Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Μπαροτσαρκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα caenus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 348
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitris3838

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια ξερεται κανενα κολωμπαρο προς μεταμορφωση, μαρουσι, πευκη η αλου στα Βπ

OP
OP
caenus

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ρε παιδια ξερεται κανενα κολωμπαρο προς μεταμορφωση, μαρουσι, πευκη η αλου στα Βπ

Φίλε ειμαστε φτωχοπαιδα κυκλοφορουμε στα λαικα κωλομπαρα! Μονο γι αυτα μπορούμε να σε βοηθησουμε :cheesy: :cheesy:

OP
OP
caenus

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6

Ρε TZIP την Παρασκευή θα σταματήσω τον dj και θα σε φωνάξω από τα μεγάφωνα του ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΥ  :cheesy: :cheesy:

OP
OP
caenus

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ΤΖΙP μάλλον θα αναβληθεί το ραντεβού γιατι θα παρασύρω τον ΛΕΦΤΙ σε στριπιζοτσαρκα αύριο!!!

Βαρέθηκα τα ησυχα λέω να κάνω κατάδυση στα βαθιά.... :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Επισκέπτης
ΤΖΙP μάλλον θα αναβληθεί το ραντεβού γιατι θα παρασύρω τον ΛΕΦΤΙ σε στριπιζοτσαρκα αύριο!!!

Βαρέθηκα τα ησυχα λέω να κάνω κατάδυση στα βαθιά.... :fuck1: :fuck1: :fuck1:

εσυ χανεις caenus που δεν θα ερθεις.....θα κανει γκεστ εμφανιση ο Πρωθυπουργος μαζι με αιθερεια υπαρξη :o :o :grin:

OP
OP
caenus

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Μετά από απουσία από τα αγαπημένα στέκια (ψαρότοπους) εγώ έτσι πάντα τα έβλεπα.

Οι τελευταίες επιδρομές είχαν πολύ καλό αποτέλεσμα με αποτέλεσμα να τρώω την Ρώσικη Λεία μου στην φωλιά μου. Σαν γνήσιος ΛΥΚΟΣ οπως με λέει ο ΛΕΦΤΙ.
:grin: :grin:
Ειχαμε βγεί με τα μωρά και αφού τα ξεκωλιάσαμε και τα γλεντήσαμε  :fuck1: :tits:..!!!
Λέμε δεν γαμιεται πάμε να τα πιούμε και αλλου.

ΣΤΑΣΗ 1 .  CLUB 2000 H χώρα με τα πιπίνια Ρουμανάκια κυρίως αλλά μουνάκια για ξεκώλιασμα άγριο. Ο ΛΕΦΤΙ δεν τρελάθηκε
γιατί προτιμάει τα μεγαλύτερα κορίτσια αλλά στο τέλος λύγισε.
Ωραίο μαγαζί 10-12 Κορίτσια . Μουσική μοντέρνα , Λαικά βάζει με παραγγελία.  Εχει αρκετό φως λιγότερο από ΣΚΑΡΑΒΑΙΟ.
Αλλά πιάνεις και φιλάς άνετα , τα πιπίνια έχουν τα μπούτια έξω με αποτέλεσμα να καβλώνουμε τρελλά.
Το μαγαζί δεν θα γίνει στέκι αλλά σταθμός για ποτό και σύντομο ψάρεμα.

OP
OP
caenus

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Μάγκες αυτη την εβδομάδα δεν είχε μπαρότσαρκα αλλά γκομενότσαρκα.

Τρώμε άπό ελευθερο κυνήγι αλλανιάρικο!

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Περασα απο ΣΤΑΡ χτες Τροιας πανω απο Πατησιων , συναγωνιστες το μαγαζι πηρε φωτια δεν το ειχα παρει χαμπαρι. Θα ανοιξει αλλου ? ξερει κανεις?

OP
OP
caenus

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Περασα απο ΣΤΑΡ χτες Τροιας πανω απο Πατησιων , συναγωνιστες το μαγαζι πηρε φωτια δεν το ειχα παρει χαμπαρι. Θα ανοιξει αλλου ? ξερει κανεις?

Σε βλέπω ανήσυχο επαιζε τιποτα καλό ?  Δωσε ενημέρωση τι ΜΟΥΝΑΚΙΑΣ εισαι! :grin: :grin:

OP
OP
caenus

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Οι εξωσχολικές δραστηριότητες της παρέας μας συνεχείζονται!

Σκαραβαίο δεν πάμε γιατί βλεπουμε καποια μωρά εκτος.

Υπάρχει πλάνο και σχεδιασμός για το Χαλαρά , αλλα όποτε βρούμε λίγο χρόνο απο τα ιδιαιτερα μας :fuck1: :fuck1:

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Μετά από απουσία από τα αγαπημένα στέκια (ψαρότοπους) εγώ έτσι πάντα τα έβλεπα.

Οι τελευταίες επιδρομές είχαν πολύ καλό αποτέλεσμα με αποτέλεσμα να τρώω την Ρώσικη Λεία μου στην φωλιά μου. Σαν γνήσιος ΛΥΚΟΣ οπως με λέει ο ΛΕΦΤΙ.
:grin: :grin:
Ειχαμε βγεί με τα μωρά και αφού τα ξεκωλιάσαμε και τα γλεντήσαμε  :fuck1: :tits:..!!!
Λέμε δεν γαμιεται πάμε να τα πιούμε και αλλου.

ΣΤΑΣΗ 1 .  CLUB 2000 H χώρα με τα πιπίνια Ρουμανάκια κυρίως αλλά μουνάκια για ξεκώλιασμα άγριο. Ο ΛΕΦΤΙ δεν τρελάθηκε
γιατί προτιμάει τα μεγαλύτερα κορίτσια αλλά στο τέλος λύγισε.
Ωραίο μαγαζί 10-12 Κορίτσια . Μουσική μοντέρνα , Λαικά βάζει με παραγγελία.  Εχει αρκετό φως λιγότερο από ΣΚΑΡΑΒΑΙΟ.
Αλλά πιάνεις και φιλάς άνετα , τα πιπίνια έχουν τα μπούτια έξω με αποτέλεσμα να καβλώνουμε τρελλά.
Το μαγαζί δεν θα γίνει στέκι αλλά σταθμός για ποτό και σύντομο ψάρεμα.

που ειναι το 2000, ρε καενους;;;; τωρα χωρις γκραν ριτορνο, βαριεμαι καποια βραδυα..........

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
ξερεις τιποτα για το μπελα βιτα;;;;;;;;;; σκεφτομαι να το δοκιμασω. ευχαριστω για οποιαδηποτε ενημερωση! κριμα για το γκραν ριτορνο, αλλα ηταν και λιγο....... καρχαριες.........

OP
OP
caenus

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
που ειναι το 2000, ρε καενους;;;; τωρα χωρις γκραν ριτορνο, βαριεμαι καποια βραδυα..........
Φίλε ΡΑΜΙ πιστεύω να εισαι καλά!
Το 2000 Ειναι Χαμοστέρνας λιγο πριν βγεις Πειραιώς αριστερα.
Το ροστερ ΡΟΥΜΟΥΝΑΚΙΑ κυριως απο 22-35 γαμησημα και ωραια κορμια γύρω στα 10-12 πιπινια! Αυτη που το παιζει αφεντικό ειναι Ρουμάνα .
Το μαγαζί ειναι μικρό , καβατζες δεν εχει ,μουσικη καλουτσικι. Τα ποτα 5,10 σχετικα καλά τα μωρα δεν πιεζουν.

OP
OP
caenus

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ξερεις τιποτα για το μπελα βιτα;;;;;;;;;; σκεφτομαι να το δοκιμασω. ευχαριστω για οποιαδηποτε ενημερωση! κριμα για το γκραν ριτορνο, αλλα ηταν και λιγο....... καρχαριες.........

Απο bella vita τιποτα .

Το ριτορνο ηταν παντα οπως ξέρεις καλά το αγαπημένο μου μαγαζι , εχω φάει τρελλα μωρα , εχω κανει τρελλα
γλεντια με φίλους εκει, εχω πάει με ρωσίδες που ψαχνανε για δουλια και και και , εχουμε παει με γκομενες .....εχουν παιχτει τρελλα σκηνικα στα πριβε... :rockon: :rockon:

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε ΡΑΜΙ πιστεύω να εισαι καλά!
Το 2000 Ειναι Χαμοστέρνας λιγο πριν βγεις Πειραιώς αριστερα.
Το ροστερ ΡΟΥΜΟΥΝΑΚΙΑ κυριως απο 22-35 γαμησημα και ωραια κορμια γύρω στα 10-12 πιπινια! Αυτη που το παιζει αφεντικό ειναι Ρουμάνα .
Το μαγαζί ειναι μικρό , καβατζες δεν εχει ,μουσικη καλουτσικι. Τα ποτα 5,10 σχετικα καλά τα μωρα δεν πιεζουν.

δηλαδη απο σταθμο γκαζι προς πειραιως.... τι ωρα ανοιγει;;;

ενας 20χρονος φιλος μου πηγε στο ριτορνο μπαρ. ειχε αξιολογες γκομενες, λεει, αλλα πιεζαν για ποτα................

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom