Μμμμμ λες να εκανα μαλακια στην κριτικη ?
σημερα την πηρα και ωρα 12:50 μεσημερι
επισης να προσθεσω οτι απογευμα συνηθιζει να κανει τραμπα με την πανω (δηλαδη κατεβαινει αυτη στο κατω και επανω ανεβαινει η βραζιλιανουσα)και το αναποδο.
Μμμμμ λες να εκανα μαλακια στην κριτικη ?
σημερα την πηρα και ωρα 12:50 μεσημερι
για την κοπελα Ιασωνος 30α (οροφος) εμαθα οτι την λενε Ελενη (ισως ειναι αυτη που ελεγε ο giasou )
tatoo πανω απο το κωλομερι tribal, και αλλο ενα ψηλα στην πλατη δεξια κατι σαν πεταλουδα
βυζακι μικρο αλλα με ωραιες ρογες καλο σωμα ,πιπα μετρια ,νευρικη με λιγο δοντακι καλο επισης και το στησιμο για τεσσερα με ενα stop για αλοιφουλα και κατ΄ευθειαν στην τρυπουλα η οποια αντεχε πιεση χωρις μα και μου,5-7λεπτα κρατησε και μου ειπε τι τελειωσες κιολας? μμμμ το γουσταρεις την ρωταω ε? με ωραια παιδια μ΄αρεσει μου ειπε και αποχωρησε,αποχωρησα.
μεχρι να της κατσει κανενας λες,τυπε?μινι βολτα
αλκαμενουν 117 μια μαρια πολωνεζα με ακατοπη πιπα,λεει τιποτα αυτη τυποι μου?
ρεμουνδου 21α μια που βολοδερνει στα περιξ των μπουρδελων,αδιαφορη
αγιου πετρου,η ανουσκα,καλα ρε τυποι μου εδω και καιρο παω πρωι αυτη βλεπω,παω απογευμα βλεπω αυτην,παω βραδυ βλεπω αυτην
τι στο διαολο ολη μερα εκει την βγαζει?
τυπε σου εχει τυχει ποτε τανα με χαλασμενα δοντια αλλα ωραια φατσαμινι βολτα
αλκαμενουν 117 μια μαρια πολωνεζα με ακατοπη πιπα,λεει τιποτα αυτη τυποι μου?
ρεμουνδου 21α μια που βολοδερνει στα περιξ των μπουρδελων,αδιαφορη
αγιου πετρου,η ανουσκα,καλα ρε τυποι μου εδω και καιρο παω πρωι αυτη βλεπω,παω απογευμα βλεπω αυτην,παω βραδυ βλεπω αυτην
τι στο διαολο ολη μερα εκει την βγαζει?
της ειχα κατσει εγω τυπε πριν καιρο,μετρια,τυπικη θα ελεγαμεχρι να της κατσει κανενας λες,τυπε?
τυπε εγω μονο με ωραιες παωτυπε σου εχει τυχει ποτε τανα με χαλασμενα δοντια αλλα ωραια φατσα
σιχαθηκα που ειμαι μπορντελμαν
ασε φιλε λυπηθηκα την κενωνια να πουμε. Που παμε ολοι μας? Ηταν Φ κατι σε ενα ισογειο που εχει και σκαλες και παει πανω. Λιγο πριν Διδυμουτυπε εγω μονο με ωραιες παω
για ποια λες δικε μου?τι σε σοκαρε?
α ναι ξερω,λιγο πιο περα ειναι ενα μπακαλικο τυπεασε φιλε λυπηθηκα την κενωνια να πουμε. Που παμε ολοι μας? Ηταν Φ κατι σε ενα ισογειο που εχει και σκαλες και παει πανω. Λιγο πριν Διδυμου
τυπε την πατησα απλα.α ναι ξερω,λιγο πιο περα ειναι ενα μπακαλικο τυπε
δεν πηρες πρεφα απο το σαλονι οτι ηταν φαφουτα τυπε?
τυπε πρεπει να κοιτας την κοπελα στα δοντιατυπε την πατησα απλα.
πραγματι τυπε οι αρχαοι ρωμαιοι το καναν σε σκλαβους ειναι σημειο ρωμης και ευρωστιας μεχρι και ψυχικης υγειας λενε.τυπε πρεπει να κοιτας την κοπελα στα δοντια
οπως τα αλογα
τυπε κατι θα ξεραν οι ρωμαιοιπραγματι τυπε οι αρχαοι ρωμαιοι το καναν σε σκλαβους ειναι σημειο ρωμης και ευρωστιας μεχρι και ψυχικης υγειας λενε.
εσυ τι λες? μεχρι και το κολο κουνησε τι νακανω δικε μου μπηκατυπε κατι θα ξεραν οι ρωμαιοι
οταν μπηκε σου χαμογελασε?
τυπε για καντο πενηνταρακια αυτοη μαλακια ειναι οτι και σε γκομενα τετοια ειχα πεσει ευτυχως σταλθηκε με UPS ηθελε και χορηγο η ελεηνιδα!!
20x50 φιλε ηθελε μου ειπε εμμεσως το μηνα.τυπε για καντο πενηνταρακια αυτο