Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 236 άτομα (26 μέλη και 210 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ως 5 είναι καθε μερα;

Για τα περισσοτερα σπιτακια οι βαρδιες ειναι 2. Και για καποια ακομη και 3.

Ειναι η πρωινη -> Απο τις 9-10 εως και τις 5 το απογευμα

Η απογευματινη - βραδυνη -> Απο τις 5 εως τις 12 το βραδυ

Και η μεταμεσονυχτια -> Απο τις 12 εως τις 5 το χαραμα μπορει και 6-7 για μερικα.

Καθε βαρδια εχει μια ΚΟΠΕΛΑ. 'Η 2 εαν προκειται για παρτουζα...(Τωρα τελευταια συνηθως μεταμεσονυχτια στα κεντρικα της φυλης) 
Συνηθως στο Διδυμου 18 πανω. Αν η Αντριαννα δουλευει πρωινα θα ειναι μεχρι τις 5 αν δουλευει διπλοβαρρδιες θα ειναι και μεχρι το βραδυ....
καταλαβες?

Επισκέπτης
γιατι και η φλωρα (τωρα κολοκυνθουσ 38β) γαμιωτανε τρελα αλλα τωρα την εχει δει βεντετα με αποτελεσμα να φαει μαυρο απο εμενα, κριμα γιατι μαζι τησ εχω κανει πολυ καλα γαμισια οταν ειχε πρωτοερθει...

Πολυ σωστος συναγωνιστη archwn1416
εγω δε ειχα γραψει για την Κα οτι την πρωτη μερα της με παρακαλεσε να ειμαι τρυφερος (απο κωλαρακι) και ημουν.Αφου μου ειπε και ευχαριστω πολυ με φιλακια και αλλα ....

και κοιτα τωρα το πουτανακι σε κοροιδευει κι΄ολας αν δεν περασεις.
ΜΑΥΡΟ
οπως επιασε και στην Κα Ιωαννα οπου δινει το κωλαρακι της και με 15€ σε Ιασωνος.
εμενα ρε φιλε ο κωλοσ δεν μου κανει εντυπωση και για αυτο ακομα και να το δινει το προγραμμα σπανια θα τον παρω.. οποτε στισ αρχεσ εκανε οτι ηθελα και πραγματικα μο ειχε κανει πολλα πραγματα.. μεχρι που την ειχα ψησει για double penetration (παρτουζα με 2 πουτσουσ ενας μουνι ο αλλοσ κωλο ταυτοχρονα) το οποιο στραβωσε γιατι για προσοπικουσ λογουσ αναγκαστικα να μην παω για 1 μηνα και οταν πηρα εναν φιλο να παμε ειχε αρχισει να την βλεπει και μου ειπε πως δεν τησ αρεσει ο φιλοσ μου!!!!!

μια μερα λοιπον πηγα τσαρκα και την ειδα αλλα ειχα αρχισει να ξενερωνω οποτε δεν μπηκα και συνεχησα την τσαρκα ομως δεν βρηκα κατι καλο οποτε ξαναγυρισα εδωσα το 20αρικο και οταν μπηκα στο δωματιο μου ειπε (στα αγγλικα, δεν μιλαει ελληνικα) οτι αφου δεν μπηκα με την πρωτη τωρα για τιμωρια δεν θα μου κανει τιποτα!!!!!
οπως καταλαβενεισ εγινε ροντεο το μπουρδελο και δεν ξαναπατησα!!!!

πραγματικα κριμα γιατι στισ αρχεσ εχω κανει τρελα γαμισια μαζι τησ και πολλεσ ανωμαλιεσ (σε λογικα πλαισια μην φανταστεισ τιποτα τρελο)...

οσο για την ιωαννα αυτη απο την αρχη ηταν επιπλο εγω την πηρα 1 φορα και την εδιωξα....

τελοσ παιδεσ μαυρο στην απογευματινη τσατσα του οροφου που ολο κραζει αμα δεν περασεισ......

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.918
Πόντοι
19.505
Σημερα το πρωι τιμησα για ακομη μια φορα την Αντρεα στην Κεραμεικου 15!
Αν ειχα δωσει 50αρικο θα ελεγα..Μουνος,περασα σουπερ αλλα τα δωματια ειναι γαμα τα!!
Εδωσα ομως 15 και στα αρχιδια μου το οτι δεν υπαρχει ενας καλογερος να κρεμασεις τα ρουχα σου!Στην Κεραμεικου πηγα οχι στην Πολιτεια!!
Για μενα το καλυτερο value for money που υπαρχει αυτη την στιγμη

έχω περάσει δυο τρεις φορές και πετυχαίνω μια με τατουάζ στην πλάτη και στα πλευρά. ελπίζω να μην εννοείτε αυτήν.

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
έχω περάσει δυο τρεις φορές και πετυχαίνω μια με τατουάζ στην πλάτη και στα πλευρά. ελπίζω να μην εννοείτε αυτήν.

Για δες αυτό:

αντεα απο ρουμανια σουπερ κ μονο 15 ευρω.......Μέσος όρος: 6.3
Εμφάνιση κοπέλας: 8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας: 7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου: 4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου: 5.0
Πρόσβαση/Parking: 6.0
Σχέση απόδοσης/τιμής: 7.0

Σας βοήθησε αυτή η κριτική;

από n.smirni76
31-10-2010

Link κριτικής
Δείτε όλες τις κριτικές για την Άντρεα
Δες όλες τις κριτικές μου
Αναφέρατε αυτή την κριτική στο διαχειριστή

0 στους 0 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

επισκεψη σημερα στις 1400 γιατι ειχα διαβασει πολυ καλα σχολια πιστευω οτι η κοπελα απο ρουμανια θα κατσει λιγο.....ψιλη λεπτη με ωραιο σωμα το στηθος μικρο με ωραια ρογα αλλα λιγο πεσμενο απο τον θυλασμο αφου αν και 20 χρονων εχει παιδι δυο χρονων που αποικονιζεται μαζι και με τον γκομενο της στο μεγαλο τατου(εχει και αλλα) στην αριστερη ωμοπλατη της.η κοπελλα ειναι χαμογελαστη με μεγαλη διαθεση αρχιζει με φιλια σε λαιμο κ ρογεσ αν εισαι ξυρισμενος και στα αρχιδια κ δεχεται κ φιλια στο στομα εχει μακρια ποδια αλλα ολα τα λεφτα ειναι το στησιμο στα τεσσερα πυ ειναι τελειο κ αντεχει σφυροκοπημα μαλιστα φωναζε ποιο δυνατα (στα αγγλικα που μιλαει αψογα κ μπορεις να συννενοηθεις ρε παιδακι μου)κανει και 69 αλλα δεν αφηνει δακτυλο μεσα εινα σουπερ κ για 15 ευρω απλα δεν υπαρχει δουλευει καθε πρωι εδω και καθε απογευμα στο διπλανο...στα αρνητικα οτι τα δωματια μυριζουν

ΒΝΒ

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
12
Πόντοι
1
εμενα ρε φιλε ο κωλοσ δεν μου κανει εντυπωση και για αυτο ακομα και να το δινει το προγραμμα σπανια θα τον παρω.. οποτε στισ αρχεσ εκανε οτι ηθελα και πραγματικα μο ειχε κανει πολλα πραγματα.. μεχρι που την ειχα ψησει για double penetration (παρτουζα με 2 πουτσουσ ενας μουνι ο αλλοσ κωλο ταυτοχρονα) το οποιο στραβωσε γιατι για προσοπικουσ λογουσ αναγκαστικα να μην παω για 1 μηνα και οταν πηρα εναν φιλο να παμε ειχε αρχισει να την βλεπει και μου ειπε πως δεν τησ αρεσει ο φιλοσ μου!!!!!

μια μερα λοιπον πηγα τσαρκα και την ειδα αλλα ειχα αρχισει να ξενερωνω οποτε δεν μπηκα και συνεχησα την τσαρκα ομως δεν βρηκα κατι καλο οποτε ξαναγυρισα εδωσα το 20αρικο και οταν μπηκα στο δωματιο μου ειπε (στα αγγλικα, δεν μιλαει ελληνικα) οτι αφου δεν μπηκα με την πρωτη τωρα για τιμωρια δεν θα μου κανει τιποτα!!!!!
οπως καταλαβενεισ εγινε ροντεο το μπουρδελο και δεν ξαναπατησα!!!!

πραγματικα κριμα γιατι στισ αρχεσ εχω κανει τρελα γαμισια μαζι τησ και πολλεσ ανωμαλιεσ (σε λογικα πλαισια μην φανταστεισ τιποτα τρελο)...

οσο για την ιωαννα αυτη απο την αρχη ηταν επιπλο εγω την πηρα 1 φορα και την εδιωξα....

τελοσ παιδεσ μαυρο στην απογευματινη τσατσα του οροφου που ολο κραζει αμα δεν περασεισ......

εαν σταματησουμε να πηγαινουμε σε το πολυ 5 ημερες θα αλλαξει (παρει τον πουλο)και η Φλωρα και η γαμοτσατσα.

ΒΝΒ

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
12
Πόντοι
1
καλη συνεχεια σε ολους σχολαω & εντος ολιγης ωρας θα γαμαωωωωωωωωωωωωω

Επισκέπτης
Σωστός! Και από Φυλής 67...

Πράγματι, ενίοτε μεταμορφώνεται σε ... γυναίκα του Λώτ   :2funny:

]
H Nέλυ η η Άνκα μεταμορφώνεται σε γυναίκα του Λωτ;
Βρε farkeli, μπέρδεψες την παράθεση της Νέλυς με την παράθεση της Άνκας.
Να είσαι σαφής! :woldman:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Αναφέρεσαι στην γνωστή κομοδινέ μουνάρα Νέλυ-Φυλής 67.Είναι καλή αλλά το σχέδιό τους προβλέπει:...
Δεν προκύπτει κανένα μπέρδεμα κατα την ταπεινή μου γνώμη και είμαι αρκετά σαφής. Είναι ξεκάθαρο ότι αναφέρομαι στη Νέλ(λ)υ από Φυλής 67 και 71 ισόγειο. Συμφωνώ ότι θα ήταν καλύτερο να διέγραφα και την άλλη πρόταση που διαγράφω παραπάνω, αλλά δεν είναι τόσο σημαντικό. Εξάλλου είσαι έμπειρος μπουρδελο-συνάδελφος και δεν πιστεύω ότι μπερδεύεσαι από κάτι τέτοια, εκτός και αν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα, οπότε μετα χαράς να το λύσουμε.
Τα σέβη μου

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Φωκαιας 19 Αμαντα Ρουμανα Μιλφ βγαλμενη απο τσοντα λογο παρουσιαστικου !! :o
Μεσα service πρωτης δημοτικου !!! >:(

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εγώ (ευτυχώς) μόνο την περιέγραψα...  :rolleyes:
Δεν πέρασα (ούτε θα περνούσα) για δυο λόγους :
1) Δεν μου έκανε καλή εντύπωση στο σαλόνι  :dunno:
2) Είναι ξανθιά   :grin:
Εσυ καλα τα ειπες δεν λεω !!!
Ασε που δεν επιαναν και τα τηλεφωνα χτες  !!! :grin: :grin: :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πλκαωσαμε ολοι στην Αμαντα καταλαβα  :2funny: :2funny: :2funny:

Γαμησι 3λεπτο θα κανουμε εκει μεσα αμα παω...  :2funny:

Επισκέπτης
Πρόλαβε να γαμήσει την Αντριάννα ο δικός σου, Boldemort, ή τσάμπα πήγανε οι οδηγίες προς ναυτιλομένους σε πλήρη ανάπτυξη? :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πρόλαβε να γαμήσει την Αντριάννα ο δικός σου, Boldemort, ή τσάμπα πήγανε οι οδηγίες προς ναυτιλομένους σε πλήρη ανάπτυξη? :)

Ξερω και εγω μωρε δικιε μου...
στο τελος θα βαρεθει να τον βλεπει η αντριαννα και θα του κατσει τσαμπα...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Μινι απογευματινη σημερα:

-Φωκαίας 22 κάτω,πήγα για το καινούριο που αναφέρθηκε αλλά δυστυχώς κλειστό το οίκημα
-Φωκαίας 22 άνω,μαλακιστήρι Τζένη με μια άλλη που ούτε κάθισα να δώ
-Φωκαίας 17 πάνω,Σελίνα
-Φωκαίας 84 κάτω,Μαργαρίτα
-Φωκαίας 67,Ρωξάνη
-Φωκαίας 86 κάτω,Αλέξια
-Μ.προδ. άνω ,Ελβίρα πρωκτικό παρέα με έναν τόφαλο που έχει εμφανιστεί τελευταία με γυαλιά που κάνει και ακά
-Φωκαίας 17 κάτω, μουνάρα απο παλιά.Πρέπει να έπαιζε κάποτε στα 134.Παρουσιάστηκε ως Αλίνα.
Εμφάνιση κάτσε καλά.  1.70,ξανθοκόκκινο μακρύ μαλλί,υπέροχη φάτσα,χαμόγελο,στήθος μεσαίο και απόλυτα αρμονικό με τη κορμάρα της.
Μεσα δε κάνει κάτι έξτρα, πίπα βαθιά και επίμονη και φιλάκια άνετα σε όλη την υπέροχη κορμάρα της.
Δε βιαζόταν αν και μάλλον έχει να κάνει με το οτι δεν έπαιζε πολύ κινηση στο σπίτι το απόγευμα.
Πολύ ευγενική και αυτή και η γνωστη "συμπάθεστατη" :grin: υπηρεσία του 17.Αναδουλειές φαίνεται....
Για τους παλιούς αυτός ο μουναρος σίγουρα θα είναι γνωστός αν και νομίζω οτι  πρέπει να χει αφήσει ξεπετοεντυπώσεις απο τη πρότερη μπουρδελοσταδιοδρομία της..

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
το βραδυ της κυριακης μετα απο βολτα στη Φιλης και χωρις να βρω εκει καποιες απο τις επολογες μου, μετα απο ψαξιμω κατελυξα και επελεξα στο Κολωνού 30Β μια ξανθουλα. το ονομα της δεν το θυμαμε αλλα το χαρακτηριστικο της ειναι οτι ειναι (λεει) απο την ολλανδια. τωρα αληθεια ψαματα δεν εχει και πολυ συμασια. αυτο που μου εκανε πολυ εντυπωση ηταν οτι οταν την ειδα στο σαλονι ειχε ενα πολυ ομορφο χαμογελο το οποιο σε εκανε να αισθανεσε οικια και να μην λες, ωχ σιγα μην περασω......στις υπηρεσιες τωρα, η πιπα ηταν αρκετα γρηγορη και σε χρονο αλλα και στον τροπο, αλλα εδιχνει οτι το κατεχει. εαν δηλαδη καθοταν να ασχοληθει περισσοτερο νομιζω θα μπορουσε να σε τελειωσει και ετσι.
μετα περασαμε σε ιεραποστολικο στο οποιο και ηρθε και το τελειωμα. την πηρα σε κανονικη σταση και μετα της ανεβασα το ενα ποδι στο λαιμο μου για να τελειωσω. δεν εδειχνε παντος να δυσανασχετη για στασεις κλπ και βεβαια πανω απο ολα ηταν με το χαμογελο και μεσα στο δωματιο.
θυμαμε οτι παλαιωτερα ειχα διαβασει καπου για καποια ολλανδεζα....χωρις να θυμαμε κατι πιο συγκεκριμενο.
η εμφανηση της ειναι ξανθια με ωραιο στηθος 3αρι περιπου στο 1,65-1,70.
την ρωτησα εαν δουλευει εκει τα βραδια και μου ειπε οτι δεν ειναι εκει σταθερα. αλλα εαν ρωταω εκει την τσα2 θα λεει που ειναι....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom