Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 191 άτομα (10 μέλη και 181 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
συνεχισε τυπε...
...τελειωνουμε...... :cum: :cum: :cum: :cum:

Να πας αμεσως εκει... εγω αν ειχα και αλλα λεφτα μαζι μου θα γαμουσα και αυτην τυπε.

Προτεινεται πραγματικα... μαζι με το Βεργας 6 πανω αυτο εδω και το χωματιανου ειναι οι καλυτερες προτασεις για αποψε...  ;) μεχρι τις 12 προλαβαινεις λογικα η αυριο χεχεχε

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Να πας αμεσως εκει... εγω αν ειχα και αλλα λεφτα μαζι μου θα γαμουσα και αυτην τυπε.

Προτεινεται πραγματικα... μαζι με το Βεργας 6 πανω αυτο εδω και το χωματιανου ειναι οι καλυτερες προτασεις για αποψε...  ;) μεχρι τις 12 προλαβαινεις λογικα η αυριο χεχεχε
τυπε σε βλεπω μερακλη σημερα :2funny:
πως και δεν εσκασες μυτη απο λ.ιωνιας δικε μου? :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε σε βλεπω μερακλη σημερα :2funny:
πως και δεν εσκασες μυτη απο λ.ιωνιας δικε μου? :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: τυπε κατεβηκα πολυ κατω την Λιοσιων με λεωφορειο
και μετα βαρεθηκα να ανεβω μεχρι το Λ.ιωνιας με τα ποδια ειχα κουραστει και απο την αλλη στο χωματιανου....
και λεω ασε μην παω παλι απο εκει και ειναι καμια μαυρη και μου την πει η τσατσα οτι ολο πηγαινω και δεν μπαινω  :2funny: :2funny: :2funny:
αν και το σκεφτηκα... πρεπει να γινει μια καταθεση και σε αυτο το σπιτακι.... το χω στο μυαλο μου...
ειτε εχει μαυρη μεσα ειτε ασπρη ειτε κιτρινη... δηλαδη επιβαλλεται  :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Να φανταστεις ηθελα να περασω και απο Φυλης... και απο Διδυμου... ειχα στο μυαλο μου
και την ντενισα (αρκει να μην ειχε χυσει ο αλλος ολο το δωματιο ο ανεμογαμης)
γενικα ειχα πραγματακια στο μυαλο μου αλλα δεν ανεβηκα τελικα....
μπηκα Αλκιβιαδου... στο πρωτο που ειναι ο μαρκαριαν... αλλα ειχε μια μελαχροινη χοντρη...
με φουστακι για να κρυβει τους πατσαδες...  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Να φανταστεις ηθελα να περασω και απο Φυλης... και απο Διδυμου... ειχα στο μυαλο μου
και την ντενισα (αρκει να μην ειχε χυσει ο αλλος ολο το δωματιο ο ανεμογαμης)
γενικα ειχα πραγματακια στο μυαλο μου αλλα δεν ανεβηκα τελικα....
μπηκα Αλκιβιαδου... στο πρωτο που ειναι ο μαρκαριαν... αλλα ειχε μια μελαχροινη χοντρη...
με φουστακι για να κρυβει τους πατσαδες...  :grin:
την κατερινα θα ειδεσ τυπε?
αλλα ο μαρκαριαν παιζει μπαλα με την βουλγαρα συνηθως

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
την κατερινα θα ειδεσ τυπε?
αλλα ο μαρκαριαν παιζει μπαλα με την βουλγαρα συνηθως

Δεν συγκρατησα ονομα... κοιτα απο ενα σημειο και μετα σταματαω να ρωταω γιατι ορισμενοι
τσατσοι και τσατσαδες δεν αλλαζουν και πεφτω συνεχως πανω τους και δεν θελω να λενε
"Γιατι ρωτας?" ή "Ειναι αυτη που ψαχνεις??? Ποια ψαχνεις τελικα?"  :2funny: :2funny:
ε και επειδη δεν γουσταρω... μπαινω βλεπω και φευγω... αν πει ονομα εξαρχης καλως.
Η τυπισσα που λεω ειναι μελαχροινη... με καλο βυζακι ομως αλλα γενικα ανοιχτη στην περιφερεια
και ισως για αυτο φορουσε και το φουστακι ηρθε... εκανε μια υποτυπωδη εμφανιση και ξαναφυγε... βαριεστημενα πραγματα.  ;)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Καλησπερα και απο μενα τυποι μου...
...
Καλησπέρα και ευχαριστούμε για την ενημέρωση...  :thumbsup:

...
Λιοσιων 79 πανω... Ενα πολυ καλο μελαχροινο πιπινακι... αν δεν εμπαινα στην Ελενα θα εμπαινα σιγουρα σε αυτο ο χωρος δεν ηταν και τοσο καθαρος και ειχε αρκετη ζεστη μεσα... μελαχροινο πιπινακι λοιπον το δευτερο αξιοπροσεκτο εκεινης της ωρας στην περιοχη της Λιοσιων... φορουσε μικροσκοπικο κιλοτακι το οποιο καυλωνει... [size=12pt]και ειχε και μαλακι μακρυ κοτσο σαν την Λαρα κροφτ[/size]...
...
Με κατάφερες (μάλλον) να πάω αύριο εκλογολογιάτικα για ... "προπόνηση"

...
Στην Τροφωνιου ειχε αρκετες θεσεις για παρκαρισμα και προσοχη το 8 στο παρκιν της κριτικης που εχω ανεβασει μπαινει λογω αυτων εδω των θεσεων... δεν ειναι και πολυ μακρυα η Τροφωνιου απο την Χωματιανου... 5 λεπτα το πολυ για αυτο και δεν παιρνει 10 αλλα 8αρακι
...
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Να υπενθυμίσουμε ότι στην περιοχή (ειδικά στους κάθετους σκοτεινούς δρόμους της Λιοσίων) και ειδικά στη Τροφωνίου κτυπά μια συμμορία Αιγυπτίων ή συναφών Εθνικοτήτων τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.
Η τεχνική που ακολουθούν είναι απλή : Σηκώνουν τα μαντεμένια φρεάτια της ΕΥΔΑΠ από τα πεζοδρόμια και σπάνε τα παράθυρα των αυτοκινήτων όταν επισημάνουν ακριβά (σχετικά) αυτοκίνητα ή αν διακρίνουν μέσα σε αυτό, κάποιο σάκκο, τσάντα ή σακκάκι...

...
και τελος στο κατω της Τροφωνιου βγηκε μια τυπισσα με μαυρο γαντι στο χερι αυτη ειναι η Αλινα ρε παιδια? λιγο σαν χαμψουρι μου φανηκε...
Πάλι έβαλε το (ένα) μαύρο γάντι η Αλίνα (μας). Ελπίζω, για το καλό όλων (μας) να ήταν από βελούδο...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
1.Με κατάφερες (μάλλον) να πάω αύριο εκλογολογιάτικα για ... "προπόνηση"
2.Να υπενθυμίσουμε ότι στην περιοχή (ειδικά στους κάθετους σκοτεινούς δρόμους της Λιοσίων) και ειδικά στη Τροφωνίου κτυπά μια συμμορία Αιγυπτίων ή συναφών Εθνικοτήτων τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.
Η τεχνική που ακολουθούν είναι απλή : Σηκώνουν τα μαντεμένια φρεάτια της ΕΥΔΑΠ από τα πεζοδρόμια και σπάνε τα παράθυρα των αυτοκινήτων όταν επισημάνουν ακριβά (σχετικά) αυτοκίνητα ή αν διακρίνουν μέσα σε αυτό, κάποιο σάκκο, τσάντα ή σακκάκι...
3.Πάλι έβαλε το (ένα) μαύρο γάντι η Αλίνα (μας). Ελπίζω, για το καλό όλων (μας) να ήταν από βελούδο...

1. Απογευματακι ... θα ειναι οπως ηταν και σημερα. Πιπινακι ειναι. Λυγερο ωραιο... θα σ αρεσει  ;) μικρο στηθος... ωραια λεκανη ομως...
καυλωτικο προσωπακι μπορεις να πεις... και καλο κωλαρακι... 
2. Οπα... αυτο δεν το γνωριζα... και παλι καλα που δεν κατεβασα αυτοκινητο αποψε... διοτι θα το παρκαριζα εκει... και μετα χαρας μπορω να σου πω... θα ενιωθα και ευτυχισμενος χαχαχαχα αν ειναι ετσι... τοτε στο παρκαρισματακι λαβετε υποψην σας ενα 5 αντι για 8 που εχω βαλει... τελοςπαντων

3. Βελουδο βελουδο μαυρο και με σχηματακι  :rockon: :rockon: :rockon:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ελπίζω (ξανά) το σχηματάκι να μην είναι ανάγλυφο...  :-

Γιατί σε περίπτωση χειρο-μάλαξης θα ήταν "αιματηρό" το αποτέλεσμα ...  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ελπίζω (ξανά) το σχηματάκι να μην είναι ανάγλυφο...  :-
Γιατί σε περίπτωση χειρο-μάλαξης θα ήταν "αιματηρό" το αποτέλεσμα ...  ;)

Κοιτα... εχει πανω... ενα σχηματακι διαφανο... δηλαδη με τρυπουλες χαχαχαχαχα
ολο το αλλο ειναι μαυρο φουλ... δεν εχει απο κατω τρυπουλες μικρες ωστε να φαινεται το χερακι...
αυτο εννοεις αναγλυφο????  :cheesy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παντως παιδια... αρκετα περιεργα κοριτσια ειδα σημερα στην Λιοσιων....

νομιζω πως ειδα σιγουρα 2 τραβελακια... και μια πρεζου.

Επισης κατι που ξεχασα να πω στην αρχικη μου ενημερωση... στο 79 κατω... ειχε μια γκομενα των σπηλαιων

μονο οι τριχες απο το μουνι της ελειπαν για να βγουν απο το κιλοτακι (δεν ξερω αν ειναι τελικα ξυρισμενη απο μεσα αλλα αμφιβαλλω)

προτεινεται για οσους ειναι λατρες και αναπολητες (αν υπαρχει λεξη τετοια) της δεκαετιας του 70-80 :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ω ρε δικιε μου πρωτη κριτική του βολτερμορτ...  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Απο συναγωνιστη ,προτασεις για οσους γουσταρουν γκομενες
ψηλες,λεπτες ,ομορφες και με καλη περιποιηση :
Απογευμα, Κεραμεικου 13 Ισογειο ,Λεωνιδου 6 ,Ιασωνος19α ,
ολες...Μεταξωτες !

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μινι βραδυνη τσαρκουλα με τον SPEED

Φυλης 40: νεαρη αδιαφορη ξανθια με κουλουρακι
Αλκιβιαδου 16Α : Η Κατερνα η κρητικία με κουλουρι στα προγραμματα.
Αλκιβιαδου 16Β : Αξιολογο Μilf για τα γουστα του SPEED
Αλκιβιαδου 16Γ :Σονια.Γκλυφω αρκιντακια, κανω παιχνιντακια, κλπ κλπ
Διδυμου 16: Ευα, ξανθια Ρωσσιδα νταρνατνομιλφ γνωστη και απο Αλκαμενους 113
Διδυμου 18: Υπογειο: Νεαρη πληθωρικη με τατουαζ στο στηθος, κουλουρακι στα 20
Διδυμου 18 ισογειο : Ναταλι, η γνωστη ξανθη milf
Διδυμου 27: ναερη ξανθη αδιαφορη
Ελλης 3 :Νεαρη για τα στανταρ του ιδρυματος, καστανη σγουρομαλλα με κουλουρακι στα 25
Φωκαιας 22 πανω: Δυο αδυνατουλες που εκαναν και παρτουζιτσα. η μια εδινε και κουλουρι
Φωκαιας 27: Μελαχριν εντυπωσιακη Ελληνιδα.
Φωκαιας 24: Μελαχρινη αδυνατη γυφτορουμανα
Φωκαιας 22 κατω: Αδυνατη μελαχρινή
Φωκαιας 19: Αμαντα. Ξανθη στουντιακη παρουσία. Πολυ ομορφη γυναικα. η τσαστα για κλωτσεις την φωναζε και χτυπουσε την πορτα συνεχεια. Δεν εμεινε ουτε ενας, απο τον πολυ λαο που περιμενε σαλονι.
Περγαμου 1 κατω: Πανυψηλη μελαχρινή
Περγαμου 1 πανω: Εντελως αδιαφορη ουτε που θυμαμια κατι
Αγιου Πετρου  7: αδυνατη κοκκινομαλα με κοντα μαλλία.
Αλκαμενους 117: Νεα κοπελα κατα την υπηρεσια. αδιαφορη αδυνατη.

Ειχαμε ομως ραντεβου με τον Pitsiriko1 και δεν συνεχισαμε.......

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
1
Η αλινα απο τροφωνιου 11 ειναι μια μελαχροινη με πεταχτη μυτη και τατουαζ?γυρω στις δεκα αυτη ειδα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η αλινα απο τροφωνιου 11 ειναι μια μελαχροινη με πεταχτη μυτη και τατουαζ?γυρω στις δεκα αυτη ειδα

Δεν ειπε ονομα τυπε... αλλα συμφωνα με τα λεγομενα και του φαρκελι... αλλα και τα δικα μου
οι περιγραφες ταιριαζουν... αρα αυτη ηταν χθες η Αλινα ναι... εμενα προσωπικα μου θυμιζει
την διπλανη γκομενα που θες να ξεσκισεις... την φιλη της ξαδερφης σου κτλπ κτλπ  :zfuck: :zfuck:

ενδεικνυεται για τυπους με τετοιου ειδους απωθημενα δικοι μου!

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
1
αλλα δεν νομιζω να ηταν αυτη.την αλινα την ειχα δει αλλα ηταν σκοτεινα.ηταν πιο κοντη και εδειχνε τα οπισθια της.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αλλα δεν νομιζω να ηταν αυτη.την αλινα την ειχα δει αλλα ηταν σκοτεινα.ηταν πιο κοντη και εδειχνε τα οπισθια της.

Το μαλλι της ηταν ολοισιο τυπε... εκανε κατι σαν μυτες... και στο προσωπο εφερνε ελαχιστα σε κινεζακι...
λιγο περιεργα ματακια ειχε.... μαλακια επρεπε να ρωτησω ονομα , μονη της παρουσιαστηκε

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom