foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Είναι που έκλεισαν οι κάλπες εκείνη την ώρα και βγήκαν όλοι στους δρόμους
Δουλευει ακομα στο Φυλής 67 μεταμεσονύχτια μερικες φορες.ακριβως, εχει δουλεψει και στο 67,την ειχα πρωτοπαρει μονης προδρομου και φυλης σ αυτο με τις σκαλες και κατοπιν στη μυρων,αλλα και σ αυτα τα σπιτια που ηταν κοντα στο 99 και τωρα κλεισανε
Ειναι καλη μεσα και φαινεται να εχει και πιστους θαυμαστες αφου το σπιτι ειχε κινηση,βουλγαρα,μολδαβεζα η' κατι τετοιο
ακριβως, εχει δουλεψει και στο 67,την ειχα πρωτοπαρει μονης προδρομου και φυλης σ αυτο με τις σκαλες και κατοπιν στη μυρων,αλλα και σ αυτα τα σπιτια που ηταν κοντα στο 99 και τωρα κλεισανε
Ειναι καλη μεσα και φαινεται να εχει και πιστους θαυμαστες αφου το σπιτι ειχε κινηση,βουλγαρα,μολδαβεζα η' κατι τετοιο
Είναι που έκλεισαν οι κάλπες εκείνη την ώρα και βγήκαν όλοι στους δρόμους
ΦΥΛΗΣ & ΜΟΝΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ (ΒΑΠΟΡΙ)
Τρεις κοπέλες
Ελβίρα σπαστά μαλλιά με γκρίζες ανταύγειες μέχρι τις πλάτες που έκανε και την παρουσίαση («είμαστε μια-δυο-τρεις κοπέλες» ... «είμαστε χίλιοι-δεκατρείς» - συμπληρώνω εγώ), πρόσωπο τσιγγάνας, μέτρια στο ύψος με λίγα παχάκια και αποδεκτό κώ(ο)λο τον οποίο παρείχε στις υπηρεσίες της
Μαριάννα με καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους, γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου, φάνταζε ψηλή πάνω στα 18ποντα παπούτσια της, σωματικές αναλογίες μοντέλου με ενδιαφέροντα κώ(ο)λο
Αντριάννα με μαλλιά μαζεμένα σε κότσο, βουκολικό πρόσωπο, μέτρια στο ύψος αλλά γεματούλα (παραπάνω από αυτό που ορίζεται ως αναγκαίο ή ελάχιστα αποδεκτό) και με παρα-φουσκωμένο κώ(ο)λο
Με λευκό δίχτυ εαν θυμάμαι σωστα. ;)Βόλτα στα μπουρδελο-μάγαζα της Φυλής/Φωκαίας σήμερα 7/11/2010 στις 18.00’
ΦΩΚΑΙΑΣ 19
Αμάντα με ξανθά μαλλιά μέχρι τις πλάτες μαζεμένα σε αλογοουρά, πουτανίσιο πρόσωπο με άνετες εκφράσεις, μάλλον ψηλή με κανονικό σώμα, ικανοποιητικά βυζιά και τετραπέρατο κώ(ο)λο σε ψηλή τοποθέτηση ως προς το κέντρο βάρους του σώματος της
Αν θυμάμαι καλά μπορείς να επιλέξεις οποιονδήποτε δυαδικό συνδυασμό ή και τις τρεις μαζί. Όμως τώρα που το ρωτάς προβληματίζομαι αν χωρέσουν και οι τρεις στο κρεβάτι γιατί η Αντριάννα είναι αρκετά φουσκωμένη...
Νομίζω, ναι...Με λευκό δίχτυ εαν θυμάμαι σωστα. ;)
...
Απλά ειπα να συνεισφέρω και εγω. Στο ελάχιστο που μπορώ!Νομίζω, ναι...
ηλικια περιπου παρακαλΩ?κατεριναΑλικιβιαδου τωρα
16β βικτωρια,δεν μου φανηκε mlf,λεπτο σωμα με πρωκτικο,το κοβω για σπαθι μεσα
16γ κατερινα η τσατσα -ιεροδουλος από μυρων,ξανθια,αδυνατο να μη μπω μεσα,καθρεφτης στ ορθιο,ιεραποστολικο και παλι στ ορθιο,αυτή η γυναικα μου βγαζει παντοτε τον πιο αγριο εαυτο
16α κλειστο
Αναφέρεσαι στην γνωστή κομοδινέ μουνάρα Νέλυ-Φυλής 67.ΦΥΛΗΣ 86 ΟΡΟΦΟΣ
Νέλ(λ)υ από Φυλής 71 ισόγειο
Είναι καλή αλλά το σχέδιό τους προβλέπει:ΦΥΛΗΣ & ΠΙΠΙΝΟΥ 65
Άνκα με φυσικά ξανθά κοντά μαλλιά μαζεμένα πίσω, συμπαθητικό πρόσωπο, ψηλή, λεπτή με ενδιαφέρουσες αναλογίες μέσα σε ολόλευκο δέρμα και υπερ-συμπαθητικό κω(ο)λαράκι
Οι αναφορές των μπουρδελο-συναδέλφων συγκλίνουν ότι οι υπηρεσίες της είναι ικανοποιητικές
40 (ἀκριβῶς).ηλικια περιπου κανεις ??
δεν πιστευω να την πατησε κανεισ και να περασε μιλαμε για 2 απο τισ χειροτερεσ υπηρεσιεσ και ειδικα το γυφτακι η τζενη ειναι και εριστικη....Φω22άνω: Μαρία πιπινοειδές ρουμανοβουλγαρόφατσα και Τζένη γυφτοβουλγάρα με βυζάρες. Παίζει και ντουέτο.