Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για φαγητό!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο φαγητο σας αρεσει περισσοτερο?

• μουσακα

Ψήφοι: 15 5,6%
  • παστιτσιο

Ψήφοι: 22 8,1%
  • μακαρονια με σαλτσα

Ψήφοι: 5 1,9%
  • μακαρονια με κιμα

Ψήφοι: 32 11,9%
  • μακαρονια αλα κρεμ

Ψήφοι: 2 0,7%
  • μπαμιες

Ψήφοι: 4 1,5%
  • φασολακια

Ψήφοι: 1 0,4%
  • φασολαδα

Ψήφοι: 6 2,2%
  • φακες

Ψήφοι: 3 1,1%
  • ρεβυθια

• μπριζολες

Ψήφοι: 18 6,7%
  • πατατες στο φουρνο με κρεας απιλογης

Ψήφοι: 9 3,3%
  • κεφτεδακια

Ψήφοι: 14 5,2%
  • τηγανιτες πατατες

Ψήφοι: 8 3,0%
  • πιτσα

Ψήφοι: 12 4,4%
  • καρμποναρα

Ψήφοι: 7 2,6%
  • ψαρια-

Ψήφοι: 21 7,8%
  • μαλάκια

Ψήφοι: 4 1,5%
  • οστρακοειδη

• αγγιναρες

• κοτοσουπα

• βραστο κρεας με λαχανικα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • τραχανας

• γκριλ επιλογης

• κοτοπουλο στο γκριλ

• αρακας

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ολα ειμαι χοντρος

Ψήφοι: 29 10,7%
  • ολα αλλα κανω διαιτα τωρα. γρ!!!!

Ψήφοι: 7 2,6%
  • πιτογυρος

Ψήφοι: 18 6,7%
  • χαμπουργκερ

Ψήφοι: 8 3,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    270

Επισκέπτης
ρεβυθια σουπα της μανας μου

ψαροσουπα της μανας μου

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.059
Πόντοι
22.785

κοκορετσάρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Ολοι και ολες στις μαναδες τρεχετε να φατε καλο φαγητο. Να στρωσετε κωλο να μαθετε συνταγη ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Και τι θα γινει μετα? ολα αυτα τα γεμιστα, τις χορτοπιτες, τα γλυκα κουταλιου, ποιος θα τα συνεχισει?

Επισκέπτης
Ολοι και ολες στις μαναδες τρεχετε να φατε καλο φαγητο. Να στρωσετε κωλο να μαθετε συνταγη ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Και τι θα γινει μετα? ολα αυτα τα γεμιστα, τις χορτοπιτες, τα γλυκα κουταλιου, ποιος θα τα συνεχισει?

σαν της μαμας δε θα γινουν ποτε! πώς λεμε για τα ρουχα μυρίζει μανούλα? ετσι! :sunglasses:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
ρεβυθια σουπα της μανας μου

ψαροσουπα της μανας μου
τά νέα κορίτσια νά είχαν έστω στοιχειωδεις γνώσεις μαγειρικής καλά θάταν...
κατά κανόνα μαγειρεύουμε καλύτερα από τίς γκομενές μας,γυναίκες μας κλπ...

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Α, μαλιστα, στην τεμπελια προσθετουμε και αλλη δικαιολογια. Οτι οι μαναδες μαθανε οτι μαθανε απο το αγιο πνευμα, καλη του μερα.
Στρωθειτε και ΑΝΟΙΞΤΕ ΦΥΛΛΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Α, μαλιστα, στην τεμπελια προσθετουμε και αλλη δικαιολογια. Οτι οι μαναδες μαθανε οτι μαθανε απο το αγιο πνευμα, καλη του μερα.
Στρωθειτε και ΑΝΟΙΞΤΕ ΦΥΛΛΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ.
τό ότι είμαστε ποιο τεμπέλιδες απο τούς παλιούς είναι σίγουρο...
ποια γυναικα πάει ποιά λαική?/
ρώτα τά take away και θά διαπιστώσεις οτι η πλειοψηφία είναι νεα παιδιά πού παραγγελνουν σπιτι...

Επισκέπτης
αα τεμπελα ειμαι κι εγω!! απο την αλλη βεβαια, ο,τι τρώω ξερω και να το μαγειρεύω (εκτος απο λαχανόρυζο/πρασόρυζο/φαβα που δεν εχω προσπαθήσει ποτε). αλλα να κάτσεις να φτιάξεις παστίτσιο για ένα άτομο? τοση ταλαιπωρία για να τρώω 5 μέρες το ιδιο φαγητο? ασε που θα το σιχαθω μετα!

τη λαικη τη σιχαινομαι! εχει παρα πολυ κοσμο, σε σπρωχνουν, πρεπει να περπατας πολυ αργα και σε ακουμπανε :S ιιιχχ

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
αα τεμπελα ειμαι κι εγω!! απο την αλλη βεβαια, ο,τι τρώω ξερω και να το μαγειρεύω (εκτος απο λαχανόρυζο/πρασόρυζο/φαβα που δεν εχω προσπαθήσει ποτε). αλλα να κάτσεις να φτιάξεις παστίτσιο για ένα άτομο? τοση ταλαιπωρία για να τρώω 5 μέρες το ιδιο φαγητο? ασε που θα το σιχαθω μετα!

τη λαικη τη σιχαινομαι! εχει παρα πολυ κοσμο, σε σπρωχνουν, πρεπει να περπατας πολυ αργα και σε ακουμπανε :S ιιιχχ
Giath σου ειναι δυσκολο να φτιαξεις παστιτσιο για εν ατομο?? σε μικρο ταψακι..

Επισκέπτης
Giath σου ειναι δυσκολο να φτιαξεις παστιτσιο για εν ατομο?? σε μικρο ταψακι..

τρωω ελαχιστα, οποτε οσο και να φτιαξω ε σε 3 μερες θα το τελειωσω. ετσι κι αλλιως φουρνακι εχω, οποτε μονο μικρα ταψακια χωρανε :cheesy:

συγκρινεις τον κοσμο που μαζευουν οι λαικες που ο χωρος ειναι κατα πολυ περιορισμενος με το να περπατας απλα στο δρομο?
μονο σε συναυλιες δεν εχω τετοιο θεμα και μ'αρεσει.

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
τρωω ελαχιστα, οποτε οσο και να φτιαξω ε σε 3 μερες θα το τελειωσω. ετσι κι αλλιως φουρνακι εχω, οποτε μονο μικρα ταψακια χωρανε :cheesy:

συγκρινεις τον κοσμο που μαζευουν οι λαικες που ο χωρος ειναι κατα πολυ περιορισμενος με το να περπατας απλα στο δρομο?
μονο σε συναυλιες δεν εχω τετοιο θεμα και μ'αρεσει.
Εσυ ξερεις δεν επιμενο.. αλλα αν σου αρεσει μπορεις να φτιαξεις εστο και ενα κοματι σε αλουμινοσκευος,φτιαξε ενα κιλο κιμα χορισετο σε μεριδες το βαζεις καταψιξη,και οποτε γουσταρεις βραζεις 2 μακαρονια σκας το κιμα χτυπας και μια μπεσαμελ,σε μιση ωριτσα ετοιμη ;) ;)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

έτσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

αλλά επειδή η μάνα μου μαγειρεύει χάλια είμαι πάντα δίπλα στον ντάντι όταν φτιάχνει τη χορτόπιτα και το κοκορέτσι γιατί είναι η πιο ωραία πίτα και κοκορέτσι που έχω φάει στη ζωή μου  :rockon: :rockon:
αυτά θα συνεχίσω εγώ  :rockon:

αγαπημένο φαγητό: αβγά και πατάτες αααααααααααααααααααααααχ
αλλά από τότε που δοκίμασα τηγανισμένα στο γκάζι καταστράφηκα, επειδή δεν έχω γκάζι δεν φτιάχνω ποτέ εγώ, περιμένω να πάω στο εξοχικό που έχουμε για να φτιάξω  :S

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
peininrli
από τά ποιο αγαπιμενα μου αλλά μόνον στόν ελευθεριάδη,στήν δροσιά,χαλάνδρι, ηρακλειο και φυσικα τουρκια μεριά...
λεπτομέρεια. ζητήστε νά ψηθει ποιο αργά καί ας περιμενετε λίγο παραπανω..θα με θυμηθειτε
μακρια από κάτι σαντουιτσάδικα σέ ομόνοια κλπ πού προσφέρουν πεινινρλι κατεψυγμενα....
φιλε αν σου λενε οτι το δικο σου πινιρλι το ψηνουν πιο αργα,τοτε σε δουλευουν..αυτο που λες απλα δεν γινεται.

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16

αλλά επειδή η μάνα μου μαγειρεύει χάλια είμαι πάντα δίπλα στον ντάντι όταν φτιάχνει τη χορτόπιτα και το κοκορέτσι γιατί είναι η πιο ωραία πίτα και κοκορέτσι που έχω φάει στη ζωή μου  :rockon: :rockon:

αλλά από τότε που δοκίμασα τηγανισμένα στο γκάζι καταστράφηκα, επειδή δεν έχω γκάζι δεν φτιάχνω ποτέ εγώ, περιμένω να πάω στο εξοχικό που έχουμε για να φτιάξω  :S
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16

Τι μου θυμησες τωρα. Αυγα με πατατες!!!!!!!!!!!!!!!
Μπουμπα το ανοιγεις το φυλο?  ;)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Τι μου θυμησες τωρα. Αυγα με πατατες!!!!!!!!!!!!!!!
Μπουμπα το ανοιγεις το φυλο?  ;)

μαθαίνω μαθαίνω  :boobies:

κάνω και λιόψωμο  :sunglasses:
ΚΑΙ τυρόψωμο  :sunglasses: :sunglasses:

αβγά με πατάτες ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
δεν υπάρχει αυτό το πράμα

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Φυσικα με φουλ αλατι χοντρο και σαλαταρα χωριατικη με ολα τα παπαροπαρελκομενα. Ε, ναι μην πιουμε και μια δυο τρεις τεσσερις πεντε μπυρες, και ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ που λεει και ο Γκουσγκουνης

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
μόλις έχυσα λέμε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

εντιτ: και κάπαρη από το χωριό ααααααααααααχ με τα κοτσάνια

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Δεν ξερω αν υπαρχει σα φαγητο αλλα εγω το φτιαχνψ και τα σπαει :rockon: :rockon:

Μισοβραζω πατατες,της ξεφλουδιζω μετα της κανω (κουφιες) οπως τα γεμιστα ας πουμε..
Τσιγαριζω κρεμυδια,πιπερια,μανιταρι,και στο τελος προσθετο τα κοματακια απο τι πατατα που εχω τα σβινω ολα με ενα ποτηρακι κρασι προσθετο λιγο μαιντανο αλατι και ασπρο πιπερι,ριχνω κρεμα γαλακτος και το αφηνω να παρει μια βραση να σφιξει λιγο..

μετα γεμιζω με αυτο της πατατες της βαζω σε ενα ταψι ριχνω ακομα λιγο κρεμα παντου.. και σκεπαζω καλα με γκουντα/μοτσαρελα,στο τελος απο πανω ριχνω παντου κεφαλοτυρι,το βαζω για ενα 15/20λεπτο φουρνο,και ετοιμο!!

θερμιδες μην ρωτισεται καλητερα.. :- :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom