Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Μπαροτσαρκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα caenus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 348
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Καλεσμένος από φρεσκοχωρισμένο συνάδελφο στη Δάφνη, όπου με ξενάγησε στο τοπικό τους κωλόμπαρο πριν αρχίσουμε την κανονική μας έξοδο.
Το μαγαζί λέγεται Akimbo (όπως κατεβαίνουμε την Παπαναστασίου στο δεξί μας χέρι μετά την ταβέρνα Η Λαδόκολλα). Απ'έξω μοιάζει παρατημένο/κλειστό. Μπαίνουμε μέσα, στο κέντρο ένα οβαλ μπαρ και περιφερικά τραπεζάκια. Πολύ ζέστη, χάλια εξαερισμός (μπορεί και ανύπαρκτος). 3 κοπέλες στο μπαρ (μία που τα πάχη ξεχείλιζαν από παντού, μια κοντή αλλά καλούτσικο σώμα και άλλη μια με κοιλίτσα που με αρκετή δόση αλκοολ θα μπορούσε να πει κάποιος πως ήταν οριακά fuckable).
Ποτό ανδρικό 6 ευρώ (μπόμπα). Κοπέλες καμια δεκαρια, οι θείτσες της διπλανής πόρτας, ντυμένες σα να πηγαίνουν στη λαική ή να πάρουν το εγγονι απ'το σχολείο. 1-2 πιο μικρές (τσιγγανοειδείς). Το κλίμα στο μαγαζί είναι σαφώς για "αγαπούληδες", δε νομίζω να γίνεται κάτι εκεί μέσα. Φυσικά και δεν το προτείνω παρά μόνο σε συλλέκτες.

Φεύγοντας και 2 στενά , στρίβοντας αριστερά βρίσκεται ένα ελληνάδικο (Φροντιστήριο) στο οποίο κατευθύνονταν ξεκωλάκια ,πιπινάκια και λοιπά ενδιαφέροντα θηράματα.

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Pirouette, Ιθάκης 50 (Κυψέλη)
Επίσκεψη πριν από αρκετές νύκτες! περίπου στα μέσα του Μάρτη. Το κατάστημα είναι σε mini μέγεθος.Τόσο που το (περίφημο) Λίλη στην Γ. Σεπτεμβρίου,δείχνει σαν  αίθουσα δεξιώσεων μπροστά του. :grin:
Μέσα λίγοι (και καλοί ???)..δηλαδή 2-3 πελάτες και 4-5 μανταμίτσες μαζί με την οικοδέσποινα του μπαρ.Αρκούσαν πάντως για να καταλάβουν όλο τον χώρο.
Ποιο χώρο δηλαδή αυτό το κάτι τις, με ένα μπαρ και ένα τραπεζάκι απέναντι του.
Τα ποτά πελατών της..πλάκας, ένα και να καίει που λένε στα..γήπεδα και των ''κοριτσιών'' κλασσικό νερό βρύσης, τιμές 5-10, αντίστοιχα.
Το roster είναι γάμα κατηγορίας, μεταφορικά και κυριολεκτικά  :fuck1: και θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα αυτοί που τους αρέσουν οι..σιτεμένες. Η..πλάκα είναι ότι όταν είναι άνευ ''παρέας'' βγαίνουν ανα..ζευγάρια έξω να καπνίσουν και η εικόνα τους θύμιζε την είσοδο από τα ξενοδοχεία στην περιοχή της ..Αθηνάς πριν από 10+ χρόνια και..πίσω.  :grin:
Κανονικά δεν θα έπρεπε να μπω καθόλου μέσα που τις είδα με τα...φώτα αλλά χωρίς λόγο μου..αντέδρασα. :s&m_3:
Από τα όπλα του μαγαζιού μια Βουλγάρα πληθωρική σε όλα της με...over 5+  :tits2: και αρκετά... ''σφιχτή'' για τα κυβικά της (σε όλη σχεδόν την περιφέρεια και παρακάτω)αλλά και για την ηλικία της, 45 τουλάχιστον, έκανε φιλότιμες προσπάθειες να βγάλει κάτι extra, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να τα καταφέρει, αφού ήμουν εξ αρχής για..αλλού και απλά περίμενα να περάσει η ώρα.
Η ''καβάτζα'' δεν είχε κίνηση όση ώρα (1..και κάτι) (ξ)έμεινα στον χώρο,η πρόταση εγένετο για επίσκεψη, εντός, εκτός..κλπ αλλά δεν με..ενδιέφερε η περίπτωση.
Γενικώς είναι κατάσταση που κάνει μόνο για όσους τους αρέσουν τα πολύ ''ιδιαίτερα'' μαγαζιά και που έχουν όμως και την σχετική εμπειρία να ''παίξουν'',θυμίζει έντονα bar επαρχίας άλλης 10ετίας..και βάλε.
Δεν σκοπεύω να ξαναπάω,αλλά επειδή είναι στην περιοχή-φωλιά, μπορεί και να αναιρέσω την αρχική μου αυτή απόφαση μιας και το έχω δεδομένο να ακούω και το..ένστικτο μου, όταν βέβαια είμαι σε κατάσταση που έχω ''ξεβουλωμένα'' αυτιά! και πιάνω τα..σήματα.

bill noxas

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
268
Πόντοι
26
Pirouette, Ιθάκης 50 (Κυψέλη)
Επίσκεψη πριν από αρκετές νύκτες! περίπου στα μέσα του Μάρτη. Το κατάστημα είναι σε mini μέγεθος.Τόσο που το (περίφημο) Λίλη στην Γ. Σεπτεμβρίου,δείχνει σαν  αίθουσα δεξιώσεων μπροστά του. :grin:
Μέσα λίγοι (και καλοί ???)..δηλαδή 2-3 πελάτες και 4-5 μανταμίτσες μαζί με την οικοδέσποινα του μπαρ.Αρκούσαν πάντως για να καταλάβουν όλο τον χώρο.
Ποιο χώρο δηλαδή αυτό το κάτι τις, με ένα μπαρ και ένα τραπεζάκι απέναντι του.
Τα ποτά πελατών της..πλάκας, ένα και να καίει που λένε στα..γήπεδα και των ''κοριτσιών'' κλασσικό νερό βρύσης, τιμές 5-10, αντίστοιχα.
Το roster είναι γάμα κατηγορίας, μεταφορικά και κυριολεκτικά  :fuck1: και θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα αυτοί που τους αρέσουν οι..σιτεμένες. Η..πλάκα είναι ότι όταν είναι άνευ ''παρέας'' βγαίνουν ανα..ζευγάρια έξω να καπνίσουν και η εικόνα τους θύμιζε την είσοδο από τα ξενοδοχεία στην περιοχή της ..Αθηνάς πριν από 10+ χρόνια και..πίσω.  :grin:
Κανονικά δεν θα έπρεπε να μπω καθόλου μέσα που τις είδα με τα...φώτα αλλά χωρίς λόγο μου..αντέδρασα. :s&m_3:
Από τα όπλα του μαγαζιού μια Βουλγάρα πληθωρική σε όλα της με...over 5+  :tits2: και αρκετά... ''σφιχτή'' για τα κυβικά της (σε όλη σχεδόν την περιφέρεια και παρακάτω)αλλά και για την ηλικία της, 45 τουλάχιστον, έκανε φιλότιμες προσπάθειες να βγάλει κάτι extra, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να τα καταφέρει, αφού ήμουν εξ αρχής για..αλλού και απλά περίμενα να περάσει η ώρα.
Η ''καβάτζα'' δεν είχε κίνηση όση ώρα (1..και κάτι) (ξ)έμεινα στον χώρο,η πρόταση εγένετο για επίσκεψη, εντός, εκτός..κλπ αλλά δεν με..ενδιέφερε η περίπτωση.
Γενικώς είναι κατάσταση που κάνει μόνο για όσους τους αρέσουν τα πολύ ''ιδιαίτερα'' μαγαζιά και που έχουν όμως και την σχετική εμπειρία να ''παίξουν'',θυμίζει έντονα bar επαρχίας άλλης 10ετίας..και βάλε.
Δεν σκοπεύω να ξαναπάω,αλλά επειδή είναι στην περιοχή-φωλιά, μπορεί και να αναιρέσω την αρχική μου αυτή απόφαση μιας και το έχω δεδομένο να ακούω και το..ένστικτο μου, όταν βέβαια είμαι σε κατάσταση που έχω ''ξεβουλωμένα'' αυτιά! και πιάνω τα..σήματα.
Το μαγαζί δεν ήταν τόσο μίνι μέχρι πέρσι....με την προσθήκη ψευδοτείχου κόπηκε ο παλιός χώρος στα δύο, ο μέσα είναι για  :pipa2:  :zfuck: :2on1: κλπ... η μπάρα παραμένει ενιαία και στα δυο "δωμάτια" και αν πας τουαλέτα αναγκαστικά περνάς από τον "πριβέ" χώρο....πολύ γέλιο  :2funny: :2funny:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Τσεκάρω σε βόλτες ότι πολλά μπαρ έχουν κλείσει.
Αναφέρω κάποια από αυτά..
Ντίβα - στο εμπορικό εντός στοάς στη Βούλα,
Άνεσις - Εθνάρχου Μακαρίου χαμηλά στη Δάφνη,
Ρόξυ - δίπλα από το 'Lido',
ένα στην ανηφόρα από Χαμοστέρνας για Πετράλωνα,
ένα στη Ζησιμοπούλου στο Π.Φάληρο κοντά στο 'Ρέα',
το '2000' bar χαμηλά στη Χαμοστέρνας με φώτα σβηστά πρόσφατα,
κάτι πήρε το αυτί μου και για το Λουτσιάνα στο Παγκράτι
αλλά δεν ξέρω αν ισχύει.. 

xebarcos

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Λουτσιάνα μέχρι πριν 3 βδομάδες ήταν ανοιχτό αλλά πολύ ψόφια πράγματα κι εκεί, μικρό ρόστερ, τη βγάζει δε τη βγάζει.

Επίσης να προσθέσω ότι πηγαίνοντας για εκεί σε στενό επί της Κάρπου έχει ένα μπαρ " ΑΠΛΟ " το οποίο στυλ Σκαραβαίου πρέπει να 'ναι, μα εκείνη την ώρα τουλάχιστον είχε μέσα μόλις 2 γυναίκες, τη μια πιασμένη.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
Μετά την ενημέρωση του σείχη,χθες βράδι σεληνιάστηκα και αποφάσισα να περάσω μια βόλτα :rockon: :rockon: από το Pirouette(Ίθακης 50,Κυψέλη).Ωραίο κωλομπαράκι,μικρός βέβαια χώρος αλλά αρκετά ρομαντικός :grin: :grin:.Το ρόστερ του μαγαζιού όπως ενημερώθηκα 5 κοπέλες από τις οποίες χθες ήταν παρούσες οι 3.Αρχικά με πλησίασε μια σιτεμένη μελαχρινή κερατσινιώτισσα με 4αρια βυζιά με την οποία ήπια ένα ποτάκι και συζητήσαμε περί του μαγαζιού χωρίς όμως πολύ διάθεση από μέρους της >:( >:(.Την έτζασα και  δέχτηκα την παρέα της Ίνας,υπέροχο ουκρανικό μιλφ με τιγρέ φόρεμα και στρινγκ και φοβερά 3,5αρια βυζιά :tits:.Αμέσως με άρχισε σε ρομαντικά γλωσσόφιλα και έντονο χούφτωμα στον καβλωμένο πούτσο μου.Την κέρασα δεύτερο ποτό(σφηνάκι) κι εγώ συνέχισα με ουίσκι το οποίο μου φάνηκε ανώτερης ποιότητας από αυτά που κυκλοφορούν στα γύρω μαγαζιά :grin: :grin:.Ήμουν ήδη πολύ καβλωμένος και έκανα την κίνηση ματ να πάμε προς το δεύτερο μισό του μαγαζιού :cum: :cum:.Καπού εκεί ήρθε η μεγάλη ξενέρα μιας κι έμαθα ότι για να πάμε μέσα πρέπει να σκάσω το λιγότερο 50ευρώ(δηλ. 5 ποτά-σφηνάκια) :headbang: :headbang: κι αυτά μόνο για πίπα  :pipa1:.Το σεξ χρεώνεται παραπάνω :jerking: :jerking: :birdman: :birdman:.Ξενέρωσα κι αποχώρησα,μιας και όπως αποδείχτηκε το μαγαζί δεν ενδείκνυται για καλτ σκηνικά και απευθύνεται αποκλειστικά σε εισοδηματίες και συνταξιούχους  :S :S.Από τιμές 5 ευρώ το αντρικό,10 ευρώ το ποτό-σφηνάκι της κοπέλας.Σκέφτηκα να συνεχίσω στο Pub65 αλλά οι μπύρες και τα κοκορέτσια που είχα φάει μεσημέρι-βράδι είχαν αρχίσει να με πειράζουν οπότε για να μην μιμηθώ τον πορνομετανάστη την  έκανα για σπίτι.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
Μετά από το ξενέρωμα που έφαγα στο Pirrouete κι αφού έριξα ένα τρομερό χέσιμο πέρασα μια βόλτα και από τον ΠΡΙΓΚΙΠΑ :sunglasses: :sunglasses:.Γύρω στις 04:30 υπήρχαν 3-4 πελάτες μέσα προς έκπληξη μου μιας και ξημέρωνε Τετάρτη και στις 05:00 κλείνει.Το ρόστερ μια από τα ίδια με προσθήκες 2-3 αποτυχημένες επιλογές του παρελθόντος :jerking: :jerking:.Κουβέντιασα με τον πρίγκιπα και την φωτεινή κανά μισάωρο και μιας και φτάσαμε στο φινάλε για την νύχτα πέταξα με το αμάξι μου 4 κωλομπαρούδες μέχρι τον ηλεκτρικό στον Πειραιά  :grin: :grin:.Τέρμα μουσική,3 τσιγάρα αναμμένα και βρισίδια στα ρουμάνικα :rockon: :rockon:.Πολύ καλτ η διαδρομή,μια φορά ήθελα όμως να το κάνω :rockon: :rockon:.Αφού άφησα τις 3 συνέχισα με την άλλη για πρωινή μπύρα σε υπερκαλτ καφενείο της Τρούμπας.Η τύπισσα λιώμα και για να προλάβω την απορία σας μιλάω για την ελίζα,το μαυριδερό μιλφ από Καραιβική-Κόστα Ρίκα-Αγ.Δομίνικο :tits: :grin: :grin:.Φτάσαμε κατά τις 05:30 στο μαγαζί όπου στα 3 τραπέζια έξω πίνανε μπύρες 2-3 γκόμενες πατριώτισσές της παρέα με 4-5 άντρες της ίδιας φυλής.Μέσα 2 μαύρες(αφρικάνες  :grin: :grin:) ένας παππούς που είχε ξαπλώσει πάνω στο τραπέζι και κοιμότανε κι άλλος ένας ο οποίος μου λέει ''που είσαι ρε φίλε,πως πάει,τώρα σε θυμήθηκα,δουλεύαμε μαζί στα ναυπηγεία ε;;;'' :2funny: :2funny:.Ότι πεις του λέω,τι κάνεις τον ρωτάω,εν τω μεταξύ πρώτη φορά τον έβλεπα αλλά τόσο σουρωμένος που ήταν δεν ήθελα να του χαλάσω χατίρι.Μου λέει ωραία περνάμε εδώ με τα κορίτσια(μαύρες) αλλά κάνουν λίγη φασαρία.Να τις βάλει χέρι τότε να μάθουν να σε ακούνε :2funny: :2funny:.Η δικιά μου αφού τσακώθηκε με 2 άλλες με πλάκωσε στα γλωσσόφιλα  :grin: :grin: και μου πετάει την θεική ατάκα πες μου ποια σου αρέσει να  :fuck2: :zfuck:.Ρίχνω ένα βλέμμα σε όλες και της λέω καλύτερα εσένα  :sunglasses: :sunglasses:.Μου κάνει εγώ δεν μπορώ σήμερα έχω πιει πολύ.Εντάξει της κάνω έλα να σε φασώσω λίγο ακόμα και την κάνω.Αφού την δαχτύλιασα μέσα στο σάπιο καφενείο κανα τέταρτο ακόμα σηκώθηκα κι έφυγα μιας και απ'ότι είδα ετοιμαζόντουσαν άλλα σκηνικά τα οποία δεν μπορώ να αναφέρω δημόσια(όποιος καλτ μύστης θέλει π.μ).Είχε πάει ήδη 07:00 και η κίνηση γύρω από τα δικαστήρια ξεκινούσε.Η δική μου καλτ νύχτα μόλις κατέληξε.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Περάσαμε από ΚΆΒΟ. Αρκετές νέες παρουσίες (για το μαγαζί, πιθανόν να εργάζονταν αλλού ). Αξια προσοχής 2 πιπινάκια,συνεσταλμένα, με αθώο βλέμα που δεν το βλέπω να κάθονται για πολύ καθώς εμμέσως πλην σαφώς διεμήνυσαν πως ψάχνουν χορηγό. Επίσης άλλες 2 κοπέλες οι οποίες ήταν πάνω από το μέσο όρο και ξεχώριζαν όχι μόνο λόγω εμφάνισης (για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις δε μιλώ για μοντέλα όπως αυτά που έδειχνε το FTV στην όθόνη του μαγαζιού) αλλά και προσεγμένου στυλ. Οι τιμές στα γνωστά επίπεδα (7 το ανδρικό). Κεράσαμε από ένα ποτό (10) και οι κοπέλες κάθησαν γύρω στα 20' (την ώρα που πήγαμε δεν είχε πολύ κόσμο).

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Μετά από το ξενέρωμα που έφαγα στο Pirrouete κι αφού έριξα ένα τρομερό χέσιμο πέρασα μια βόλτα και από τον ΠΡΙΓΚΙΠΑ :sunglasses: :sunglasses:.Γύρω στις 04:30 υπήρχαν 3-4 πελάτες μέσα προς έκπληξη μου μιας και ξημέρωνε Τετάρτη και στις 05:00 κλείνει.Το ρόστερ μια από τα ίδια με προσθήκες 2-3 αποτυχημένες επιλογές του παρελθόντος :jerking: :jerking:.Κουβέντιασα με τον πρίγκιπα και την φωτεινή κανά μισάωρο και μιας και φτάσαμε στο φινάλε για την νύχτα πέταξα με το αμάξι μου 4 κωλομπαρούδες μέχρι τον ηλεκτρικό στον Πειραιά  :grin: :grin:.Τέρμα μουσική,3 τσιγάρα αναμμένα και βρισίδια στα ρουμάνικα :rockon: :rockon:.Πολύ καλτ η διαδρομή,μια φορά ήθελα όμως να το κάνω :rockon: :rockon:.Αφού άφησα τις 3 συνέχισα με την άλλη για πρωινή μπύρα σε υπερκαλτ καφενείο της Τρούμπας.Η τύπισσα λιώμα και για να προλάβω την απορία σας μιλάω για την ελίζα,το μαυριδερό μιλφ από Καραιβική-Κόστα Ρίκα-Αγ.Δομίνικο :tits: :grin: :grin:.Φτάσαμε κατά τις 05:30 στο μαγαζί όπου στα 3 τραπέζια έξω πίνανε μπύρες 2-3 γκόμενες πατριώτισσές της παρέα με 4-5 άντρες της ίδιας φυλής.Μέσα 2 μαύρες(αφρικάνες  :grin: :grin:) ένας παππούς που είχε ξαπλώσει πάνω στο τραπέζι και κοιμότανε κι άλλος ένας ο οποίος μου λέει ''που είσαι ρε φίλε,πως πάει,τώρα σε θυμήθηκα,δουλεύαμε μαζί στα ναυπηγεία ε;;;'' :2funny: :2funny:.Ότι πεις του λέω,τι κάνεις τον ρωτάω,εν τω μεταξύ πρώτη φορά τον έβλεπα αλλά τόσο σουρωμένος που ήταν δεν ήθελα να του χαλάσω χατίρι.Μου λέει ωραία περνάμε εδώ με τα κορίτσια(μαύρες) αλλά κάνουν λίγη φασαρία.Να τις βάλει χέρι τότε να μάθουν να σε ακούνε :2funny: :2funny:.Η δικιά μου αφού τσακώθηκε με 2 άλλες με πλάκωσε στα γλωσσόφιλα  :grin: :grin: και μου πετάει την θεική ατάκα πες μου ποια σου αρέσει να  :fuck2: :zfuck:.Ρίχνω ένα βλέμμα σε όλες και της λέω καλύτερα εσένα  :sunglasses: :sunglasses:.Μου κάνει εγώ δεν μπορώ σήμερα έχω πιει πολύ.Εντάξει της κάνω έλα να σε φασώσω λίγο ακόμα και την κάνω.Αφού την δαχτύλιασα μέσα στο σάπιο καφενείο κανα τέταρτο ακόμα σηκώθηκα κι έφυγα μιας και απ'ότι είδα ετοιμαζόντουσαν άλλα σκηνικά τα οποία δεν μπορώ να αναφέρω δημόσια(όποιος καλτ μύστης θέλει π.μ).Είχε πάει ήδη 07:00 και η κίνηση γύρω από τα δικαστήρια ξεκινούσε.Η δική μου καλτ νύχτα μόλις κατέληξε.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
caenus

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Εξορμηση με τον Ιταλό πριν 15-18 μέρες .

Σταθμός Ελληνικό το μαγαζι της Σοφιας. Πρωτη φορά στο χώρο 5-6 τεμάχια. Με αριστα το 10 παιρνουν 5. Ρουμάνες,Βουλγαρα,Ρωσοπόντια κλπ.
Τιμές πάρα πολύ καλές (5 το ποτό των γυναικών) χωρις να πιεζουν ιδιαιτερα. Γίνεται χαβαλές στο μαγαζί , καλό κλίμα. Ο ιταλός έπεσε με τα μούτρα στην Βουλγάρα που του έκανε λίγο μεροκάματο αλλα πέρασε καλά.
Εγω κτύπησα σε Ρουμάνικο έδαφος και τις επομενες μέρες έφαγα εκτός μαγαζιού.

OP
OP
caenus

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ειχαμε βγεί με το Ιταλό με τις δικές μας πριν καμμια εβδομάδα αν δεν πεφτω έξω.

Ειμασταν Ζωγράφου και πίναμε τις μπύρες μας , όταν η δικια του μας τα επρηξε να πάει σε strip=show. Mετα απο μακρά διαβουλευση επειδη δεν γουσταρω να παιρνω γυναικες στις εξορμήσεις αντε πάμε.

Στο πονηρο μυαλό μου ήθελα να δω και το FBI τι παίζει. Πάμε και στην είσοδο μας υποδεχτηκε η ΑΓΝΗ η Πολωνεζα που δούλευε ΣΚΑΡΑΒΑΙΟ(ωραιο μουνι).

Μέσα είχε πολύ ωραια μικρά σε ηλικία τεμάχια , κέντραρα ενα δυο ρωσικης προεέλευσης  και τις προσεχείς εβδομάδες θα την κάνω για ψάρεμα.

OP
OP
caenus

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Επειδή είχα καιρό να δώσω ενημέρωση πριν κανένα μήνα τα πίναμε στο Αιγάλεω προς Αγ.Βαρβάρα σε ΄΄ενα μαγαζί. Ο Λεφτι, Ο νικ και ο Ιταλος ήταν μαζί μου.

Μετα ο νικ μας πήγε σε ένα μικρό μπαράκι με τρία κορίτσια από έξω όλα ελληνίδες και ένα μέσα στην μπάρα. Το γυναικείο 5 ευρώ. Πίνανε πού χαλαρά. Ο νικ ήξερε την αφεντικίνα που μας έκανε όλα τα χατήρια.
Τα κορίτσια βαθμολογία 4 με άριστα στο δέκα . Ωραια σώματα αλλά πρόσωπα χμμμ . Ηλικίες 30-35.
θα μάθω το όνομα και θα σας ενημερωσω.

OP
OP
caenus

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Περάσαμε από ΚΆΒΟ. Αρκετές νέες παρουσίες (για το μαγαζί, πιθανόν να εργάζονταν αλλού ). Αξια προσοχής 2 πιπινάκια,συνεσταλμένα, με αθώο βλέμα που δεν το βλέπω να κάθονται για πολύ καθώς εμμέσως πλην σαφώς διεμήνυσαν πως ψάχνουν χορηγό. Επίσης άλλες 2 κοπέλες οι οποίες ήταν πάνω από το μέσο όρο και ξεχώριζαν όχι μόνο λόγω εμφάνισης (για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις δε μιλώ για μοντέλα όπως αυτά που έδειχνε το FTV στην όθόνη του μαγαζιού) αλλά και προσεγμένου στυλ. Οι τιμές στα γνωστά επίπεδα (7 το ανδρικό). Κεράσαμε από ένα ποτό (10) και οι κοπέλες κάθησαν γύρω στα 20' (την ώρα που πήγαμε δεν είχε πολύ κόσμο).

Και εμεις έιχαμε περάσει μια γρήγορή βόλτα. Το μουνί το μελαχρινό μέσα απο το bar μου άρεσε κατα τα άλλα ,είναι όπως τα λέει ο καλός φίλος. Το μαγαζί παραμένει Φαρμακειο στις τιμές άμα δεν σε ξέρουν και δεν ξέρεις τα άτομα.
Θέλει προσοχή και προσωπικά το αποφεύγω αλλά ο Ιταλός έχει φάει ένα μικρό κόλλημα.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
Εξορμηση με τον Ιταλό πριν 15-18 μέρες .

Σταθμός Ελληνικό το μαγαζι της Σοφιας. Πρωτη φορά στο χώρο 5-6 τεμάχια. Με αριστα το 10 παιρνουν 5. Ρουμάνες,Βουλγαρα,Ρωσοπόντια κλπ.
Τιμές πάρα πολύ καλές (5 το ποτό των γυναικών) χωρις να πιεζουν ιδιαιτερα. Γίνεται χαβαλές στο μαγαζί , καλό κλίμα. Ο ιταλός έπεσε με τα μούτρα στην Βουλγάρα που του έκανε λίγο μεροκάματο αλλα πέρασε καλά.
Εγω κτύπησα σε Ρουμάνικο έδαφος και τις επομενες μέρες έφαγα εκτός μαγαζιού.

Γίμε λίγο πιο ακριβής ρε φίλε :tickedoff: :tickedoff:,τι εννοείς σταθμός ελληνικό,οδό δεν έχει :think:.Το όνομα είναι το μαγαζί της Σοφίας ή έτσι το λες εσύ :S :S.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Χθες συμπτωματικά κατέβηκα Συγγρού από Σύνταγμα (συνήθως από Πειραιώς ή Πέτρου Ράλλη και Χαμοστέρνα).
Κάτι μαγαζιά στο ύψος του μετρό, Femme κάτι kai Red Kater τι λένε; Έχει πάει κανας συνάδελφος πρόσφατα;

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
Χθεσινοβραδινό πέρασμα μετά από χρόνια από Μπουρνάζι,ως γνωστόν η περιοχή είναι γεμάτη πιρφόρους και σάπιες ελλεινίδες οπότε καλά έκανα και την απέφευγα χρόνια  :grin: :grin: :rockon: :rockon:.Μου είχε μπει η ιδέα να επισκεφθώ το ''ΧΑΛΑΡΑ'' όπου από πληροφορίες αξιότιμων μελών είναι ένα πολύ καλτ μαγαζί.Άφιξη κατά τις 01:30,το μαγαζί εξωτερικά θυμίζει κωλόμπαρο επαρχίας :sunglasses: :sunglasses:.Μπαίνοντας στα δεξιά παρατήρησα χώρο καβάτζα με 2-3 τραπέζια και διάφορα φυτά μπροστά να καλύπτουν τα αδιάκριτα βλέμματα.Αρκτά κυριλέ γενικά πάντως για κωλόμπαρο,ρόστερ 4 τέμαχια,οι 2 ρωσοουκρανές μικρές,μια ξανθιά και μια μελαχρινή,απορρίφθηκαν άμεσα.Άλλη μια χοντρή ξανθιά με κοντό μαλλί η οποία δεν έκανε καν τον κόπο να σηκωθεί από την καρέκλα της κι άλλη μια μελαχρινή μιλφ την οποία κερνούσε μεσήλικας καράφλας πιρφόρος.Ήπια ένα χαλαρωτικό ουισκάκι,απόλαυσα το απίστευτα υποτονικό κλίμα του μαγαζιού και αποχώρησα μαζί με τους 2 διπλανούς μου πιρφόρους οι οποίοι είχαν βαρεθεί κι αυτοί την ζωή τους εκεί μέσα :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:.Όπως ενημερώθηκα από μια μικρή υπήρχε μέχρι πριν κανα μήνα ένα γκιλφ το οποίο πρόσφερε εξτρά υπηρεσίες αλλά τώρα τους τελείωσε :o :o :S :S :rockon: :rockon:.Συνέχισα για κωλομπαρική ηδονή στο κέντρο όπου ήθελα κάτι αρκετά παρακμιακό όπως η PUB 65 όπου οργιάζει ο μπέμπας :rockon: :rockon: :grin: :grin:.Αφού πάρκαρα άνετα λόγω τριημέρου μπούκαρα στο ''ΛΙΛΗ'',όπου για πρώτη φορά είδα κωλόμπαρο να μην έχει ΚΑΜΙΑ κωλομπαρού,παρά μόνο την σερβιτόρα κι έναν σάπιο μπετατζή αλβανό,έτοιμο να κοιμηθεί πάνω στην μπάρα.Βγήκα όπως μπήκα κι ένα μια βόλτα στα πέριξ.Σκέφτηκα να περάσω από τον ''ΡΙΖΟ'' στην Κεφαλληνίας όπου είχα περάσει πολύ καλά ένα βράδι,αλλά κλειστό :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:.Επίσης κλειστό ήταν και το ''ΠΙΡΡΟΥΕΤ'' για τους σκληρούς πιρφοροαγαπούληδες,ενώ όπως έφευγα παρατήρησα ότι έχει ανοίξει ένα καινούριο κλαμπ ακριβώς απέναντι από τα κωλόμπαρα,νομίζω ''SUN CITY'' lounge club και κάτι τέτοιες παπαριές :2funny: :2funny:.Καλή φάση να σκάσεις μύτη με τίποτα ελλεινίδες εκεί κι άμα δεν σου κάτσουν,τις απαξιώνεις και πετάγεσσαι Φυλής με τα πόδια :2funny: :2funny: :birdman: :birdman:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
.Συνέχισα για κωλομπαρική ηδονή στο κέντρο όπου ήθελα κάτι αρκετά παρακμιακό όπως η PUB 65 όπου οργιάζει ο μπέμπας :rockon: :rockon: :grin: :grin:.

Εκεί είναι που παίξανε τα γλωσσόφιλα με το γκράνυ,πέρυσι...?  :zfuck: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom