Φυλής Τρίτη 9/11 το πρωί
Καλύμνου 48 Η επιστροφή της Βαλέριας. 55άρα έκφυλη γιαγιά με πολύ κοντό ξανθό μαλλί και μαύρο διαφανές κορμάκι.
Δροσοπούλου 98. Μια μιλφ χοντρούλα νοικοκυρά δεν την είχα ξαναδεί, Δεν με έπεισε, καθώς το κορμάκι και τα ψιλοτάκουνα που φορούσε δεν κατόρθωναν να αναδείξουν το σώμα της, και παρότι στο πρόσωπο συμπαθητική δεν απόπνεε τον αέρα της σωστής επαγγελματία. Αγενής τσατσά, δωμάτια άδεια, πέρασαν οι εποχές της Μαργαρίτας που γινόταν ο χαμός από μεσήληκες πελάτες.
Αλκαμένους 113 η ρωσίδα μιλφ Αννα. Δεν συγκινήθηκα.
Φυλής 99. Η χοντρη τσατσα/ος μου παρουσιάζει την Κατερίνα, είναι τραβεστί μου λέει, δεν έχει μουνάκι, ενδιαφέρεσαι; η Κατερίνα είναι ένα κοντό φουσκωτό στρογγυλό τραβεστί με κατάξανθο (πλέον) καρέ κοντό μαλλί. Τρίτη - Κυριακή πρωί. εδοκιμάσθη παλαιότερα και η εμπειρία ήταν τραυματική. Μηδέν συμμετοχή, δεν μπόρεσα να επιτύχω καν διείσδυση. αμεση μεταβολή και έξοδος.
Φυλής 71 ισόγειο. Εντυπωσιακή ρωσιδούλα με κοντό ξανθό μαλλί και πολύ τουρλωτό στογγυλό κώλο με εξαφανισμένο μέσα του το μαύρο στριγκάκι και διαφανείς ψιλοτάκουνες πλατφορμέ παντόφλες. εμπειρία κανείς;
Φυλής 71 πάνω Η Μπάρμπορα. Ρουμανικά βλαχοπόπ, τα δωμάτια γεμάτα. Εμφανίσθηκε από το ένα δωμάτιο στο άλλο, γυμνη με το στριγκ και κοτσίδες. Δεν την πέτυχα ποτέ ντυμένη για να την προτιμήσω.
Φυλής 61 ένα αδιάφορο ξανθό ρωσιδάκι με παντόφλες από τον σκλαβενίτη. Αμεση μεταβολή.
Λιοσίων 79 άνω. Θεόχοντρη μελαχρινή ρωσίδα με φάση τσάτσο να μου λέει θα βουτήξεις στα βυζιά της και θα φχαριστηθείς γαλατάκι. Την έχω ξαναπετύχει και
Λιοσίων 76. Αμεση μεταβολή.
Βέργας 6 κάτω. Μια χοντρή ελληνίδα με κορμάκι, ψιλοτάκουνα και τα μακριά κατσαρά μαλλιά πιασμένα προς τα πάνω για να μειώνεται η αναλογία πλάτους/ύψος. Δεκτική αλλά μέτρια προς ψυχρή στο δωμάτιο, όταν εδοκιμάσθη στο Μετάξι Ιάσωνος 20 πάνω πριν από πολλά χρόνια.
Βέργας 6 πάνω, έιχα πια κουρασθεί από το περπάτημα και κατέληξα στην αντζελα. Μιλφ ξανθιά με εξαφανισμένο σαγόνι, προτεταμένη άνω οδοντοστοιχεία, ανοιχτή περιφέρεια, μαυρο φόρεμα ασσύμετρο που επιτρέπει την βαθειά θέα στους μηρούς και γλουτους της, κόκκινες δερμάτινες μιλφ παντόφλες με μέτριο τακούνι που ευτυχώς δεν βγάζει στο κρεβάτι. Δεκτική, υπομονετική, υπάκουη, αλλά ελαφρώς ψυχρή. Δεν ξέρω αν κατανοεί πλήρως τα ελληνικά. Πολύ λείο απαλό λευκό δέρμα, χαλαρή σάρκα, απίστευτη θέα στο πισωκολλητό, έμεινα αρκετή ώρα στο δωμάτιο λόγω κούρασης, δεν δυσανασχέτησε αλλά δεν ανέλαβε και πολλές πρωτοβουλίες.
Μετά από αυτό δεν υπήρχε πλέον καμμιά όρεξη για περαιτέρω αναζητήσεις.