως, και η τσατσά είχε καταπιεί την κασέτα...τσιμπουκάκι πισωκολλητό κανένας δεν φεύγει δυσαρεστημένος κτλ.. την άλλη φορά Κα μου βάλε καλύτερα την κασέτα του Στελάρα..
λιοσίων..σε κάτι 70κάτι 90κάτι νούμερα δεν μπηκα καθότι ο κόσμος αρκετός και το περιβάλλον όχι και το πιο ευχάριστο, όπως και της όλης περιοχής δλδ.. :helpplea:
(που βγάζει μια μιζέρια και εγκατάλειψη..) 
εξηκίου 18 (σκάλα) - μελαχρινή τσιγγανο-ελληνο-βλκπ και πάλι απροσδιοριστία εθνολογική.. μου φανηκε επίσης ότι η κοπέλα τρανσόφερνε ή ηταν απλά η βραχνάδα της φωνής.?.. 
εξηκίου 20 (ισόγα με κουρτίνα) - δεν είδα τί έπαιζε αφού περίμενα πέντε λεπτά στο σαλόνι και ο κόσμος ήταν πολύς ασυνήθιστα πολύς μάλιστα για τα δεδομένα του οίκου..
παιωνίου 47 - μία κοντούλα βουλγάρα (?) με βαμμένο ξανθό μαλλί και ωραίο αχλαδωτό κώλο ο ορισμός του βλκπού-κοντοπού ! 
τροφωνίου εντελώς μέτρια κατάσταση και στα τρία σπίτια σε όλο το μήκος το πλάτος και το ύψος..
τέλος στη φυλής αρκετά σπίτια ήταν κλειστά ή έκλειναν εκείνη την ώρα.. 
ιουλιανού, διδύμου, έλλης, αγκύρας και αχαρνών 104 όλα κλειστά όπως και το αχαρνών 85 που πότε ανάβει και πότε δεν ανάβει η επιγραφή απ'έξω, και στο αχαρνών 106 η (ξανθιά) λολίτα γνώριμη παλαιότερα από μ.βόδα η οποία δουλεύει και στο κεφαληνίας 75, θησέως 35 κ' είναι μία ωραία και σέξυ παρουσία.. :pipa1:
:sunglasses:.
 

Επισκέπτης
jockerx όταν λέω για αστικό μύθο εννοώ τους παιάνες που είχα διαβάσει απο πολλούς συναγωνιστές για τις υπηρεσίες που προσφέρει η εν λόγω κοπέλα.Στο Φυλής 92 έχει ειπωθεί οτι έκανε παπάδες!!!Κολωκύθια τούμπανά!Όμως επειδή θέλω να είμαι άκρως αντικειμενικός απο τσαχπινιά,πουτανιά,καθώς και ομορφιά τόσο η Άνδρεα όσω και η Ρωξάνα το κατέχουν.Και ασφαλώς έχω παρατηρήσει την Άνδρεα και το γεγονός που λες οτι λειτουργώ βάση των πρωτογενών ενστίκτων
βλέπε κάβλα σημαίνει οτι και αναλογικά με την ποιότητα των εκδιδομένων γυναικών αυτή την στιγμή στους οίκους ανοχής η συγκεκριμένη κάνει το click.Το ξέρεις πολύ καλά οτι οι περισσότερες είναι για τα μπάζα,το βλέπεις και μόνο σου.Υπάρχει λοιπόν κάποιο μέτρο σύγκρισης;
Η Ρωξάνα λοιπόν καθώς και η Άντρεα με τις παρούσες μικροατέλειες δεν μπορεί κάποιος να πει οτι είναι μπάζα.Σε σύγκριση με άλλες μέτριες κοπέλες οι συγκεκριμένες τουλάχιστον ξεχωρίζουν.
professorx, διαπνέεσαι από μεθοδικότητα και σαφήνεια στην διατύπωση των κειμένων σου τα οποία περιέχουν χρηστικά στοιχεία.Ο τίτλος ήταν επιβεβλημένος για σένα.
Και μην... ανησυχείς!.Δεν ευλογώ το... :2funny:άλλο μου μισό...τα γένεια μου δηλαδή... :2funny:

Για τα κορίτσια.Σίγουρα το κλικ εμφανισιακά το κάνουν άλλες:Άννα η ξανθιά Μολδαβή - Ρενάτα - Αλίνα Μπεμπέ Λιλύ - Αντζυ Μόνικα - Μπιάνκα η "Ισπανίδα" - Τάνια Φ71Γ - Μιχαέλα Φ86 άνω - Μπιάνκα Φ69 κάτω και μερικές άλλες.

Κυριακάτικη πρωϊνή περιήγηση:
Ξανθίππης 2-Ρενάτα από Χωματιανού 11, Φυλής 134 υπόγειο, Φυλής 200, Διδύμου 8 κάτω και αλλού.Του HotScorpios.To απόγευμα θα είναι η Ειρήνη είπε η υπηρέτρια.Προφανώς η Ειρήνη-Κολωνού 30 κάτω, Διδύμου 8 κάτω.

Κων/λεως 206-Μελαγχροινή λεπτή με αυγουλωτά μάτια.Τα βασικά.Στην κουζίνα ολοταχώς...για να ασχοληθεί με τα οικοκυρικά!
Τροφωνίου 11 κάτω-Καστανή ευτραφής μεσήλικη.Στην κουζίνα και σεις, κυρία μου!
Φυλής 134 ισόγειο-Άντζυ από Φώκαιας 25 ισόγειο.Δηλαδή η Μόνικα-Χωματιανού 11 κάτω και Ξανθίππης 2.Τα βασικά.
Κολωνού 48-Τσάϊ και συμπάθεια.Τρίτη ηλικία.Ξανθιά κανονικού σχετικά πάχους από Διδύμου 20 πριν 3 έτη.
Κολωνού 32 γωνία-Αδιάφορη καστανή ευτραφής κοπέλα.
Κολωνού 32 υπόγειο-Καινούργια 4 ημέρων κατά την υπηρέτρια.Λεπτό πιπινοειδές μελανούρι.Δεν ανακοινώθηκαν πρόσθετες υπηρεσίες.
Κολωνού 32 1ος-"Έχω μια μικρή αδερφή
                           την λένε Βόρειο Ήπειρο
                           την  αγαπώ  πολύ
                           μεγάλος σαν γενώ
                           και πάω στον στρατό..."κ.τ.λ. Ισχνή μελαγχροινή κορασίδα που εγείρει συναισθήματα προστασίας και αναθεματισμού της κακιάς της τύχης...Αυτοπαρουσιάστηκε και δεν ανάφερε πρόσθετα.

Κολωνού 30 κάτω-Ντάρια η ΑΠΑΤΗ.Της ενότητας:
Φυλής 84-86 άνω-κάτω-1ος-2ος-εντός-εκτός κι επί τ'αυτά:ΜΑΚΡΥΑ!!!
Πουλάνε ΦΟΛΕΣ!!!:
ΑΛΙΝΑ ΠΑΠΑΚΙ - ΝΤΕΛΙΑ - ΙΡΙΣ - ΣΑΜΑΝΘΑ - ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ - ΤΖΟΥΛΙΑ - ΑΝΝΑ ΠΟΛΩΝΕΖΑ - [size=20pt]ΝΤΑΡΙΑ η ΑΠΑΤΗ[/size] - ΧΡΙΣΤΙΝΑ η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ


Κολωνού 27 ισόγειο-Αδιάφορη ξανθιά  για να κάνει κούνια-μπέλα σε παιδική χαρά.
Κολωνού 27 1ος-Μαριάννα η ξεπετατζού.Η Μαριάννα-Ιάσωνος 1 (τέως Χάϊντι) σταμάτησε από τα Ιάσωνος 1 και χουφτώνει σε αυτό.Δεν κάνει πλέον ακάποτο.
Κολωνού 11 υπόγειο-Τατιάννα από Ιάσωνος 1 πριν ένα έτος.Καστανή ατσούμπαλη νεαρά.
Κολωνού 11 ισόγειο-Μάλλον λέγεται Έλενα.Ξανθιά, όμορφη κοπέλα κανονικού πάχους με αξιόλογους φυσικούς βύζους."Ρωσίδα και αφήνει φιλάκια εδώ, εδώ και εδώ" ανακοίνωσε η υπηρέτρια δείχνοντας στόμα, στήθος, μουνί.
Ιάσωνος 1Α-Ροξάνα η Ρόξι σταθερά.Τα βασικά και άν...τα κάνει.Έχει κριτική.
Ιάσωνος 1Γ-Λαρίσα.Σχετικά καινούργια.Μελαγχροινή,κοντή νεαρή,όχι παχιά.Τα βασικά.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom