Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 183 άτομα (12 μέλη και 171 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μην ανακατευεται την αντριαννα με τραβελια ρε τυποι
δεν ειναι σερβα  :2funny:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Βραδινη ενημερωση από φυλης τωρα
80 ρωξανη
86α λαουρα ψιλη μελαγχροινη,την εχω παρει πριν λιγο καιρο,είναι λιγο αγχωτικη ως προς τον χρονο και διεκπαιρεωτικη μεσα,θα μπορουσε να προσφερει συγκινησεις..
86β αλεξια.προστυχο μελαγχροινο,το χω δει αρκετες φορες εκει,δυστυχως ολιγον χαμηλοκωλικο
92α αννα και ιωαννα,παρτουζα και πρωκτικο,vfm αυτό το προστυχο μελαγχροινο διδυμο,την αννα την εχω παρει στο 65α με καλες εντυπωσεις
65β αμαλια
67 η ξανθια νελι
71α  βικυ
134β αντζελα μελαγχροινη πληθωρικη κοπελα,όχι χοντρη
109β η αννα από το 54α με το μεγαλο στηθος και την τυπικη συμπεριφορα μεσα στο δωματιο
Μονης προδρομου ένα ξανθο κοριτσι στα ορια της εφηβειας ,πραγματικα μικρο
Φωκαιας
19 αμαντα
25 νομιζω χριστινα.πολυ ωραια μελαγχροινη κοπελα με σουβλερο στηθος,την εχω δει στο 84β εχω την εντυπωση αρκετες φορες πρωινα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυποι μου πηγαν λιοσιων 76 σημερα οπου ηταν η νατασα
η υποψια φαφουτιασης εκανε την επιθυμια μου μεγαλυτερη για να μπω
τυποι μου μιλαμε η κοπελα ειναι θεοτρελη,με το που μπαινει αρπαει τον πουτσο στο στομα με μια κινηση ματ
δεν προλαβαινεις να κανεις τιποτα
στο γαμησι ειναι πολυ καυλιαρα
κανει ολες τις στασεις
αφηνει δαχτυλα παντου
δαγκωνει τα μαξιλαρια καθως της γαμας,τραβαει το κατωσεντονο να βγει απτο στρωμα και αλλα τετοια
τρομερη μορφη λεμε :rockon:
λογω της καυλα δεν παρατηρησα αν της λειπαν δοντια η ετσι μου φανηκε :(
γενικα μπορω να πω οτι ευχαριστιεσαι γαμησι :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
επισης οσοι μπορειτε καντε ενα κοπο και πατε να δειτε την ζανα στο περγαμου
να δειτε πως εχει ντυθει σημερα :2funny:
ειδικα παρτε ματι τα μποτινια της :2funny:
εκπληκτικη μορφη :rockon:

Επισκέπτης
Τις προάλλες κάποιος έψαχνε τη φιλι-πινέζα της Κωλοκυνθούς. Εθεάθη, τη σήμερον, απογευματινή ώρα, στο Κωλοκυνθούς 63, άνω. Με μελαμψό δέρμα καλούλι κορμάκι και παράταιρα (για το σώμα της)  μεγάλο κεφάλι.

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
καλησπερα συναγωνιστες! Λοιπον κατεβαινω υποψηφιος στο δημο  :2funny: :2funny: :2funny:
Βασικα εχω ξαναρωτησει το ιδιο πραγμα αλλα δεν πηρα απαντηση. Μηπως ξερει κανεις που θα βρω την Αλεξια με την αφανα και το κενο αναμεσα στα δοντια? Αυτη συνηθως δουλευε στην αλυσιδα της αετοφωλιας αλλα την εχω χασει.
ευχαριστω :rockon:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
φυλης 69β σημερα απογευμα ηταν η μπιανκα,οχι ομως η ψιλη λεπτη ισπανιδα που ειχε ξεκινησει στη φωκαιας 25 αλλα μια μετριου αναστηματος κοπελιτσα με πιο γλυκα χαρακτηριστικα και ομορφο στηθακι

Επισκέπτης
παντως η εξωτερικη της εμφανιση δεν παραπεμπει σε τραβελο..εσυ απο το ποδι και μονο που το καταλαβες δεν ξερω...

Εμενα παντως η εξωτερικη της εμφανιση μου θυμιζει τραβελο. Φαρδιες πλατες, καθολου καμπυλες, φατσα με αρρενωπες γωνιες... Τι αλλο θες?

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αφου πολλοι πανε και της κανουν γλυφομουνι ρε μεγαλε,πως ειναι τραβελος?

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
φυλης 69β σημερα απογευμα ηταν η μπιανκα,οχι ομως η ψιλη λεπτη ισπανιδα που ειχε ξεκινησει στη φωκαιας 25 αλλα μια μετριου αναστηματος κοπελιτσα με πιο γλυκα χαρακτηριστικα και ομορφο στηθακι

Η Μπιάνκα αυτή είναι πολύ γλυκια σκέτη ζάχαρη αλλά κολλητός που την πήρε μου είπε ότι έχει θεμα  με τον χρόνο και δεν το φχαριστήθηκε στην ουσία...εμ πως να μην έχει όταν περιμένουν από 5-15 συναγωνιστές στο σαλόνι?

Πάντως όσοι αγχώνονται κυρίως με τον χρόνο ή με την πολυκοσμία καλό θα ήταν να μην πηγαίνουν σε αυτά τα ''κεντρικά'' μαγαζιά όπου κακά τα ψέματα έχουν λογική supermarket....

μόνο για μια φορά εγώ θα την έπερνα, αν και ξεφεύγει αρκετά από τα γούστα μου μιας και είναι μοντελέ και με μικρό βυζι αλλά είναι τόσο μπεμπούλα κ με λεπτα χαραχτηριστικά που με τρελένει, άλλωστε στα 30φεύγα μου δύσκολο να μου κάτσει κανονική γκόμενα 20χρονών ας πούμε εκτός και αν πιάσω το Τζοκερ :2funny:

Υ.Γ Παιδιά η Αντριάννα έχει όντως αντρική ας πούμε σωματοδομή αλλά θεωρείται γυναικάρα, στα νιάτα της πρέπει να σχηματιζότουσαν ουρές πίσω της και γνώμη μου ότι αποκλείεται να ήταν κάποτε αγόρι...πάντως οι γυναίκες με μεγάλο ύψος και παπούτσι Νο43 με ξενερώνουν και μένα...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
92α αννα και ιωαννα,παρτουζα και πρωκτικο,vfm αυτό το προστυχο μελαγχροινο διδυμο,την αννα την εχω παρει στο 65α με καλες εντυπωσεις

Μιλάμε για την γνωστή Άννα;

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Σε λίγο ενημέρωση από Λιοσίων

υπομονή...

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
streetwalker,οχι την αννα που ηταν μετα κολωνου/ιασωνος,μια αλλη οχι τοσο ομορφη,τουλαχιστον καμια σχεση με την αννα που ηταν κολωνου/ιασωνος...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

...

Αποσπασματική επίσκεψη σε πορνο-καταστήματα της Λιοσίων χθες 3/11/2010 στις 19.30’

Φυτο-σύνθεση κάπου στη Λιοσίων

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/26927110995003857145.jpg[/img[/URL]]

[color=brown][i]Άσχετο...

Το παλιό μπουρδέλο στη Καλαμίδος 2 είχε κλείσει και "άνοιξε" για να κατοικηθεί από μετανάστες (έμεναν μέσα καμιά πενηνταριά, δηλαδή μια κατάσταση "μπουρδέλο"). Στη συνέχεια έφυγαν οι μετανάστες και έκλεισε (όπως φαίνεται και στη φωτογραφία). Λέτε να ξανανοίξει ως κανονικό μπουρδέλο;[/i][/color]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/11814575100921747933.jpg[/img[/URL]]

[color=red]ΛΙΟΣΙΩΝ 91[/color]
[color=green]Άννα[/color] μελαχρινή τσιγγανο-ρουμάνα με αποδεκτά χαρακτηριστικά βουκολικού προσώπου με διατροφή στηριγμένη στο ολόπαχο γάλα, μαλλιά πιασμένα ψηλά σε αλογοουρά σε μήκος μέχρι τις πλάτες, μάλλον μέτρια προς κοντή στο ύψος, λίγο γεματούλα (αυστηρά όσο χρειάζεται), μέτρια βυζιά και στρογγυλό κώ(ο)λο σε ενδιαφέρουσα οπτική

[color=red]ΚΝΙΔΟΥ 18[/color]
[color=green]Νάντια[/color] καστανόξανθη με μαλλιά μέχρι τις πλάτες, συμπαθητικό πρόσωπο καθημερινής κοπέλας, μέτρια στο ύψος με συμαζεμένους ώμους, αδιάφορα βυζιά και "περίεργο" σωματότυπο με "ανύπαρκτο" κώ(ο)λο
Στο σαλόνι ήταν πέντε λοστρόμοι ένας καμαρότος, μισή ψαρόβαρκα (γιατί ή άλλη μισή καταστράφηκε τότε με τις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις για την βοήθεια των ψαράδων) ένας θαλασσόλυκος, ένας καραβόσκυλος, τρεις πακιστανοί και εγώ

[color=red]ΑΔΑΝΩΝ 2[/color]
[color=green]Στεφανία[/color] (Βραζιλιάνα είπε η μυστηριακή τσατσά) με καστανά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, αποδεκτό πρόσωπο, μέτρια στο ύψος, μέτρια βυζιά, λίγο γεματούλα με στρουμπουλό κώ(ο)λο σε αναλογίες που κατά μια έννοια "δικαιολογούσε" την καταγωγή της ή αν θέλετε τον χαρακτηρισμό της ως Βραζιλιάνα
Στο σαλόνι δεν ήταν κανείς εκτός από εμένα και τον δεύτερο μου εαυτό

[color=red]ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ 11 ΙΣΟΓΕΙΟ[/color]
[color=green]Αλίνα[/color] με μελαχρινά μαλλιά πιασμένα ψηλά σε αλογουρά σε μήκος μέχρι τις πλάτες, έκφυλο πρόσωπο χωρίς το γάντι αυτή την φορά, μέτρια σε ύψος, σχετικά μικρά βυζιά και υπερ-τεντωμένο κώ(ο)λο
Στο σαλόνι είμαστε πέντε έλληνες που λέει και ο Παπαϊωάννου αλλά όχι στον Άδη αλλά στο μπουρδέλο μαζί με την χοντρή τσατσά στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού να επικοινωνεί μέσω ασυρμάτου (μάλλον με την ιδιοκτήτρια) για τα φώτα της μπουρδελο-εισόδου που (πάλι) ήταν χαλασμένα

[color=brown][i]Άσχετο...
Στη Βέργας υπάρχουν οι τρεις μπάλες που (μάλλον) συμβολίζουν τα αρχίδια του Καράμπελα. όπως είναι γνωστό από την μυθολογία και την ιστορία των ψεμάτων ο Καράμπελας έγινε γνωστός γιατί είχε τρία αρχίδια;[/i][/color]   :D :D :D

[img]http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/06782663938720787894.jpg[/img[/URL]]

[color=red]ΒΕΡΓΑΣ 6 ΥΠΟΓΕΙΟ[/color]
[color=green]Χριστίνα[/color] (αν θυμάμαι καλά) από Φωκαίας 22 ισόγειο (παλαιότερα), Ιάσωνος 37 ισόγειο με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους συνήθως φτιαγμένα σε καυλο-κοτσιδάκια, προκλητικό πρόσωπο με έκφυλη πρόθεση, μέτρια προς ψηλή, μάλλον λεπτή με μικρά βυζιά και υπερ-τεντωμένο κώ(ο)λο. Εξειδικευμένη (αν θυμάμαι καλά) σε παρτουζες.

[color=red]ΒΕΡΓΑΣ 2[/color]
[color=green]Βανέσσα[/color] "νέα βανέσσα" με μελαχρινά σπαστά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, πουτανιζέ πρόσωπο, μάλλον ψηλή, λεπτή με βυζιά συλικονέ μέτρια σε μέγεθος, σε κανονικό σωματότυπο με ενδιαφέροντα κώ(ο)λο

[color=red]ΛΙΟΣΙΩΝ 76 ΟΡΟΦΟΣ[/color]
[color=green]Νατάσσα[/color] με μαλλιά αφάνα και πρόσωπο ανυποψίαστης νοικοκυράς με παράπλευρα μάτια, μάλλον μέτρια προς κοντή με βυζιά κρεμαστά, λίγο γεματούλα και στρουμπουλό κώ(ο)λο με φουσκωμένες γάμπες μέσα σε ξεξασπρες μπότες τετράγωνου τακουνιού για να ολοκληρωθεί άψογα όλο το επεισοδιακό "σύνολο"

[color=red]ΧΩΜΑΤΙΑΝΟΥ 11 ΙΣΟΓΕΙΟ[/color]
[color=green]Ντενις[/color] με σκούρα καστανά μαλλιά μέχρι την μέση, ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου με εντυπωσιακά μάτια, μάλλον ψηλή, κανονικό σώμα με αποδεκτά βυζιά και ικανοποιητικό κώ(ο)λο
Και μόνο το πρόσωπο της στην υπηρεσία του ακάπωτου αξίζει στο 20άρικο

[color=red]ΧΩΜΑΤΙΑΝΟΥ 11 ΟΡΟΦΟΣ[/color]
[color=green]Αναστασία[/color] με καστανόξανθα μαλλιά μέχρι τους ώμους, πολύ γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια προς ψηλή, κανονικό σώμα με βυζιά μάλλον μικρά και τρυφερό κώ(ο)λο

αυτά τα λίγα για απόψε...

Επισκέπτης
Πέμπτη βράδυ:
Ιάσωνος 1Α-Ρόξι (Ροξάνα).Έχει κριτική.
Ιάσωνος 1Β αριστερά-Ξανθιά χοντρέλω.
Ιάσωνος 1Β δεξιά-Μόνικα από Ιάσωνος 19 άνω.Τα βασικά.
Ιάσωνος 1Γ-Έρικα.Κριτική.

Κολωνού 11 υπόγειο-Ξανθιά χοντρέλω
Κολωνού 11 ισόγειο-Σαμπρίνα από Φυλής 59.Η γνωστή επικοινωνιακή Ελληνίδα υπηρέτρια έπλεκε το εγκώμιο της ΦΟΛΑΣ:"η κοπέλα δεν κοροϊδεύει,σέβεται τον πελάτη και ενδιαφέρεται να περάσει καλά..."
Κολωνού 11 1ος-Καστανή κοντή αδιάφορη με σαρκώδη χείλη.
Κολωνού 30 κάτω-Σπασαρχίδω Άννα.Μεσήλικη.
Κολωνού 30 άνω-Ντιάνα από Λεωνίδου 6.Τα βασικά.Καστανό αθιγγανίζον πιπινοειδές.
Λεωνίδου 6-Αντριάννα από Κολωνού 30 άνω.Τα βασικά.

Αλκιβιάδου 16Β-Ντιάνα.Ξανθιά αδιάφορη μεσήλικη με ακάποτο.
Φώκαιας 24-Στέλλα η αμήχανη.Ακάποτο.
Φώκαιας 19-Αμάντα ανακαινισμένη(σεξοβόμβα)
Φώκαιας 17 κάτω-Ενδιαφέρον καστανόξανθο λεπτό με ακάποτο.
Μ.Προδρόμου 16-Μία που έμοιαζε στην ισχνή ξανθιά Ντιάνα.
Φυλής 59 άνω κάτω-ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΕΣ:Σαμπρίνα - Χριστίνα - Φλόρι - Σάρα - μάρα και το κακό συναπάντημα και στην Ελληνίδα (όχι την παχιά) ανάγωγη τσατσά.
Φυλής 109 κάτω-Άννα από Φυλής 54 άνω.Τα βασικά.
Φυλής 134 ισόγειο-Σταθερά ο υποκριτικά ευγενικός, φαλακρός, ανάγωγος πουστρότσατσος από Φυλής 59, 65 άνω και Μ.Αλέξανδρου 22 κάτω.
Φυλής 134 υπόγειο-Άντζελα από Φυλής 134 ισόγειο.Τα βασικά.
Φυλής 200-Σιμόνα
Περγάμου 1 άνω-Αδιάφορο ευτραφές.

Επισκέπτης
ΧΩΜΑΤΙΑΝΟΥ 11 ΟΡΟΦΟΣ
Αναστασία με καστανόξανθα μαλλιά μέχρι τους ώμους, πολύ γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια προς ψηλή, κανονικό σώμα με βυζιά μάλλον μικρά και τρυφερό κώ(ο)λο

Κατα τη γνωμη μου προκειται για μετριοτατη εμφανισιακα και τελειως αντικαυλωτικη γκομενα στο σεξ.  :-

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ευτυχώς δεν έχει μακριά μαλλιά  :grin:

Πάντως έχει (κατα την γνώμη μου) γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου... χωρίς (ίσως) πουτανίσια αύρα η οποία μπορεί να θεωρηθεί ως αναγκαία και βασική προϋπόθεση για ορισμένους συναδελφους (απόλυτα σεβαστή)

:)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom