Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για φαγητό!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο φαγητο σας αρεσει περισσοτερο?

  • μουσακα

    Ψήφοι: 15 5,6%
  • παστιτσιο

    Ψήφοι: 22 8,1%
  • μακαρονια με σαλτσα

    Ψήφοι: 5 1,9%
  • μακαρονια με κιμα

    Ψήφοι: 32 11,9%
  • μακαρονια αλα κρεμ

    Ψήφοι: 2 0,7%
  • μπαμιες

    Ψήφοι: 4 1,5%
  • φασολακια

    Ψήφοι: 1 0,4%
  • φασολαδα

    Ψήφοι: 6 2,2%
  • φακες

    Ψήφοι: 3 1,1%
  • ρεβυθια

    Ψήφοι: 3 1,1%
  • μπριζολες

    Ψήφοι: 18 6,7%
  • πατατες στο φουρνο με κρεας απιλογης

    Ψήφοι: 9 3,3%
  • κεφτεδακια

    Ψήφοι: 14 5,2%
  • τηγανιτες πατατες

    Ψήφοι: 8 3,0%
  • πιτσα

    Ψήφοι: 12 4,4%
  • καρμποναρα

    Ψήφοι: 7 2,6%
  • ψαρια-

    Ψήφοι: 21 7,8%
  • μαλάκια

    Ψήφοι: 4 1,5%
  • οστρακοειδη

    Ψήφοι: 5 1,9%
  • αγγιναρες

    Ψήφοι: 2 0,7%
  • κοτοσουπα

    Ψήφοι: 2 0,7%
  • βραστο κρεας με λαχανικα

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • τραχανας

    Ψήφοι: 3 1,1%
  • γκριλ επιλογης

    Ψήφοι: 5 1,9%
  • κοτοπουλο στο γκριλ

    Ψήφοι: 5 1,9%
  • αρακας

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ολα ειμαι χοντρος

    Ψήφοι: 29 10,7%
  • ολα αλλα κανω διαιτα τωρα. γρ!!!!

    Ψήφοι: 7 2,6%
  • πιτογυρος

    Ψήφοι: 18 6,7%
  • χαμπουργκερ

    Ψήφοι: 8 3,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    270

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.494
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
φιλε αν σου λενε οτι το δικο σου πινιρλι το ψηνουν πιο αργα,τοτε σε δουλευουν..αυτο που λες απλα δεν γινεται.
γίνετε μέ χαμηλότερη φωτιά..υπό τήν προυπόθεση ότι δέν έχει πολλές παραγγελιες ...
τόχω δεί.
υγ .τό καλό πεινιρλί πρέπει νά γινετε σέ φουρνο μέ ξύλα καί οχι ηλεκτρικό φούρνο..
επίσης η σιγανή φωτιά βοηθάει νά αποροφήσει τό ζυμάρι πού πρέπει νά είναι χειροποιητο τά υλικά καλύτερα... οπως τό κασέρι και τό βούτυρο κερκύρας πάντα.
φίλε η καλή μαγειρικη έχει εναν βασικότατο κανόνα
τά φαγητα πρέπει νά ψηνοντε αργά,είτε ειναι κατσαρόλα είτε είναι φούρνος...
οι δυνατές θερμοκρασίες εκτός από κάψιμο εάν είναι πολύ δυνατες δέν συντελουν στό άριστο δέσιμο τών υλικών μεταξύ τους...
εάν πεινάτε καί βιάζεστε νά μαγειρέψετε τό φαι θά γινει μάπα οσο καλα και νά είναι τά υλικα
 

Επισκέπτης
σε κοβω για αραμπιατα με τρελα :rockon: :rockon: :rockon:
ετσι δικε μου :rockon: :rockon: :rockon:

με ολο το μπολ τυρι απο πανω
eating-spaghettis-18.gif
 

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.494
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Παρτε και μια γαματη συνταγη για μπιφτεκια,και θα με θυμιθιται..

Ανολογια στο κρεας,600γρ μοσχαρι,300γρ χοιρινο,100ξυγκι απο προβατο τα κανουμε κιμα και τα ανακατευουμε καλλα!!

2 μεγαλα κρεμυδια,1σκελιδα σκορδο,2 αυγα 1 νεροποτιρο ελαιολαδο 2κουταλακια ξυδι,1ποτηρακι κρασιου γαλα, αλατι πιπερι ριγανι,οσοι γουσταρουν λιγο σαλτσα,η λιγο μουσταρδα.

Πρωτα ολα τα υλικα +λιγο νερο καλο ανακατεμα και μετα το κιμα,ξαναανακατευουμε προσθετοντας οσοι φρυγανια χρειαστη(οσο πιο νερουλο το μιγμα τοσο πιο ευπλαστο θα ειναι) μην το κανετε ζουμι!!

Γεμιση με πρασινη πιπερια και φετα,εννοητε ψηνουμε στα καρβουνα!!!
καλή συνταγή αλλά΄θά προσθέσω μια λεπτομέρεια βασική
το πιπερι η η ρίγανη νά είναι φρεσκα καί νά μυρίζουν.
επισης θά μπορούσε τό ιδιο μίγμα περιπου νά χρησιμοποιηθει καί γιά κεφτεδες η και σουτζουκακια.
γενικά τά μπαχαρικα έχουν μεγαλη σημασια γι αυτο οι παλιοι τα χρησιμοποιουσαν πολυ ποιο πολύ αλλά νά εχουν μυρωδια να μην ειναι μπαγιατικα απο τον μαρινοπουλο η βερόπουλο κλπ...
 

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Μηνύματα
1.750
Like
3
Πόντοι
16
γίνετε μέ χαμηλότερη φωτιά..υπό τήν προυπόθεση ότι δέν έχει πολλές παραγγελιες ...
τόχω δεί.
υγ .τό καλό πεινιρλί πρέπει νά γινετε σέ φουρνο μέ ξύλα καί οχι ηλεκτρικό φούρνο..
επίσης η σιγανή φωτιά βοηθάει νά αποροφήσει τό ζυμάρι πού πρέπει νά είναι χειροποιητο τά υλικά καλύτερα... οπως τό κασέρι και τό βούτυρο κερκύρας πάντα.
φίλε η καλή μαγειρικη έχει εναν βασικότατο κανόνα
τά φαγητα πρέπει νά ψηνοντε αργά,είτε ειναι κατσαρόλα είτε είναι φούρνος...
οι δυνατές θερμοκρασίες εκτός από κάψιμο εάν είναι πολύ δυνατες δέν συντελουν στό άριστο δέσιμο τών υλικών μεταξύ τους...
εάν πεινάτε καί βιάζεστε νά μαγειρέψετε τό φαι θά γινει μάπα οσο καλα και νά είναι τά υλικα
Συμφονω σε ενα μερος..για να μην πεδεβομαστε και πολλη θα σου πω οτι τον φουρνο που αναφερεις τον δουλευω τα 10 τελευτεα χρονια σε επαγγελματικο επιπεδο..
 

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.494
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Συμφονω σε ενα μερος..για να μην πεδεβομαστε και πολλη θα σου πω οτι τον φουρνο που αναφερεις τον δουλευω τα 10 τελευτεα χρονια σε επαγγελματικο επιπεδο..
αυτό πού θέλω νά ρωρήσω έναν επαγγελματία είναι πώς γίνετε τά φαγητά στήν αθήνα ΄καί πειραιά καί τουριστικά μέρη  νά είναι τόσο μάπα καί όσο απομακρινόμαστε να νοστιμίζουν...
φίλε η μεγάλη πλειοψηφία τών εστιατορίων στά μέρη πού ανάφερα ποιο πάνω είναι μάπα χωρίς νά μέ παρεξηγησεις..
αλλά επιβιώνουν διότι έχουν νά κάνουν μέ πελάτες πού δέν έχουν ιδέα από μαγειρική...
άμα βλέπεις χιλιάδες νέα παιδιά νά τρώνε στά φάστ φουντ...
 

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Μηνύματα
15.107
Like
28
Πόντοι
166
αυτό πού θέλω νά ρωρήσω έναν επαγγελματία είναι πώς γίνετε τά φαγητά στήν αθήνα ΄καί πειραιά καί τουριστικά μέρη  νά είναι τόσο μάπα καί όσο απομακρινόμαστε να νοστιμίζουν...
φίλε η μεγάλη πλειοψηφία τών εστιατορίων στά μέρη πού ανάφερα ποιο πάνω είναι μάπα χωρίς νά μέ παρεξηγησεις..
αλλά επιβιώνουν διότι έχουν νά κάνουν μέ πελάτες πού δέν έχουν ιδέα από μαγειρική...
άμα βλέπεις χιλιάδες νέα παιδιά νά τρώνε στά φάστ φουντ...
συμφωνώ απόλυτα με αυτά που γράφεις.
στο ηράκλειο υπάρχει η μεγαλύτερη σαπίλα από όλα τα μέρη.
τρως γύρο που έχει μέσα φλέβες, νεύρα και διάφορα άλλα αηδιαστικά πράγματα.
άσε που άμα δεν πιάσουν με τα χέρια τις πατάτες, το κρεμύδι και τα υπόλοιπα συστατικά της πίτας ΔΕΝ σου το δίνουνε. :2funny:
τα γεμίζουν με πατάτες και σου λένε πλήρωσε 3 ευρώ για μια πίτα. :headbang:
οτιδήποτε έχει να κάνει με γρήγορο φαγητό εδώ κάτω θα είναι είτε σάπιο είτε κατεψηγμένο είτε απλά άθλιο σε γεύση.

ολόκληρο το ηράκλειο έχει 1-2 καλά γυράδικα με ουρές λες και είσαι στην εθνική τράπεζα 12 το μεσημέρι.
 

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Μηνύματα
1.750
Like
3
Πόντοι
16
αυτό πού θέλω νά ρωρήσω έναν επαγγελματία είναι πώς γίνετε τά φαγητά στήν αθήνα ΄καί πειραιά καί τουριστικά μέρη  νά είναι τόσο μάπα καί όσο απομακρινόμαστε να νοστιμίζουν...
φίλε η μεγάλη πλειοψηφία τών εστιατορίων στά μέρη πού ανάφερα ποιο πάνω είναι μάπα χωρίς νά μέ παρεξηγησεις..
αλλά επιβιώνουν διότι έχουν νά κάνουν μέ πελάτες πού δέν έχουν ιδέα από μαγειρική...
άμα βλέπεις χιλιάδες νέα παιδιά νά τρώνε στά φάστ φουντ...
ειναι απλο οτι πληρωνεις περνεις... μαπα υλικα μαπα αποτελεσμα,και αφου εχεις πελατες που εχουν μαθει να τρωνα μαπα δεν σε νοιαζει... θα σερβιρεις μαπα,γιατη να παρεις καλης ποιοτιτας πρωτες υλες (σαφος πιο ακριβες) αφου ο πελατης τρωει οτι του δινεις και αφου ο ανταγωνισμος σου σερβιρει και αυτος μαπα.. τωρα θα μου πεις γιατη να μην κανεις την διαφορα για να εχεις τρελλη πελατια?? γιατη απλα δεν συμφερει.. και αν δεν μπορεις να καταλαβεις γιατη,πες μου να σου το εξηγησω.
 

Επισκέπτης
Γιουβαρλάκια αυγολέμονο!
 

Συνημμένα

  • giouvarlakia-sto-piato5.jpg
    giouvarlakia-sto-piato5.jpg
    29,7 KB · Εμφανίσεις: 42

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.760
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
1. κανελόνια (και γενικότερα μακαρόνια)
2.πίτσα
3. γιουβέτσι
 

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Μηνύματα
4.037
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
Χυλόπιτες... (δεν θέλω γέλια μαλακισμένα...)

 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom