1. Απογευματακι ... θα ειναι οπως ηταν και σημερα. Πιπινακι ειναι. Λυγερο ωραιο... θα σ αρεσει ;) μικρο στηθος... ωραια λεκανη ομως...
καυλωτικο προσωπακι μπορεις να πεις... και καλο κωλαρακι...
2. Οπα... αυτο δεν το γνωριζα... και παλι καλα που δεν κατεβασα αυτοκινητο αποψε... διοτι θα το παρκαριζα εκει... και μετα χαρας μπορω να σου πω... θα ενιωθα και ευτυχισμενος χαχαχαχα αν ειναι ετσι... τοτε στο παρκαρισματακι λαβετε υποψην σας ενα 5 αντι για 8 που εχω βαλει... τελοςπαντων
3. Βελουδο βελουδο μαυρο και με σχηματακι
[/quote
απεναντι απο ενα ξενοφδοχειο καθονται κατι αλλοδαποι συνηθως σε κατι σκοτεινα..τροφωνιου δεν ειδα κατι επικυνδυνο..αντιθετα βεργας ηταν ενας με ενα τρακαρισμενο αυτοκινητο και εκοβε φατσες.σιγουρα καποια βρωμοδουλεια φαινοταν να ετοιμαζε..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
ναι ενα τρακαρισμενο ηταν μπλε.
πω ρε τι τραβαμε ρε για να ριξουμε κανα μπουτσο...
καλα σκατοπεριοχη η Λιοσιων μεταξυ μας...
Και πολυ βρωμα σε μερικα σπιτακια... θα το ξαναγυρισω και θα γινω φυλης-υχος πολιτης στις επομενες τσαρκες.
Τι λες να περιμενε τυπε? μηπως ηταν κανας νταβας?
κοιτουσε με βλεμμα περιεργο και ψιλογελουσε..τι να πω μπορει να ηταν και κανας ιδιοκτητης.παντως στους δρομους εβλεπες πεταμενα παππυτσια παντελονια κτλ λες και εγδυνανα ανθρωπους.τεσπα καμμια αντριαννα παιζει σημερα απογευμαδιδυμου 18 βαρεθηκα να βλεπω ναταλι.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
κοιτουσε με βλεμμα περιεργο και ψιλογελουσε..τι να πω μπορει να ηταν και κανας ιδιοκτητης.παντως στους δρομους εβλεπες πεταμενα παππυτσια παντελονια κτλ λες και εγδυνανα ανθρωπους.τεσπα καμμια αντριαννα παιζει σημερα απογευμαδιδυμου 18 βαρεθηκα να βλεπω ναταλι.
Μπα καθημερινες παιζει η αντριαννα απο οσο εχω καταλαβει.
Τωρα δεν χανεις και τιποτα να περασεις... μπορει να περασω και εγω σημερα γιατι χθες δεν πηγα Φυλης
Εγω δεν τον κοιταξα καν τυπε...
Παντως μιας και μου σχολιαζεις και τους δρομους θα σου πω και εγω πως στην Ηπειρου χθες γινοταν ο κακος χαμος
απο αλλοδαπους μιλαμε για γκετο ετσι? Πολυς κοσμος. Που θα παει αυτη η κατασταση?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε απο αυριο θα αλλαξει αυτοΠαντως μιας και μου σχολιαζεις και τους δρομους θα σου πω και εγω πως στην Ηπειρου χθες γινοταν ο κακος χαμος
απο αλλοδαπους μιλαμε για γκετο ετσι? Πολυς κοσμος. Που θα παει αυτη η κατασταση?
αρκει να ψηφισουμε αδωνι
brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
καλησπερα... και τα νεα πριν απο μιση ωρα στο μεταξι εχουν ως εξης
λεωνιδου 28 η τζωρτζια στρουμπουλη μαυρομαλλα νεαρη σχετικα 10 ευρω φουλ προγραμμα
ιασωνος 33 μια μελχρινη ομορφη κοπελιτσα νεαρη στα 15 ευρω
ιασωνος 37β η ιωαννα που μολις μπηκα,μονος μου στο σαλονι, απο μεσα απο την κουζινα φωναζε εεελααα εδω μωρο μου εεελααα εδω μωρο μου... και αφου κατα οτι ελεγε εμενα πηγα και μολις μου ειπε το προγραμμα πηγα να φυγω και μου φωναζε μηηηηη φευγεις και εγω κανω καλο τσιμπουκιιιιι και εκανε την κινηση με το χερι και το στομα....15 ευρω
ιασωνος 44 μια αδυνατη κοντη κοπελα ομορφουλα μελαχρινη αλλα ειχε το ομορφο το γλυκο, οχι το προστυχο 15 ευρω.
Ιάσωνος 46 μια κοπελα μελαχρινη με διχτιωτες καλτσες που ελεγε σε πακια να περασουν και μολις σηκωθηκα να φυγω, με τραβαγε απο το μανικι και μου φωναζε πουουουουουου πας εσυυυυυυυυυυ και την εσερνα ετσι μεχρι και τις σκαλες 15 ευρω
Ιάσωνος 46Β μια μελαχρινη αδιαφορη γυρω στα 35 15ευρω
ιασωνος 43 η μαρια 15 ευρω φουλ
Κολοκυνθούς 63 η φιλιπινεζα που εγω την ειχα γνωρισει σαν σιντα στην φωκαιας 24 απο ινδονησια.
και μια φωτο απο τελειως μαστουρα.... η απο την πολη των
λεωνιδου 28 η τζωρτζια στρουμπουλη μαυρομαλλα νεαρη σχετικα 10 ευρω φουλ προγραμμα
ιασωνος 33 μια μελχρινη ομορφη κοπελιτσα νεαρη στα 15 ευρω
ιασωνος 37β η ιωαννα που μολις μπηκα,μονος μου στο σαλονι, απο μεσα απο την κουζινα φωναζε εεελααα εδω μωρο μου εεελααα εδω μωρο μου... και αφου κατα οτι ελεγε εμενα πηγα και μολις μου ειπε το προγραμμα πηγα να φυγω και μου φωναζε μηηηηη φευγεις και εγω κανω καλο τσιμπουκιιιιι και εκανε την κινηση με το χερι και το στομα....15 ευρω
ιασωνος 44 μια αδυνατη κοντη κοπελα ομορφουλα μελαχρινη αλλα ειχε το ομορφο το γλυκο, οχι το προστυχο 15 ευρω.
Ιάσωνος 46 μια κοπελα μελαχρινη με διχτιωτες καλτσες που ελεγε σε πακια να περασουν και μολις σηκωθηκα να φυγω, με τραβαγε απο το μανικι και μου φωναζε πουουουουουου πας εσυυυυυυυυυυ και την εσερνα ετσι μεχρι και τις σκαλες 15 ευρω
Ιάσωνος 46Β μια μελαχρινη αδιαφορη γυρω στα 35 15ευρω
ιασωνος 43 η μαρια 15 ευρω φουλ
Κολοκυνθούς 63 η φιλιπινεζα που εγω την ειχα γνωρισει σαν σιντα στην φωκαιας 24 απο ινδονησια.
και μια φωτο απο τελειως μαστουρα.... η απο την πολη των
Συνημμένα
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
τυπε απο αυριο θα αλλαξει αυτο
αρκει να ψηφισουμε αδωνι
θελουμε καλυτερα μπουρδελα... οπως λεει και ο μαυρος θανατος... επεστρεψα και τα καλυτερα ερχονται και θα δειτε
σε λιγο τι σημαινει αυτο... εχουνε τελειωσει εχουνε τερματισει...
μηνυμα αρχηγου απο την πιατσα
ειμαστε ολοι εδω αγαπημενοι μπουρδελιαρηδες ενωμενοι και ετοιμοι για ολα
οι καλυτεροι της ΠΟΛΗΣ...οι κορυφαιοι.. φωκαιας 24 λορδος μπορδελομορτ και μπουρδελα.τβ ειναι μαζι σας στον αγωνα.
εμπρος ολοι μας ;)
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.895
- Πόντοι
- 13.165
Αλικιβιαδου τωρα
16β βικτωρια,δεν μου φανηκε mlf,λεπτο σωμα με πρωκτικο,το κοβω για σπαθι μεσα
16γ κατερινα η τσατσα -ιεροδουλος από μυρων,ξανθια,αδυνατο να μη μπω μεσα,καθρεφτης στ ορθιο,ιεραποστολικο και παλι στ ορθιο,αυτή η γυναικα μου βγαζει παντοτε τον πιο αγριο εαυτο
16α κλειστο
16γ κατερινα η τσατσα -ιεροδουλος από μυρων,ξανθια,αδυνατο να μη μπω μεσα,καθρεφτης στ ορθιο,ιεραποστολικο και παλι στ ορθιο,αυτή η γυναικα μου βγαζει παντοτε τον πιο αγριο εαυτο
16α κλειστο
is0vitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
δε σε καταλαβα, ποια κατερινα λεσ?την κρητικια τη μπουρουχα?Αλικιβιαδου τωρα
16α κλειστο
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
οχι οχι,εννοει τη μιλφαρα απ'το φ67...δυσκολο να βρεις τοσο μουναρα σε αυτη
την ηλικια...
την ηλικια...
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.895
- Πόντοι
- 13.165
ακριβως, εχει δουλεψει και στο 67,την ειχα πρωτοπαρει μονης προδρομου και φυλης σ αυτο με τις σκαλες και κατοπιν στη μυρων,αλλα και σ αυτα τα σπιτια που ηταν κοντα στο 99 και τωρα κλεισανε
Ειναι καλη μεσα και φαινεται να εχει και πιστους θαυμαστες αφου το σπιτι ειχε κινηση,βουλγαρα,μολδαβεζα η' κατι τετοιο
Ειναι καλη μεσα και φαινεται να εχει και πιστους θαυμαστες αφου το σπιτι ειχε κινηση,βουλγαρα,μολδαβεζα η' κατι τετοιο
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ρουμανα...
CHRIS1971
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 46
- Like
- 548
- Πόντοι
- 7.065
ειναι απο μαυροβουνιο.ειναι και πολυ καλη στο σερβις και πολυ ευγενικη γυναικα.η βικτωρια διπλα και αυτη ειναι καλη αλλα σταματησε το πρωκτικοακριβως, εχει δουλεψει και στο 67,την ειχα πρωτοπαρει μονης προδρομου και φυλης σ αυτο με τις σκαλες και κατοπιν στη μυρων,αλλα και σ αυτα τα σπιτια που ηταν κοντα στο 99 και τωρα κλεισανε
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Σημερα το πρωι τιμησα για ακομη μια φορα την Αντρεα στην Κεραμεικου 15!
Αν ειχα δωσει 50αρικο θα ελεγα..Μουνος,περασα σουπερ αλλα τα δωματια ειναι γαμα τα!!
Εδωσα ομως 15 και στα αρχιδια μου το οτι δεν υπαρχει ενας καλογερος να κρεμασεις τα ρουχα σου!Στην Κεραμεικου πηγα οχι στην Πολιτεια!!
Για μενα το καλυτερο value for money που υπαρχει αυτη την στιγμη
Αν ειχα δωσει 50αρικο θα ελεγα..Μουνος,περασα σουπερ αλλα τα δωματια ειναι γαμα τα!!
Εδωσα ομως 15 και στα αρχιδια μου το οτι δεν υπαρχει ενας καλογερος να κρεμασεις τα ρουχα σου!Στην Κεραμεικου πηγα οχι στην Πολιτεια!!
Για μενα το καλυτερο value for money που υπαρχει αυτη την στιγμη
Επισκέπτης
Ειναι καλη μεσα και φαινεται να εχει και πιστους θαυμαστες
Aὐτὸ εἶναι πλέον ἤ βέβαιον.
Επισκέπτης
Παντως μιας και μου σχολιαζεις και τους δρομους θα σου πω και εγω πως στην Ηπειρου χθες γινοταν ο κακος χαμος
Γκετο η Ηπειρου? Ε οχι δα... Για πηγαινε μια βολτα απο Μεταξουργειο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις