Επισκέπτης
ρεβυθια σουπα της μανας μου
ψαροσουπα της μανας μου
ψαροσουπα της μανας μου
Ολοι και ολες στις μαναδες τρεχετε να φατε καλο φαγητο. Να στρωσετε κωλο να μαθετε συνταγη ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Και τι θα γινει μετα? ολα αυτα τα γεμιστα, τις χορτοπιτες, τα γλυκα κουταλιου, ποιος θα τα συνεχισει?
τά νέα κορίτσια νά είχαν έστω στοιχειωδεις γνώσεις μαγειρικής καλά θάταν...ρεβυθια σουπα της μανας μου
ψαροσουπα της μανας μου
τό ότι είμαστε ποιο τεμπέλιδες απο τούς παλιούς είναι σίγουρο...Α, μαλιστα, στην τεμπελια προσθετουμε και αλλη δικαιολογια. Οτι οι μαναδες μαθανε οτι μαθανε απο το αγιο πνευμα, καλη του μερα.
Στρωθειτε και ΑΝΟΙΞΤΕ ΦΥΛΛΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ.
Giath σου ειναι δυσκολο να φτιαξεις παστιτσιο για εν ατομο?? σε μικρο ταψακι..αα τεμπελα ειμαι κι εγω!! απο την αλλη βεβαια, ο,τι τρώω ξερω και να το μαγειρεύω (εκτος απο λαχανόρυζο/πρασόρυζο/φαβα που δεν εχω προσπαθήσει ποτε). αλλα να κάτσεις να φτιάξεις παστίτσιο για ένα άτομο? τοση ταλαιπωρία για να τρώω 5 μέρες το ιδιο φαγητο? ασε που θα το σιχαθω μετα!
τη λαικη τη σιχαινομαι! εχει παρα πολυ κοσμο, σε σπρωχνουν, πρεπει να περπατας πολυ αργα και σε ακουμπανε :S ιιιχχ
πρεπει να περπατας πολυ αργα και σε ακουμπανε :S ιιιχχ
Giath σου ειναι δυσκολο να φτιαξεις παστιτσιο για εν ατομο?? σε μικρο ταψακι..
Σε γυάλα ζεις??
Εσυ ξερεις δεν επιμενο.. αλλα αν σου αρεσει μπορεις να φτιαξεις εστο και ενα κοματι σε αλουμινοσκευος,φτιαξε ενα κιλο κιμα χορισετο σε μεριδες το βαζεις καταψιξη,και οποτε γουσταρεις βραζεις 2 μακαρονια σκας το κιμα χτυπας και μια μπεσαμελ,σε μιση ωριτσα ετοιμη ;) ;)τρωω ελαχιστα, οποτε οσο και να φτιαξω ε σε 3 μερες θα το τελειωσω. ετσι κι αλλιως φουρνακι εχω, οποτε μονο μικρα ταψακια χωρανε
συγκρινεις τον κοσμο που μαζευουν οι λαικες που ο χωρος ειναι κατα πολυ περιορισμενος με το να περπατας απλα στο δρομο?
μονο σε συναυλιες δεν εχω τετοιο θεμα και μ'αρεσει.
Ολοι και ολες στις μαναδες τρεχετε να φατε καλο φαγητο. Να στρωσετε κωλο να μαθετε συνταγη ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Και τι θα γινει μετα? ολα αυτα τα γεμιστα, τις χορτοπιτες, τα γλυκα κουταλιου, ποιος θα τα συνεχισει?
φιλε αν σου λενε οτι το δικο σου πινιρλι το ψηνουν πιο αργα,τοτε σε δουλευουν..αυτο που λες απλα δεν γινεται.peininrli
από τά ποιο αγαπιμενα μου αλλά μόνον στόν ελευθεριάδη,στήν δροσιά,χαλάνδρι, ηρακλειο και φυσικα τουρκια μεριά...
λεπτομέρεια. ζητήστε νά ψηθει ποιο αργά καί ας περιμενετε λίγο παραπανω..θα με θυμηθειτε
μακρια από κάτι σαντουιτσάδικα σέ ομόνοια κλπ πού προσφέρουν πεινινρλι κατεψυγμενα....
έτσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
αλλά επειδή η μάνα μου μαγειρεύει χάλια είμαι πάντα δίπλα στον ντάντι όταν φτιάχνει τη χορτόπιτα και το κοκορέτσι γιατί είναι η πιο ωραία πίτα και κοκορέτσι που έχω φάει στη ζωή μου
αυτά θα συνεχίσω εγώ
αγαπημένο φαγητό: αβγά και πατάτες αααααααααααααααααααααααχ
αλλά από τότε που δοκίμασα τηγανισμένα στο γκάζι καταστράφηκα, επειδή δεν έχω γκάζι δεν φτιάχνω ποτέ εγώ, περιμένω να πάω στο εξοχικό που έχουμε για να φτιάξω :S
έτσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
αλλά επειδή η μάνα μου μαγειρεύει χάλια είμαι πάντα δίπλα στον ντάντι όταν φτιάχνει τη χορτόπιτα και το κοκορέτσι γιατί είναι η πιο ωραία πίτα και κοκορέτσι που έχω φάει στη ζωή μου
αυτά θα συνεχίσω εγώ
αγαπημένο φαγητό: αβγά και πατάτες αααααααααααααααααααααααχ
αλλά από τότε που δοκίμασα τηγανισμένα στο γκάζι καταστράφηκα, επειδή δεν έχω γκάζι δεν φτιάχνω ποτέ εγώ, περιμένω να πάω στο εξοχικό που έχουμε για να φτιάξω :S
Τι μου θυμησες τωρα. Αυγα με πατατες!!!!!!!!!!!!!!!
Μπουμπα το ανοιγεις το φυλο? ;)