Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 162 άτομα (14 μέλη και 148 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Πράγματι μεγάλε!
Έχεις γράψεις τις κριτικές σου!
Είσαι ... "δικός μας"

:thumbsup:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Αρκεί να βρεις (ή να έχεις) την (οικονομική) λύση...  ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ε  κατι γίνεται... θυσιάζω 2 μπουρδελάκια και ειμαστε οκ..

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Σωστός!!!

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Μπουρδελο-περίπατος στα μαγαζιά του Μεταξουργείου λόγω της καλοκαιριάτικης ημέρας του Νοέμβρη σήμερα 5/11/2010 στις 13.00’

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 15 ΙΣΟΓΕΙΟ
[...
Στο σαλόνι ήταν δυο 55άρηδες Έλληνες, ένας Κενυάτης, ένας Αλβανός, δυο Ινδοί, ένας διανοούμενος Πακιστανός με σοφιστικέ γυαλιά ένα παρκαρισμένο ποδήλατο και εγώ
Ο Αλβανός με ακολούθησε πιστεύοντας ότι γνωρίζω να τον κατευθύνω έτσι ώστε να βρει λύση στο πρόβλημα του. Παρά τις αντιρρήσεις μου επέμενε και δεδομένου ότι ήταν συμπαθητική φάτσα συνεχίσαμε (νοερά μαζί) τον μπουρδελο-περίπατο. Στη διαδρομή σκέφτηκα μιας και ήταν επιδεκτικός να του μάθω ορισμένες (επιπλέον) λέξεις. Έτσι σκέφτηκα να του μάθω την φράση «θα μείνω αποστασιοποιημένος» με την έννοια ότι δεν θα πηδήξω αυτή την στιγμή αλλά σε λίγο. Οι τσατσάδες (και περισσότερο οι εργαζόμενες κορασίδες) έμεναν άφωνες όταν ο Αλβανός τους ανταπαντούσε με αυτή την φράση
Απίθανα πράγματα !!!
Και μόνο για αυτά τα γεγονότα αξίζουν αυτοί οι μπουρδελο-περίπατοι  

Αυτά τα λίγα για απόψε

Και (το σπουδαιότερο) να είμαστε όλοι καλά !

Μου θύμισες τωρα σκηνικό, σε σπιτάκι της Φυλής, πριν μερες που ειχα παει και εγω βόλτα, με την τσατσά να εκφωνεί διθυράμβους για τις υπηρεσίες της κοπέλας σε 3-4 γλώσσες, Ελληνικά, Αγγλικά, Ρωσικά και ακόμα μια γλώσσα που δεν αναγνώρισα καθως είχα φτάσει κιόλας στην πόρτα! Κοίτα να δεις που και τσατσά να θες να γίνεις πλεον χρειάζεσαι τουλάχιστον ενα Lower!  :grin:
Χαρακτηριστικό του σπιτιού είναι πως όταν μπαίνεις έχει εναν μεγάλο σε μήκος και στενό διάδρομο με πλακάκια μπάνιου. Είχε πλάκα πάντως γιατι είχα την αίσθηση οτι μπήκα στο σπίτι απο την πόρτα του μπάνιου!

Οσο για το σκηνικό με την εκμάθηση του συναγωνιστή Αλβανικής υπηκοότητας δεν χρείαζετε να σχολιάσω τίποτα! :rockon:

Η Αμαντα ουτε σημερα μου εδειξε καποιο σημαδι βιασυνης!
Κι ας χτυπαει η τσατσα την πορτα οσο θελει
Συμφωνώ! Όπως έχω γράψει και στην κριτική μου, παρόλο που αργούσα και η τσατσά έκανε αισθητή την την παρουσία της 2 φορές η Αμάντα δεν έφυγε χωρίς να έχω τελειώσει.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
:)

Παρεμπιμπόντως...

Μήπως πήγες στο Ιάσωνος 46 ισόγειο δεξιά;  :)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Για πες λεπτομέρειες, να ξέρουμε  ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Για πες λεπτομέρειες, να ξέρουμε  ;)
Ακαθαρσια μεγάλη, αραποσομαλοι κατουρούσαν στο πεζόδρομο και μετα πηγαν σε μια που εκανε ακαποτα...

Ο χρηστος και η παναγία  :priest: :priest: :priest: :priest:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αρα στούντιο φορεβερ  :rockon: :rockon:

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Ακαθαρσια μεγάλη, αραποσομαλοι κατουρούσαν στο πεζόδρομο και μετα πηγαν σε μια που εκανε ακαποτα...

Ο χρηστος και η παναγία  :priest: :priest: :priest: :priest:
Σιγά το πράγμα!

Εδω εγω σε βόλτα με τους μέγιστους Cheyenne και SPEED μπήκαμε σε ενα σπιτάκι στο μεταξουργίο, στην μεγάλου Αλεξάνδου αν θυμάμαι σωστά  :rolleyes:, και το σαλόνι ήταν γεμάτο απο κάτουρα. Αφου να φανταστείς αρχικά μια γλίστρα πήγα να την φάω!
:2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Αυτές είναι συμπτώσεις...  :booty:

Μην δίνετε σημασία...

:2funny: :2funny: :2funny:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Κολωνού 11 ισόγειο-Σαμπρίνα από Φυλής 59.Η γνωστή επικοινωνιακή Ελληνίδα υπηρέτρια έπλεκε το εγκώμιο της ΦΟΛΑΣ:"η κοπέλα δεν κοροϊδεύει,σέβεται τον πελάτη και ενδιαφέρεται να περάσει καλά..."

Κι όμως - δεν την γνώριζα την κοπέλα από Φ59 μιας και δεν συχνάζω εκεί , αλλά μπήκα και ομολογώ πως δεν μετάνιωσα καθόλου.
Υπέροχη πίπα σε όλο το κορμό , αργή και βασανιστική , ανέβηκε από πάνω για αρκετή ώρα , μετά ιεραποστολικό και στο φινάλε την πήρα στα τέσσερα βλέποντας την ωραία μάπα της στο καθρέπτη. Α , καθόλου βιασύνη.
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ θέα στο πισωκολλητό , η γκόμενα είναι μουνάρα ή έτσι μου φάνηκε ? Το φχαριστήθηκα , 15 ευρουλάκια μια χαρά ήταν .

(Λίγο που κοίταξα βλέπω άσχημα σχόλια για την εν λόγω ... δεν ξέρω , μπορεί να έχασε πελατεία και έβαλε μυαλό ή απλά την πέτυχα σε καλή φάση)

DPANEMA

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα,έπειτα από μία περιήγηση αναφέρω:φωκαίας 25 κάτω μία εμφανίσημη μελαχρινή παρουσία με μακριά μαλλιά και αρκετό νάζι,25πάνω η γνωστή τάνια με τον ωραίο κώλο ρωσίδα απο φυλής, στα τρία απέναντι σπίτια κάτι τσιγγανορουμάνες απαράδεκτες.φωκαίας 19 η γνωστή ξανθιά αμάντα,στο επόμενο πάνω στά σκαλιά η Σελένια αναφώνισε η τσατσά και στο επόμενο ισόγειο όπως ανεβαίνεις τη φωκαίας ένα μελαχρινό πιπινάκι με μικρό στήθος.Στη συνέχεια στο φυλής 80 η ξανθιά Μαρία με φουλ πρόγραμμα,Φυλής 67 μια ξανθιά αδιάφορη με φουλ πρόγραμμα,φυλής 71α μία μελαχρινή με  κοντό καρρέ και μεγάλο κώλο,φυλής 71β η εύα με την γνωστή Άννα ,τα δύο υπόγεια καινούρια αμφότερα κλειστά με αναμμένο όμως το φως,το υπόγειο κάτω από το αυθεραιτο είχε την Ιωάννα και άλλη μια με ανύπαρκτο στήθος,το επάνω με την σκάλα είχε μια όρκα με γυαλιά και μία άλλη τσιγγανορουμάνα.ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη για τη απουσία κάποιων ονομάτων και αριθμών σπιτιών.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Καλησπέρα,έπειτα από μία περιήγηση αναφέρω:φωκαίας 25 κάτω μία εμφανίσημη μελαχρινή παρουσία με μακριά μαλλιά και αρκετό νάζι,25πάνω η γνωστή τάνια με τον ωραίο κώλο ρωσίδα απο φυλής, στα τρία απέναντι σπίτια κάτι τσιγγανορουμάνες απαράδεκτες.φωκαίας 19 η γνωστή ξανθιά αμάντα,στο επόμενο πάνω στά σκαλιά η Σελένια αναφώνισε η τσατσά και στο επόμενο ισόγειο όπως ανεβαίνεις τη φωκαίας ένα μελαχρινό πιπινάκι με μικρό στήθος.Στη συνέχεια στο φυλής 80 η ξανθιά Μαρία με φουλ πρόγραμμα,Φυλής 67 μια ξανθιά αδιάφορη με φουλ πρόγραμμα,φυλής 71α μία μελαχρινή με  κοντό καρρέ και μεγάλο κώλο,φυλής 71β η εύα με την γνωστή Άννα ,τα δύο υπόγεια καινούρια αμφότερα κλειστά με αναμμένο όμως το φως,το υπόγειο κάτω από το αυθεραιτο είχε την Ιωάννα και άλλη μια με ανύπαρκτο στήθος,το επάνω με την σκάλα είχε μια όρκα με γυαλιά και μία άλλη τσιγγανορουμάνα.ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη για τη απουσία κάποιων ονομάτων και αριθμών σπιτιών.

ωραια τσαρκα

αυτα ειδα και εγω

στο φωκαιας  25 κατω το μελαχροινο ειχε γαμωτες τριαρες φυσικες βυζαρες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλησπερα και απο μενα τυποι μου...

Τσαρκα στην Λιοσιων σημερα... εχω ανεβασει και κριτικη η οποια για καποιο λογο αργει...

λοιπον Χωματιανου 11 κατω η Ελενα εκει εγινε και η καταθεση δεν λεω πολλα πραγματα στην κριτικη για την εμφανιση της γιατι ειναι κριτικη και οχι ενημερωση χεχεχε ... ας τα πω εδω.. λοιπον γυρω στο 1.70 ξανθο μαλακι... καπως περιεργο ξανθο ομως... βυζακι τουρλα... 2αρακι στητο γαμηστερο... κωλαρακι ωραιο... πολυ γλυκο προσωπο και ομορφη...

στο Πανω της Χωματιανου ενα πιπινακι ξανθο ρωσιδακι... στεκα. λαμπαδα τελειως το κορμι ισιο χωρις καθολου καμπυλες και τα συναφη... και αρκετα ασπρο δερματακι σαν αρνακι Γαλακτος...

Στην Λιοσιων στο 91 το κοκκινο το οποιο σημερα ηταν ανοιχθο βγηκε μια μελαχροινη κακομουσουρη εμοιαζε σαν τραβελακι... μετριο κορμι... αλλα δεν την λες και μπαζο...

Λιοσιων 79 πανω... Ενα πολυ καλο μελαχροινο πιπινακι... αν δεν εμπαινα στην Ελενα θα εμπαινα σιγουρα σε αυτο ο χωρος δεν ηταν και τοσο καθαρος και ειχε αρκετη ζεστη μεσα... μελαχροινο πιπινακι λοιπον το δευτερο αξιοπροσεκτο εκεινης της ωρας στην περιοχη της Λιοσιων... φορουσε μικροσκοπικο κιλοτακι το οποιο καυλωνει... και ειχε και μαλακι μακρυ κοτσο σαν την Λαρα κροφτ...

Αδανων 2 επισης πολυ καλη παρουσια... ξανθια σε στυλ Ελενας απο το Χωματιανου αλλα μια κλαση πιο κατω εμφανισιακα... κατι το οποιο δεν μ αρεσε ηταν το κοψιμο που ειχε (σαν ρυτιδα δεν ξερω τι σκατα) στα σκελια της πανω αριστερα και δεξια...

Βεργας 6 πανω -> Ισως το 3ο πιο αξιοπροσεκτο προμιλφ βεβαια εκεινης της ωρας για σημερα... ξανθουλικο με κοντο σπαστο μαλακι... καλο εμφανισιακα

Βεργας 2 -> Η εκπληξη της Βραδιας.. εγω προσωπικα στοιχηματιζω πως ειναι τραβελι... μην κανετε την μαλακια και την πατησετε..

Εξηκιου 18 πανω -> Βγηκε μια μελαχροινη η οποια μαλλον παιζει να σνιφαριζε στο κουζινακι... τσατσα δεν υπηρχε χαλαρα την περνουσες για πρεζακι...

Εξηκιου 20 -> Μια αδιαφορη χοντρη... με ολοσωμο σχεδον κομπινεζον μαυρο πως λεγεται...

Στην Τροφωνιου ειχε αρκετες θεσεις για παρκαρισμα και προσοχη το 8 στο παρκιν της κριτικης που εχω ανεβασει μπαινει λογω αυτων εδω των θεσεων... δεν ειναι και πολυ μακρυα η Τροφωνιου απο την Χωματιανου... 5 λεπτα το πολυ για αυτο και δεν παιρνει 10 αλλα 8αρακι

Τροφωνιου 13 στο πανω η Αντζελα ταλαιπωρημενο μιλφακι... Στο κατω ενα ρωσιδακι με καστανο σκουρο μαλακι φατσα μετρια και λιγο αγρια αλλα απο κωλαρα και βυζαρα ελεγε το εν λογω τεμαχιο

Τροφωνιου 11 πανω ενα ξανθο ρωσιδι που μαλλον παει προς το gilf

και τελος στο κατω της Τροφωνιου βγηκε μια τυπισσα με μαυρο γαντι στο χερι αυτη ειναι η Αλινα ρε παιδια? λιγο σαν χαμψουρι μου φανηκε... τελοςπαντων αυτα  :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Λιοσιων 79 πανω... Ενα πολυ καλο μελαχροινο πιπινακι... λοιπον το δευτερο αξιοπροσεκτο εκεινης της ωρας στην περιοχη της Λιοσιων... φορουσε μικροσκοπικο κιλοτακι το οποιο καυλωνει... και ειχε και μαλακι μακρυ κοτσο σαν την Λαρα κροφτ...
συνεχισε τυπε...
...τελειωνουμε...... :cum: :cum: :cum: :cum:

Συνημμένα

• 8794072_gal.jpg
    8794072_gal.jpg
    29,8 KB · Εμφανίσεις: 22
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom