giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
γελα γιωργακη, ετσι δεν ειναι?
Α Π Ο Λ Υ Τ Α !!!!!!
τα εχουμε ξαναπει και κοντευουν να μας πουν μισογυνιδες, αλλα το σωστο ειναι ελληνο-μισογυνιδες..
γελα γιωργακη, ετσι δεν ειναι?
Mόλις γυρίσαμε από τσάρκα φυλής και λιοσίων! - Με άξιους και ικανούς συναγωνιστές : pitsilistis, gomenios, bourdeliaris1984!
Ο gomenios θα περιγράψει το πιτσίλισμα στο καβλοτικό ατίθασο πορνίδιο !
Ο ΣΤΟΛΟΣ γυρισε στο ναυσταθμο, 2 ΤΠΚ και μια φρεγατα. σε λιγο θα ενημερωσει ο ναυαρχος
Αναλυτικό ρεπορτάζ από pitsilisti!
Πιτσιλιστή δέξου αυτήν την πρόκληση...Mόλις γυρίσαμε από τσάρκα φυλής και λιοσίων! -
Αναλυτικό ρεπορτάζ από pitsilisti!
γεια σου ρε πιτσιλιστη ησουνα κατατοπιστικοτατος.....μπραβο αγορι μου,μπραβο εισαι το καμαρι του σαιτ!!!!!!!!respect!!!!!!χαιρετο ολους τους αναστατομενους σιναγονιστες του forum!!!σιμερα ειχα τι τιμι να σινοδευτο σε μια μεγαλι τσαρκα με τα εξοχοτατα και λαμπροτατα μελοι skido ,gomenio kai mpourdeliari1984!!!!respect στο ακουσμα τους!!τα σκοτεινα σοκακια σιμερα πιραν φοτια στο περασμα μας.....και στο καυτο μας σπερμα που λουζει σινεχος τα ατιθασα και πονιρα πορνιδια τις μπουρδελιαρας αθηνας!!!τα πουτανακια στα κρεβατια τους....και ι βολτα αρχιζει!!!!!!
προτο πουταναδικο ιταν το 1)φιλις80 ,μαγδα απο τουρκια,ουδεν σχολια για το σιγκικριμενο πορνιδιο!παλαιστις!!!!κατι σαν τον σαμσο!!!χεχε!!!
2)φιλις 59 στο κατο,ιβον ξανθο πορνιδιο με καλο κολαρακι αλλα οχι τοσο εμφανισιμι!!!
3)φιλισ 59 επανο,ι γνοστι σε ολους μασ μιλανα!!!!
4)φιλισ 86 σκαλες,μια αραπινα...ι τσατσα ελεγε οτι ειναι απο μεξικο!!!ελεος!!!
5)φιλισ 86 ισογειο με τιν μπλε πορτα,ι ολγα!! αξιοπιτσιλιστο πουτανιδιο!!!εγκινι ο γκομενιος!!!!!τιν ειχε παρει παλια και ι αποψι του ειναι προς τιν μετριοτιτα τισ περοιποιησισ!αξιζει ενα πιτσιλισματακι!!!
6)φιλισ 71 επανο, σαρα απο σλοβενια!αξια ενος καυτου μασ σπερματος!!!
7)φιλισ 104 ι τσατσογρια επιδι μασ ειδε πολλα ατομα μασ ειπε οτι δεχετε μονο με ραντενου το πορνιδιο τις!!!μας ειπε επισισ μετα απο εροτισι οτι το πορνιδιο τις λεγετε τανια!!
8)φιλισ 99 ιταν ι καρμεν!νταρντανοτραβελος ξανθος με τατουαζ στο κολαρακι του!!!
9)φιλισ 134α(το μεσεο σπιτι)καμελια ,ξανθο λεπτουλικο πορνιδιο!απο εμφανισι δε μας αρεσε!!!
10)134β (ιπογιο) ιταν ι ξενια!με στιτο στιθος το πουτανακι και τατουαζ στο κολαρακι και στο μπρατσο!
11)φιλισ 134 στο σπιτι του χαρι ιταν ι σαρα απο το 59!!!εγκινι ο μεγα μιστισ γκομενιος!!!!πολι καλι περιποιησι!!!!γιναικαρα ι σαρα!
12)αχαρνον 106 ιταν ι αγνι...ενα ατιθασο μελαχρινο πορνιδιο!φενοταν πος διψουμε για το δαιμονισμενο μας σπερμα!!!οπιος το εχι πιτσιλισι ασ γραψει γιατι μας αναστατοσε το πουτανακι!
13)αγκιρας 1 ,τζενι ξανθο τραβελακι!
14)αχαρνον 85 ι γνοστι ρενατα!!!πολι καλι απο εμφανισι!
15)φοκαιας24 μια αραπινα ι στεφανια!μλιαχ!τα αλλα στιν φοκαιας κλειστα....ορα 12 και κατι...παραξενο
16)παιονιου10 αλεξανδρα ,μετριας εμφανισισ ψιλι ροσιδα!!!μαλιστα μεχρι τισ 11 και κατι μας ειπε ι τσατσα οτι ιπαρχουν διο κοπελεσ...μετα μενει μονο ι μια!επισισ μπορισ με 100 ευρανα τις παρεισ και τισ διο στο δοματιο!
και μια μικρι ενιμεροσι για τα πιο underground κοκινα σπιτια!!!στα οποια μας οδιγισε ι καυλα μασ και ιαφοσιοδι μας στα πονιρα πορνιδια!!!
1)τροφονιου11 σκαλες ι μαρια μαυρι μαυριλα πλακοσε!!
2)τροφονιου 11 ισογιο ,ι το μονιμο πουτανακι κατερινα ..με αρκετα πιασιματακια
3)τροφονιου 13 μαπα το καρπουζι μαγκες!ιταν τοσο οραια που δεν τι θιμαμε καθολου!χαχαχα!
4)λιοσιον 89 ,γεοργια απο βουλγαρια...(σκατα και αποσκατα)
5)αδανον 2 ι γνοστι παλιακαραβανα πατρισια απο βενεζουελα!οραιο κολαρακι παντος!!!μελλαμψο δερματακι!!οχι μαυρι....
6)παιονιου47 μια θεοχονδρι!!με τι τσατσα να χτιπαι τιν πορτα για να βγει εξο το πουτανακι!αχχαχαχααχα!!!
7)βεργας 2 ,λιζα με πολλαααα πιασιματακια!!!!μιλφ!!!
8)λιοσιον 67 ενα μιλφ με τι τσοντα να παιζει στο σαλονι!!!χεχε επισισ ι πουτανα εκανε τα χρει τσατσασ!!!
9)εξικιου 20 ,αννα θεοχονδρι!μακριαααα!!!
10)χοματιανου 11 σκαλεσ,ζανινα...μετρια καταστασι...
11)χοματιανου 11 λενα ξανθο πορνιδιο με καυλοφατσα!!!εβγενε στο σαλονι με εναν αερα γεματο καυλα!!!φενοταν πολλα ιποσχομενο...ετοιμο να δαμασει τις ατιθασες καυλες καθε σινεμπουρδελιαρι !!!!στιν ουσιαομος μετα απο πιτσιλισμα του γκομενιου
βγικε το σιμπερασμα πος το πουτανακι αγγιζε τιν μετριοτιτα...αξιοπιτσιλιστο παντος!!!!
τελος ι σιμερινι περιπολια!!!!ανενεουμε το ραντεβου μασ ομος για νεες περιπετιες στα μαυρα σπιλεα τισ καυτις ιδονις και τις ανιπερβλιτις καυλας!!!!καυλιαριδεσ πιτσιλατεεεε!!!!!!!!!!!!!!!
ευχομαι καποια στιγμη να βρεθουμε και να παμε παρεα...θα σου γνωρισω και κατι φιλες μου τσατσαδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!σε ευχαριστο πουτσαρα μου!!!προσπαθο να ειμαι οσο πιο κατανοιτος και κατατοπιστικος γινετε!ολα για παρτι σας ρε καυλιαριδεσ!!!!αλλα ειχα και καλο team!!!μιν ξεχνιομαστε!!!χορισ αυτο δε θα γινοταν τιποτα!!!
ΑΣΤΑ ρε πιτσι ειμαι και καψουρης,θυμασαι που τα λεγαμε???αλλα αυτη μαλλον με κοροιδευει και δεν μπορω να κοιμηθω τα βραδια...ηταν αναγκη να ηταν τοσο ομορφη???αρε φυλης εσυ θα την πληρωσεις παλι...(η μαλλον η τσεπη μου καλυτερα!!!!!!!)αισοπος???χαχαχα!!!γεια σου ρε αγορινα!!!!εισαι ολα τα λεφτα!!!χεχε!!!παμε για τσαρκααααααααα!!!!!!χεχε!!!να σου γνορισο και κατι φιλους μου τσατσους!!!αχαχχαχχα!!!!!
μαλλον εχασα ε????αχχαχαχχαχαχα!!!!!!Πιτσιλιστή δέξου αυτήν την πρόκληση...
Αν κάνεις το report με κανένα ορθογραφικό λάθος εγώ θα σε κεράσω πουτανάκι!
Αν κάνεις όμως με κερνάς εσύ...
πολυ ατιμες...παω για υπνο να ξεκουραστω γιατι μαλλον αυριο εχει εξορμηση!!!!!!καληνυχτα ρε πιτσιλιστη!!!!α ρε γαμοτο και εσι καψουρισ????αχχχχχχ αστα ρε φιλε αστα και εχο καιεγο τις μαυρες μου....ατιμες γινεκες...