mini
οπως ειναι τωρα (ε, καλα οχι τωρα, ημουν μεταξι στις 12:50)ειναι ομως ισως η πιο γρηγορη ανταποκριση μη μου πειτε
Ιασωνος 37β (ισογειο) Η Ιωαννα (απο κολοκυνθους) εδω οχι ακαποτο, μονο κωλαρακι στα 15€ (την εκανα για να βρω το "αστερακι" και το βρηκα
)
Ιασωνος 30β (υπογειο) Η κατα τα λεγομενα της βραζιλιανουσα νομιζω
Καιτη,εμενα πιο πολυ σε μενιδι μου κανει,τελος παντων εχει κατι το βρωμικο πανω της και στο υφος της,κωλαρακι με 15€
Ιασωνος 30α (οροφος) η νεα παρουσια αλβανοφερνουσα με γαματο σωματακι (κατ΄έμε) κανονικου υψους "αστερακι" την προσφωνησε ο τσατσος,κωλαρακι με 15€ (επιτελους καταθεση)
τα πανω κατω δηλαδη σε σχεση με εχθες το απογευμα
για την κοπελα Ιασωνος 30α (οροφος) εμαθα οτι την λενε Ελενη (ισως ειναι αυτη που ελεγε ο giasou
)
tatoo πανω απο το κωλομερι tribal, και αλλο ενα ψηλα στην πλατη δεξια κατι σαν πεταλουδα
βυζακι μικρο αλλα με ωραιες ρογες καλο σωμα ,πιπα μετρια ,νευρικη με λιγο δοντακι καλο επισης και το στησιμο για τεσσερα με ενα stop για αλοιφουλα και κατ΄ευθειαν στην τρυπουλα η οποια αντεχε πιεση χωρις μα και μου,5-7λεπτα κρατησε και μου ειπε τι τελειωσες κιολας? μμμμ το γουσταρεις την ρωταω ε? με ωραια παιδια μ΄αρεσει μου ειπε και αποχωρησε,αποχωρησα.
αναλυτικοτερη κριτικη εντος ολιγου...