Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Μπαροτσαρκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα caenus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 348
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
ντου χτεσινο με φιλο σε μπαρ-παμπ :2funny: του περισσου με κουριτσια....εκπληξη η παρουσια κοπελιας απο ντελιριουμ....ακολουθει σε λιγο κριτικη

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.285
Πόντοι
1.936
Συντομη επισκεψη  με τον Ιταλό την Παρασκευη στον ΣΚΑΡΑΒΑΙΟ. Πολυ χαλαρό το μαγαζί με σχετικα λίγο κόσμο. Αλλά νεα
μουνακια . Εχει μεταγραφες σπο το μπαρ στην Πευκη που εκλεισε.

Τα παπουδια κερναγανε , τωρα για τους υπολοιπους λόγο δυσκολων καιρών στα οικονομικά παιζανε πιο ηρεμα.

Αφηνουμε τους αγαπουληδες-παπουδες να κερνάνε και εμεις πάμε στις 3.00 να τις παίρνουμε για τα υπόλοιπα  :grin: :grin: :grin:

:2funny: :) :2funny: :)
...άλλος πληρώνει άλλος γαμάει?????Ευτυχώς που υπάρχουν και οι αγαπούληδες!
ένα νταρντανοβουργαράκη καστανό έιναι τώρα κανά μήνα σχεδόν που έχει έρθει από το πίτζεη στήν πεύκη!Πάει το πίτζεη έκλεισε??

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.285
Πόντοι
1.936
...επίσης αρκετές ανθυπομέτριες πρώην ρόουστερ στου Σκαραβαίου εθεάθησαν να πασχίζουν για το νυχτοκάματαο σε ιδρύματα της Πιπίνου!

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
εχει παει καποιο παιδακι τελευταια στο κατερινα στην τροιας;;;; ;)

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
εχει παει καποιο παιδακι τελευταια στο κατερινα στην τροιας;;;; ;)
Απο τοτε που εφυγαν ελβιρα και κατερινα που εδιναν κωλο μαθαινω εχει πεσει το επιπεδο μονο πιπα και οι ιδιες οι παλιες που ειναι και μπαζα οι περισσοτερες

Επισκέπτης

το Σαββατο βραδυ εγω και ο horhe ειχαμε ορεξη για καυλαντα :dick_head: και αποφασησαμε να επισκεπτουμε δυο calt κωλομπαρα που βρισκονται πανω στην 3η Σεπτεμβριου ;)
πρωτος σταθμος το Μασκα οπου τα πραγματα ηταν δραματικα :free-indifferent-smileys-746: μονο μια κορασιδα ηταν μεσα και μαλιστα θωρικτο :grin: μαλλον θα παει για κλεισιμο το μαγαζι ;)
δευτερος σταθμος το Λιλη οπου και καθησαμε ;) μικρος ο χωρος αλλα πολλες κορασιδες, 7 το συνολο ;) ηλικιας 30-45 μετριας εμφανισης ;) εθνικοτητες....,ρωσια,ρουμανια,βουλγαρια,αλβανια ;) ποτο 5 ανδρικο και 10 γυναικειο. Με το που μπηκα εγινα αμεσως αντιληπτος απο ρουμανα κορασιδα που γνωριζα απο σκαραβαιο ;) με την οποια ειχε ιδιαιτερα στενες επαφες :mrs_eusa_dance: ο γνωστος μυστης Μακις 1985 :grin: ασφαλως τον αναζητησε αλλα εγω τον δικαιολογησα με ακρως πιστικα επιχηρηματα :tooth: ομως ο horhe επωφεληθηκε απο την ολη φαση και καυλαντησε την ρουμανα χωρις να υπολογισει το τι θα παθει  :ugly_tocktock: απο τον Μακις 1985 ο οποιος το πληροφορηθηκε αμεσα :tooth: εγω παντως σεβομενος τον φιλο μου καυλαντισα ρωσικο αλλογο  :free-sexy-smileys-947: το οποιο οπως αποδειχθηκε ηξερε αλλον γνωστο θρυλικο συναγωνιστη,τον jerry5 που οπως μου σχολιασε τον ξερουν ολες οι κολομπαρουδες των Αθηνων :tooth: [ακουτα jerry5 που με συμβουλευεις να αφησω τα κωλομπαρα και να παω στα ρωσικα club.] :ugly_tocktock:
μετα απο αρκετη καυλαντα  :free-sexy-smileys-941: η καταθεση σε ρωσιδα στο ρομαντικο μεταξουργειο ηταν μονοδρομος :the-missionary:
η βραδια κυλισε ομορφα  :headbaning3:

Καταγράφηκε

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
το Σαββατο βραδυ εγω και ο horhe ειχαμε ορεξη για καυλαντα :dick_head: και αποφασησαμε να επισκεπτουμε δυο calt κωλομπαρα που βρισκονται πανω στην 3η Σεπτεμβριου ;)
πρωτος σταθμος το Μασκα οπου τα πραγματα ηταν δραματικα :free-indifferent-smileys-746: μονο μια κορασιδα ηταν μεσα και μαλιστα θωρικτο :grin: μαλλον θα παει για κλεισιμο το μαγαζι ;)
δευτερος σταθμος το Λιλη οπου και καθησαμε ;) μικρος ο χωρος αλλα πολλες κορασιδες, 7 το συνολο ;) ηλικιας 30-45 μετριας εμφανισης ;) εθνικοτητες....,ρωσια,ρουμανια,βουλγαρια,αλβανια ;) ποτο 5 ανδρικο και 10 γυναικειο. Με το που μπηκα εγινα αμεσως αντιληπτος απο ρουμανα κορασιδα που γνωριζα απο σκαραβαιο ;) με την οποια ειχε ιδιαιτερα στενες επαφες :mrs_eusa_dance: ο γνωστος μυστης Μακις 1985 :grin: ασφαλως τον αναζητησε αλλα εγω τον δικαιολογησα με ακρως πιστικα επιχηρηματα :tooth: ομως ο horhe επωφεληθηκε απο την ολη φαση και καυλαντησε την ρουμανα χωρις να υπολογισει το τι θα παθει  :ugly_tocktock: απο τον Μακις 1985 ο οποιος το πληροφορηθηκε αμεσα :tooth: εγω παντως σεβομενος τον φιλο μου καυλαντισα ρωσικο αλλογο  :free-sexy-smileys-947: το οποιο οπως αποδειχθηκε ηξερε αλλον γνωστο θρυλικο συναγωνιστη,τον jerry5 που οπως μου σχολιασε τον ξερουν ολες οι κολομπαρουδες των Αθηνων :tooth: [ακουτα jerry5 που με συμβουλευεις να αφησω τα κωλομπαρα και να παω στα ρωσικα club.] :ugly_tocktock:
μετα απο αρκετη καυλαντα  :free-sexy-smileys-941: η καταθεση σε ρωσιδα στο ρομαντικο μεταξουργειο ηταν μονοδρομος :the-missionary:
η βραδια κυλισε ομορφα  :headbaning3:

Καταγράφηκε

:rockon: :rockon:

OP
OP
caenus

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ενημέρωση μετά από καιρό.
Η παρέα μαζεύτηκε ήπιε τα μπυρόνια της , έιπαμε να αφήσουμε τα κορίτσια για λίγο και να κάνουμε μία βόλτα.

Πρώτος σταθμός ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ , θλίψη και σπαραγμός. Το μαγαζί έχει πέσει πάρα πάρα πολύ . 11 η ώρα το βράδυ , έπαιζε μουσική για κλωτσές , το κλιμα βαρύ , κορίτσια πολλά - ομορφα αλλα κρυα και ανευρα.
Κάναμε πλάκα μεταξύ μας , ηπιαμε ,και την κάναμε κανονικα. Τα μουνιά τα γνώριμα ΛΟΥΝΤΜΙΛΑ-ΑΝΤΡΙΑΝΑ-ΑΛΙΝΑ και λοιπές δυνάμεις κοιτάγαν να αρπάξουνε κανέναν αγαπούλη.

Δευτερος σταθμός ΠΕΙΡΑΙΑΣ -ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ το όνομα του μπαρ δεν το συγκρατώ δίπλα στο LM που ήταν κλειστό.  Ειχε 6-7 κομμάτια οχι τιποτα ιδιαίτερο για τα γούστα μου , σε μερικούς απο την παρέα άρεσαν,  ονόματα δεν θυμάμαι μάγκες . Κέφι υπήρχε , διαθεση απο τα κοριτσια , και ζημιές δεν εγιναν . Τιμές 5 αντρικό και 10 δικό τους .

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Το μπαρ στη Χαμοστέρνας και Πειραιώς (BAR 2000) άνοιξε υπό νέα διεύθυνση. Αδελφάκι πλέον ,αν κατάλαβα καλά, του Aroma (Λ. Αλεξάνδρας).. Κάποιες καλόύτσικες παρουσίες με θητεία σε Κάβο, Bella κτλ.. Για τιμές κτλ δε ξέρω γιατί δε μπήκα..Είπα απλά μια καλησπέρα σε μια <<γνωστή>> που με κάλεσε.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
BAR 2000.. 9 κοπέλες +3 στο μπαρ. Αν εξαιρέσει κάποιος ,2 στο μπαρ που υπό προυποθέσεις (λίγο σκοτάδι,πολύ ποτό ή το ανάποδο) είναι εμφανισιακά ανεκτές , οι υπόλοιπες κάνουν μόνο για 65αρηδες απελπισμένους ή μπαζόφιλους. Η επίσκεψη έγινε την προηγούμενη εβδομάδα και 2-3 που υποτίθεται ό,τι θα δούλευαν εκεί (και ήταν και οι καλύτερες) απουσίαζαν.Ποτό ανδρικό 7 ευρώ.

ΚΑΒΟΣ..Χθεσινή επίσκεψη. Κόσμος ελάχιστος.Έπαιζες μπάλα στο κέντρο του μαγαζιού! Τα πίσω τραπέζια όμως γεμάτα. Πολλές κοπέλες (ή μάλλον γυναίκες) , 3-4 καλές περιπτώσεις (χωρίς να παίρνω και όρκο διότι δεν τις είδαμε από πολύ κοντά.όλη την ώρα ήταν απασχολημένες με τα τραπέζια).Την τελευταία φορά που είχαμε πάει ,εκνευριστήκαμε με τη συμπεριφορά ορισμένων κοριτσιών,Χθες το αντίθετο.Ίσως φταίει ό,τι οι δουλειές δεν πάνε καλά, ίσως η βαρεμάρα, αλλά δε σταμάτησαν να μας μιλάνε (χωρίς ποτό) από τη στιγμή που μπήκαμε.Ανδρικό ποτό 7 ευρώ.

OP
OP
caenus

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Καλη χρονια σε όλους τους φιλους.

Χθεσινή επισκεψη μετα της 10 στον ΣΚΑΡΑΒΑΙΟ . Στο μαγαζί πέφτει συνέχεια ο μέσος όρος ηλικίας των κοριτσιών και ανεβαίνει των Πελατών. ΚΑΠΗ κανονικό με τσαγάκι και χαμομήλι.
Εγω κάθισα με την αδυναμία μου την Λουντμίλα το μανουλι και χαλάρωσα μαζί της κανά 2ωρο . Μετά επειδή βαρέθηκα την χαλια μουσική που παίζανε φύγαμε.

Σταση μετά στο FEMME FATALE ωραιος χώρος , κορίτσια από Πολωνία - Ρωσία κυρίως . Μουσική φοβερή . Χαβαλές με τα μουνιά που δεν σου τα σπάνε για ποτό εκτός από μία Ελληνίδα.

Ο μέσος όρος των ηλικίας πελατών πάνω από 55 . Τα μουνιά γύρω στα 30+. Κατα τις 3.00 την κάναμε . Θα ξαναπάμε όμως ...!!!

Επισκέπτης
Καλη χρονια σε όλους τους φιλους.

Χθεσινή επισκεψη μετα της 10 στον ΣΚΑΡΑΒΑΙΟ . Στο μαγαζί πέφτει συνέχεια ο μέσος όρος ηλικίας των κοριτσιών και ανεβαίνει των Πελατών. ΚΑΠΗ κανονικό με τσαγάκι και χαμομήλι.
Εγω κάθισα με την αδυναμία μου την Λουντμίλα το μανουλι και χαλάρωσα μαζί της κανά 2ωρο . Μετά επειδή βαρέθηκα την χαλια μουσική που παίζανε φύγαμε.

Σταση μετά στο FEMME FATALE ωραιος χώρος , κορίτσια από Πολωνία - Ρωσία κυρίως . Μουσική φοβερή . Χαβαλές με τα μουνιά που δεν σου τα σπάνε για ποτό εκτός από μία Ελληνίδα.

Ο μέσος όρος των ηλικίας πελατών πάνω από 55 . Τα μουνιά γύρω στα 30+. Κατα τις 3.00 την κάναμε . Θα ξαναπάμε όμως ...!!!
καλη χρονια αρχοντα! η Μαρια η ρωσιδα που μετακομισε από Σκαραβαιο στο Femme fatale ηταν εκει? ;)

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Βρέθηκα καλεσμένος στο Aroma (Λ. Αλεξάνδρας).Καλός χώρος , λάιβ πρόγραμμα, ορισμένες καλές παρουσίες. Όμως οσμή φαγητού (το απεχθάνομαι αυτό στα μαγαζιά) και πολλές φωτογραφίες.Μόνο για μεγαλοχορηγούς..

Πέρασμα και από Κάβο.25+ γυναίκες,με τη συντριπτική πλειοψηφία να μη βλέπονται..3-4 ανεκτές εμφανισιακά και 2 αρκετά καλές (η μία όμως με το ζόρι 160 με τακούνια).Οριεντάλ χορός από 2 κοπέλες και μια καλλιτέχνης να τραγουδά <<κάτσε δίπλα μου και γδύσου, στο κρεβάτι μου κοιμήσου>>!! Αυτό που παρατήρησα είναι η απευθείας πλέον προσέγγιση για να δώσουν τηλέφωνο (ακόμα και χωρίς κέρασμα). Το κακό είναι ό,τι δεν έχουν αίσθηση της πραγματικότητας. Με 2 που μίλησα τηλεφωνικά μου ζήτησαν 150 ευρώ για 1 φορά σεξ!! Παρότι δεν το συνηθίζω (κανονικά θα το ξέκοβα αμέσως) έκανα διαπραγματεύσεις με τη μία ,που ήταν υποσχόμενη.Αφού καταλήξαμε στα 100 για 2 ώρες και όσο αντέξω (με την προοπτική όμως πώς αν δε μου αρέσει σωματικά, θα το λήξουμε) συναντηθήκαμε σε ξενοδοχείο όπου το θέαμα ήταν -για τα γούστα μου- μέτριο (κυτταρίτιδα/πεσμένο στήθος). Ήταν έξυπνη και κατάλαβε ό,τι θα έφευγα και τελικά ,επειδή ήταν γενικά συμπαθής, καταλήξαμε στο 50 ευρω.Τα αναφέρω αυτά, απλά για να ξέρετε ό,τι τα περιθώρια διαπραγμάτευσης είναι μεγάλα..

Επισκέπτης
Βρέθηκα καλεσμένος στο Aroma (Λ. Αλεξάνδρας).Καλός χώρος , λάιβ πρόγραμμα, ορισμένες καλές παρουσίες. Όμως οσμή φαγητού (το απεχθάνομαι αυτό στα μαγαζιά) και πολλές φωτογραφίες.Μόνο για μεγαλοχορηγούς..

Πέρασμα και από Κάβο.25+ γυναίκες,με τη συντριπτική πλειοψηφία να μη βλέπονται..3-4 ανεκτές εμφανισιακά και 2 αρκετά καλές (η μία όμως με το ζόρι 160 με τακούνια).Οριεντάλ χορός από 2 κοπέλες και μια καλλιτέχνης να τραγουδά <<κάτσε δίπλα μου και γδύσου, στο κρεβάτι μου κοιμήσου>>!! Αυτό που παρατήρησα είναι η απευθείας πλέον προσέγγιση για να δώσουν τηλέφωνο (ακόμα και χωρίς κέρασμα). Το κακό είναι ό,τι δεν έχουν αίσθηση της πραγματικότητας. Με 2 που μίλησα τηλεφωνικά μου ζήτησαν 150 ευρώ για 1 φορά σεξ!! Παρότι δεν το συνηθίζω (κανονικά θα το ξέκοβα αμέσως) έκανα διαπραγματεύσεις με τη μία ,που ήταν υποσχόμενη.Αφού καταλήξαμε στα 100 για 2 ώρες και όσο αντέξω (με την προοπτική όμως πώς αν δε μου αρέσει σωματικά, θα το λήξουμε) συναντηθήκαμε σε ξενοδοχείο όπου το θέαμα ήταν -για τα γούστα μου- μέτριο (κυτταρίτιδα/πεσμένο στήθος). Ήταν έξυπνη και κατάλαβε ό,τι θα έφευγα και τελικά ,επειδή ήταν γενικά συμπαθής, καταλήξαμε στο 50 ευρω.Τα αναφέρω αυτά, απλά για να ξέρετε ό,τι τα περιθώρια διαπραγμάτευσης είναι μεγάλα..
:thumbsup: αψογος! πολύ σωστο παιχνιδι από έναν μεγαλο παιχτη  :rockon: τελικα στα 50ε παλι 2 ωρες καθησατε η 1 ωρα? με φουλ προγραμα? ;)

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
:thumbsup: αψογος! πολύ σωστο παιχνιδι από έναν μεγαλο παιχτη  :rockon: τελικα στα 50ε παλι 2 ωρες καθησατε η 1 ωρα? με φουλ προγραμα? ;)
μιαμιση περίπου ώρα..ήμουν λαρτζ..κέρασα και καφέ μετά. όσον αφορά στο πρόγραμμα ,άνευ πρωκτικού..για να πω την αλήθεια δε ρώτησα καν..

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Bella Vita (Αλεξάνδρας).. Κατακόρυφη πτώση αριθμού και επιπέδου γυναικών..Ευτυχώς ήταν ανοιχτή η πόρτα , κοιτάξαμε δεξιά-αριστερά και οπισθοχωρήσαμε χωρίς απώλειες.

Aroma.. Μια που είμαστα κοντά μπήκαμε. Ευγενέστατος ο μετρ (πολλοί θα τον θυμούνται από το Ερότικα). Κορίτσια έτσι και έτσι.2-3 fuckable.Ποικιλία καταγωγής. Τσέχα,Βουλγάρα,Λιθουανή (ευτυχώς φορούσε φλατ παπούτσια), Ρωσίδες,Αλβανίδες. Λίγος κόσμος ,καθαρή ατμόσφαιρα. Τιμές 7 ανδρικό, 10 κοριτσιών (νερό), 20 η βότκα τους,30 το κρασί (μπουκαλάκι).Ωραία μπάρα, μεγάλη, άνετη με χορούς των κοριτσιών πάνω της.. ΠΡΟΣΟΧΗ στα κεράσματα! Ο φίλος κέρασε Βανέσσα (αλβανίς, από τα συμφραζόμενα πρέπει να εργαζόταν παλιά στο Χαλαρά) ποτό 20 και κάθησε 3-4'! Ούτε στο Αλκατράζ τέτοια μούφα! Και από τις ελάχιστες γύρω παρέες παρατήρησα μια συμπεριφορά-ξεπέτας.Δε μας ήξεραν? Μπορεί..Ούτε και θα μας μάθουν.Για ποτό και οφθαλμόλουτρο καλό.

pefotis

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Like
85
Πόντοι
0
Ανακάλυψα εντελώς τυχαία νέο μπαρ στην Ι. Δροσοπουλου. Εντελώς τυχαία όμως λέμε.

Καταρχήν σχετικά με την ακριβη τοποθεσια, θα το παω λίγο περιγραφικά. Για όσους γνωρίζουν

που βρισκεται το ετερο ιδρυμα στη Δροσοπουλου, το Bluz...απεναντι από το Bluz υπάρχει στάση λεωφορείου.

Με κατευθυνση προς Γαλατσίου, το νεο μπαρ που λεω ειναι 2 στασεις μετα τη σταση του Bluz.

Είναι γωνιακό, επίσης φατσα με τη σταση του λεωφορείου και πολύ σκοτεινό. Απ εξω, το μόνο που βλέπεις ειναι... τραπέζια μπιλιάρδου!!!

Το είχα σταμπάρει καποια στιγμη που περιμενα λεωφορειο στη σταση απεναντι.

Πριν 10 μερες ημουν στην περιοχή και προσπαθούσα να φαω μιση ώρα-τρία τέταρτα μέχρι να έρθει η ωρα για ενα ραντεβου που ειχα.

Το θυμήθηκα κι είπα να παω για ενα ποτο. Πάω να μπω, η πορτα κλειδωμενη. Αργοτερα έμαθα ότι η πόρτα είναι πάντα κλειδωμένη για λόγους ασφαλειας.

Το μαγαζι, όπως είπα, πολύ σκοτεινό, μικρη μπάρα στο βάθος (πίσω απο τα μπιλιάρδα και τους Η/Υ για ιντερνετ)!!! ενω υπαρχουν και δυο τραπεζακια, όπως μπαίνεις δεξιά.

Μία αδιάφορη μπαργούμαν μέσα από τη μπάρα και 3 κοπέλες απ εξω. Η μία ανω των 50, η άλλη αρκετά παχουλή, αλλά η τρίτη μια απ τις ωραιοτερες παρουσίες που εχω δει σε μπαρ τους τελευταίους μήνες που η ποιότητα των ρόστερ είναι σχεδόν παντού πεσμένη.

Υπέροχο προσωπο και ποδαρες... Αυτός είναι και ο λόγος που κανω το ποσταρισμα για όποιον ενδιαφέρεται.

Επειδή όπως ανεφερα το μαγαζί είναι περίεργη φάση, λόγω μπιλιάρδων κλπ, εγώ νόμιζα ότι είναι καφε-μπαρ ή κάτι τετοιο, σε καμια περίπτωση δεν πηγε το μυαλο μου σε κωλόμπαρο. Το αναφερω γιατι η επισκεψη μου ηταν γυρω στις 10.30, οπότε παίζει και η πιθανοτητα, αργότερα, να εχει περισσότερα τεμάχια.

Αυτά τα... λίγα...

ballader

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
και για ποιο λόγο να παμε???
μήπως για μπιλιαρδο?? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Μετά το πέρας συνεδρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών , επισκέπτες από επαρχία ήθελαν να πιουν ποτό στο Xbar. Κατηφορίζουμε λοιπόν Συγγρού, παρκάρουμε και πέφτει το μάτι σε μαγαζί με το όνομα Angels live. Δίπλα από το στριπτιζάδικο για γυναίκες. Αφού ξεκαθαρίσαμε με τα παιδιά στην πόρτα ότι ουδεμία σχέση έχει με το διπλανό (δεν είχαμε όρεξη για ανδρικό στριπ-σοου) και αφού η παρέα δεν ενδιαφερόταν έτσι και αλλιώς να πηδήξει σε συνθήκες στούντιο (έιδικά στο Χ) , είπαμε να δοκιμάσουμε το νέο.
Πρόκειται για ωραίο, καθαρό χώρο. Μπαρ δεξιά ΄οπως μπαίνουμε, στη συνέχεια πίστα.Μπροστά από την πίστα τραπέζια σε πολύ καλή απόσταση το ένα από το άλλο και περιμετρικά στους τοίχους καναπέδες. Άψογη υποδοχή (η κοπέλα εξαιρετικά ενδιαφέρουσα απ'όλες τις απόψεις).Τί είναι λοιπόν το μαγαζί? Τις καθημερινές είναι μπαρ με κονσομασιον. 2 ή 3 μέρες κάνει live - μπουζουκια με 2 τραγουδιστές+ 2 τραγουδίστριες. Η κονσομασιον συνεχίζεται και στα λάιβ! Όσον αφορά στις φωνές αρκετά καλές. Θα στέκονταν άνετα και στα λεγόμενα καλά μαγαζιά.
Όσον αφορά στις κοπέλες, η αλήθεια είναι ό,τι δε μπορώ να πω ακριβώς πόσες ήταν.Και αυτό επειδή ήταν κόσμος με τις κοπέλες τους (?), ένα τραπέζι είχε μια γυναικοπαρέα (μάλλον μεθούσαν πριν πάνε δίπλα).. Συνολικά πέρασαν από το τραπέζι 3 κοπέλες/γυναίκες. Η μία πρώην χορεύτρια (μπουζούκια/στριπ),η κοπέλα της υποδοχής και άλλη μία.Οι ηλικίες ήταν λίγο τσιμπημένες 35+, εκτός από την κοπέλα της υποδοχής που είναι μικρή.Όλες όμως αεράτες, με πολύ καλό σέξυ ντύσιμο και ευγενέστατες (χωρίς πιέσεις,μουτρώματα και λοιπά γραφικά).
Εντύπωση η χαμηλή τιμή 7 ευρώ το ποτό (ακόμα και στο λάιβ) και νομίζω 10 για τις κοπέλες.
Συμπερασματικά πρόκειται για καλή πρόταση.Θα πάω όμως και καθημερινή για να εχω συνολική εικόνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom