Επισκέπτης
Ελεύθερε σε συλλαμβάνω αδιάβαστο!Παίδες αυτό το παπάκι ποιά είναι ?
Η Αλίνα-παπάκι είναι της γνωστής ενότητας:
Φυλής 84-86 άνω-κάτω-1ος-2ος-εντός-εκτός κι επί τ'αυτά:ΜΑΚΡΥΑ!!!
Πουλάνε ΦΟΛΕΣ!!!:
ΑΛΙΝΑ ΠΑΠΑΚΙ - ΝΤΕΛΙΑ - ΙΡΙΣ - ΣΑΜΑΝΘΑ - ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ - ΤΖΟΥΛΙΑ - ΑΝΝΑ ΠΟΛΩΝΕΖΑ - ΝΤΑΡΙΑ η ΑΠΑΤΗ - ΧΡΙΣΤΙΝΑ η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ
Και την περιγράφει εύστοχα ο Αμαντέους.
Η Αλίνα-"Στο μουνί μου" φωλιάζει το μουνί της στα Φυλής 65 άνω, 92 παλαιό και Φώκαιας 19 περιοδικά:
Η ξανθιά Άνκα με μικρό άσχημο βυζί καλυπτόμενο πάντα με στηθόδεσμο που εργάζεται κάθε απόγευμα;Από Σαββατιάτικη μεταμεσονύκτια βόλτα, εκτός του οτι έπειξα στο μπάζο, έχω να κάνω 3 επισημάνσεις:
3. Πιπίνου 65, έχει μια ξανθιά, συμπαθητική. Είμαι στο σαλόνι και περιμένω μαζι με ένα πακιστανό. Εμφανίζεται η κοπέλα και ενώ ετοιμάζομαι να βγάλω το εισητήριο, πάει και αγκαλιάζει τον Πακιστανό. Έλεος. Εξαφανίστηκα.
Τι ώρα πήγες;
Να βρεις τον μίτο της Αριάδνης αλλά πρέπει να πας στον λαβύρινθο...(Φώκαιας 24)φιλε τωρα μπερδευτικα και εγω
Μιχαέλα-Φυλής 86 άνω:
[size=20pt]ΕΥΓΕ![/size]Το πρόγραμμά της ειναι τα βασικα+γλειψίματα που δεχεται για τους τολμηρους!
Γλειψιμο ορχεων δεν ζητησα, αλλά ούτε πηρε την πρωτοβουλία αυτή...
[size=20pt]Καμια βιασυνη απο μερους της[/size], αν και ημασταν πολλη ωρα μεσα, στα θετικά.
Ντανιέλα-Φυλής 86 κάτω:
Δύο φορές την τίμησα στις αρχές της καριέρας της αφού είχε πάει Φώκαιας 17 άνω από Κνίδου 18.Εγω χειροτερευση ειδα , αλλά παραμενει ενα επιπεδο επανω απο τις περισσοτερες.
Και μετά Φυλής 65 άνω.Την πρώτη φορά άφησε υποσχέσεις αν και αηδίασα στο θέαμα του πολλαπλώς χαρακωμένου κώλου.Την δεύτερη ήταν απογοήτευση...
Σόνια-Αλκιβιάδου 16Γ:
Έσπασε πολύ στο πρόσωπο.Στο.... καλό να παει, για να μην πω κανα καντήλι
Θα μου πεις τί ηθελα και γαμαγα αυτο το πραγμα με φατσα δράκουλα, αλλά ηθελα να αδειασω μετα απο βολτα στο μετάξι όπου ειχε απιστευτα μπαζα