Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 241 άτομα (28 μέλη και 213 επισκέπτες)

colorcli

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
10
Δευτέρα 8/11 7:30 πρωινή.

Κολωνού 11 ισόγειο Μαρία. 1.60 Μελαχρινή με κατσαρά μαλιά μέχρι τις ωμοπλάτες, σκουρόχρωμη, ελληνίδα, προμιλφ, με έκφυλη φάτσα, μεγαλουτσικο κρεμαστό στήθος κοιλίτσα, λεπτή μέση, ελαφρά ανοιχτή περιφέρεια με ανάλογους μηρούς, αρχοντικό και ταυτόχρονα έκφυλο ύφος. βραδυνή βάρδια, παρουσιάστηκε με μάυρο στιργκ και μαύρες πιπ-τοε γόβες.

Κολωνού 11 υπόγειο. Μια χοντρή ατσούμπαλη με γυαλιά, καστανή, με εμπριμέ φορεματάκι και μαύρες μυτερές μπότες κάτω από το γόνατο. Δοκιμάστηκε παλαιότερα λόγω γυαλιών, πρόθυμη και δεκτική, χωρίς πρωτοβουλίες, δεν θυμάμαι αν έκανε ακάποτο ή τελειωτικό. Δεν περνάς και άσχημα.

Κολωνού 43 στο τέλος της βάρδιας. Μιλφ ξανθιά ρωσίδα με φαρδύ σωματότυπο λόγω ηλικίας και χορταστικές μπουτάρες κάτω από το μαύρο μπεμπυ ντολ. Ταλαιπωρημένη από τον χρόνο και από την εργασία της, το ύφος της δεν με έπεισε, ίσως άλλη φορά όταν θα είναι ξεκούραστη. Στο δρόμο συνάντησα την τρελλάρα Ζωή (τώρα, σβετλάνα στο Καλύμνου) μόνιμη πρωινή βάρδια.

Λεωνίδου 28 πάνω. Η ξανθιά εντυπωσιακή τρανς με τις βυζάρες έξω από το μαύρο κομπιναιζόν μέχρι τις 8:00 π.μ. με πρωκτικό 15ευ. Δεκτική μέσα σε αλλαγές στάσεων αλλά εντελώς απρόθυμη, παρότι τρανς.

Λεωνίδου 28 υπόγειο. Μελαχροινό όμορφο κοριτσάκι με κοντό καρέ μαλλί, μοντελέ σώμα, με πίρσινγκ στο άνω χείλος. Φορούσε μπικίνι και άσπρες μπότες με πεδιλέ κουμπώματα στις γάμπες. Είπα να μπω αλλά με χάλασε το πίρσινγκ και το βουκολικό αθώο ύφος της (μάλλον) βλαχοχωριατοβουλγάρας.

Ιάσωνος 46 πάνω. Η μελαχροινή κατσαρομάλλα ρουμάνα - αλβανέζα με τα ανοιχτόχρωμα μάτια, έκφυλο ύφος και μαύρες μπότες με πεδιλέ κουμπώματα στις γάμπες. Είναι φορτική στο σαλόνι, την δοκίμασα μια φορά αλλά δεν είχε συμμετοχή.

Ιάσωνος 46 κάτω. αδιάφορο μελαχρινό βλαχαδερό, δεν το θυμάμαι.
Ιάσωνος 44. αδιάφορο μελαχρινό μικροκαμωμένο βλαχαδερό, δεν το θυμάμαι.

επιστροφή στο Κολωνού 11 ισόγειο όπου το ευχαριστήθηκα με την Μαρία.
Οχι πολλά πολλά, όλα σε πολύ λογικά πλαίσια, αλλά
Προκαταρκτικά αρκετά, φιλάκια χαιδέματα στο στήθος στην πλάτη στην κοιλιά κάτω και πίσω,
Καλή πίπα με αυτή γονατιστή στο πάτωμα που δεν την άφησα να την συνεχίσει για πολύ,
Μετά μόνο πισωκολλητό που έγινε μπρούμητο και τέλος,

όμως αισθάνθηκα ότι ήμουν με την έκφυλη γκόμενά μου, που ξέρει τι ζητάει, ελαφρύ και τρυφερό στην αρχή, πιο γρήγορο και άγριο στο τέλος, με πολύ καλή συμμετοχή και πρωτοβουλίες από κοινού, στο δε καθρέφτη την στιγμή της συνεύρεσης έδινε ρεσιταλ.
Θα ξαναπάω οπωσδήποτε!

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Την παραμονη των εκλογων παγιδευτικα στο βαπορι.  :o
Με το που μπηκα και εκατσα, η πορτα εκλεισε αυτοματα για λογους ασφαλειας, χαμηλωσαν τα φωτα και η μουσικη και η τσατσα ειχε μανουριασει που η Στελλα φώναζε στο δωματιο καθως μαχοταν με συναγωνιστη και της χαλαγε την καλυψη & αποκρυψη...
Τελικα περασα, με ξεπέταξε στο 5λεπτο, καθοτι οι καυλες ηταν μεγαλες, και φυγαδευτικα απο την πισω εξοδο... :badair:

Επισκέπτης
το βραδυ της κυριακης μετα απο βολτα στη Φιλης και χωρις να βρω εκει καποιες απο τις επολογες μου, μετα απο ψαξιμω κατελυξα και επελεξα στο Κολωνού 30Β μια ξανθουλα. το ονομα της δεν το θυμαμε αλλα το χαρακτηριστικο της ειναι οτι ειναι (λεει) απο την ολλανδια. τωρα αληθεια ψαματα δεν εχει και πολυ συμασια. αυτο που μου εκανε πολυ εντυπωση ηταν οτι οταν την ειδα στο σαλονι ειχε ενα πολυ ομορφο χαμογελο το οποιο σε εκανε να αισθανεσε οικια και να μην λες, ωχ σιγα μην περασω......στις υπηρεσιες τωρα, η πιπα ηταν αρκετα γρηγορη και σε χρονο αλλα και στον τροπο, αλλα εδιχνει οτι το κατεχει. εαν δηλαδη καθοταν να ασχοληθει περισσοτερο νομιζω θα μπορουσε να σε τελειωσει και ετσι.
μετα περασαμε σε ιεραποστολικο στο οποιο και ηρθε και το τελειωμα. την πηρα σε κανονικη σταση και μετα της ανεβασα το ενα ποδι στο λαιμο μου για να τελειωσω. δεν εδειχνε παντος να δυσανασχετη για στασεις κλπ και βεβαια πανω απο ολα ηταν με το χαμογελο και μεσα στο δωματιο.
θυμαμε οτι παλαιωτερα ειχα διαβασει καπου για καποια ολλανδεζα....χωρις να θυμαμε κατι πιο συγκεκριμενο.
η εμφανηση της ειναι ξανθια με ωραιο στηθος 3αρι περιπου στο 1,65-1,70.
την ρωτησα εαν δουλευει εκει τα βραδια και μου ειπε οτι δεν ειναι εκει σταθερα. αλλα εαν ρωταω εκει την τσα2 θα λεει που ειναι....

Ωραίο και δροσερό καυλομουνάκι! Ακούει στο όνομα Λάουρα (καβλάουρα) και δηλώνει ολλανδέζα. Εχω γράψει και κριτική. Πάνω-κάτω όπως τα λες τα βρήκα και εγώ.
H Λ. είναι λεπτή. Μην ξεγελαστεί κανείς από την Νέλλη που βρίσκεται στο υπόγειο και είναι πιο πιασούμενη και ελαφρώς στρίντζω..

Επισκέπτης
Μινι απογευματινη σημερα:
-Φωκαίας 17 κάτω, μουνάρα απο παλιά.Πρέπει να έπαιζε κάποτε στα 134.Παρουσιάστηκε ως Αλίνα.
Εμφάνιση κάτσε καλά.  1.70,ξανθοκόκκινο μακρύ μαλλί,υπέροχη φάτσα,χαμόγελο,στήθος μεσαίο και απόλυτα αρμονικό με τη κορμάρα της.
Μεσα δε κάνει κάτι έξτρα, πίπα βαθιά και επίμονη και φιλάκια άνετα σε όλη την υπέροχη κορμάρα της.
Δε βιαζόταν αν και μάλλον έχει να κάνει με το οτι δεν έπαιζε πολύ κινηση στο σπίτι το απόγευμα.
Πολύ ευγενική και αυτή και η γνωστη "συμπάθεστατη" :grin: υπηρεσία του 17.Αναδουλειές φαίνεται....
Για τους παλιούς αυτός ο μουναρος σίγουρα θα είναι γνωστός αν και νομίζω οτι  πρέπει να χει αφήσει ξεπετοεντυπώσεις απο τη πρότερη μπουρδελοσταδιοδρομία της..
Ήταν η Αλίνα-παπάκι της ενότητας:
Φυλής 84-86 άνω-κάτω-1ος-2ος-εντός-εκτός κι επί τ'αυτά:ΜΑΚΡΥΑ!!!
Πουλάνε ΦΟΛΕΣ!!!:
ΑΛΙΝΑ ΠΑΠΑΚΙ - ΝΤΕΛΙΑ - ΙΡΙΣ - ΣΑΜΑΝΘΑ - ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ - ΤΖΟΥΛΙΑ - ΑΝΝΑ ΠΟΛΩΝΕΖΑ - ΝΤΑΡΙΑ η ΑΠΑΤΗ - ΧΡΙΣΤΙΝΑ η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ

Και η "αγαπητή" σε όλους μας κυρία της υπηρεσίας ήταν ευγενική! (Σε καταστολή..) :2funny:

Επίσης το βράδυ της Δευτέρας -μέσω πρωτοφανούς κίνησης συναγωνιστών- είχαμε:
Πιπίνου 65-Άνκα είπε η υπηρέτρια και έφυγα αμέσως.Στα 10 λεπτά κτυπά πόρτα η τσατσά.
"Αν θέλετε 5 λεπτά παραπάνω πρέπει να πληρώσετε 10 ευρώ! :jerking:

Φυλής 109 κάτω-Άννα από Φυλής 54 άνω.Τα βασικά.
Φυλής 71 άνω-Αλέξια από Φώκαιας 17 άνω-κάτω.Ακάποτο.
Φυλής 71 κάτω:ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ λόγω ξιπασμένης ψωροεγωίστριας τσατσάς Έυας.
Φυλής 65 άνω-Αλίνα:"Στο μουνί μου!"
Φυλής 59 άνω κάτω-ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΕΣ:Σαμπρίνα - Χριστίνα - Φλόρι - Σάρα - μάρα και το κακό συναπάντημα και στην Ελληνίδα (όχι την παχιά) ανάγωγη τσατσά.

Φώκαιας 25 ισόγειο-Μελαγχροινή κοπέλα της Μινωϊκής περιόδου:
eikona3.jpg

Φορούσε ένα σταυρωτό ρούχο με άνοιγμα στο στήθος προς διάχυση των βύζων.
Φίδια δεν κρατούσε στα χέρια της!
Σε παλαιότερη επίσκεψή μου είχε συστηθεί "Αλεξάνδρα".Ακάποτο.

Φώκαιας 24-Ξανθιά λεπτεπίλεπτη με μικρό βυζάκι.Τα βασικά.Δεν έχει ξαναθεαθεί.
Αλκιβιάδου 16Β-Χριστίνα.Έκφυλη μελαγχροινή, καρέ μαλλί, όχι παχιά, μεσήλικη, "παραληρώντας" για το πόσο καλή τσιμπουκλού είναι!.Τα βασικά.

Ιάσωνος 1Α-Ρόξι (Ροξάνα) η γνωστή με κακές αναφορές.
Ιάσωνος 1Β αριστερά και Ιάσωνος 1Γ-Κλειστά
Ιάσωνος 1Β δεξιά-Καινούργια κατά την ευγενική κυρία.Μελαγχροινό κοντό πιπινοειδές.Τα βασικά.

Κεραμεικού 13 1ος-Άννα.Καστανή κορασίδα κανονικού πάχους με τονισμένο μέτωπο.Τα βασικά.Πριν από καιρό είχα συνευρεθεί με την Άννα στο ίδιο κατάστημα.Το ισοζύγιο ήταν "ισοβαρές".Η απαίτησή της να έχει πλήρη πρωτοβουλία στην αρχή νομίζοντας οτι "ξέρει", με εκνεύρισε.Μετά αποδείχθηκε υπάκουο κορίτσι.
Καθοδηγούμενη κάνει προκαταρκτικά.Προτείνεται.

Κεραμεικού 15 κάτω-Το γνωστό μελαγχροινό, ολίγον ευτραφές νταρντανοειδές.
Κεραμεικού 15 άνω-Αντρέα.Πρώτη κατάθεση.Το σεντόνι βρώμικο, κρεμάστρα η καρέκλα για να αφήσεις τα ρούχα σου δεν υπήρχε, ο καλόγερος (Ακάκιος) είχε πάει για ώνια με τον όνον στην Χώρα αλλά παρ'όλα αυτά το μήνυμα της χθεσινής μετεκλογικής ημέρας είναι ελπιδοφόρο και συμπυκνούται στο εξής σύνθημα:
                               [size=20pt]Μαζί σου Αντρέα για μιαν Ελλάδα νέα!  [/size]
                                    Ελεύθερη - Σοσιαλιστική! :woldman: :2funny:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
έχω περάσει δυο τρεις φορές και πετυχαίνω μια με τατουάζ στην πλάτη και στα πλευρά. ελπίζω να μην εννοείτε αυτήν.
Υψος κοντα στο 1,80 ανευ τακουνιων,καστανο μαλλι,χειλαρες,μοντελε κορμι!Στην πλατη ψηλα ναι εχει τατου για τα πλευρα δεν θυμαμαι!
Την ιδια λεμε?

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
απ οτι εχει πει ο heelover απο φατσα δε πρεπει να λεει και πολλα,απλα ο piatsas με τον προεδρο μας εχουνε φαει με τις ασκημομουρες..προσωπικα θα ζητησω την διαγραφη τους γιατι μας επηρεαζουν αρνητικα και παμε να τις πηδηξουμε οπως και την αμαντα στη φωκαιας και την  αλικη την καπορντινη

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Ήταν η Αλίνα-παπάκι της ενότητας:
Φυλής 84-86
Και η "αγαπητή" σε όλους μας κυρία της υπηρεσίας ήταν ευγενική! (Σε καταστολή..) :2funny:
Δωσε τα φωτά σου ρε παιδί μου γιατί εγω νόμιζα οτι το "παπάκι" και η ακαποτη "στο μουνι μου" είναι ένα και το αυτό. :grin:
Πάντως χθες και αυτή και η πολυαγαπημένη μας τσατσά ήταν μέσ την ευγένεια  :rolleyes:΄Γύρευε τι μύγα τις τσίμπησε και τις 2 τους.. :grin:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
απ οτι εχει πει ο heelover απο φατσα δε πρεπει να λεει και πολλα,απλα ο piatsas με τον προεδρο μας εχουνε φαει με τις ασκημομουρες..προσωπικα θα ζητησω την διαγραφη τους γιατι μας επηρεαζουν αρνητικα και παμε να τις πηδηξουμε οπως και την αμαντα στη φωκαιας και την  αλικη την καπορντινη
Καριολη αντρα :2funny: :2funny:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Υψος κοντα στο 1,80 ανευ τακουνιων,καστανο μαλλι,χειλαρες,μοντελε κορμι!Στην πλατη ψηλα ναι εχει τατου για τα πλευρα δεν θυμαμαι!
Την ιδια λεμε?
Δεν ξεχασα την προταση σου για την Αντρέα.
Το σαββατοκύριακο θα δοκιμαστει και θα ενημερώσω για τις εντυπώσεις μου  :rockon: :rockon: , αν και σου εχω εμπιστοσυνη  :boobies:
Θα γραφτει και σεντόνι πολυενημερωσης(θα χωσω τον βυζολαγνο να σημειωνει στο μπλοκακι  :zfuck: :zfuck: ).

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
καλησπερα τυποι μου  :rockon: :rockon: :rockon:
Λοιπον εχουμε και λεμε.
ενημερωση απο εχθες δευτερα
φωκ19 Αννα ωραιο και καλοσχηματισμενο μωρακι με στρογγυλα φυσικα βυζακια νο2 (δοκιμασμενο και καλο)
φωκ19 ανω. Σελενα ψηλη νταρντανα με βυζαρες τεραστιες  (δοκιμασμενο κ αυτο αλλα δεν το εχω με τις νταρτνανιαν :think:)
φωκ24 Ενα αδιαφορο ουτε που την θυμαμαι
φωκ24 ανω. Λαουρα ρουμανακι 21ετων μικρα βυζακια, αδυνατο κορμακι καλοσχηματισμενο και προσωπο σκετη γλυκα. Πρωτη καταθεση αν και ειχε ξαναδοκιμαστει. τοτε ειχα μεινει ικανοποιημενος αλλα αυτη την φορα οχι ιδιαιτερα. φταιω και εγω λιγο γιατι οταν βγηκε ηταν στρεσαρισμενη και φαινοταν. Οταν την ρωτησα τι εχει μου ειπε οτι την πιεζει η τσατσα να πηδιεται με πακιδες και αυτη δεν θελει γιατι βρωμανε και ειναι πολυ αγριοι.Παρολα αυτα ηταν σωστη χωρις διαθεση ξεπετας.
Σταση για κοντοσουβλι στην ψησταρια που ειναι κοντα στα κεντρικα της φυλης απεναντι απο το παρκινκ (πολυ καλο κρεας για αθηνα)
Βαπορι μια θεοχοντρη με γυαλια φωνακλου στο δωματιο και μια απο φωκ22 μελαχρινη 30αρα καλο αλλα μη δοκιμασμενο δινει και  λοκο
φυλης 134 ισογ. Ρωσακι αδυνατο ψιλοατσουμπαλο μου φανηκε αλλα ειχα πιει και 1 κγ κρασι στην ταβερνα και δεν ειμαι σιγουρος. Πουτανοφατσουλα το πιτσιρικι παντως και καινουργια συμφωνα με τα λεγομενα του πουστροτσατσου (τον πιστευω)
φυλ136 η Μαρινα η βυζαρου. δοκιμασμενο πολυ καλο τεμαχιο για οσους δεν την ξερουν ψηλη και με ωραιο κολο. Για τους τσατσολατρες η τσατσα χοντουλα ρωσιδα αλλα παρσιμη 50αρα ρωσιδοφατσα.
πιπινου 65 Ανκα 30αρα (δευτερη καταθεση) πολυ καλη συμπεριφορα αλλα η τσατσα οπως προειπε καποιος φιλος σπασαρχιδο. η Ανκα τωρα ειναι ξανθια με μετριο αλλα πουτανε μουτρακι και καλο κορμι (ουτε νταρντανα αουτα αδυνατη) αλλα τα βυζακια ειναι πολυ μικρα και πεσμενα οσο δεν περνει :S παρολα αυτα αν μπορεις να τα αγνοησεις πολυ καλη περιπτωση πουτανιτσας. Στο τελος κατι της ειπα ο μαλακας την συγκινησα και εβαλε τα κλαματα :think: και καθομουν και την παριγορουσα για να της περασει(ελεος αλλα και τι να κανεις). Οποιος ειναι αγαπουλινος και ρουφιανακος μπορει να παει να της το πει
Στο φευγα για το αμαξι πετυχα τεμαχιο μαυρακι πολυ καβλιαρικο και του γουστου μου. Το πειραξα και μου ειπε το γνωστο 'παμε?' Την εβαλα στο αμαξι του ετριψα λιγο το κολαρακι και τα βυζακια αλλα δεν υπηρχε κουραγιο για τριτο γυρο. :headbang: της εδωσα και ενα δεκαευρο για τον κοπο της και την καληνυχτησα περνοντας το τηλ της.
Αυτα απο εμενα καλο βραδυ :rockon: :rockon: :rockon:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
.
Σταση για κοντοσουβλι στην ψησταρια που ειναι κοντα στα κεντρικα της φυλης απεναντι απο το παρκινκ (πολυ καλο κρεας για αθηνα)
Ώπα ? Βγάλαμε λαβράκι. Θυμάσαι όνομα ψησταριάς και από τί ώρα και μετά είναι έτοιμο το κοντοσούβλι ?

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
καλησπερα τυποι μου  :rockon: :rockon: :rockon:
Λοιπον εχουμε και λεμε.
ενημερωση απο εχθες δευτερα
φωκ19 Αννα ωραιο και καλοσχηματισμενο μωρακι με στρογγυλα φυσικα βυζακια νο2 (δοκιμασμενο και καλο)
φωκ19 ανω. Σελενα ψηλη νταρντανα με βυζαρες τεραστιες  (δοκιμασμενο κ αυτο αλλα δεν το εχω με τις νταρτνανιαν :think:)
φωκ24 Ενα αδιαφορο ουτε που την θυμαμαι
φωκ24 ανω. Λαουρα ρουμανακι 21ετων μικρα βυζακια, αδυνατο κορμακι καλοσχηματισμενο και προσωπο σκετη γλυκα. Πρωτη καταθεση αν και ειχε ξαναδοκιμαστει. τοτε ειχα μεινει ικανοποιημενος αλλα αυτη την φορα οχι ιδιαιτερα. φταιω και εγω λιγο γιατι οταν βγηκε ηταν στρεσαρισμενη και φαινοταν. Οταν την ρωτησα τι εχει μου ειπε οτι την πιεζει η τσατσα να πηδιεται με πακιδες και αυτη δεν θελει γιατι βρωμανε και ειναι πολυ αγριοι.Παρολα αυτα ηταν σωστη χωρις διαθεση ξεπετας.
[size=18pt]Σταση για κοντοσουβλι στην ψησταρια που ειναι κοντα στα κεντρικα της φυλης απεναντι απο το παρκινκ (πολυ καλο κρεας για αθηνα)[/size]
Βαπορι μια θεοχοντρη με γυαλια φωνακλου στο δωματιο και μια απο φωκ22 μελαχρινη 30αρα καλο αλλα μη δοκιμασμενο δινει και  λοκο
φυλης 134 ισογ. Ρωσακι αδυνατο ψιλοατσουμπαλο μου φανηκε αλλα ειχα πιει και 1 κγ κρασι στην ταβερνα και δεν ειμαι σιγουρος. Πουτανοφατσουλα το πιτσιρικι παντως και καινουργια συμφωνα με τα λεγομενα του πουστροτσατσου (τον πιστευω)
φυλ136 η Μαρινα η βυζαρου. δοκιμασμενο πολυ καλο τεμαχιο για οσους δεν την ξερουν ψηλη και με ωραιο κολο. Για τους τσατσολατρες η τσατσα χοντουλα ρωσιδα αλλα παρσιμη 50αρα ρωσιδοφατσα.
πιπινου 65 Ανκα 30αρα (δευτερη καταθεση) πολυ καλη συμπεριφορα αλλα η τσατσα οπως προειπε καποιος φιλος σπασαρχιδο. η Ανκα τωρα ειναι ξανθια με μετριο αλλα πουτανε μουτρακι και καλο κορμι (ουτε νταρντανα αουτα αδυνατη) αλλα τα βυζακια ειναι πολυ μικρα και πεσμενα οσο δεν περνει :S παρολα αυτα αν μπορεις να τα αγνοησεις πολυ καλη περιπτωση πουτανιτσας. Στο τελος κατι της ειπα ο μαλακας την συγκινησα και εβαλε τα κλαματα :think: και καθομουν και την παριγορουσα για να της περασει(ελεος αλλα και τι να κανεις). Οποιος ειναι αγαπουλινος και ρουφιανακος μπορει να παει να της το πει
Στο φευγα για το αμαξι πετυχα τεμαχιο μαυρακι πολυ καβλιαρικο και του γουστου μου. Το πειραξα και μου ειπε το γνωστο 'παμε?' Την εβαλα στο αμαξι του ετριψα λιγο το κολαρακι και τα βυζακια αλλα δεν υπηρχε κουραγιο για τριτο γυρο. :headbang: της εδωσα και ενα δεκαευρο για τον κοπο της και την καληνυχτησα περνοντας το τηλ της.
Αυτα απο εμενα καλο βραδυ :rockon: :rockon: :rockon:

θεός :rockon: :rockon: :rockon:

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Ώπα ? Βγάλαμε λαβράκι. Θυμάσαι όνομα ψησταριάς και από τί ώρα και μετά είναι έτοιμο το κοντοσούβλι ?

χαχαχα που να θυμαμαι ρε φιλε.. Νταξ την επομμενη θα παρω τηλ  και θα το δημοσιευσω γιατι ειδα οτι εχουν και διανομεα

tay65

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
χαχαχα που να θυμαμαι ρε φιλε.. Νταξ την επομμενη θα παρω τηλ  και θα το δημοσιευσω γιατι ειδα οτι εχουν και διανομεα

την πιο σημαντική πληροφορία του πορνοσκάουτινγκ έχεις αφήσει... τστστστσ  :2funny:

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
φωκ19 ανω. Σελενα ψηλη νταρντανα με βυζαρες τεραστιες  (δοκιμασμενο κ αυτο αλλα δεν το εχω με τις νταρτνανιαν :think:)

Φωκαίας 17 κάτω εννοάς, βασικά το 19 είναι μόνο του αυτό το ανακαινισμένο ξέρεις...
ερώτηξη αυτή η Αννα είναι μήπως η Ουκρανίδα μελαχρινή Άννα από Φωκαίας 25πάνω/κάτω?

Φωκαίας 17 άνω εννοάς--> Σελένα.

και φυλής 136 εννοάς την Μαριάννα την βυζαρού Βουλγάρα κάνω λάθος με τα μεγάλα βυζιά μελαχρινή με όχι κ τόσο όμορφο πρόσωπο?

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Φωκαίας 17 κάτω εννοάς, βασικά το 19 είναι μόνο του αυτό το ανακαινισμένο ξέρεις...
ερώτηξη αυτή η Αννα είναι μήπως η Ουκρανίδα μελαχρινή Άννα από Φωκαίας 25πάνω/κάτω?

Φωκαίας 17 άνω εννοάς--> Σελένα.

και φυλής 136 εννοάς την Μαριάννα την βυζαρού Βουλγάρα κάνω λάθος με τα μεγάλα βυζιά μελαχρινή με όχι κ τόσο όμορφο πρόσωπο?

ναι φιλε εχεις δικιο.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
την  αλικη την καπορντινη

Ποια είναι η Αλίκη η Καρποντίνη; LOL
Όντως πάντως, η Αμάντα και η Αντρέα μάλλον θα ήθελαν την χαρτοσακούλα τους...

ΥΓ. Να ρωτήσω... Η καύλα η Νικόλ του Φω17κα που έχει πάει, ξέρει κανείς;
Η τσα^2 μου είπε ότι πήγε σε στούντιο.

Επισκέπτης
φωκ[size=20pt]24[/size] ανω. Λαουρα..

Διαγωνίως απέναντι από τον χώρο στάθμευσης Φυλής και Δεριγνύ, υπάρχει ψησταριά βγαλμένη από την δεκαετία 1970-1980.Με φθηνές τιμές.Έχει και γύρο.Αυτήν εννοείς;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom